Alice Weidel en David Berger aan de homo-schandpaal

Screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitster van de AfD in het Duitse parlement, Alice Weidel, en de publicist David Berger zijn de “Miss en Mister Homophobia” van dit jaar. Aanhangers van de linkse homo/lesbische groep “Enough is Enough” en bezoekers van zijn website kozen Weidel en Berger in een niet representatieve online verkiezing en verleenden hen de “Titel van de schande”. Zoals gewenst verbreidden de homo/lesbische scene media en journalisten dit nieuws ruimschoots onder hun klanten.

Junge Freiheit

Homoseksueel of lesbisch zijn beschermt niet tegen straf!

Dat Alice Weidel zelf lesbisch is en in een geregistreerd partnerschap met een Zwitserse en twee kinderen leeft, lieten de linkse homoactivisten daarbij net zo weinig gelden als het feit dat David Berger een man als partner heeft en een bekende homofiele blogger is.

Deze beide, Weidel en Berger, zouden nu dus “Miss en Mister Homophobia” zijn – de beide meest homovijandige Duitsers? Krankzinnig, of niet? Nee, het is alleen maar logisch dat linkse homo/lesbische activisten, journalisten en politici gal spuwen wanneer ze de namen van Alice Weidel en David Berger horen. En verbazingwekkend genoeg laat nu juist de homofiele datingsite “PlanetRomeo” zien waarom . . .

Weidel en Berger bedreigen de linkse meningsdictatuur

“PlanetRomeo”, met meer dan 1,8 miljoen wereldwijd geregistreerde gebruikers het grootste Duitstalige sociale netwerk voor homofiele en biseksuele mannen op internet, heeft in september aan zijn Duitse gebruikers gevraagd op welke partij ze zouden stemmen bij de Duitse parlementsverkiezingen. Van de bijna 38.000 online geënquêteerde homoseksuelen wilde 12% op de AfD stemmen.

Daarbij komt David Berger´s blog https://philosophia-perennis.com/, waarmee de publicist, ondanks de nogal moeilijke naam, dagelijks duizenden lezers, waaronder veel homofielen en lesbiennes, bereikt. Berger rekent daar regelmatig af met de illegale massa-immigratie, die juist voor homoseksuelen steeds problematischer wordt. Een niet eindigende nachtmerrie voor de homo/lesbische opiniemakers, die grotendeels links zijn en er vast van overtuigd zijn dat immigratie per se goed is.

Bestraf er twee, voed velen op

Het tragische van de zaak: de linkse homo-lesbische meningsleiders bestrijden met Weidel en Berger een politica en een publicist, die met hun politiek en mediale informatie de status quo van de homo/lesbische emancipatie van het jaar 2017 verdedigen.

Een situatie, die voor homofielen en lesbiennes in Duitsland nog nooit zo vrij en gelijk was. Historisch uniek. Zonder twijfel: bevochten door de roden en de groenen – maar nu verdedigd door Weidel en Berger, die onophoudelijk wijzen op de grote blinde vlek van de linksen: de multiculti ideologie, volgens welke iedere immigratie altijd en voor iedereen goed zou zijn.

Alice Weidel en David Berger weten: dat klopt voor veel hetero- en homoseksuele Duitsers niet. En dat zeggen ze en dat schrijven ze en ze zetten het om in politiek. Daarom moesten ze als “Miss en Mister Homophobia” worden belasterd. Om geen enkele andere reden.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, homofobie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Alice Weidel en David Berger aan de homo-schandpaal

 1. Cynicus zegt:

  Satanist betekent in het Herbreeuws tegenstander of wel aanklager. In de zogezegde regenbooghomo en lesbo organisaties wemelt het van door gedraaide homosexuelen die van de hele wereld een groot raar goor en vies lesbo of homo idioterie willen maken

  Een groot raar goor en vies Sodom en Gomorrah (de utopie van vele maffe neopaganisten en maffe satanische geheime genootschappen met allerlei ellende tot rituele moord en ellende ter verering allerlei demonen )

  Met heel veel vieze geslachtsziekten op de koop toe

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, die organisaties overtrekken het,dat is een feit.
   Op dezelfde manier, waarop ze in de jaren ’70-’80 al zaten te drammen dat “Iedere vrouw in wezen bi-seksueel was.” Het idéé! De gedachte aan seks met een andere vrouw, welke dan ook, heeft mij altijd al doen kókhalzen!
   Wat ik bedoel: Ieder zijn meug, maar zonder mij alsjeblieft!
   Niettemin: De AfD hééft momenteel nu eenmaal haar openlijk-lesbische partijleidster. De individuele vraag aan iedere aanhanger: Kunt U daarmee dealen, of niet? Niet meer en niet minder.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Trees
    Mijn vrouw komt uit een mooi land ten Noorden van de muur van Hadrianus.
    In 1984 wilde zij na twee jaar huwelijk goed Nederlands leren en konden wij via de gemeente een lerares regelen. De dame in kwestie was links en feministisch, maar daar hadden wij geen bezwaar tegen. Mijn vrouw vond haar wel een beetje raar (queer) en zei tegen mij dat ze onzin (rubbish) kletste door te stellen dat elke vrouw eigenlijk lesbisch was.
    Op een dag, toen ik aan het werk was, barstte de bom toen deze lerares zich op een zeer lompe manier seksueel aan haar opdrong.(#metoo) Wat tot resultaat had dat zij met een Keltische furie te maken kreeg, die haar met een keukenmes het huis uit joeg. Zij is een heel lieve meid, maar je kunt beter geen ruzie met haar krijgen. Voor de duvel en zijn ouwe moer nog niet bang, zoals de meeste van haar landgenoten.

    Wij zagen de lerares een kleine 13 jaar later weer terug, op een introductie-avond toen zij aan een middelbare school in onze woonplaats verbonden bleek te zijn waar onze oudste zoon heen zou gaan.
    Dat ging dus niet door.
    Onze kinderen zijn naar een reformatorische middelbare school gegaan, die wel een kilometer of 15 verder was, maar waar ze ten minste zouden zijn gevrijwaard van linkse en perverse gekkigheid.
    Dame in kwestie herkende ons natuurlijk wel, maar meed ons als de builenpest.
    Overigens heeft mijn vrouw daarna op eigen kracht zeer goed Nederlands geleerd.

    Liked by 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  (N.B. Voor de goede orde, de islam heeft slechts 5 zuilen, dus een zesde is onzin.
  Dat is de reden de islammers zijn weer eens BOOS.

  Like

 3. Rookmelder zegt:

  Niets anders dan een vorm van aandacht van de SJW-media en tevens een teken van onmacht die zich uit middels een ziekelijke en haatdragende hetze ! Niet meer, niet minder.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Ach ja, alle BN-ers hier zijn ook homo en tegen de PVV. Ze deugen liever massaal dan dat ze onderkennen dat de islam erger is dan HIV. Linx bezit de media en kan heel lang de schijn blijven ophouden. Tot het te laat is.

  Like

 5. Jan zegt:

  Geen nazi’s? Valt weer mee.

  Like

 6. hans zegt:

  Echt een geval van de klok en de klepel, die hele homoscene weet beiden niet te vinden in dit geval!
  Wie de echte homohaters en verdelgers zijn daar komen ze ooit met hun linkse betonnen plaat voor hun harses wel op een goeie dag achter! Zou geen POOT uitsteken.
  Verder is het tot nu toe een uiterst hinderlijk, ziekelijk en narcistisch elitair clubje hedonisten en party vierders!
  Ze zijn bovendien onderling ook nog eens zeer verdeeld.

  Like

 7. Er zit voor die Duitse LGBT-lettersoep/brij niets ander op om te emigreren naar Tsjetsjenië. Of gezien de huidige gang van zaken, om de voltallige bevolking van Tsjetsjenië te laten emigreren naar Europa. Dan is alles opgelost;

  Like

 8. Jan zegt:

  Nazi-Duitsland herleeft: Wie zijn aan huurder niet kenbaar maakt dat hij AfD-lid is wordt uit de woning gesmeten

  Gerichtsstreit um Mietvertrag: Niederlage für Göttinger AfD-Politiker

  Der Landesvorsitzende der AfD-Nachwuchsorganisation Junge Alternative, Lars Steinke, muss sich aufgrund eines Gerichtsurteils voraussichtlich eine neue Wohnung suchen.

  Das Amtsgericht Göttingen gab jetzt einer Anfechtungsklage seiner Vermieterin statt. Grund: Der 24-Jährige hatte seiner Vermieterin verschwiegen, dass er wegen seiner politischen Aktivitäten ein potentielles Angriffsziel für linksgerichtete Gewalt sein könnte. Nach Ansicht des Gerichts hätte er sie über seine besondere Rolle aufklären müssen, weil dies auch Auswirkungen auf das Mietobjekt haben könnte, sagte ein Sprecher. Da er dies unterlassen habe, sei der Mietvertrag durch arglistige Täuschung zustande gekommen und somit nichtig.
  ….
  https://www.hna.de/lokales/goettingen/goettingen-ort28741/gerichtsstreit-um-mietvertrag-niederlage-fuer-goettinger-afd-nachwuchspolitiker-9010160.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s