Radicaalislamitische gelijkschakeling van Twitter gaat verder: account van Hamed Abdel-Samad geblokkeerd

Screenshot_76

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren nog moesten we melden dat het Twitter-account van Akif Pirinçci was verwijderd. Vandaag krijgen we een melding over het (a)sociale netwerk die het in zich heeft. Het Twitter-account van de Egyptisch-Duitse politieke wetenschapper en publicist Hamed Abdel-Samad werd blijkbaar gewoon geblokkeerd.

Screenshot_77De bekende fotograaf Markus Hibbeler: “Ook #Twitter heeft zichzelf tot handlanger van de politieke islam gemaakt en het account van Haed Abdel-Samad geblokkeerd. Terwijl radicale islamieten ongehinderd ophitsen tegen anders gelovigen, Israël dood wensen en voor de sharia reclame kunnen maken, worden critici geblokkeerd. Hamed zette zich ook voor mij in, toen ik na een posting door Facebook werd geblokkeerd.

Daarom nu mijn appel: schakel Hamed onmiddellijk weer vrij!

Een democratie, die niet eens kritische denkers uithoudt, is zwak en verdient deze naam niet! Het wordt tijd dat we onze vrijheid van meningsuiting terughalen! Het is genoeg!”

Screenshot_75

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Radicaalislamitische gelijkschakeling van Twitter gaat verder: account van Hamed Abdel-Samad geblokkeerd

 1. MF zegt:

  Ze worden natuurlijk onder druk gezet c.q. geintimideerd !!

  Like

 2. Williaan zegt:

  De indoctrinatie door de islam neemt steeds ernstige vormen aan. De ondergang lijkt onafwenbaar.

  Geliked door 1 persoon

 3. hans-e-pans zegt:

  Deze cenzuur is wel heel erg zuur.

  Geliked door 1 persoon

 4. cefas zegt:

  Censuur. Begin van het einde.

  Geliked door 1 persoon

 5. Duchesne zegt:

  Twitter is eigendom van een Saoedische investerings maatschappij, dus wat wil je? Idem de persgroep, Wegener groep en nog een heleboel andere media. Of het is van hun, of ze zijn groot aandeelhouder, maar steeds met een blank gezicht als voorfront.
  Via verschillende bedrijven is alles terug te voeren tot Saoedische investerings maatschappijen, die hebben zich compleet ingekocht in onze wereld.
  Alles wat je nog mag zeggen of kan zeggen word enkel getolereerd omdat de tijd nog niet rijp is voor complete censuur.

  Wakker worden mensen, stoppen met boos worden op Twitter, je bent gewoon op een Saoedische site je gal aan het spuwen, je leven aan het openbaren etc….

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Mensen die in Dts-land op de AfD stemmen, wordt het moeilijk gemaakt om een woning te krijgen.
  */*/*/
  Een Rechtbank in Göttingen wil beslissen of leden van de AfD-partij, die op zoek zijn naar een woning, op moeten geven dat zij Lid zijn van die Partij.
  Dit omdat de plekken waar zij zich bevinden vaak onderhevig zijn aan vernielingen en plunderingen van de terroristische groepering”Antifa”.
  Dit zal hun kans om ergens als huurder aangenomen te worden, aanzienlijk verminderen.

  Dit is discriminatie en herinnert aan de donkere jaren van communistische dictatuur in de Duitse Democratische Republiek.

  Geliked door 1 persoon

 7. ildiko zegt:

  de vijand is hier met bedankt aan links liberaal debielen overal al geïnfiltreerd. Dank ook aan onze ex burgervader van der Laan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rensk. zegt:

  Steeds weer bekruipt mij dat unheimische gevoel. We leven in een tijd dat kritische geluiden die zeker reeel zijn bestraft worden Ook in kleine kring is het te bemerken. Zeer benauwend. Het is onwerkelijk dat zoveel mensen blijven denken dat er niets zal zijn wat hun leventje zal kunnen verstoren. Datzelfde leventje zal hun door niemand afgenomen worden. Ze geloven er heilig in dat de wereld helemaal niet veranderd is ten opzichte van een paar decennia terug en dat het ook nooit anders zal worden wat er ook gebeurd en hoeveel er ook nog aan vluchtelingen binnen komen. Ieder keer denk je dan hoe is het mogelijk dat iemand daar zo in geloofd. De schatkist raakt nooit leeg in de breinen van deze mensen. En dan heb ik het niet over mensen die achter de kassa van de supermarkt zitten. Echt heel goed kunnen rekenen? Moeilijk voor veel mensen.Zou het toch door de welvaart komen denk ik dan. Zijn mensen dan niet meer voldoende gespitst op zaken! Vragen vragen vragen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Perfide Albion zegt:

  Voor hen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis. De islam heeft Perzië onderworpen langs dezelfde weg die nu in het Westen gevolgd wordt. Je koopt de elite om en daarna onderwerp je de bevolking. Vroeger deden wij Nederlanders dat in onze koloniën.

  Onze elite staat op de loonlijst van de islamieten en ze doen vrolijk zaken met dat tuig.. Al ons voedsel is stilzwijgend al halal aan het worden. We kunnen natuurlijk af blijven wachten hoe het afloopt. We kunnen de elite ook dwingen om de juiste keuze te maken..

  Like

  • Rensk. zegt:

   Goede informatie hierboven. En dan nu? Hoe de elite te dwingen?

   Like

  • tippelaar zegt:

   De elite tot de juiste keuzes dwingen kan allleen maar door niet meer op hen te stemmen en door in nederland een absolute meerderheid te krijgen in de 1e en 2e kamer. Zolang de zittende partijen kans zien om anders denkenden buiten de macht te houden gaat nederland en de rest van Europa met grote snelheid naar de bliksem en dat is nou net de bedoeling van de globalisten. Ook in nederland. En als die elite de democratie verder buiten werking stelt vanwege het niet willen opgeven van hun macht, dan is gewapend ingrijpen gerechtvaardigd naar mijn mening.

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Dank tippelaar. Het is van het grootste belang dat de bevolking gaat inzien dat er wel degelijk sprake is van een partijkartel.

    http://www.trykkefrihed.dk/why-spinoza-was-not-murdered.htm

    In de link een beschrijving van de huidige toestand die al eeuwen voortkabbelt.

    U kijkt meewarig naar de domme lijfeigenen die we kennen uit de geschiedenisboeken over de Middeleeuwen? Over 200 jaar lachen de mensen om u. Moderne slaaf die ” gelooft” dat hij of zij in vrijheid leeft.

    Tippelaar ziet het goed. In het uiterste geval is het gebruik van geweld gerechtvaardigd. Die mensen hebben ook familie.. Wij niet veilig? Zij niet veilig…

    Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Achter zulke acties zit natuurlijk de ex stasi medewerker Anette Kahane van de de Amadeus Amadeo stiftung. Zij is als bijzonder gevolmachtigde aangesteld door Frau Merkel om het internet te zuiveren van populistische meningen.

  Like

 11. John van Antwerpen zegt:

  Toen de fatwa over de profeet Salman Rushdie (vrede zij met hem) werd uitgeroepen
  riepen ook oudere mocro,s; dood aan Rushdie, in Nederland. De dood van Khomeini was een gelukkige dag in mijn leven.
  Toen was de shock van het volk maar even, daarna was het bewustzijn van de slaap weer snel toegenomen. Maar als de slaap van de rede (islam in een notendop) monsters voortbrengt,
  brengen de reddingspogingen ter behoud van eigen cultuur en de nodige islamcritiesche als deze
  en onze Wilders en de Winter F. en L. ect. nog even zuurstof……,nog even.
  Vooralsnog moeten we wachten op de nieuwe Charlie Martel, oh nee die is er al.
  Birma als gidsland.,……..

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Zoals Perfide Albion dit ook aangeeft in zijn comment heb ik het ook vaak genoeg gezegd, maar telkens lijkt het weer vergeten…….
  Islam = infiltreren……..dus ook opkopen/zich inkopen van/bij grote ondernemingen via financiële markten (aandelen/obligaties).
  Islamisering wordt op alle fronten gelijktijdig gevoerd om dit binnen de vijftig jaar rond te hebben.

  Like

 13. Jan zegt:

  De Twittergestatpo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s