VIDEO: Tweede termijn Geert Wilders debat Regeringsverklaring 2017

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Tweede termijn Geert Wilders debat Regeringsverklaring 2017

 1. Tistochwat zegt:

  Hulde, Geert!

  En wie kwam weer zaniken (op 12:30) ?
  Jawel, kwezelke Pechtold.
  Wat zou ik die vent graag zien creperen aan de meest smerige ziekte die er bestaat.
  Ik zweer dat ik er dan bij zou gaan staan lachen en op zijn graf zou dansen.

  Like

 2. tjonge zegt:

  ik vind het wel erg dubbel dat de hr wilders verplicht is om telkens zijn woord te moeten richten aan “mevrouw de voorzitter”, een voorzitter met mocro kop en dubbel paspoort, dat wijf vind dat het juist helemaal volgens islamitisch plan gaat, dus DAAR hoef je niks van te verwachten, integendeel…..

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   het is een schrale troost, maar datzelfde geldt voor Kuzu: Die kan ‘r óók wel schieten (en wederzijds, als je het mij vraagt).
   Turken en Marokkanen, dat is water en vuur! Hoe dat ontstaan is, zou ik eigenlijk niet weten.

   Like

   • tjonge zegt:

    is koeltoer, we haten iedereen behalve ons zelf.
    waarom denk je dat binnen de islam de “iets anders denkenden” mekaar al 1400 jaar al doodvermoorden ?

    Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Geert was weer ijzersterk! Je zag het nepkabinet hun bestdoen om hem zoveel mogelijk te negeren, lachten hem min/meer uit en vonden hun mobiel interessanter. Tuurlijk, want het kwam heus wel bij ze binnen. De blikken spraken boekdelen! Sommigen leken wel ingedut te zijn! Het zag er allemaal futloos uit. Benieuwd wie er als 1e uitvliegt!

  Like

 4. Elly zegt:

  Wat te denken van deze ANP -kop:Kamerlid valt kritische Turkse journalist aan. Welk kamerlid zou dat nou toch zijn? Zouden ze Wilders ook een “kamerlid” hebben genoemd in een vergelijkbaar geval? Denk het niet.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Wat Wilders zegt is 100% waar. In rap tempo verliezen wij het enige Nederland die wij hebben. Hij geeft goede voorbeelden uit Den Haag en Rotterdam. Echter deze toestanden vinden bliksemsnel plaats in grote delen van het land. Het verspreid zich als een pest epidemie. En wij vinden dat normaal. Zo ook de dagelijkse toenemende agressie van moslims tegenover autochtonen; vooral van Marokkanen.
  Een bezoek aan het MCL in Leeuwarden zal de gemiddelde bewoner uit de Randstad tot het idee brengen dat hij zich bevindt in een denkbeeldig Nederland. Hij zou met mond vol tanden denken: ‘Jeetje! Waar komen al de Nederlanders toch vandaan? Is dat werkelijk Nederland? En ze gedragen zich netjes en alles is er net als vroeger …Met een verschil ..Het meisje of vrouw achter de balie spreekt vaak met de bezoekers in het Fries.
  Mijn dochter stuurde mij, via haar mobiel, foto’s van schilderijen die haar cursusgenoten tijdens de les hadden gemaakt. Het is onvoorstelbaar wat voor supertalenten zitten in de dorpen op het platteland. NEDERLAND ZIT BARSTENSVOL TOPTALENTEN; De Van Gogh’s en Rembrandt’s zijn er nog steeds onder de bevolking. Maar Nederland is niet enkel rijk aan kunstzinnige talenten, maar heeft ook briljante koppen in de universiteiten, academische ziekenhuizen en wetenschappelijke instituten. Er worden in Nederland heel veel uitvindingen gedaan op alle mogelijke gebieden.
  Ik zou er graag willen weten WAAROM wordt er zo veel moeite gedaan om dit land te slopen? Van de Aardbol weg te gummen? Welke nut vindt men in het importeren van GENETISCH AFVAL uit AFRIKA EN ISLAMITISCHE LANDEN? Men spreekt over verrijking? Wat voor verrijking brengen mensen van wie de meeste (rond de 80% ) zijn analfabeet en hebben niets anders in hun hoofd dan stront en Allah? Als dat niet erg genoeg is, komen ze ook nog met de behoefde de boel hier voor Allah uit te moorden. Mijnheer houdt van onschuldig vers bloed voor ontbijt.
  Als deze bizarre eis komt van de EU, dan breekt de tijd uit het lidmaatschap van deze psychopatenorganisatie vaarwel te zeggen. Een hele kudde intelligente schapen kunnen de ravijn in vallen als zij zich laten leiden door een schaap met TBS- neigingen.

  Geliked door 3 people

  • daiyu-ninja zegt:

   Thomasson zegt:
   2 november 2017 om 22:25

   Welke nut vindt men in het importeren van GENETISCH AFVAL uit AFRIKA EN ISLAMITISCHE LANDEN? Men spreekt over verrijking? Wat voor verrijking brengen mensen van wie de meeste (rond de 80% ) zijn analfabeet en hebben niets anders in hun hoofd dan stront en Allah?………………………………………………

   Volgens Ellen Vogelaar bestaat die verrijking uit, dat je lekker kunt eten bij ze.
   Tja, dat is dan de verrijking die ze brengen, lekker eten. PFFFFFF.

   Like

 6. Taljaard zegt:

  @Thomasson
  De kruik gaat net zolang te water tot zij barst.
  Wij hebben de wind nog steeds mee, maar het is wel een kwestie van geduld.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Geweldig man!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s