Ondermijning van de politie in Berlijn: Ondersteunen de hoofdcommissarissen van politie criminele Arabische clans?

Screenshot_86

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl er vanuit de politie steeds meer stemmen klinken die waarschuwen voor de ondermijning van de Berlijnse politie door Arabische clans, windt de hoofdcommissaris van politie zich niet op over de tikkende tijdbommen in zijn huis, maar over diegenen die voor hen waarschuwen.

Uiterlijk sinds de vluchtelingencrisis behoort een oude traditie weer tot het politieke dagelijkse leven in Duitsland: men windt zich niet op over de desolate toestanden, maar over diegenen die op hen wijst.

Eerst werden zulke mensen, die zich niet asociaal in hun private geluk terugtrekken, maar ook verantwoordelijkheid voor hun medemensen op zich willen nemen, “woedeburgers” genoemd, daarna verdacht als “rechts-populistisch”, en inmiddels worden ze voor “nazi´s” uitgescholden. En dat niet alleen door doorgedraaide Antifa-jongeren, die ook een keer willen schelden, nadat tot nu toe altijd alleen hun moeder gescholden had: “Ruim nu eindelijk je kamer een keer op!”

Het mechanisme, volgens welk niet de misstand een probleem is, maar diegene die op de misstand wijst, is nu heel duidelijk te zien bij het politieschandaal van Berlijn:

Nadat een opleider van de Berlijnse Politieacademie op ondraaglijke toestanden bij de leerlingen met een (meestal islamitische) migratieachtergrond had gewezen, nam eergisteren ook een Berlijnse rechercheur het woord en beschuldigde de politie ervan zich open te stellen voor Arabische clans en leden van het criminele milieu bereidwillig politieagent te laten worden – een tikkende tijdbom!

De politie bevestigde inmiddels dat de brief van de rechercheur echt zou zijn, waarin staat:

“Sollicitanten uit deze grote families worden – ondanks een strafblad – bij de politie aangenomen.”

De “klokkenluider” wees er eveneens op dat dit waarschijnlijk ook te maken zou hebben met de Berlijnse vice-hoofdcommissaris van politie, Margarete Koppers (foto). Een inschatting, die inmiddels zelfs gedeeld wordt door de linkse “Tagesspiegel”. Koppers, gedoodverfd officier van justitie en een ster in de rood-rood-groene chaosregering van Berlijn, zet zich sinds ze deze functie heeft overgenomen heel intensief in voor de nu duidelijk geworden “verrijking” van de Berlijnse politie. Heel toevallig heeft ze een advocaat die tegelijkertijd deze criminele grote Arabische clans zou hebben vertegenwoordigd. Een deugniet die daar iets slechts van denkt!

Terwijl de waarschuwingen voor de islamitische ondermijning van de politie steeds vaker door Berlijnse politiebureaus bevestigd worden – men zou zich er grote zorgen over maken dat antisemitisme, homofobie en vrouwenvijandigheid zouden kunnen toenemen – reageerde hoofdcommissaris Klaus Kandt nu op de beschuldigingen. De “Tagesspiegel” citeert hem:

“Wat mij betreft put deze brief zich uit in onhoudbare, belasterende, wellicht zelfs strafrechtelijk relevante opmerkingen. Ik zal deze brief niet becommentariëren. Belangrijk is voor mij echter de cultuur van de omgang in onze instelling. Ik blijf erbij, mevrouw Koppers en ik staan voor een open gespreks- en kritiekcultuur.”

Na zulke uitspraken ontstaat een fatale indruk:

Kandt en Koppers lijken vastbesloten om de tijdbom, die in hun huis tikt, te negeren.

In plaats daarvan windt men zich, onder gebruikmaking van linkse lievelingswoorden zoals “open” en “kritiekcultuur”, op over diegenen die waarschuwen voor de komende explosie.

Op de achtergrond kun je meer dan duidelijk de ergernis waarnemen over het feit dat de waarschuwers hun informatie wijselijk anoniem gepubliceerd hebben en zodoende niet eenvoudig tot zwijgen gebracht kunnen worden.

En er wordt nog een punt heel duidelijk: als het om de beslissing tussen islamisering of vrouwenrechten en bescherming van Joden en homoseksuelen gaat, beslissen links-groene politici en hun ambtenaren steeds vaker voor de sterkere – en dat zijn in dit geval de criminele Arabische clans van Berlijn.

Nu weten we ook tegen wie de verkiezingsslogan van Die Linke in Berlijn gericht was: “Die Linke . . . en de stad is van jullie!”

Screenshot_84

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, homofobie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ondermijning van de politie in Berlijn: Ondersteunen de hoofdcommissarissen van politie criminele Arabische clans?

 1. Patrick zegt:

  Hup hup tijd voor oorlog. Die linke sterven en de goede Duitsers, die al lang niet meer in Duitsland wonen kunnen Duitsland weer overnemen van de moslims die zelf een land niet lopende kunnen houden.

  Like

  • MF zegt:

   Misschien moeten we met zijn alle verhuizen naar Syrie, dan bouwen het daar weer op. Zij maken van Europa dan natuurlijk een puinhoop, en dan komen we weer terug, hahaha (grapje, hoor).

   Like

 2. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Ik vind dat linkse tuig erger dan de moslims en ik vind moslims al heel erg.
  De linkse kliek is wel de eerste die de gevolgen gaan voelen van het binnenlaten van barbarse parasieten.
  Ze zijn niet gewend zelf te werken en er komem harde tijden aan.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links is als een dodelijke ziekte .

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Slinks is als de zwarte pest en zeer zware zwarte grafkanker, men haat eigen volk als de pest en eigen cultuur zoals nog nooit iemand eigen volk gehaat heeft. Het gevolg van dit alles is te vergelijken met de film:

   Geliked door 1 persoon

 4. Perfide Albion zegt:

  Uitroeien die communisten. Geef die commissaris een lekker bakje koffie…

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Rutte is ook linkser dan links, ook al zeggen zijn woorden soms wat anders. Het lachen van hem en zijn “vriendelijkheid” is voldoende voor mensen. Hij kan alles maken vanuit de grijns en vanwege die zogenaamde vriendelijkheid. Hoe vaak gebeurd het niet dat men achteraf van een psychopaat zegt: en het was zo’n vriendelijke man of vrouw???? Hoe kan dat nou??????????? Rutte is glad en handig en weet veel mensen aan zich te binden zodat ie krijgt wat ie wil.Zag ook zijn gedrag naar Klavertje (compliment maken naar Klavertje, nadat ie Klavertje eerst pakte) Men moest eens weten hoe ontzettend gevoelig mensen zijn voor complimenten. Dat is bij de wilde beesten af. Rutte weet dat en maakt er handig gebruik van. LIjkt mij een stuk gezonder een gezond zelfvertrouwen te ontwikkelen in de plaats van afhankelijk te zijn van complimenten voor je zelfbeeld.Rutte vind het prachtig mensen te slim af te zijn en ik schat hem zo in dat ie er reuze trots op is. Daar ligt zijn kennis: mensen slim af te zijn. Verder zit er niet veel kennis in dit geval

  Like

  • MF zegt:

   Toch moet het mogelijk zijn hem “kapot” te argumenteren….

   Like

   • eva110 zegt:

    Met een narcist moet je niet gaan debatteren, de beste manier om hem over de rooie te krijgen is negeren. Elke keer als hij het debat wil aangaan gewoon net als hij doen en zeggen dat je alles al gezegd hebt en daar verder niet op in wilt gaan, moet je eens kijken wat er dan gebeurt.
    Spreek uit ervaring, 2 narcisten in de familie!!

    Like

  • GT zegt:

   Links en islam zijn twee handen op één buik. Hun gezamenlijk doel is het creëren van absolute tirannie op basis van hun ideologieën.Beide willen controle hebben in plaats van vrijheid. En beide bieden utopische beloften in ruil voor vrijheid. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China, Cambodja, Vietnam). De linkse partijen hebben daarom geen enkel probleem met het bondgenootschap met de islam. Net als ze dat niet hadden met alle reactionaire totalitaire regimes ter wereld… Die open grenzen zijn het resultaat van ideologische beslissingen door de linkse “elite”/neo-Marxisten, die bewust willen toewerken naar het vernietigen van de christelijke, rooms-katholieke en joodse Europese beschaving. Uit de restanten kan dan gemakkelijker hun linkse neo-Marxistische Nieuwe Wereldorde worden gemaakt. Het mengen van rassen en culturen zorgt er immers voor dat burgers grosso modo dommer en gemakkelijker te manipuleren worden, een voorwaarde voor het volgens het dictatoriale recept regeren over ons continent.Eenmulticulturele samenleving is, namelijk, iets dat niet bestaat en ook niet kan bestaan. Wil je samenleven, dan moet je samen een cultuur delen. Doe je dat niet, dan leef je niet samen, maar naast elkaar…

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Klopt, je moet wel gestoord zijn om zo door het leven te gaan. Vrees dat hij idd een hoge dunk van zichzelf heeft; Kijk mij eens, voor de 3e keer pm van NL. Nou, dat zegt meer van de gem. Hollander, dan van deze Malloot. Hoe hij daar een beetje samenzweerderig joolde met zijn vrindjes van Vak K! Wilders minachtend wegzette! Vond Klaver ook maar een pussy, zoals hij reageerde op Trutte. Met Hielenlikker kom je een heel eind, dat is bekend. En dan nog even die óóóhzoo barmhartige Zeegers; die heeft niet eens de ballen om publiekelijk te uiten hoe het komt dat er amper nog soortgenoten van hem in het MO wonen!! Van der Staay idem.. Om van te walgen!

   Like

 6. GT zegt:

  De Linkse wereld bestaat uit idioten, die totaal de weg kwijt zijn geraakt. In de ogen van de linkse minkukels is hen alles toegestaan om hun mening te verkondigen. Wijk je daar van af, dan kan je een baksteen in je bek krijgen, een Molotovcocktail in jouw huis of auto óf een kogel door je hoofd. Tijdens de G20-top trokken honderden linkse demonstranten rellend door de stad Hamburg en lieten een spoor van uitgebrande auto’s en geplunderde winkels achter. Honderden agenten zijn gewond door linkse losers, na te zijn bestookt met Molotovcocktails en meer. Zelfs mensen die Theo van Gogh wilden herdenken, waren niet veilig voor ze en werden met stenen bekogeld en een restaurant in gejaagd door deze fascisten. Gematigd linkse partijen distantiëren zich nog steeds niet van extreemlinkse partijen. Dat is vooral omdat ze deze activisten zien als idealisten, waarmee ze dezelfde doelen delen en er alleen mee over van mening verschillen of en hoe die zijn te bereiken….

  Like

 7. GT zegt:

  Wie Eurabia wil verhinderen, moet zelf actief worden: geen stemmen meer voor pro-islamitische politici en partijen!Wilders noemt zijn strijd tegen de islamisering het doel van zijn leven. Hij wil ervoor zorgen dat Nederland een vrij land blijft en verzet zich tegen de ideologie van de islam. “Dat is het enige waarvoor ik de politiek ben ingegaan en het enige waarvoor ik al bijna twaalf jaar mijn vrijheid kwijt ben. Ik strijd voor de bescherming van de rechten van de vrouwen, van de homoseksuelen, van de christenen, van de Joden, van de afvalligen, van de niet-gelovigen en van de ongelovigen: de niet-moslims. Ik zou deze slachtoffers graag voor de sharia willen beschermen. En dat zouden we allemaal moeten doen. Minder islam, dat hebben we nodig. Sluit onze grenzen voor immigranten uit islamitische landen. Voer grensbewaking in. Houd even op met die cultuurverrijking.”… Aangezien de rest van politiek Nederland alleen maar wil thee drinken, knuffelen, buigen en toegeven aan de wensen van de Koran!… Islamisering is (over enkele generaties) ook het gevolg van ons ongeloof en onze onwetendheid over ons geloof/het christendom en onze waarden. Wie in Europa meent niets met het christendom te maken te hebben, plaatst zichzelf buiten zijn eigen beschaving. De Verlichting is ook een product van het ‘christelijke’ denken over mens en samenleving, vrijheid en verantwoordelijkheid, individualiteit en solidariteit, geweten en toewijding. Wie het christendom negeert, ondergraaft ook de Verlichting.Zonder het christendom zou Europa vandaag niet bestaan zoals het nu is!… Europa, word wakker. Voordat het te laat is…

  Like

 8. Marian zegt:

  We leven in een omgekeerde wereld, misschien zouden wij ons er is ook een keer naar moeten gaan gedragen.

  Like

 9. Pingback: TAHARUSH #METOO | E.J. Bron

 10. Pingback: Geneesmiddel tegen extreem toegenomen “vluchtelingen”criminaliteit: Nog meer “vluchtelingen”! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s