Alice Weidel: Essen is overal

Screenshot_109

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitster van de AfD in het Duitse parlement, Alice Weidel (foto), heeft een opmerkelijk standpunt afgegeven over de onlusten in de “Halloween-nacht” in Essen:

De urenlange uitzonderingstoestand in Essen is een schandaal en toont overduidelijk aan hoe het gesteld is met onze binnenlandse veiligheid. Alleen al het pure aantal is schrikbarend genoeg:

Meer dan 1200 mannelijke gewelddadige migranten terroriseerden de binnenstad van Essen, waren vandalistisch en sloegen op voorbijgangers in.

Het mag een wonder heten dat deze migrantenmeute geen ergere dingen heeft aangericht.

De schuld daarvoor ligt niet bij de politie, maar bij die politici die onze grenzen nog steeds niet willen beveiligen en alle uitzettingen vertragen of zelfs verhinderen.

Schuld aan deze uitzonderingstoestanden zijn vooral Angela Merkel – “Wir schaffen das” – en de Groenen, die steeds opnieuw met succes verhinderen dat veel landen niet tot veilige landen van herkomst verklaard kunnen worden en zodoende nog meer migranten het land binnenlaten.

Ik wens Angela Merkel en Claudia Roth toe dat zij op dat moment op het hoofdstation in Essen waren geweest om zich te laten uitschelden, opdat ze een keer aan den lijve kunnen ondervinden welke praktische consequenties hun chaospolitiek heeft waaronder de mensen moeten lijden.

Essen is overal. We moeten eindelijk de grenzen controleren en gewelddadige migranten consequent uitzetten. Alleen zo kunnen zulke uitzonderingstoestanden zoals onlangs in Essen verhinderd worden.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Alice Weidel: Essen is overal

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Wie wind zaait zal storm oogsten.

  Like

 2. tjonge zegt:

  ook dit artikel ” onlusten in de “Halloween-nacht” in Essen:” zullen we komende weken elk uur herhaald op het non journaal krijgen te zien…

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Vergeet Pauw, Nieuwsuur en WNL niet, die zullen ons ook blijven bestoken met deze feiten.

   Like

   • tjonge zegt:

    die hebben met spoed hun journalisten naar essen gestuurd voor een undercover reportage in de moskeet van essen, dus dat krijgt nog een vervolg zodra het non journaal de frequentie van het uitzenden van “Halloween-nacht” in Essen:” afzwakt…
    .
    je moet ook niet alles tegelijk willen he……

    Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Jammer dat het niet tot een veldslag gekomen is in Essen. Dat gun ik Merkel haar vriendjes zó!!

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Dat komt vanzelf. Vroeg of laat is een groep het zat en gaat los op alles wat niet aan hun beeld voldoet.
   Wij hebben het hier in het dorp al gehad met de lokale jongeren tegen zogenaamde asielzoekers. 1 zo een kansparel volgde een meisje naar haar huis en viel haar onderweg lastig. Aangekomen bij haar huis was er een groepje jongeren wat het voor haar opnam en de cultuurverrijker een beetje hardhandig wegstuurden. De asielrat ging daarop medestanders halen, want vrienden zijn het niet van elkaar, en ze togen terug naar dat gedeelte van het dorp, alwaar een nog grotere groep lokale jongeren ze stond op te wachten. Einde van het verhaal was ME bussies en een halve veldslag tussen onze kansparels, de lokale jongeren en de ME.
   Alles is in de doofpot gepropt en men houd de mond, Echter het komt regelmatig tot ongeregeldheden tussen de cultuurverrijkers en lokale jeugd of plaatselijke ouderen.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Als ik die kop van Roth tegen zou komen denk ik echt dat ze zo uit het gesticht is komen lopen. Wat een raar wijf en wat een rot kop heeft die vrouw. Ik vind het een vrouw die precies bij Merkel past. Zelfde soort vrouw.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Een soort Asha tuinbroek ook zeg maar. Dikke volgevreten dikke dozen met een domme blik en idem uitspraken En dat regeert. Lijkt me beter dat ze behandeld worden door een psychiater

  Like

 6. MF zegt:

  Antwerpen (Bel)
  Venlo (Ned)
  Essen (Dui)
  …..
  Er zullen nog vele volgen, totdat….

  Like

  • MF zegt:

   … de bom barst…. God moge verhoeden dat er een burgeroorlog uitbreekt..

   Like

   • Marian zegt:

    Misschien is die wel eens nodig, om te laten zien van wie dit land werkelijk is. En dat onze ouders en wij hier hard voor hebben moeten werken, wat nu gratis weggeven wordt aan die parasieten.

    Like

 7. Lot te zegt:

  Kent iemand de film nog ‘blackhawk down’. Hoe precies weet ik niet, maar aardig wat politici hebben deze film bekeken. Ging om voedsel verdelen in Ethiopie, was toen nog een land. Nu Eritrea weigerden het voedsel vrij te geven dat lag opgeslagen aan de kust in warenhuizen, waar het via havens was binnen gekomen. Er waren onlusten en de menigte ging als een gek tekeer tegen de handvol Amerikanen. Er waren politici bekende, rutte?, die die film gingen bekijken omdat er veel asielzoekers vandaan kwamen en dat erg in het nieuws was en er werd gezegd dat de film een goede weergave gaf. Die politic waren in hun wiek geschoten en zeiden: nou als het zo gaat, dan hoeven wij ze hier niet. Graag wel serieuze reacties geven. Kan iemand het zich herinneren?

  Like

 8. Lot te zegt:

  Dat waren de moslims in Eritrea die dat gedaan hadden. Herinner ook liveaid toen Ethiopie nog één land was, toen al hongersnood vanwege de moslims. Wat wij hier in NEderland niets over verteld werden. Dat gaat daar al heel lang zo. Liveaid 1985, Blackhawk toen actueel onderwerp in 2001.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s