Catechese voor dhimmi´s

Screenshot_113

(Door: H. Numan)

Misschien is het u niet opgevallen, maar onze bestuurlijke dhimmi´s maken altijd gebruik van een standaard setje dooddoeners als er een mohammedaanse aanslag heeft plaats gevonden. Je kunt het gerust de catechese voor dhimmi´s noemen. Ze worden in volgorde opgedreund om de gelovigen gerust te stellen. Niet de gewone man, want wat die denkt of doet interesseert voor geen moer. U moet zwoegen, zweten (nu tot uw 68ste) en vooral zwijgen!

1- Heeft niets met islam te maken

Dit is altijd het eerste wat u hoort. De politicus of journalist die het zegt, heeft zelf geen enkele kennis van het mohammedanisme. Vaak wordt hij vergezeld door een haatbaard belangrijk persoon uit de mohammedaanse gemeenschap die het publiek dan verzekert dat dit inderdaad klopt. Nooit met enig bewijs. Kan ook niet, want dat is volledig in tegenspraak met de islam. Mocht u in de gelegenheid zijn, vraag dan wat Taqiyya betekent. Dat weten ze niet, of ze zeggen dat Taqiyya een rechts complot is. Vraag ook eens wat het woord ‘islam’ betekent. Dat betekend onderwerping. Mohammedanen aan hun god, u aan mohammedanen. Moet u nog meer weten? Ik denk toch echt dat dit voldoende zou moeten zijn.

2- Er is geen enkele link naar terrorisme

Dat is de dooddoener die meestal volgt op uitspraak 1. Technisch kan het kloppen als de mohammedaanse terrorist formeel geen deel uitmaakt van een bekende terroristische organisatie (Al Qaida, ISIS, Hezbollah, Hamas). Vaak zijn er experts van inlichtingendiensten aanwezig om dat te bevestigen. Logisch, want die inlichtingendiensten zitten er niet om te springen om toe te geven dat ze zoals gebruikelijk gefaald hebben. Men spreekt dan over een ‘lone wolf’ of een eenling die op ‘onverklaarbare wijze’ geradicaliseerd is. Heel erg jammer, maar daar valt nu eenmaal niets tegen te doen. Doordenkertje: dan hebben we die Sleepnetwet eigenlijk helemaal niet nodig…

3- De dader heeft psychische problemen

Met andere woorden: het heeft niets met islam te maken. De stakkerd is gewoon gestoord. De mogelijkheid dat krankzinnigheid en islam met elkaar verbonden zijn, wordt niet onderzocht. De dader is eigenlijk slachtoffer en verdient ons medeleven. Een nieuwe variant, ontwikkeld in Islamsterdam, is suikerziekte. Dat verklaart waarom een diabeet die in coma raakt dan tien mensen probeert plat te walsen, toch? Dat doen diabeten altijd.

4- Hij is online geradicaliseerd geraakt

Twee vliegen in één klap. We kunnen daar niets aan doen voor we het internet aan banden leggen. Dat is de indirecte oplossing. Meer direct wordt radicalisering geweten aan ‘rechts-extremistische organisaties’. Lastige vragen stellen over islam moet direct verboden worden. Want van lastige vragen worden mohammedanen vreselijk opgewonden. Gaan ze hele rare dingen doen. In ieder geval moeten die rechts-extremistische organisaties zo snel mogelijk verdwijnen. Daar moeten we ons op concentreren. Niet op onschuldige gelovigen.

5- We moeten veel meer oppassen voor rechts-extremisten!

Na iedere aanslag staan er kennelijk vele legioenen rechts-extremisten paraat om alle mohammedanen te kunnen onthalzen. Behalve van mohammedanen willen ze ook verlost worden van gekleurde mensen, homo’s en wat er nog meer verzonnen kan worden. Dat moeten we voorkomen door mohammedanen meer bescherming te bieden, en meer voorrechten te verlenen aan de mohammedaanse gemeenschap. Zoals het aannemen van semi-analfabete agenten met een strafblad, criminele familieleden en een enorme afkeer van dhimmi´s.

6- Een tragedie zoals deze versterkt onze gemeenschap

De gemeenschap wordt namelijk beter met meer, meer, meer voorrechten voor mohammedanen. Meer bidden in een seculiere samenleving is dé oplossing voor alle problemen! Scholen, universiteiten, winkelcentra en overheidsinstanties moeten daarom ‘stiltecentra’ krijgen. Waarom heten die lege nutteloze ruimtes stiltecentra? Omdat het er zo stil is. Er komt geen hond. Wel wat geitenliefhebbers, want mohammedanen smullen er van. Scheiding van kerk en staat? Ach. Dat is zo jaren zestig. Moeten we met z’n allen niet willen.

7- Deze tragedie zal onze manier van leven niet veranderen

Deze nietszeggende opmerking wordt meestal als toetje geserveerd. Uw linkse dhimmi heeft zijn krokodillentranen gestort over een massamoord die gemakkelijk te voorkomen was. Nu is het tijd om de mensen een lege doos te geven. Dat geeft de burger moed. Natuurlijk verandert het onze manier van leven. U moet nu veel meer dan vroeger oppassen op straat. De kans dat u als vrouw verkracht of aangerand wordt is vele malen groter dan 15 jaar geleden. De overheid heeft veel meer mogelijkheden om u af te luisteren. Als u een grapje maakt, moet u oppassen dat u geen mohammedanen, feministes, Belgen, dikke wijven, negers of iets anders kwetst. Dat kan u uw baan kosten. En nee, dat verandert onze manier van leven echt niet.

Ik neem er nog een negerzoen op. Oh nee, dat mag allang niet meer.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Catechese voor dhimmi´s

 1. Meneer Resident : Mooi geschreven!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die schoft Rutte.
   Die kameleon, die acteur, die landverrader!
   Hij is regelmatig geschokt en Nederland is ’n prachtig land met de beste gezondheidszorg van de hele wereld.
   Leugens, leugens, leugens…..
   Rutte is nooit geschokt.
   Hij heeft de mogelijkheid niet om geschokt te zijn over het lot van anderen.
   Alléén als ze hem zouden vertellen dat z’n moeder dood is of hij kanker heeft.
   Dan pas zal Rutte diep geschokt zijn.
   Begrijpt u…?
   Rutte is een gevoelloze psychopaat!
   Bezit geen greintje empathie.
   Hoe kan zo iemand geschokt zijn over het lot van anderen….?
   De rest is totaal gelogen.
   Nederland was vroeger ’n goed land.
   Nooit ’n prachtig land geweest…
   Maar je kon je auto en je voor- en achterdeur ’s nachts openlaten.
   Als je dat nu doet haal je waarschijnlijk de ochtend niet….
   Realiseert u zich dat?
   Beste gezondheidszorg van de hele wereld.
   Val toch dood Rutte, beroepsleugenaar.
   Je weet wel beter!
   En maar liegen over die islam.
   Samen, beter, sterker, krachtiger!
   Ja, maar dan zou je eerst die totale islam de grens over moeten zetten….

   Oh, wat ’n walging zou dit bij deze gekochte psychopaat oproepen….
   Maar we krijgen je nog wel…!

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    “………..de beste gezondheidszorg van de hele wereld……..! ” ?
    Begin je weer.
    Moet zijn van Europa.
    Pechtold zei nl.:”Heel Europa loopt uit [ naar ons NL ! ], om te kijken HOE GOED WIJ HET DOEN.
    [ de zorgelijke zorg dus……….! ]

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Nu heb ik je door onverdraagzame ondeugende man..!
    Ik bedoelde het nog zo goed.
    Maar ok.
    Ik zal het heikele punt “Gezondheidszorg” voortaan maar aan jou overlaten.
    Jij bepaalt voortaan gewoon, ik volg wel.
    Zal wel Frankrijk worden.
    Als ik iets heb wil ik aan de Riviera liggen.
    Da’s ook Frankrijk.

    Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Dat de islam a religion of peace is klopt ook wel.

  A piece of you over here, a piece of you over there.

  Geliked door 1 persoon

 3. MF zegt:

  De kracht van propaganda is enorm.

  Ik kwam bij een krantenwinkel en kocht een krant. Ik kwam in gesprek met de eigenaar. Hij zei,: “ik weet precies wat er leeft in de maatschappij, want ik spreek elke dag veel mensen”. Vervolgens begon hij standaard argumenten tegen me te vertellen waar niets origineels of individueels aan was: rechtstreeks NRC, NPO. Volledig standaard.

  Geliked door 2 people

  • De Aanschouwer zegt:

   De mars van links cq politiek-correct door de instituties is inmiddels volledig gelukt. Media, universiteiten, de meeste politici en publieke figuren zijn gelijkgeschakeld en spreken eenzelfde taal. Neuzen die toch de andere kant op staan, worden aangepakt door demonisering en verlies van bestaanszekerheid. Het is doodeng.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De afvallige politicus of journalist, deze lieden zijn eenvoudig af te straffen, maar dan moet het ‘volk’ zich wel intelligenter gaan gedragen:
  1. Stem niet meer op partijen die de boel belazeren, kijk wat ze in de voorgaande jaren deden .
  2. Stop met het kopen van kranten die het volk belazeren, dan gaan ze van zelf kapot en de leugenachtige journalist komt zonder werk.
  Een vouduger kan het niet, zou ik zeggen !!

  Geliked door 2 people

  • Cynicus zegt:

   De oplage van kranten daalt al sterk. De opdringerige abonnementenverkopers op straat raken zelfs de gratis exemplaren niet kwijt en die staan dan bij het grofvuil. Ik heb het meerdere malen gezien.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kranten zijn best waardevol.
    Je kunt ze overal voor gebruiken.
    Vochtige schoenen?
    ’n Krant er in en het vocht trekt er uit.
    Zet de frietketel op kranten en je hebt geen last meer van aankoekend frietvet.
    Heb je het koud?
    ’n Dikke opgevouwen krant onder je T-shirt (vroeger borstrok) en je blijft heerlijk warm.
    Wil je het haardvuur aansteken?
    Niks beter dan wat kranten tussen de takken en het vuur brandt.
    Doe je aan kruiswoordraadsels.
    Je vind er elke dag in de krant.
    Ben je je huis aan het renoveren en zijn er geen gordijnen meer?
    Plak kranten op de ramen tegen de inkijk.
    Ja,nou en verder… ?

    Ik zou het niet weten, is het niet genoeg zo?

    Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    Een gratis krant is aan mij niet besteed. Ik neem niet eens de moeite om de colporteur aan te kijken of te antwoorden. Ik loop gewoon door. Zouden meer mensen moeten doen

    Geliked door 1 persoon

 5. Peter Rissing zegt:

  Mooie opsomming, waarbij ik nog kan aanvullen dat de roedels ‘Lone Wolves’ vaak psychische problemen worden aangewreven door daarvoor ingehuurde psychiaters of andere deskundigen.
  Die gebruiken daar daar dan referentiewerken als DSM-5 voor, waar iedereen wel een passende diagnose uit kan destilleren met zo een islamitisch geïndoctrineerde moordenaar.
  De arrogantie van ons Westerlingen doet hen daarbij vergeten dat een ‘stoornis’ in onze optiek in de islamitische wereld niet als een stoornis wordt ervaren of gezien.
  Wij vinden dat iemand ‘gek’ moet zijn als hij met een bestelwagen door een onschuldige mensenmassa ploegt.
  Echter Islamisten zien de opsomming van misdaden alleen al in dit lijstje:
  http://westerse-beschaving.org/gezichten-van-de-islam/
  waaronder vrouwen slaan, onvrijwillig neuken, opslaan en als geestelijk inferieur beschouwen en behandelen, helemaal niet als een misdaad.
  En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te vinden waaruit blijkt dat echte islamisten een totaal ander moreel referentiekader hebben dan wij Westerlingen, en dus ook niet psychisch gediagnosticeerd kunnen worden volgens onze normen.
  M.a.w. elke Westerse ‘deskundige’ die een islamist een gekte toeschrijft tekent daarmee een verklaring van zijn eigen onkunde.
  Een islamist die uit naam van Allah aan het moorden slaat is een normale islamist.

  Geliked door 3 people

  • tippelaar zegt:

   zoals wij koopzegels kopen bij albert heijn, zo verzamelt de islamiet zijn spaarpunten bij allah door ongelovigen te vermoorden. Zo simpel is het. Boekje vol? Dan rechtstreeks naar allahs neukfabriek. Wil hem daar best een handje bij helpen om er te komen, alleen kijk ik niet in zijn spaarpuntenboekje.

   Like

 6. Cynicus zegt:

  Geweldig geschreven.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  SA Prins stort neer met helicopter, een andere SA Prins is gearresteerd wegens malversaties ea fraude. Maar er lopen nog genoeg Sjeiks en Prinsen rond die alles opkopen, de islamwetten voorschrijven, infiltreren, honderden duizenden bendes op ons afsturen die het land overhoop halen om zodoende te bereiken dat het land islamitisch is geworden.
  We worden er allemaal beter van zegt Rutte want we *dat zijn zij, de maffiabende* doen het goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s