Penny verkoopt homofiele chocolade Sinterklaas

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

“Teken van diversiteit”

Levensmiddelen- en, sinds kort, drogisterijketens worden in toenemende mate het toneel en de reclameruimte van politieke ideologieën. Juist het Rewe-concern treedt hierbij vooral in het licht. In de beginnende adventstijd is nu ook Sint-Nicolaas respectievelijk de Kerstman de dupe.

Direkt

Zoals “Unzensuriert.at” vandaag bericht, verkoopt de tot het Rewe-concern behorende discounter “Penny” een “chocolade puntmuts-man”, die gekleed is in de regenboogkleuren van de homobeweging. Daarmee zou men een signaal willen afgeven voor “diversiteit en tolerantie”. Penny daarover:

Welkom in het team puntmuts-man: ons nieuwe design staat voor diversiteit, tolerantie en liefde! Vanaf maandag en slechts voor een korte periode vinden jullie de nieuwe puntmuts-mannen in je Penny-market! #Regenboogliefde #Puntmuts-man #voor het eerst bij PENNY # wees lief voor elkaar

Screenshot_103

Politiek correcte “puntmuts-man” is er al zeven jaar

Al zeven jaar lang verkoopt de Rewe-discounter, behalve de Kerstman en Sint-Nicolaas, een politiek correcte “puntmuts-man” van chocolade. Daarmee moeten kennelijk ook islamitische kinderen tevredengesteld worden, aldus de al jaren aanhoudende kritiek van veel klanten.

En ook bij de huidige actie regent het al kritiek op de sociale media. Men toont vooral onbegrip over het feit dat aan Kerstmis als christelijk feest en de daarbij behorende gebruiken een  andere, politiek correcte uitleg wordt gegeven.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Penny verkoopt homofiele chocolade Sinterklaas

 1. MF zegt:

  Ik dacht we alles gehad hadden…. O ja, moet ie niet genderneutraal zijn?

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Het was beter als de kleurenboog poppetjes in Saoedie Arabië in de super aangeboden werden. Daar is nog winst te behalen. Hier in Europa zijn dit soort acties niet meer dan het in trappen van open deuren. Dit soort acties zullen in Europa veelal irritatie opwekken en uiteindelijk het tegenovergestelde bereiken van wat de bedoeling was. Kortom de acceptatie van homoseksualiteit is al op redelijk tot hoog niveau in Europese landen en bij irritatie zal deze acceptatie mogelijk een stuk minder worden. Vergelijk het met de vaak over de top en stuitende taferelen tijdens de gay parade die nu pride genoemd wordt. Want inclusief.

  https://zizo-online.be/article/9107

  https://pride.amsterdam

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Beste mensen, even totaal los van dit onderwerp heb ik een vraag aan jullie.
  Velen hier hebben Duitse roots, althans zo lijkt het, of zijn goed in de Duitse taal vandaar mijn vraag.
  Jaren terug was ik op een begrafenis In Duitsland en de spreker sprak de woorden in het Duits die ik hier in het Nederlands schrijf:

  ‘Tussen het land van de doden en de levenden is er een brug en die brug is de herinnering’.

  Is er iemand die mij het Duitse origineel kan toespelen?
  Ik kan het namelijk nergens op Internet terugvinden.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Neem die flauwekul niet serieus, ze bedenken gewoon steeds iets nieuws/idioots om geld in het laatje te krijgen.

  Like

  • MF zegt:

   Ja, maar dan verkoop je toch je ziel?!

   Like

   • MF zegt:

    Ik las recent een boekje over de ziel, van een zeer goede godsdienstfilosoof, en die zei: “hebben we nog wel een ziel?”. Hij bedoelde: de ziel van de westerse mens is verkommerd. M.i. dat de oorzaak dat we zowel mentaal als fysiek geen kracht hebben om ons te verweren tegen de (radicale) islam, die wel een (dubieuze, dat wel) eenheid is…

    Like

   • Marian zegt:

    Ieder mens heeft een ziel en ieder mens weet het verschil tussen goed en kwaad. daar heb je géén kerk of bijbel voor nodig. Zoek dat maar eens bij de islam, wederzijds respect.

    Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    @Marian
    Natuurlijk hebben we een ziel, maar de schrijver bedoelde dat de connectie met onze ziel niet sterk genoeg (meer) is….

    Like

 5. tjonge zegt:

  het is gewoon een dood ordinaire manier om sinterklaas en kerstfeest kapot te maken.
  het gaat ze schijnbaar niet snel genoeg..
  .
  .
  vraagje in het algemeen aan iedereen die dit leest; valt het jullie ook zo op dat er 0% sinterklaas versieringen in de winkels zijn, en dan bedoel ik niet het standaard sint of piet choco poppetje of kruidnoten.
  ik bedoel de specifieke sinterklaas/zwarte piet teksten, opschriften, tekeningen e.d. ?
  het lijkt wel of ons totale mkb is gecapituleerd ?

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ tjonge 4 november 2017 om 21:36

   Die ervaring heb ik al enkele jaren, er is niets meer aan. Alle kleur wordt uit het leven weggenomen. En dan roepen de rooien nóg dat negers en mohammedanen zoveel kleur met zich meebrengen! PIGMENT brengen ze mee, en een overweldigende massa duistere somberheid.
   En het allerergste wat ze brengen: die vreselijke islam, een hoop oeverloos gezeik en geklaag EN ARMOEDE VOOR DE AUTOCHTONE BEVOLKING!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ tjonge op 4/11 om 21:36

   Inderdaad, wat je hier en daar nog ziet is een kruimel van wat het ooit was. Nog maar enkele jaren geleden hoorden we in winkelcentra vrolijke Sinterklaasmuziek, maar ook dat is weg. Wel heb ik in een winkelcentrum alweer duizenden lichtjes zien hangen, maar dat vind ik meer voor de Kerstperiode. Het lijkt wel of ze -om ‘correcte’ redenen- alles wat met 5 december te maken heeft willen overslaan.
   Ook in folders zie je wel de Sint, maar de Pieten zijn er niet bij, of heel summier. Er is echt niks meer aan.
   Als ik dan denk aan de schitterende Sinterklaas-etalages van grote warenhuizen in Rotterdam in de jaren ’60, met allerlei bewegende dingen, dan kan het contrast met nu niet groter zijn!

   Geliked door 1 persoon

 6. Cynicus zegt:

  De zogezegde genderlobby is machtig en poogt mensen in verwarring te brengen.

  Precies wat satanisme wil. De boel op zijn kop zetten. Satan betekent in het Herbreeuws tegenstander of aanklager.

  De satanische bedoeling is de boel omdraaien of op zijn kop zetten.

  Daarom heel veel geklier getreiter en veel gedoe

  Zie ook de klimaatleugen

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   De verwarring is totaal. Het aantal kul argumenten is niet te tellen. En er zijn veel mensen die zichzelf erg deftig en intellectueel en ruimdenkend vinden als ze het er mee eens zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • daiyu-ninja zegt:

    MF zegt:
    5 november 2017 om 04:52

    ……………En er zijn veel mensen die zichzelf erg deftig en intellectueel en ruimdenkend vinden als ze het er mee eens zijn…………………..

    Mee eens. Althans, ze maken zichzelf wijs dat ze intellectueel en ruimdenkend zijn, maar ze zijn niets meer dan een dat het een stel kortzichtige domkoppen zijn die zich hun identiteit en cultuur laten afpakken door een stel oproerkraaiers en ge-indoctrineerde geloofsfanaten. En ze hebben niet door dat ze alles zullen verliezen wat hen lief is.

    Like

  • MF zegt:

   Staat dat satanische gedrag in het Oude Testament beschreven? En weet u ook waar?

   Like

   • Cynicus zegt:

    Ik ben geen bijbellezer. Ik denk wel dat erop te googelen is mischien het stuk met Lot en Sodom en Gomorrah of stukken met de vereerders van Baal ofwel Moloch die aan kinderoffers deden. Allemaal rare dingen die tegen het gezonde verstand ingaan en dat is dan satanisme.

    Uw 2 e opmerking;
    Sja die zogezegde deftige en zogenaamd ruimdenkende en intellectuele mensen hebben de grootste plaat voor de kop.

    Like

  • MF zegt:

   Ik ken de Bijbel ook maar beperkt. Wat ik wel heb geleerd is dat alle grote fenomenen, dus waarschijnlijk ook de huidige, mondiale onrust, er in beschreven en verklaard worden. Maar je moet het kunnen begrijpen, want er staat er verhuld (in symbolische taal) in, en daarin schiet ik vaak tekort.
   Maar ga er maar vanuit dat er in de kern niets nieuws onder de zon is. Uw opmerking over “tegenhanger” vind ik waardevol.Dank.

   P.S. Ik dacht dat duivel “tweedracht zaaier” betekent. Het woord komt van het Grieks (du-aal=twee). Dat is toch een subtiel verschil met “tegenhanger”.

   Like

   • Cynicus zegt:

    tweedracht zaaien gebeurt doordat iets of iemand als tegenstander optreedt.

    Like

   • Cynicus zegt:

    en misschien dat er in de Thorahrollen meer over het verschijnsel satan is beschreven. Het is tenslotte Herbreeuwse betekenis van satan (= tegenstander). De Thorahrollen heb ik nog nooit gelezen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ MF 5 november 2017 om 15:28

    Heeft u hier misschien iets aan? 🙂

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cynicus 4 november 2017 om 21:40

   Satan wordt in de Bijbel ook ‘vader van de leugen’ genoemd.
   Misschien is hij wel de pappie van Rutte?

   Like

 7. Jan zegt:

  Russisch Sneeuwmeisje met puntmuts

  Like

 8. killuminati zegt:

  Als iedereen geaccepteerd “moet” worden en dus hetzelfde is, waarom maak je dan onderscheidt? Juist een homo kerstman laat zien dat zij meer steun krijgen dan niet homo’s, zij genieten een voorkeursbehandeling. Een kerstman met de reguliere outfit had ook homo kunnen zijn, of lopen alle homo’s er zo kleurrijk bij? De moslims zullen dit alleen maar hoog opnemen, omdat homo’s slecht zijn en dood moeten.

  Zodra de troon van satan uit Duitsland is, zal het weer normaal worden, tot die tijd zal het land vervloekt zijn en dat zien we… De letterlijke troon is aanwezig in een museum en er staat in de bijbel dat waar de troon staat, satan aanwezig zal zijn. Nu is Duitsland een schitterend land, maar geestelijk ongezond. De docu “The rape of Europe” kan ik iedereen aanraden.

  Like

 9. Pingback: Berlijn: Eerste “wintermarkt” 2017 met “bescherming” tegen Merkel-gasten | E.J. Bron

 10. daiyu-ninja zegt:

  Correctie. maar ze zijn niets meer dan een dat het een stel kortzichtige domkoppen zijn, moet zijn: maar ze zijn niets meer dan een stel kortzichtige domkoppen……….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s