Nieuw links stopwoordje: “VOOR JE HET WEET BEN JE HITLER”

Screenshot_95

(Door: “Weethetwel”)

Het falen van de linkse multiculti-idealen wordt steeds duidelijker. Het sfeertje van flowerpower waarmee het begonnen is, heeft inmiddels geleid tot moord en doodslag, aanslagen, onleefbare stadsdelen en het inleveren van vrijheid en democratische waarden. Praktisch alle idealen van toen zijn opgeofferd aan een grauwe onderdanigheid aan moslim-intriganten. Inmiddels weten ze dat in linkse kringen ook. Geloof gerust dat ze bij de NPO, de NRC, de Volkskrant en de hele verdere reactionaire media wel weten wat er aan de hand is. Er zijn zelfs al journalisten die stiekem in de gaten krijgen dat het met de vrije westerse wereld heel snel richting de afgrond gaat. Maar wat dan?

Belangrijk punt voor die journalisten is dat het heel moeilijk is toe te geven dat ze al die jaren zonder scrupules meegewerkt hebben aan het verpesten van de maatschappij. Als verzachtende omstandigheid mag gelden dat ze door een verlinkste opvoeding gehersenspoeld waren. Dat is echter geen vrijbrief om de met de islamisering gepaard gaande ontwrichting van ons land en de vrije westerse wereld  zo lang te ontkennen en zelfs toe te juichen. Waarom moet de terugkeer van het gezonde verstand zo lang duren als ze toch dagelijks zien wat er allemaal gebeurt?

Misschien nét zo belangrijk voor die journalisten (en andere multiculti aanbidders) om niet uit de kast te durven komen, is de sfeer van onverdraagzaamheid die ze zélf geschapen hebben door jarenlang iedereen die met gezond verstand in discussie ging, weg te zetten als racist en erger. Sterker nog, als je afweek van de godsdienst van de linkse kerk kon dat belangrijke gevolgen hebben voor je privéleven tot uitsluiting toe of zelfs de dood, zoals in het geval van Pim Fortuyn en Theo van Gogh.

De nieuwste trend onder het linkse canaille is nu zijn eigen onverdraagzaamheid te gebruiken als argument om nóg steeds niet te benoemen wat er in werkelijkheid gebeurt. Het begon in de kroeg waar de zittende politicus, ondraaglijk rechtschapen, na het zoveelste biertje stiekem toegeeft dat Geert Wilders eigenlijk gelijk heeft, maar dat hij daar niet mee voor de dag hoeft te komen, “ WANT VOOR JE HET WEET BEN JE HITLER”.  Maar ze zeggen het nu ook al hardop.

Zoals één dezer dagen op Radio 1. Besproken werden de onlusten in Blerick. De onnozele linkse verslaggever ontvangt een andere linkse gast. De discussie gaat als volgt:

Onnozel: Goedemorgen, wat is daar in Blerick aan de hand?

Linkse gast: Ja, je kunt eigenlijk wel spreken van een multiculti-drama

Onnozel: Zo, daar durft u wel wat te zeggen?

Linkse gast: Ja, dat realiseer ik me ook ineens. Je kunt daar niet zo open over praten, “WANT VOOR JE HET WEET BEN JE HITLER”.

Als luisteraar ben je dan heel benieuwd naar wat er dan gaat komen. Zou het dan toch? Als het niet zo droevig was, kon je van het vervolg cabaret maken:

Onnozel: Hoe zou je het dan kunnen omschrijven?

Linkse gast: Ja, het gaat eigenlijk over de oudere bewoners van de wijk die andere opvattingen hebben dan de jonge. Eigenlijk kun je hier spreken van een generatieconflict, ja, een generatieconflict, dát is het, jongeren tegen ouderen. (Hij bedoelt dus de allochtone oudere blanke Nederlander die weggepest wordt door Turkse en Marokkaanse hangjongeren en drugsdealers, maar dat mag niet gezegd worden).

Hoort u die lijzige linkse stemmetjes verder gaan met de discussie?

Onnozel: Ja, een generatieconflict dus. Tsjonge jonge, hoe denkt u dat we dat generatieconflict aan moeten pakken?

Linkse gast: tuuttuuttuut (want op zo’n moment zet ik de radio uit).

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nieuw links stopwoordje: “VOOR JE HET WEET BEN JE HITLER”

 1. MF zegt:

  Het zou goed zijn als iemand dit soort smaad / laster voor de rechter gooit…

  Geliked door 1 persoon

 2. tippelaar zegt:

  Ik moet eerlijk zeggen, naarmate de islamisering in de europese unie maar doorgaat en doorgaat, begin ik Herr Hitler steeds sympathieker te vinden. Zijn methodes zijn tot op de dag van vandaag goed werkbaar. Jammer voor Hitler dat hij de verkeerde groep mensen probeerde uit te roeien.

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  Met eloquent taalgebruik draait men het socratische de nek om. Advocaten zijn daar juridisch goed in. Links ook moet ik beamen.

  Geliked door 2 people

 4. Peter Rissing zegt:

  Wat een vuile racist ben je Weethetwel, dat je dit zomaar neerschrijft ;).

  Like

 5. Elisah zegt:


  Krankzinnige linkse leraar probeert verstandige leerling in te maken….

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Nou dat klopt als een bus dat verhaal hierboven, want ik heb met zo’n idioot)psychopaat) te maken gehad en als ik me verdedigde tegen een onterechte aantijging of beschuldigd werd van dingen die deze persoon zelf deed, kreeg ik ook het woord Hitler naar mijn hoofd geslingerd. Een prachtige manier om iemand de mond te snoeren. En ik trapte er in het begin nog in ook, want niemand wil zo genoemd worden en dus pas je je aan. (paste in mij geval)Verleden tijd. En mooiste is dat ze zelf de Hitler zijn. Prachtige manier om zelf buiten schot te blijven door zich op anderen te projecteren.

  Nou dat is voorgoed over al zegt de ganse wereld Hitler tegen mij dan zal het mijn reet roesten. Dat soort mensen, dat zijn vuile vieze smerige hufters, die wat mij betreft gelijk de grond in getrapt mogen worden. Om zo’n vuil spel te spelen ben je echt smeriger dan een rat. En daarom denk ik dat er bij linkse mensen iets mankeert in de hersens. Ik moet ze niet, maar onthoudt ze wel.

  Like

 7. Marian zegt:

  Dan zal je toch eerst eens wat meer meegemaakt moeten hebben dan dat kleffe zootje van links om daarover te kunnen oordelen.

  Like

 8. renato zegt:

  Correctie: Weethetwel bedoelt wellicht de oudere “autochtone” blanke Nederlander. Anders voel ik mij helemaal ontheemd.

  Like

  • MF zegt:

   Ik voel me tegenwoordig erg ongemakkelijk:
   – ik ben Nederlander, blank, blond, blauwe ogen, man, hetero, “oud”. Ik geloof dat ik op moet donderen….

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Zouden die rooie ratten hun ‘trots’ niet beter kunnen inslikken in plaats van ons nog verder het moeras in te duwen?

  Like

 10. Republikein zegt:

  Hihi, goed man.
  Trouwens, als je hihi zegt dan is dat goedgekeurd.
  Schrijf je hihi, dan ben je onnozel.
  Hihi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s