€ 4 miljard voor 56.000 zogenaamde “minderjarige asielzoekers”

Screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

De op dit moment 56.000 onbegeleide buitenlanders in Duitsland kosten de belastingbetaler dit jaar € 4 miljard, meldt de “Welt”. De krant pleit voor een landelijke leeftijdscontrole van de zogenaamde minderjarigen, want deze controle zou bij maar 10% plaatsvinden en is vaak fout, zoals bijvoorbeeld de seksuele moord van Freiburg aantoont. De zogenaamde “UMA´s” (onbegeleide minderjarige asielzoekers) reizen meestal zonder papieren binnen en doen zich jonger voor om in het gastland speciale uitkeringen te krijgen.

journalistenwatch

André Wendt, sociaal-politiek woordvoerder van de AfD-fractie, verklaart hierover:

“Het is absolute waanzin om € 4.000.000.000,- voor 56.000 zogenaamde minderjarigen uit te geven – dat zijn een exorbitante € 71.428,- voor één UMA per jaar!

De UMA´s worden individueel ondergebracht, krijgen pleegouders en worden door een leger van maatschappelijk werkers verzorgd – van zo´n luxe kunnen veel Duitse behoeftige mensen alleen maar dromen. Hier dringt zich bij veel burgers het gevoel op dat de Merkel-CDU een nieuwe elite voor Duitsland wil opvoeden, want zoveel geld geeft de Duitse regering niet eens voor Duitse excellerende studenten uit.

Deze onrechtvaardigheden lijken vooral een huiveringwekkende indruk te maken wanneer duidelijk wordt dat een groot deel van de UMA´s al lang volwassen is, een sterke baardgroei heeft en desondanks niet op zijn ware leeftijd wordt onderzocht. Daarom heeft de AfD-fractie een half jaar geleden al de aanvraag ingediend om zogenaamde minderjarige buitenlanders in het hele land op hun leeftijd te controleren. Met de gebruikelijke verwijzing naar populisme en vreemdelingenhaat hebben alle consensuspartijen de aanvraag echter afgewezen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op € 4 miljard voor 56.000 zogenaamde “minderjarige asielzoekers”

 1. Perfide Albion zegt:

  De grote vraag is: waarom? We moeten gaan stoppen met het betalen van belasting. Dat is een goed vertrek punt. In de jaren 80 weigerden communisten in Nederland om belasting te betalen voor iets dat zij niet wensten.

  https://www.digibron.nl/search/detail/012e9a2389a31030fd489ab0/weigering-defensiebelasting-begint-in-de-mode-te-komen

  De mongolen die deze parasieten wensen te onderhouden doen dat maar lekker zelf. Wij voeren vanaf nu een aftrek post van €10.000 per persoon op vanwege de schade die we lijden door die asiel industrie. Als we met genoeg zijn dan is het compleet oninbaar en is er een groot gebrek aan gevangenissen. Ze sterven maar met hun import van de derde wereld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ach, zo’n schattig klein jongetje neem je toch graag op?
  Moeten jullie toch zien wat een leuke hobby het kindje heeft:

  *WALG*

  Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   De hobby is blijkbaar koppen verzamelen. Uw reactie is leuk sarcastisch.

   In Noord Korea is sarcasme verboden. Mogelijk hier in de toekomst ook

   Theo van Gogh was ook wel eens sarcastisch en dat heeft Theo het leven gekost.

   Mogelijk staan klimaat sarcastici spoedig op de dodenlijst van policor moordenaars

   Sta ik al op de lijst ?

   Ik geloof niet in de klimaatleugen en ik WEET dart CO2-uitstoot goed is voor de plantengroei. Jesse Klaver in de mooie BMW weet dat ook (Dat CO2-uistoot goed is voor plantengroei) echter is een vetbetaalde leugenaar. (met BMW)

   Geliked door 3 people

 3. Elisah zegt:

  http://www.anonymousnews.ru/2017/10/27/aufgedeckt-merkel-regime-zahlt-fuer-minderjaehrige-fluechtlinge-4-500-euro-pro-monat/
  Men betaald 4500 euro per maand voor minderjarige vluchtelingen, voor Duitse kinderen slechts 503 euro maximaal.

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Elke UMA zou twee miljoen euro per jaar moeten kosten en er zouden er nog eens miljoen binnen moeten komen. Misschien snappen de Duitsers dan dat ze door een gek bestuurd worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Zal in Nederland naar rato niet veel anders zijn.
  Kwestie van de incontinentie-luier een week langer aanhouden en het begrotingsprobleem is opgelost toch Mark?

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Mark Rutte voert zijn eigen beleid uit en niet dat wat een volksvertegenwoordiger voor zijn kiezers behoort te doen. Hij maakt deels met multinationals, zodat ze hier miljoenen kunnen verdienen, maar de belasting op hun winst, wat voor Nederland juist positief zou zijn, laat hij vallen om mee te gaan in de ‘stroom’ die de EU te Brussel volgt.

  Hij zei het een paar dagen geleden letterlijk. De meerderheid van landen in de EU heffen ook geen dividend belasting en hijzelf vond dat Nederland buiten de boot zou vallen indien als bedrijven de boot afhaakten om ‘zoiets’ en zich daarom hier niet zouden vestigen/investeren.
  Wat hij niet bedacht heeft is dat Nederland hoog op de wereldranglijst staat als een innovatief productief land en daardoor een investering, inclusief de bijbehorende dividend belasting, meer dan waard is voor investeerders. Of hij kan het natuurlijk wél bedacht hebben, maar zijn eigenbelang (lobbyen voor zijn ego en toekomst na het premierschap) is hem belangrijker. Rutte is weer premier, hij heeft het weer voor mekaar. Het stramien dat hij volgt is zo herkenbaar, maar toch werd hij weer herkozen, volkomen stupide.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReaGluurder zegt:

  Mark Rutte en Vrindjes beroven ouderen van hun spaarcenten om 100.000en die hier nog geen cent belasting betaald hebben, laat staan 1 dag gewerkt, te paaien! Viezerik die je bent!

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Nederland wordt steeds verder uitgehold in alle facetten van de leefbaarheid van de autochtonen bevolking. Alles wordt voor hen duurder met steeds meer plichten, terwijl aan de andere kant de islamitische nieuwkomers alles gratis en overal een V.I.P. behandeling krijgen. De normale autochtonen bevolking zal steeds verder worden gedegradeerd om een voor geprogrammeerde slaaf van de elite te zijn, die op commando doet wat zij willen. De laatste rechten en verworvenheden en eigendommen zullen ontnomen worden door dit kabinet, die alleen ten dienste staat voor de EU en Soros ideeën.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s