Wilders naar Molenbeek

Screenshot_87

(Door: “Landerdoek”)

Dat Wilders een dapper vent is, daaraan twijfelt niemand. Hij heeft zijn leven als een vrij mens aan het land opgeofferd. Ondertussen wil deze moedige kerel ook nog het hol van de leeuw betreden, gewoon uit principe; om te laten zien dat het ons gebied is. Maar dat mag niet van de burgemeester, omdat zij het als provocatie ziet. Als de reden “zijn eigen veiligheid” zou zijn, dan was het enigszins te begrijpen, maar als wij telkens weer moeten opletten dat wij de moslims niet beledigen, kunnen wij ons allemaal maar beter snel tot de islam bekeren.

Aan de andere kant, hoe dapper en principieel deze stap van Wilders ook mag zijn, hij is wellicht niet een van zijn slimste zetten. Wilders is tot zo’n uiterst belangrijk positie opgeklommen. Miljoenen mensen rekenen op hem, zodat wij hem eigenlijk “public property” kunnen noemen, waardoor hij het tegenover dit publiek niet kan maken om zulke persoonlijke lichamelijke risico’s te nemen.

Molenbeek is geen België meer, dat kun je niet meer veranderen door je leven te riskeren. Daar wonen immers precies de terroristen die hem zouden willen doden. Als het eenmaal bekend is wanneer precies Wilders in dit moslimland zal zijn, komen honderden gekken samen met alle wapens die ze tot hun beschikking hebben, waaronder granaten en raketwerpers, om hem uit de weg van de islamisering te ruimen. Wat zullen zijn kogelwerend vest en zijn beveiliging met vuurwapens hem dan nog helpen? Tenzij hij van plan is om in een tank te gaan, moet hij het echt niet doen. En in deze video is te zien precies wat er zou kunnen gebeuren:

 

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Brussel, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wilders naar Molenbeek

 1. Wolf zegt:

  Diep ,diep respect voor Geert! Hr. Wilders , hou in uw gedachten dat U de hete kolen uit het vuur haalt voor Uw 1,5 miljoen PVVers en ook nog voor de Belgen en de rest van de vrije wereld. Met gevaar al jaren en jarenlang voor Uw eigen leven [ en dat van Uw echtgenote] om ons leven te veraangenamen . Dank U zeer,DIEP RESPECT!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wáár. Molenbeek is nog wel iets anders dan de Schilderswijk.
  De enigen, die dát grondstuk eens zouden moeten betreden, maar dan geheel onaangekondigd, is de militie.
  Om dan vervolgens dat hele gebied op te schonen, te beginnen met de “burgemeester” (gna gna gna).

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  De islam ent zich op een samenleving en zuigt haar leeg.

  Wim van Rooy

  Like

 4. De reden om niet te gaan is juist de reden om WEL te gaan…………….

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Precies! Hiermee is aangetoond dat de Belgische overheid het toestaat dat er delen van het land niet meer onder hun gezag staan, met andere woorden: Die gebieden zijn van Beldië afgenomen en veroverd en als er niets gebeurt breiden die enclaves zich als olievlekken uit.

   Like

  • tjonge zegt:

   volledig eens jowitteroosblog,
   dat gezegd hebbende, wat nu als de hr wilders komt te overlijden in molenbeek ?
   zijn we de enige anti islam politicus kwijt……
   heeft den haag direct carte blanche…

   Like

 5. Japio zegt:

  Geert zijn standpunt en moed is duidelijk en zeer te bewonderen. Maar zijn veiligheid is drastisch in het geding. Ik ben er bang voor dat hem toch wat gaat overkomen. Aan een dode Geert hebben we niets en een gelijke aan hem is er niet. Pim en Theo hebben hun leven al moeten bekopen met het verzet tegen de leugenachtige elites en hun media vazallen.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Rutte noemde Wilders zijn STATEMENT minachtend, ‘slappe hap’! Tuurlijk, de islamisering van Holland is nú al te groot voor Rutte en vrindjes. Ohhhh, en wat was ie trots op de Haagse Markt, hij ejaculeerde bijna! Ben 1x op de Haagse Markt geweest en werd er depressief. Ik ben gek op oriëntaalse markten, maar dan in de Oriënt zelf. In Den Haag vond ik het zeer confronterend; met achterstand en vooral BIJSTAND! 8 van de 10 bezoekers profiteren van uw en mijn portemonnee!! Met “dank” aan Rutte, zijn vrindjes en ziin voorgangers! Slappe Hap, Landverraders!!

  Like

 7. Marian zegt:

  Maar dan wel met een vermomde knokploeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s