Duitsland 2017 – al 55 “eermoorden”

Screenshot_110

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de hysterische mainstream media het volgende seksisme-debat tegen de boze, oude, blanke man afwerkt, blijven de linkse moraalapostelen doodstil bij een veel dodelijker gevaar voor vrouwen. Eermoorden. Dit gedrag ontmaskert eens temeer de huichelachtige linkse tijdgeest, die immers zogenaamd onbeperkt voor vrouwenrechten strijdt, tenzij het tegen een islamitisch-cultureel bepaald vrouwenbeeld gaat.

journalistenwatch

De hele hypocrisie met betrekking tot het thema eermoorden wordt door een gedupeerde dochter in haar artikel geschetst: “Waarom mijn vader mijn moeder doodstak”.

Ze omschrijft hoe ze in een kleine stad in de deelstaat Niedersachsen als 14-jarige voor het eerst naar Jeugdhulp is gegaan om wegens mishandeling van protegés aangifte te doen tegen haar Marokkaanse vader. Alleen interesseert zich daar niemand voor haar bedoeling. Ze werd afgewimpeld, “zo erg zal het toch wel niet zijn”. De vader is in Marokko geboren en is afkomstig uit een religieuze familie. Hij studeerde in Frankrijk en trouwde met de Duitse moeder, een vertaalster. Behalve de dochter bestaat het gezin nog uit een jongere broer. Door het huwelijk mocht de Marokkaan naar Duitsland komen, waar ze sindsdien in Niedersachsen woonden. Zolang de dochter het zich kan herinneren, was de vader gewelddadig en heerszuchtig. Hij verbood zijn dochter mee te gaan op schoolreis, maar beloonde haar met chocola voor het uit het hoofd leren van soera´s uit de koran. Het martelaarschap voor de hele familie duurde jaren, totdat de moeder eindelijk besloot te gaan scheiden en met de kinderen de gezamenlijke woning verliet.

Deze beslissing, voor haar gezin en tegen de gewelddadige man, zou ze niet overleven. De Marokkaan stak de moeder dood. De dochter schrijft hierover: “Een eermoord is een moord uit eer – niet bijvoorbeeld een eerzame moord. De eer in de islamitisch bepaalde gemeenschap is de machtsaanspraak van de man over de vrouw en van de clan over het individu. Deze machtsaanspraak moet koste wat het kost naar buiten toe zichtbaar worden uitgevoerd. Het met afstand meest gebruikte wapen van een eermoord is een mes. Het slachtoffer moet net als bij een slachting doodbloeden. Veel eermoordenaars bekennen, omdat ze volgens hen immers het juiste hebben gedaan. Zo ook mijn vader: hij belde uit zichzelf de politie. Daarop volgde een ingewikkeld proces. De officier van justitie pleitten voor doodslag. De dader presenteerde zichzelf als slachtoffer, dat altijd alles goed wilde doen. In het huis van mijn grootouders heeft hij 20 messteken nodig gehad tot mijn moeder dood was. Mijn vader werd veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf wegens doodslag in een gemoedsopwelling. Ik was destijds sprakeloos dat er een staat kan zijn die voor zo´n misdaad acht jaar gevangenisstraf als gepast beschouwt. Nu ben ik zelf bijna juriste. En ik ben nog steeds sprakeloos.”

Sociale industrie maakt zich uitsluitend zorgen om de moordenaars

Maar daarmee was het martelaarschap van de familie nog niet voorbij. De dochter gaat weg en studeert in een andere stad rechten. De grootouders van moeders kant verlaten de stad eveneens en voeden vanaf dat moment de 11-jarige broer op. Wellicht zou de tijd de pijnlijke wonden helen, maar daarvoor bleef voor de overlevenden van de familietiran geen tijd over. Want een regelrecht “leger maatschappelijk werkers” zorgde nu voor de moordenaar, terwijl de slachtoffers grotendeels in de steek werden gelaten. Eerst worden de grootouders lastig gevallen door een gevangenenbewaarder. De Marokkaan eiste via hem contact met zijn zoon, “en zo´n vader-zoon-contact zou toch een geweldige zaak zijn”. Daarna werden ze lastig gevallen door de evangelische gevangenispredikant, die zich inzette voor de streng religieuze islamitische moordenaar en eveneens een vader-zoon-contact eiste en deze aanspraak met ongelooflijke dingen probeerde te motiveren: “Bovendien zou mijn grootmoeder begrip moeten ontwikkelen voor de geestelijke nood van de moordenaar van haar dochter. Want per slot van rekening werd mijn vader immers niet wegens moord, maar wegens doodslag veroordeeld.”

Vier jaar gevangenisstraf – meer is een mensenleven in Duitsland niet meer waard

Na de helft van zijn straf te hebben uitgezeten, werd de Marokkaan vrijgelaten en naar Frankrijk uitgezet. Vier jaar gevangenisstraf – meer is een mensenleven in Duitsland niet meer waard. Sindsdien is de familie bang dat de Marokkaan via de open grenzen naar Duitsland komt, de 11-jarige voor school opwacht en hem naar Marokko ontvoert, om de jongen binnen de clan op te voeden.

Syriërs, Afghanen, Irakezen, Turkije – de eermoorden kwamen ook met de vluchtelingencrisis mee

Dit verhaal werd vastgelegd door Uta Glaubitz, die vrijwillig de schokkende site “ehrenmord.de” bedrijft.

Terwijl linksen, belasterende NGO´s, zoals de omstreden Antonio-Amadeu-Stichting, bijna met belastinggeld overspoeld worden, krijgt deze site geen subsidie van de staat. Op de site “ehrenmord.de” worden sinds het jaar 2000 de eermoorden in Duitsland geregistreerd. De site onderzoekt, plaatst de slachtoffers en hun lijdensweg en benoemt de daders, die overwegend afkomstig zijn uit islamitische landen. Ook pogingen tot moord worden hier volkomen terecht bijgehouden en de daden nemen snel toe. “Waren het in 2015 nog 25 eermoorden in Duitsland en 13 pogingen tot moord, in 2016 was het aantal minstens 39 gedocumenteerde eermoorden en 17 zware pogingen tot moord. Onder de daders waren acht Syriërs, eentje van hen gooide drie kinderen uit het raam. Tien kwamen uit Turkije, acht uit Afghanistan, waaronder een tweevoudige moordenaar. Vier daders kwamen uit Irak, waarvan twee Jesiden. Uit India, Oezbekistan, Tunesië, Togo, Kongo, Kameroen, Nigeria, Azerbeidzjan, Tsjetsjenië en Libanon kwamen elk één moordenaar. Eén moordenaar en een tweevoudige moordenaar kwamen uit Marokko. Uit Albanië kwamen twee daders, evenals uit Servië, waaronder een zigeuner. Drie daders kwamen uit Iran. In drie gevallen is de nationaliteit onduidelijk. De ´Gesellschaft für Menschenrechte´ stelde het aantal betrokken Turken – zowel slachtoffers als daders – vast op 77%.”

En het jaar 2017 dreigt een nieuw recordjaar te worden, want op 30 oktober registreerde de statistiek al 55 eermoorden. Als laatste eermoord wordt op 28 augustus de mes-moord op de 28-jarige Elena D. geregistreerd.

Elena komt uit Kazachstan en heeft een Duits paspoort. Haar vriend Ashwani komt uit India. Ze wonen in Saarbrücken-Dudweiler en hebben samen kinderen . . . Elena wil zich laten scheiden, zeggen de buren later . . . Op 28 augustus 2017 steekt Ashwani zijn vriendin met tien messteken neer in de gezamenlijke woning. De 8-jarige zoon is ooggetuige. Elena weet zich nog naar de deur te slepen, maar stort op straat in elkaar.

Als er in de media over eermoorden überhaupt bericht wordt, dan worden ze meestal geen eermoorden genoemd. “Familiedrama” of “dodelijke aanval” zijn vaak gebruikte termen van de mainstream om deze dodelijke neveneffecten van de islamisering van de samenleving te versluieren. En terwijl de “Spiegel”, “Zeit” en Co het ene na het andere artikel wijden aan de escapades van de smeerlap Harvey Weinstein, weigeren ze een openbaar debat over een dodelijke vrouwenvijandigheid in het land. De maar niet eindigende vluchtelingencrisis zorgt voor een drastische toename van deze eermoorden, zoals blijkt uit de landen van herkomst van de daders. Maar de mainstream media zwijgen hierover.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duitsland 2017 – al 55 “eermoorden”

  • paulzwueste zegt:

   In Amerika kun je levenslang krijgen voor ’n moord die opzettelijk en buitensporig gewelddadig is.
   Nu denk ik dat het bewust toedienen van 20 messteken voldoende moet zijn om in de VS inderdaad je hele leven achter de tralies te zitten, en aldaar te moeten dealen met de meest gewelddadige psychisch gestoorde misdadigers die je dagelijks verkrachten en naar believen kunnen uitlenen aan anderen..
   Totdat je oud en versleten bent..
   Dan mag je de straat op om voor jezelf te zorgen….
   Prachtig !

   De “rechtsspraak” in Europa is natuurlijk al decennia lang een gruwelijke aanfluiting van de normale “rechtsgang”…!
   Het overal bijslepen van psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en de plaatsing van daders in Psychiatrische-Stichtingstehuizen, alwaar ze vrij in en uit kunnen lopen en regelmatig op onbegeleid verlof worden gestuurd, geeft een overduidelijk beeld van het huidig cultuurbegrip dat de dader het slachtoffer is en het slachtoffer de dader.
   Vandaar dat er de afgelopen paar maanden al 11 onschuldige slachtoffers in NL werden vermoord door op verlof gestuurde psychopathische moordenaars.
   En het moorden blijft al jaren onverminderd door gaan.
   Het continueren van dit noodlottig en dramatisch verschijnsel kan eigenlijk het best vergeleken worden met de starre volharding van politici in het ongelimiteerd en ongecontroleerd binnenhalen van islamitische immigranten.
   Men weet donders goed dat de hele Nederlandse samenleving naar de galle miezen wordt geholpen maar noodlottigerwijze kunnen betrokken politici dit niet zonder groot gezichtsverlies meer ongedaan maken…

   Dus blijft het maar zo
   Tijd voor de revolutie!!!

   Like

 1. Rensk. zegt:

  Trouwen met een moslim? Doe maar niet. Tenzij je van spanning en sensatie houdt en graag slaaf wil zijn.

  Like

 2. Anton Haksteeg zegt:

  Ja en het heet “ccultuurverschil” wat dit moslim tuig keer op keer laat zien maar denk nu niet dat een Rutte of Merkel zich daar druk over maakt dat moet gewoon kunnen dus wie zijn nu eigenlijk het echte tuig? Ik denk dat ik het weet en ik hoop U ook en wij “mogen” stemmen. Laten we dat doen op diegene die al meer dan 10 jaren lang heeft bewezen een juiste lijn te willen volgen van grezen dicht en uit de in en in verrotte EU. De Engelsen hebben in dit opzicht meer dan gelijk.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Anton Haksteeg.
   Dat meer dan gelijk hebben wil nog niet zeggen dat je dan ook gelijk krijgt.
   En dat is in dit geval ook zo.
   Engeland een eiland in de Noordzee, alwaar de originele real-old-Engelse samenleving totaal verziekt is door miljoenen vreemdelingen uit alle mogelijke apenlanden, geloven en uitzonderlijke culturen, welke kritiekloos mochten binnenkomen.
   Engeland is hét voorbeeld in Europa dat duidelijk maakt hoeveel veerkracht het aloude Europa van nu nog steeds heeft.
   Het bestaat namelijk nog altijd.
   De grote massa vreemdelingen maakt de dienst uit en leeft er
   geheel gratis en lustig op los.
   Geen grotere masochisten dan de Engelsen, want zij zijn bijzonder trots
   op hun ondergang.
   Ze waren vroeger trots op alles wat Engels was.
   Noodgedwongen is er nu nog maar een ding over om trots op te zijn,
   en dat is het trots zijn op de eigen typisch Engelse ondergang…!

   Waarvan akte.

   Like

   • Anton Haksteeg zegt:

    Ik heb 4 jaar in Engeland gewoond en was er daarvoor- in verband met mijn werk – ten minste 6 keer per jaar over een periode van meer dan 30 jaar in London dus meen het een beetje te kennen en heb er nog een aantal vrienden met wie ik regelmatig correspondeer. Ja die vrienden zijn duidelijk NIET labour en steken hun mening over de import van moslims niet onder stoelen of banken. Ik heb de buurten gezien in London waar een “bobby” zich nooit laat zien (dat was al zo in 1996) en waar de sharia wet heerst en nu met deze Lord Mayor… zie maar wat er gebeurt

    Like

 3. Heniusz zegt:

  @Rensk: Of snel dood, dat kan ook nog.

  Like

 4. tjonge zegt:

  zou je eermoorden niet beter kunnen schrijven met de aanhalingstekens enkel op eer, dus “eer”moorden ?
  want het heeft natuurlijk weinig met eer te maken en alles met die dram-islam, jeweetwel, die islam, als je die verlaat of niet exact gedraagt zoals die pedo-mogammet (moge zijn ziel eeuwige rotten in de varkens stront) ooit in zijn hallucinaties gezien heeft, dat je dan vermoordt wordt…..
  .
  heeft dus niks met eer te maken maar alles met een “gekwetst” klein besneden pikkie…

  Geliked door 1 persoon

 5. ReneKampers zegt:

  Fw: Maleisië: Dit gebeurt er met een vrij land zodra moslims de meerderheid worden

  ;

  Een Duitser die al geruime tijd in Maleisië woont beschrijft wat er gebeurt met een vrij en pluralistisch land als wordt toegestaan dat de islamitische religie zich onbeperkt kan verspreiden, en moslims de meerderheid worden. Het is een scherpe en niet te negeren waarschuwing aan het adres van Europa en de Europeanen dat de islamisering van onze samenleving zo snel mogelijk moet worden gestopt en teruggedraaid, voordat het te laat is en onze (klein)kinderen in een islamistische dictatuur zullen moeten opgroeien.

  Het begint altijd klein, zoals de eis om ‘gelijk behandeld’ te worden en bijvoorbeeld ook op het werk, zelfs bij de overheid, hoofddoekjes te mogen dragen. Die fase, waar Nederland nu in verkeert, is Maleisië al gepasseerd. Daar waarschuwen imams nu om op te letten welke kwasten u bij het verven gebruikt, want daar zouden varkensharen in kunnen zitten. Daar krijgen moslims te horen dat ze hun was niet in niet-islamitische wasserettes moeten laten doen, want daar kunnen hun kleren ‘besmet’ worden door aanraking met kleding van ongelovigen en hondenharen. Nieuw is dat moslims ook niet meer naar een niet-islamitische kapper mogen, want ook daar kunnen ze ‘besmet’ worden, en zo uit de gunst van Allah vallen.

  ‘Domheid en trots zijn uit hetzelfde hout gesneden’

  Wereldwijd is al eeuwen dezelfde trend te zien: overal waar moslims een grote bevolkingsgroep worden, beginnen ze zich met hun honderden taboes en regeltjes van de samenleving af te scheiden. Via warrige denkconstructies worden niet-moslims en hun gewoonten als een steeds groter gevaar afgeschilderd, vooral omdat Allah hen dan wel eens zou kunnen verwerpen. Tegelijkertijd worden moslims op een almaar onaantastbaarder voetstuk geplaatst. Alleen zij volgen ‘de enige ware religie’, de rest is ongelovig. Oftewel: ‘Domheid en trots zijn uit hetzelfde hout gesneden’ (Oostenrijks spreekwoord).

  Deze segregatie, de opdeling van de wereld in ‘halal’ en ‘haram’, waarbij ‘haram’ iedere dag steeds erger en slechter wordt, herbergt grote gevaren voor de mensheid. Als mensen die nooit een eigen mening hebben ontwikkeld –omdat ze dat niet mogen- geleerd wordt dat andere mensen en hun levensgewoonten een bedreiging voor hun zielenheil vormen, dat draagt dat namelijk niet bepaald bij aan de wereldvrede. Het is tevens de reden waarom verreweg de meeste moslimmigranten die nu naar Europa worden gehaald niet willen en kunnen integreren.

  Gutmenschen verdedigen ‘het recht van de grote boze wolf’

  ‘Onze gutmenschen-meningsdictators zijn wereldvreemde ‘wishful thinking’ theoretici, die al het gezonde verstand hebben losgelaten,’ schrijft de Duitser. Zij verdedigen de ‘rechten van de grote boze wolf’ die Roodkapje wil opeten, en hebben veel sympathie voor de kwaadaardige stiefmoeder van Sneeuwwitje, omdat die wellicht een moeilijke jeugd heeft gehad. ‘Of niet, maar ze willen de arme stiefmoeder hoe dan ook helpen.’

  Als in het moderne Maleisië, een nog gematigde islamitische staat, nu al wordt geleerd dat moslims alleen nog in moslimwasserijen mogen komen, met welke instelling en racistische ideeën komen dan al die miljoenen moslimmigranten uit Syrië, Irak, Iran, Jemen, Afghanistan, Pakistan, Soedan, Somalië, Ethiopië, Algerije, Nigeria, enzovoorts, naar Europa toe?

  Alles is de wil van Allah

  Deze denkwijze wordt perfect omschreven met een voorbeeld uit het dagelijkse leven:

  ‘In Maleisië spreek ik morgen om 10.00 af. Antwoord van mijn moslim vrienden: ‘als Allah het wil’. De meesten komen wanneer ze willen (of pas de volgende dag, of helemaal niet). Dan heeft ‘god’ dat zo gewild. Zo simpel kan het leven zijn. Nog een kind, waar ze eigenlijk geen geld voor hebben? Door god gewild. Geen zin naar het werk te gaan? Door god gewild. Kind uit het raam gevallen terwijl moeder de hele dag TV zit te kijken? Door god gewild. Had het kind niet moeten vallen, dan had Allah wel een manier gevonden om de moeder van de TV weg te lokken. Kind gestorven? Met gods wil maken we gewoon een nieuwe. Individualiteit en uniciteit staan bij Allah en zijn aanhangers niet hoog aangeschreven.’

  Wat bezielt de Europese elite door Allah een handje te helpen?

  De schrijver vraagt zich daarom vertwijfeld af wat er met de Europese elite aan de hand is. Allah wordt ‘een handje geholpen’ door miljoenen moslims hierheen te halen, naar landen die op ongeveer ieder terrein op zeer gespannen voet staan met wat de Koran gebiedt.

  Maar ze komen hier, mogen met meerdere vrouwen getrouwd blijven, krijgen voor al die kinderen –bij wie dezelfde verachting en haat wordt ingestampt- torenhoge uitkeringen en toeslagen, en mogen ook nog eens op oneindig veel begrip rekenen als ze desondanks toch overgaan tot misdaad, geweld en terreur, omdat hun ‘profeet’ heeft bevolen dat dit het lot moet zijn van al die minderwaardige en slechte ongelovigen die weigeren zich te onderwerpen aan Allahs religie, en die door een andere levenswijze een grote bedreiging vormen voor de islam.

  Gewone mensen wier individualiteit en eigen mening werd afgebroken

  ‘Overigens heb ik het hier niet (alleen) over terroristen, maar over mensen wier individualiteit werd afgebroken, die een eigen mening werd verboden, en die door islamitische Korangelovigen of Koranstudenten werden geïndoctrineerd. Er is menselijk verstand nodig om onze huidige politiek te analyseren en gepast te reageren om ons binnen- en buitenlands beleid nieuw vorm te geven… Over een paar weken is het Sinterklaas. Ik wens dat hij alle gutmenschen duidelijk maakt dat ze niet de nieuwe messias zijn, en dat hij alle teleurgestelde mensen een beetje gezond verstand schenkt.

  Geliked door 3 people

  • tjonge zegt:

   kijk naar indonesie, voorheen voornamelijk hindoestaans en wat andere religies, in 1300; nul islam maar de eerste islamieten zetten poot aan wal daar.
   in 1600, islam begint uit te dijen.
   4 eeuwen later, indonesie is 100% islamitisch.
   .
   is maar 1 voorbeeldje maar is 1 op 1 te kopiëren naar elk ander huidig islamitisch land.
   .
   linksmensen willen maar niet begrijpen hoe de islam te werk gaat, het duurt een paar eeuwen maar dan heb je ook wat…….

   Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   ReneKampers, goed stuk, dank hiervoor.

   Like

 6. Jan zegt:

  Waarom feministen landverraders zijn

  Waarom feministen imbecielen zijn

  Like

 7. MF zegt:

  Ons wordt een complex aangepraat over ons koloniale verleden, waarin we ook ziekenzorg, onderwijs, vrouwenemancipatie, goed bestuur, economische principes bijbrachten.

  Wat te denken van de Ottomanen. Wat te denken van de genocide van 1913.

  Moeten wij verantwoording afleggen aan bevolkingsgroepen die een veel “zwaarder” verleden hebben? Wat is dit voor een achterlijke selectieve verontwaardiging?!

  Like

  • MF zegt:

   Ik bedoel 1915.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Armeense_genocide

   De Armeense genocide (Armeens: Հայոց Ցեղասպանութիւն, Turks: Ermeni Soykırımı), door Armeniërs traditioneel aangeduid met Medz Yeghern (Armeens: Մեծ Եղեռն, “Grote Misdaad”)[1], is de naam voor de volkerenmoord gepleegd op tussen de 1 en 1,5[2] miljoen Armeniërs in het Ottomaanse Rijk ten tijde van het regime van de Jonge Turken. De startdatum is 24 april 1915, de dag dat de Ottomaanse autoriteiten ongeveer 250 Armeense intellectuelen en leiders van de gemeenschap in Constantinopel hebben opgepakt en gearresteerd. De genocide werd tijdens en na de Eerste Wereldoorlog in twee fases uitgevoerd: het grootschalig doden van de weerbare mannelijke bevolking door middel van massamoord en onderwerping van het leger van dienstplichtigen tot dwangarbeid, gevolgd door de deportatie van vrouwen, kinderen, ouderen en zieken die op dodenmarsen moesten tot de Syrische woestijn. De gedeporteerden werden verstoken van voedsel en water en onderworpen aan diefstal, verkrachting en moord.[3][4][5] Ook andere inheemse en christelijke etnische groepen werden op dezelfde wijze gericht uitgeroeid door de Ottomaanse regering. Zo spreekt men ook van de Assyrische genocide en de Griekse genocide.[6][7]

   De Armeense genocide wordt gezien als een van de eerste moderne genocides,[8][9][10] omdat geleerden wijzen op de georganiseerde wijze waarop de moorden op de Armeniërs werden uitgevoerd,[11] en het is de tweede meest bestudeerde geval van genocide na de Holocaust.[12]

   Like

   • tjonge zegt:

    “Moeten wij verantwoording afleggen aan bevolkingsgroepen die een veel “zwaarder” verleden hebben? Wat is dit voor een achterlijke selectieve verontwaardiging?!”
    .
    een hele goeie opmerking mf !
    ik zit regelmatig in de sauna en hoor vaak van die “prachtige” white gild gesprekken.
    ik meng me dan een zo een gesprek en stel dan de vraag; noem eens 1 land op aarde waar de bevolking geen verleden hebben van moorden en barbarisme ?
    .
    ehhh, ehhh, jamaar, ehhh,,,,,,,,stilte…….einde gesprek….

    Like

   • tjonge zegt:

    oeps, gild moet zijn guilt .

    Like

  • Marian zegt:

   Ben ik ook beslist op tegen. Wie vrij van zonde is werpen de eerste steen, wat zal het stil blijven.

   Like

 8. Drs.P. zegt:

  En de zeikclubvan vleesch noch visch is ook helemaal het spoor bijster, niet de mossels en hun eigen zeikclub zijn de oorzaak, maar neeeeee het zijn de Russen die zich inmengen in de binnenlandse politiek:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1051503/cda-doet-er-weer-toe

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Even een compliment aan Bron, omdat hij toch weer tussendoor, zijn drukke tijd, een zeer goed stuk vertaald vanuit Duits naar Nederlands, zodat de meesten het ook kunnen lezen, al kunnen de meesten wel twee andere talen lezen en spreken, maar toch!
  Het is een feit dat we straks middenin een moslimstaat leven……..als we NU niets doen om dit te stoppen.
  Ik denk bv dat iedereen met gezond verstand gemobiliseerd moet worden om het land plat te leggen, boycotten op elke mogelijke wijzen, indien mogelijk ook financiële systemen aanpakken.
  Iets doen waardoor de rest van de bevolking zich gaat afvragen wat er gebeurt en waarom.
  Alles anonym.

  Like

 10. Jan zegt:

  Merkel’s socialistische paradijs, voorbeeld Kölnberg

  4.000 Menschen aus 60 Nationen – Multikulti in Reinkultur – das ist die Hochhaussiedlung am Kölnberg in Köln Meschenich. Drogen, Gewalt, illegale Prostitution und mitten drin eine Polizeistation, eigens für die Wohnsiedlung, untergebracht in einer der Wohnungen. Rund 600 Polizeieinsätze werden hier nur für diese Häuser pro Jahr verzeichnet. Es ist eine der schlimmsten Ecken Deutschlands, ein bunter multikrimineller Slum, wo der Beweis angetreten wird, wie Zuwanderer uns „bereichern“.

  http://www.pi-news.net/koeln-neun-wohnbloecke-multikultihoelle/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s