Grote acties in Berlijn: “Geen slachtoffer is vergeten”

Screenshot_106

“Opdat de herinnering niet sterft. SLACHTOFFERS VAN MULTICULTI.”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Activisten van de Identitaire Beweging begonnen vanmorgen in Berlijn de campagne “Geen slachtoffer is vergeten”. Met indrukwekkende spandoek-acties op de Breitscheid- en Alexanderplatz vestigden ze de aandacht op hun actie: “Geen slachtoffer is vergeten” – “Wij zullen geen enkele radicaalislamitische aanslag bij de stukken voegen, geen verkrachte vrouw negeren en geen dodelijk slachtoffer meer vergeten. Wij zullen handelen!”

In hun persmededeling staat:

“Wij geven de slachtoffers van multiculti, massa-immigratie en islamisering een stem! In de middaguren van 04-11-2017 werden op twee centrale hotspots in de Duitse hoofdstad twee grote spandoeken uitgerold.

Op de Breitscheidplatz, waar bijna een jaar geleden de radicaalislamitische aanslagpleger Anis Amri met een vrachtwagen een kerstmarkt in raasde en daarbij 12 mensen vermoordde, en op de Alexanderplatz, een hotspot van migrantencriminaliteit en het treurige symbool van capitulatie van de staat, werden twee grote spandoeken uitgerold, die onze boodschap op sterke wijze in de publieke ruimte plaatsten en het begin vormen van onze nieuwe campagne “Geen slachtoffer is vergeten”.

De slachtoffers van multiculti, massa-immigratie en islamisering zijn tot tweederangs slachtoffers gedegradeerd. De politiek verantwoordelijken beschouwen hen slechts als statistische grootheden. Zij hebben allemaal echter een gezicht en een verhaal dat verteld moet worden.

In het jongste debat rondom een gepaste herdenking voor de slachtoffers van het radicaalislamitisch terrorisme op de Berlijnse Breitscheidplatz wilden de verantwoordelijken van de stad Berlijn zelfs het daadmotief van een radicaalislamitische radicalisering verzwijgen.

Nu moet er gehandeld worden! De radicaalislamitische terreur en de dagelijkse criminaliteit in onze straten mag door de politiek niet langer meer genegeerd en verzwegen worden. De islamisering als gevolg van de ongecontroleerde massa-immigratie moet onmiddellijk gestopt worden.

We hebben een politiek van remigratie nodig. In heel Europa leven meer dan 45.000 radicaalislamitische bedreigers, die gekwalificeerd kunnen worden als tikkende tijdbommen. De rechtsstaat moet eindelijk weer de controle over de eigen grenzen en de eigen steden herwinnen.

De campagne “Geen slachtoffer is vergeten” zal het politieke falen onthullen en de multiculti´s met hun huichelachtige politiek in talrijke acties en creatief informatiewerk confronteren.

Jij kunt de campagne rechtstreeks ondersteunen en samen met ons een gezicht en een stem geven aan de slachtoffers. De tijd van zwijgen is voorbij.

“Wij zullen geen enkele radicaalislamitische aanslag bij de stukken voegen, geen verkrachte vrouw negeren en geen dodelijk slachtoffer meer vergeten. Wij zullen handelen!”

Screenshot_107

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, burgermoed, Identitaire Beweging, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

21 reacties op Grote acties in Berlijn: “Geen slachtoffer is vergeten”

 1. Petra de Geus zegt:

  Goede actie, super!

  Geliked door 1 persoon

 2. MF zegt:

  Gaat er dan echt tegenactie komen. Zou goed zijn, dat dwingt regeringen om wakker te worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  De namen van de slachtoffers van islamitische terreur moeten elk jaar opnieuw voorgelezen worden. Op die manier kunnen de Europese burgers ook waarnemen dat de lijst met slachtoffers elk jaar groter wordt totdat eindelijk een start gemaakt wordt met het déislamiseren van Europa. Geschikte datum voor zo een herdenking is het ontzet van Wenen 12 september 1683. We mogen niet toelaten dat deze slachtoffers net als de slachtoffers van de holocaust ongenoemd blijven en uiteindelijk vergeten voor het nageslacht.

  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/beleg-van-wenen-laatste-ottomaanse-invasie-van-europa

  Geliked door 2 people

  • jackvanderveen zegt:

   jaarlijks terugkerend fenomeen? Kan toch niet!!! Binnen enkele jaren staan daar 10 mensen naast elkaar namen op te lezen en dat een week lang 24/7.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wij zullen geen enkele radicaalislamitische aanslag bij de stukken voegen

  Wordt hiermee bedoeld dat ze de ‘stukken’ hierover niet onbehandeld op de plank laten liggen?

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik hoop dat deze mensen wat gaan bereiken zonder dat het tot een burgeroorlog komt, maar het zal lastig worden. De tegenkrachten zijn in 40 jaar islamisering opgebouwd. Een enorme klus om ze te elimineren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cynicus zegt:

  Sja in Duitsland en ook en Nederland en elders maken nogal wat vrouwen mee wat het voor hun betekent wat het is om allerlei jonge mannen hier zijn gekomen vanuit landen waar vrouwen zich in hoofddoekjes hullen. Deze jonge mannen zien de niet-moslimvrouwen als hoeren die je kan pakken en gebruiken……

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Mooi, toch nog mensen met ballen in Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReneKampers zegt:

  Je moet al erg naief zijn om te beseffen dat het zo niet verder kan . Het volk zal zich keren tegen die Islam smeerlappen met al de gevolgen

  Like

 9. M. zegt:

  De regering hoeft niet wakker te worden ze weten precies waar ze mee bezig zijn en ook hoeveel ellende dat gaat opleveren voor de eigen bevolking.
  Rutte heeft trouw beloofd aan de EU, en wat wil de EU voor uw land?
  Dat de vrede geen vrede komt brengen weten ze ook daarom houden sommige landen die geen landverraders aan de macht hebben hun grenzen wel dicht omdat ze nog niet zo lang terug slaafje waren van de vrede.
  Dat de mensen die de bevelen uitvoeren van het EU schuim niet alleen het volk verraden maar ook zichzelf kunnen ze niet bedenken anders kozen ze de kant van het volk wel of zou men weigeren het volk te verraden voor die paar rotcenten in de maand.
  Ze werken blijkbaar liever mee aan de destructie van zichzelf en hun eigen toekomst die door hun volledige eigen medewerking als die o doorgaat niet langer dan twee jaar zal duren.

  Like

 10. Jan zegt:

  Kan het volgende ook een doelstelling zijn van Europa; Hoe meer geradicaliseerde migranten er in Europa komen/zijn hoe sneller er een politiestaat gemaakt kan worden waarbij, onder het mom van veiligheid, (de door hen zelf gecreëerde onveiligheid) meer en meer burgerrechten worden ingeperkt en afgenomen en dat de nationale veiligheid alleen nog maar gewaarborgd kan worden op Europees niveau? De politie is niet voor niets op landelijk aansturing overgegaan. Jekunt dan alah minute de macht eenvoudig overhevelen

  Het zelfde kan ook met ons leger aan de hand zijn; uitknijpen uitknijpen en nog eens uitknijpen met alle ongevallen en onveiligheid erbij…….klaar voor een overheveling naar Europa. Kijk Europa heeft en geeft goede kleding en wapens voor en aan onze soldaten . Oh wat zorgen ze goed voor onze jongens wij hebben als linkse kabinet een goede keus gemaakt. …..met deze overheveling van onze veiligheid

  Een identieke vorm van aanpak en op twee veiligheidsvlakken de macht uit handen geven

  …….

  Like

  • MF zegt:

   Hoe groter het gevaar, hoe gemakkelijker je afluisterpraktijken kunt legitimeren, en…. inderdaad, tegen ons kan gebruiken: facebook en twitter afkoppelen et cetera. Goed gezien.
   Big Brother is watching you (1984)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s