Berlin-Neukölln: een speeltuin, Allah en de Berlijnse idioten

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

In Berlijn regeert de waanzin en steeds vaker de islamitische maangod Allah. Alles voor Allah – dat is in de hele stad inmiddels onmiskenbaar. De allerkleinsten moeten hem en zijn psychopaat Mohammed al leren huldigen, het liefst ook de kinderen van diegenen die onderworpen moeten worden, voor zover dat in Berlijn nog nodig is. Dat loopt in het verrijkingscentrum Berlin-Neukölln weliswaar bijna sowieso al gesmeerd. Maar net zoals in de rest van het buit-land zijn scholen en kleuterscholen zeer efficiënte plaatsen van indoctrinatie. Dit aanbod wordt constant uitgebreid, want “de grootste” moord-god aller tijden Allah moet zich overal nestelen in het dagelijks leven. Waarom dus niet ook in speeltuinen.

PI News (2)

Zo heeft het door de SPD geregeerde Berlijnse district Neukölln er nu voor gezorgd dat er eindelijk een speeltuin met en voor de islam is. Onder het mom “themaspeeltuin” werd voldaan aan de wens van een kleurrijke speeltuin met de mooie naam “Ali Baba en zijn rovers” en werd er een plek gecreëerd waarop Ali en zijn kameraden zich goed voelen.

Daar bevindt zich nu een klimtoestel dat eruit ziet als een moskee, inclusief halvemaan en minaretten, waar de lieve kleintjes de binnenkomst in de moskee alvast op een speelse wijze kunnen leren. Alsof het de normaalste zaak van de wereld zou zijn. voor de moskee staat een kleine houten haatprediker met de handen in de broekzakken.

Van boomhut tot haat-tempel

Volgens SPD-dhimmi districtsburgemeester Franziska Giffey moet het klimtoestel een “Oriëntaalse burcht met bazaar” voorstellen. Een “burcht” dus! Dan schiet je toch onmiddellijk de vermoedelijk eerlijkste zin te binnen die de Turkse islamfascist Erdoğan ooit gezegd heeft:

De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten.

 Zo krijgt ook de “burcht”-associatie onmiddellijk een bepaalde zin.

Vroeger bouwde men voor kinderen boomhutten of kleine speelhuisjes, waar ze met hun eigen fantasie de wereld konden vormgeven. Tegenwoordig moet blijkbaar alles een politieke achtergrond hebben, het liefst een “islampolitieke”.

Veel multiculti-idioten in Berlijn bevalt de speeltuin uiteraard. Maar omdat er nu toch al mensen bestaan die wat de islam betreft begrepen hebben wat hen en hun kinderen te wachten staat, is er sprake van desbetreffende minder leuke commentaren, die door de “Bild-Zeitung” “blinde haat” tegen een “sprookjesspeeltuin” worden genoemd.

“Bild” vindt het namelijk fantastisch wanneer Duitsland behoorlijk snel en goed zichtbaar onderworpene wordt, het blad was immers ook dolblij met de hoofddoek examenklas in Duisburg.

Ali en de Jihadisten

De islamspeeltuin is een nieuw bewijs voor het onvermogen en/of de onwil van de politieke hansworsten om te begrijpen wie en wat ze met zulke onzin in de kaart spelen. Men zou daar dan ook nog een grote kubus kunnen plaatsen waaromheen de kleintjes de “reis naar Mekka” zouden kunnen oefenen, of een kleine speelgoedvrachtwagen waarmee ze kunnen “spelen” hoe ze de andere kinderen moeten overrijden. Dat is vast en zeker lol voor Ali en de kinder-Jihadisten, want zo kunnen ze in de rol van een voorbeeld van hun vaders sluipen.

Er bestaan plekken in de wereld waar het normaal is dat kinderen het onthoofden van mensen spelen. Een mooie ambiance voor de invulling van de vrije tijd heeft Berlin-Neukölln nu immers al gecreëerd.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Berlin-Neukölln: een speeltuin, Allah en de Berlijnse idioten

 1. Alice zegt:

  Hang er een paar varkenspootjes ter decoratie aan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Zolang de kiezer een mandaat geeft aan de politieke partijen die dit faciliteren zal deze ontwikkeling doorgaan en blijkbaar vindt de kiezer het prima zo.
  Pissen op het graf van hun voorouders en pissen in de wieg van hun eigen kinderen en kleinkinderen.
  Iets anders kan ik er niet van maken.

  Geliked door 4 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Of een kooi er bij plaatsen om lastige kleuters in op sluiten.
  Misschien met nog wat houten krom zwaarden om veldslagen na te spelen.
  En dan in i.p.v. cowboy en indiaantje, de moslim en de ongelovige, om na te spelen.
  Compleet met houten blokken om koppen af te hakken.
  Het is maar kinderspel, meer niet.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Binnen de kortste keren staat er dit bord;

  Geliked door 1 persoon

 6. Sjaak zegt:

  Met varkenslapjes vol spijkeren !

  Like

 7. d.g.m.holland zegt:

  Er ontbreekt nog een theehuisje aan, met de naam “Zum Pedo Platz”.
  Daar kunnen mannen van middelbare leeftijd rustig wat thee drinken,
  terwijl ze dan op hun gemakje hun toekomstig kindbruidje kunnen uitzoeken.
  Zo volgen ze dan het voorbeeld op van mohammed en dus zullen ze worden beloond.
  Maar even geduld nog… Ze moeten wel wachten tot de kindjes 6 jaar zijn…
  Netjes toch ! Zo zie je maar weer, dat de islam een respectabele godsdienst is.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReneKampers zegt:

  Prachtig initiatief om kinderen de Islam , in te pompen .Maar die speeltuin is verre van volledig er mankeren poppen waarvan het hoofdje werd afgeneden en gespiest . Rubber in de vorm van stenen om het spelletje ‘Overspelige vrouwtje” na te bootsen en te stenigen , zoals wij vroeger cowboy en indiaantje speelden . Dief en politie-agent kan vervangen worden door ongelovige en Islamietje .Toch zijn er in dat intervieuw mensen die dat prachtig vinden . Het probleem is wij zijn te beschaafd en te tolerant geworden en bovendien heel naief , behalve de rechtsen die niet in sprookjes of vertelsekens geloven

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Al deze “leuke” opmerkingen hier, gaan voorbij aan het echte islamprobleem. Ik kan er niets grappigs in ontdekken. Denk eens mee in oplossende zin , hebben we meer aan.

  Geliked door 1 persoon

 10. Rookmelder zegt:

  Duitsland loopt wel voorop, ziehier een nieuw mini-kalifaat, midden in een zandbak, voor Abu Badr Al Baghdadi !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s