Duizenden afgewezen “asielzoekers” ondergedoken

Screenshot_69

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken meedeelt, weet men op dit moment niet waar zich ongeveer 30.000 afgewezen “asielzoekers” bevinden. Onder hen zouden zich ook ISIS-terroristen kunnen bevinden.

Contra magazine

In totaal zijn er ongeveer 30.000 afgewezen “asielzoekers”, die eigenlijk onmiddellijk uitgezet hadden moeten worden, “verdwenen”, zoals een woordvoerder van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken aan “Bild” meedeelde. “Het kan niet uitgesloten worden dat in het centrale register voor buitenlanders geregistreerde asielzoekers, die eigenlijk moeten vertrekken, wellicht al vertrokken of ondergedoken zijn, zonder hiervan de verantwoordelijke vreemdelingendienst hiervan in kennis te stellen”, zei hij.

Want volgens officiële informatie zouden per december 2016 eigenlijk in totaal 54.000 migranten uitgezet moeten worden, van wie echter slechts 23.000 personen ook een uitkering hadden gekregen volgens de wetgeving uitkeringen asielzoekers. Wat eigenlijk nog steeds teveel is, omdat zij eigenlijk helemaal geen financiële aanspraak tegenover de Duitse belastingbetaler hebben en Duitsland al lang zouden hebben moeten verlaten.

Als je dan bedenkt dat de “Berliner Zeitung” onder verwijzing naar kringen binnen de Duitse veiligheidsdienst vermeldt dat er door de “Islamitische Staat” meer dan 20 Jihadisten vermomd als vluchtelingen Duitsland binnengesmokkeld werden, dan kun je je afvragen: hoeveel van zulke ISIS-terroristen bevinden zich (nog zonder herkend te worden) onder deze “verdwenen” afgewezen “asielzoekers”?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, ISIS, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Duizenden afgewezen “asielzoekers” ondergedoken

 1. Drs.P. zegt:

  Wir schaffen dass, ja toch?????

  Like

 2. MF zegt:

  “… zonder hiervan de verantwoordelijke vreemdelingendienst hiervan in kennis te stellen”,

  Die mensen komen uit de zandbak, je denkt toch niet dat die hun (administratieve) plichten doen. Ze weten niet eens wat het is. Behalve als ze centjes kunnen vangen, dan weten ze alles.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  We gaan nog heel “leuke” tijden tegemoet…

  Like

 4. ReneKampers zegt:

  Och het zijn er maar 30.000 , het is slechts een begin er zullen er nog veeeeel meer bijkomen

  Like

 5. Elisah zegt:

  Nou, daar kunnen ze dan trots op zijn….de Deutsche Grūndlichkeit is ook al verleden tijd?

  Like

 6. sabine zegt:

  Die 30.000 krijgen geen uitkering meer en lopen nu te stelen, in te breken ,roven en jatten om aan geld te komen. Wat denk je wat er gebeurd als zo een figuur die 3 dagen niet gegeten heeft jouw tegenkomt s avonds laat wanneer de op straat loopt ? Achterlijke domme Merkel en Brussel die deze ellende op hun geweten hebben !

  Geliked door 4 people

  • Cynicus zegt:

   Ja en dan komen ze een jihadronselaar met een dikke portemonnee tegen die geld geeft en deze illegalen daarvoor in ruil overhaalt te vechten voor de jihad. Een jihadronselaar krijgt per geronselde jihadist 5000 euro’s.

   Like

 7. Sabeltant zegt:

  Tik tak, mevrouw Merkel, tik tak, binnenkort in dit theater… aanslagen op Duitse burgers….
  Daar kunnen geen Merkelsteine tegenop.
  Wat gaat de politiek doen bij de zoveelste islamitische aanslag?
  Nog meer barricades?
  Afluisteren van ALLE Duitsers omdat een handjevol ISLAMITISCHE MIGRANTEN terreuraanslagen pleegt?
  Nog meer islam is lief cursussen? Nog meer religie van de vrede TV? De-radicaliseringscursussen?
  Nog meer controle over de media om de ISLAMITISCHE TERREUR te verdoezelen?
  Nog meer van die positieve nep-verhalen over islamitische migranten dat ze het overal zo goed doen?

  Geliked door 3 people

 8. abouneenee zegt:

  Wir schaffen das? Of toch niet?

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Alle landen van west-Europa zijn overvol overlopen met zogenaamde “vluchtelingen” waaronder tienduizenden “geregistreerde” moslims die het westen hartgrondig haten, en duizenden illegale IS-strijders die klaar staan om daadwerkelijk aanslagen te plegen of mee te werken aan de uitvoering.
  Het aantal illegalen dat de overheid noemt moet daarom met een factor van minimaal 5-10 X vermenigvuldigd worden om in de buurt van de gruwelijke realiteit te komen.
  Men kent het juiste aantal eenvoudigweg niet.
  De overheid noemt ’n getal om burgers de indruk te geven dat ze “controle over de samenleving” heeft.
  Het is zo eenvoudig.
  Hoe kan je weten hoeveel illegalen er in het land zijn als je niet weet waar ze zitten?
  Dus, hoe komen ze aan ’n getal van 30.000?
  Wees er van overtuigd dat die overheid die zogenaamde “controle over de samenleving” zelfs al verloren had op het moment dat Merkel 2 jaar geleden de grenzen wagenwijd openzette!.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat kunnen ze ook niet weten.
   Ze weten niet eens hoeveel er binnen zijn gekomen, wie wie nou precies is, en hoeveel er meer dan 1 ID heeft.

   Geliked door 1 persoon

   • Sabeltant zegt:

    Ze registeren zich enkel voor een bankpas, en de bekende tegemoedkomingen, daar heb je in de regel maar heel even een adres te hebben.
    Zodra de uitkeringen beginnen binnen te stromen verdwijnen ze van het toneel en gaan zich elders onder een andere naam inschrijven.
    Sommigen hebben wel 10 verschillende identiteiten en de uitkeringen en tegemoetkomeningen stromen binnen.
    Niemand weet precies waar de persoon in kwestie woont en mocht hij tegen de lamp lopen dan komt hij met zijn 10 identiteiten gewoon weg omdat de politie geen idee heeft welke identiteit de juiste is en hem daarom niet kan vasthouden, ze kunnen niet eens een proces verbaal opmaken als de juiste identiteit niet bekend is. Binnen 3 uur loopt hij weer vrij rond.
    Bovendien loopt de politie grote kans dat de stad afbrand omdat zijn soortgenoten boos zijn over de arrestatie en auto’s in de brand gaan steken.
    Onze overheid kan niets doen tegen deze lui, de politie kan en wil ook niets doen, de burger mag het gelag betalen.

    Die 330.000 migranten die de afgelopen twee jaar zijn binnengekomen en die tot hun dood met de familie verzorgd gaan worden op ONZE kosten.

    Maak u zich geen illusie, de 3% BTW verhoging is nog maar het begin.

    Ons volledig vangnet, de zorg en het onderwijs zullen onbetaalbaar worden.

    Ze blazen het systeem volledig op.

    En ons kabinet? grijnzen, lachen, minzaam kijken en pappen en nathouden.

    Geliked door 1 persoon

 10. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  http://www.reuters.com/article/us-tunisia-security/tunisia-policeman-dies-after-attack-security-unions-seek-more-protection-idUSKBN1D21OC
  +++
  Takfiri is a term for a hardline Sunni Muslim who labels followers of other schools of Islam unbelievers, often as a justification for fighting them.
  +++

  Like

 11. ReneKampers zegt:

  Hoe durven ze , die naastenliefhebbende correcte partijen , mensen weigeren die op zoek zijn naar liefde en veiligheid ! Ik schaam me in hun plaats

  Like

 12. Elisah zegt:

  Merkel breekt alle wetten en zal Duitsland verwoesten.

  Like

 13. Flo zegt:

  Honderden of meer zijn naar luilekkerland Nederland gekomen, zonder twijfel…. die willen graag met onze nieuwe minister Grapperhaus praten, die lul staat daar open voor.

  Like

  • MF zegt:

   Ze praten niet om te overleggen, maar omdat ze weten dat de minister toch weer overstag gaat. Snapt die minister dat nou nooooog niet? Dan is hij dus ongeschikt.

   Like

 14. Cynicus zegt:

  Mogelijk dat die “verdwenen” “asielzokers” ondergronds zijn gegaan om later de burgeroorlog te gaan vechten met de niet-moslims. In de criminaliteit zijn er al bendeoorlogen omdat de moslimcriminelen de niet-moslimcriminelen willen bestrijden. Criminelen zijn een instrument van de islam om macht uit te oefenen vandaar de bendeoorlogen (Blerick en vele andere plaatsen). Criminelen zijn ook gewend geweld te gebruiken en dat komt de expansieve islam goed uit.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Eigenlijk zou ik meer willen weten over de grote volksverhuizing van rond het jaar 400, want er zijn ongetwijfeld paralellen. Ht is waarschijnlijk eerder in de geschiedenis voorgekomen dat de barbaren gekomen zijn, en daar kunnen we van leren, als we de kennis hebben.
   Misschien dat “De opstand der Horden” van Ortega ons wijzer kan maken. Ik heb het gedeeltelijk bestudeerd.

   Like

 15. tippelaar zegt:

  Ondergedoken asielzoekers krijgen toch nog een uitkering van de woongemeente, dat is in nl ook zo. Asielzoekers worden bijgestaan in dat wat ze doen, door zogenaamde hulporganisaties (NGO) die deze lui voorzien van eten, onderdak en andersoortige hulp, zodoende blijven ze gewoon in nederland, niets aan de hand. Ziek? ok., gaan ze naar de dokter zonder kosten. Ziekenhuis onderzoek en opname en operatie en revalidatie? Ze krijgen alles gratis. Maar dat gratis komt wel op het konto van de belastingbetaler. Ik heb een voorstel: Neem een wet aan waarin staat dat het verboden is om een uitggeprocedeerde asielzoeker op wat voor manier dan ook te helpen en stel daar straf op bij overtreding. Niet een lullige boete, want dan gaan de chriostenen weer met de pet rond en dan hebben ze het voor elkaar. Gewoon gevangenisstraf van minimaal 3 maanden. Moet je eens kijken dan is het zo afgelopen met het pamperen van asielzoekers.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Uiteraard een administratief verhaal.
  Ik kan me nog herinneren dat er enkele honderduizenden rondlopen die nooit geregistreerd zijn.

  Like

 17. Marian zegt:

  Moeten wij hier nou van schrikken. NEE. DIT WAS VOORSPELBAAR.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s