VS: Antifa marcheert op tegen Trump!

Screenshot_98

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag wil de Antifa de Verenigde Staten opporren. Ze kondigde “protestmarsen” in 20 steden in het hele land aan.  Het doel zou zijn om president Trump en zijn vicepresident Mike Pence “uit de macht te zetten”.

journalistenwatch

Van Atlanta, Boston, Chicago, Miami, San Francisco via Pittsburgh en New York tot aan Seattle en Tucson reikt de lijst van 20 steden, die zich vandaag, 4 november, mogen verheugen in het bezoek van de “Antifascisten”.

Op pagina 5 van de “New York Times” preikte de gigantische oproep van de groepering “RefuseFascism.org”: “De nachtmerrie moet stoppen. Het Trump/Pence regime moet weg. 4 november. Het begint. Wees erbij. Sluit je aan bij de duizenden.”

De groep “RefuseFascism” heeft contacten met de links-extreme “the revolutionary communist party”, die ervan overtuigd is dat het “Trump-regime” de planeet verwoest, omdat het de klimaatverandering zou negeren. Bovendien zou de regering Amerika in een fascistisch land veranderen.

De “nachtmerrie”, waaraan een eind gemaakt moet worden, omvat, behalve de planeet vernietigende klimaatverandering, o.a. het demoniseren van moslims, miljoenen kinderen die geen gezondheidszorg krijgen en die honger zouden lijden. Bovendien zou vrouwen door fascistische christelijke fundamentalisten abortus verhinderd worden en mensen zouden wereldwijd uitgeleverd worden aan oorlog, bommen, bezettingen en de atoomoorlog, die Trump met zijn “America First”-politiek zou kunnen beginnen. Deze beweringen en beschuldigingen verkondigt de groepering in volle overtuiging op haar website.

Screenshot_97

Het verklaarde doel van de “protesten” van vandaag is het uit de macht zetten van Trump en zijn regering. Om dit doel te bereiken, wil ze in het hele land miljoenen mensen op de straat krijgen.

“Wat Trump en zijn regering doen, is een existentiële bedreiging van de mensheid”, zegt Andy Zee, lid van de commissie van “RefuseFascism” in een telefooninterview met “Newsweek”. “We bevinden ons op het gevaarlijkste punt in de geschiedenis”, denkt de Antifa-strijder. Hij hoopt dat ook de meer gematigde Trump-tegenstanders zich bij het protest aansluiten, allen verenigd in de strijd tegen het “fascisme” en de president.

Op Facebook hebben al duizenden aangekondigd erbij te zijn in New York en San Francisco. Men hoopt op eenzelfde hoge deelname als bij de “Women´s March” in januari, waarin in heel Amerika honderdduizenden tegen Trump de straat opgingen en enkele prominenten zoals Madonna hun haat tegen het nieuwe staatshoofd nauwelijks konden beteugelen.

Screenshot_96

De website “Infowars” waarschuwt inmiddels voor onlusten en vreest dat de Antifa een burgeroorlog zou kunnen beginnen om de regering ten val te brengen. “Time Magazine” ontkent dat zich een opstand zou aanduiden: “Dat is gewoon niet waar”, aldus het magazine.

Ook medeorganisator Andy Zee probeert mogelijke rellen te bagatelliseren en wijst het beeld van vermomde Antifa-strijders af: “Wij willen een vreedzaam protest met veel mensen. Met Trump zit een fascist in het Witte Huis. Dat is wat hij is”, zegt de strijder voor “het goede”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, demoniseren, Donald Trump, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op VS: Antifa marcheert op tegen Trump!

 1. MF zegt:

  Uit de macht zetten? Op grond waarvan?

  Geliked door 1 persoon

 2. Frans de Wit zegt:

  Zogenaamd ene land ontvlucht, om het andere land in te nemen

  Geliked door 2 people

 3. Cynicus zegt:

  Dat walgelijke linkse vernielzuchtige tuig mag wat mij betreft met traangas en hagel uit elkaar gejaagd worden. Wat een slechte verliezers zeg. Graag hard politie optreden.

  Geliked door 2 people

 4. paulzwueste zegt:

  Gaat gewoon voorbij.
  Wat het ook zijn moge.

  De kampen staan voor ze klaar.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Gezonder lijkt het me voor de mensheid daar en in Europa om Antifa aanhangers uit te roeien, de ISIS vriendjes!!!.

  Geliked door 2 people

  • Cynicus zegt:

   Sja de antifadwazen hebben blijkbaar een soort van bondgenootschap gesloten met de islamfascisten

   Doelstelling is zoveel mogelijk de westerse maatschappij kapot te maken

   Graag zijn velen met mij blij dat antifavolk en de met hun vies vals samenheulende moslims liever kwijt. Die mogen wel dood zeg maar… Lazer op
   Velen zouden blij zijn dat volk kwijt te raken.

   En velen ,met u en mij zouden blij zijn verlost te zijn van die klimaatidioten, de massa-immigratiededebielen. de anti zwarte piet debielen de vegadebielen en noem maar op

   Veel mensen worden deze stomme flauwe wijsneuzen die ook nog veel demoonstreren met hun babbels zat

   Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Bij zoveel geweld tegen onze democratie en manier van leven geldt maar een maatregel.

  Afknallen!

  Geliked door 2 people

 7. exter39 zegt:

  Saoedi zal wel weer gesponsord hebben , want die willen de moslim broeders in het Witte huis ,tijd om korte metten te maken met die oproer kraaiers .

  Geliked door 2 people

 8. Ruud Beijer zegt:

  Kill the antifa motherfuckers.

  Like

 9. hans zegt:

  Gewoon een aantal van deze lui zo ongelofelijk de tyfus slaan, het video-tapen en 24 uur onafgebroken uitzenden als waarschuwing bij meer!
  Daarbij een aantal anderen van hetzelfde gajes oppakken en wegens hoogverraad en ondermijning van de staat en met het oogmerk burgeroorlog uit te lokken tot 25 jaar cel met zwaar regiem veroordelen en tot de allerlaatste kolere-dag uit laten zitten!
  Eens kijken of de Pepijntjes, Annabels en Fleurtjes met hun lelijke vieze linkse vega-muilen en misplaatst onrecht gevoel dan nog zulke grote tering-bekken hebben! Denk het niet, want het zijn veelal rijkelui-kindjes die gauw naar papa en mama in oud zuid of de gordels terugrennen als de wereld te echt wordt! De rest houd dan echt zijn gore bek dicht, geloof me.

  Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   Een heel erg juiste analyse van de antifa beroeps debielen. Rijden ze ook op pappa’ s bakfiets ??

   Of gaan ze toch (vies huichelachtig met de BMW?) Zoals Klaver

   Goeie keuze overigens BMW

   Het KLIMAATSPROOKJE is een sprookje en dat weten de toneelspelende groen linksers heel errug goed

   Behalve dan sommige gehersenspoelde kinderen van zo’n 20 jaar oud ….
   laten we zeggen de grachtengordel mutsjes …die zijn echt zo onnozel en zoooooo stom. Echter niet hersenloos echter gebruiken deze grootse bovenkamer niet………

   Like

 10. willie zegt:

  Waarom verstoppen die lafaards altijd hun vies bakkes achter vodden ???? Toch beetje bang jongens ??? (HEHEHE )

  Like

 11. tjonge zegt:

  “Op pagina 5 van de “New York Times” preikte de gigantische oproep van de groepering “RefuseFascism.org”: “De nachtmerrie moet stoppen. Het Trump/Pence regime moet weg. 4 november. Het begint. Wees erbij. Sluit je aan bij de duizenden.”
  .
  mag dit zo maar ? ik bedoel, dit is toch oproepen tot een soort van een staatsgreep ?
  en mag zo een krant daar ook aan mee werken ?

  Geliked door 1 persoon

 12. Duchesne zegt:

  Knap he, die democratie. Krijgen ze een meerderheid is het een goddelijk recht, worden ze een minderheid is het oorlog. Als “rechts” ook zo zou handelen zaten we in ene permanente oorlog. Ik denk dat lieden zoals Antifa echt opnieuw moet worden uitgelegd wat democratie inhoud, en wederzijds respect. En “onze” politici ook trouwens…

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Deze intentie van de Antifa’s kunnen wij gemakkelijk omschrijven: hier wordt openlijk gestreefd om via ”vrije meningsuitingen ” te komen tot de (eventueel gewelddadige) afzetting van een wettig gekozen president (en zijn vicepresident). Hier is onmiskenbaar sprake van een poging tot STAATSGREEP.
  Dat de linkse idioten dit ongegeneerd durven doen is niet alleen een teken van verregaande brutaliteit, maar ook van groot zelfvertrouwen: links denken heeft zich uitgezaaid als een kankergezwel in de Verenigde Staten. Dank zij het Obama bewind.

  Op precies dezelfde wijze als bij ons in Europa.: in de media, op de universiteiten, op scholen, in kerken, mogelijk ook in het nationale overheidsapparaat en in de lokale overheden en voor een deel ook in het justitiële apparaat ( de CIA en de FBI) en het leger.

  Ik ben benieuwd wat de regering Trump hiertegen gaat doen.
  Dit linkse gestook kan men nu niet meer afdoen als ”een wettige uiting van de vrijheid van meningsuiting”.

  Het linkse kankergezwel moet totaal worden verwijderd, wil men weer een gezond functionerende maatschappij krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 14. elisabeth zegt:

  was wel lachen hoor ,bv in Texas [Austin] wat een van de grote moest worden waren er ong 30 man die wat dingen stonden te lezen van een script wat stonden te gillen en janken en natuurlijk geen commentaar wilden leveren of in discussie gaan,aande andere kant van de straat stonden wel 100 man hun vierkant uit te lachen was zeer vermakelijk om te zien ik denk dat Soros z’n betalingen niet op tijd binnen waren

  Like

 15. Elisah zegt:


  Een antifa-protest in San Francisco.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s