Een commentaar voor bondskanselier Merkel

Screenshot_144

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD-politicus Dubravko Madic plaatste een Facebook-post online, die hij op de site van bondskanselier Merkel vond. Het commentaar werd geschreven door een burger, die zich compleet verraden voelt en een appel aan zijn volk evenals een bericht aan Angela Merkel (CDU) als noodzakelijk beschouwt. Je merkt dat hij de tijd nam voor zijn schrijven, daarom ook het verzoek de tijd te nemen om het te lezen:

Mitteleuropa

“Ik ben van mijn vaders kant een kleinzoon van een man die in de oorlog gesneuveld is en van een vrouw, die uit haar geboortestreek Oost-Pruisen moest vluchten. Mijn oma van mijn moeders kant moest uit Silezië vluchten, maakte vreselijke dingen op haar vlucht mee en kreeg in haar latere levensjaren een klein pensioen waarvan ze net in de grootste bescheidenheid kon leven.

Ik ben in Duitsland geboren, opgegroeid en heb mijn land vele jaren lang als militair en politieman gediend. Ik betaal sinds ik me kan herinneren belastingen en heb nog nooit ook maar één onschuldig mens kwaad gedaan. Wie wil me dus verdomme serieus verbieden mijn mening open en eerlijk in mijn land te verkondigen? Een mening, die door de grondwet is gedekt. Een mening, die heel beslist economische asielzoekers, illegalen, lafaards, deserteurs en criminelen afwijst. Een mening, die heel beslist politici afkeurt die nog nooit iets voor hun land of de bevolking gedaan hebben, maar daartegenover des te meer aan hun eigen voordelen, salarissen en aan de rest van de wereld gedacht hebben. Veelmeer nog, die hun eigen land en zijn vlag afwijzen en voor wie iedere vreemdeling meer waard is dan de eigen bevolking. Een mening, die zogenaamde “vluchtelingenhelpers” in de Middellandse Zee als helpers van smokkelaars en smokkelbendes beschouwt. Een mening, die voor het eigen vaderland, voor de eigen taal, de eigen cultuur, de vooruitgang, het eigen geloof en liberalisme en ruimdenkendheid staat.

Wie wil mij dus deze mening verbieden? Wie wil mij daarvoor verachten of als “ophitser” en “populist” brandmerken? Wie? De zogenaamde “vrije pers”, die al lang niet meer vrij is en schrijven moet wat de machtigen wensen? De zogenaamde “goedmenschen”, die allemaal nog niemand persoonlijk bij zich thuis hebben opgenomen of zelfs zelf maar voor hun “beschermelingen” betalen? Of deze slappe en domme massa jongeren, die alleen nog maar boven hun smartphone hangen en zich niet laten horen, laat staan zich voor iets zinvols inzetten, behalve voor hun “hippe” lifestyle? Maar die in plaats daarvan de politie blokkeren die een afgewezen Afghaanse asielzoeker, die ons Duitsers ook nog eens dood wenst, eindelijk wil uitzetten!

Vrouwen, die applaudisserend op stations stonden en teddyberen gegooid hebben en het chique en modern vinden rond te hangen met de nieuwe “modeltypes” met de splinternieuwe gymschoenen, de grote koptelefoons en de keurig geknipte haren? Of de types, die hun broek zo dragen alsof ze in hun broek gepiest hebben en op hun beurt andere types cool vinden, die te lui zijn om op een eerlijke en fatsoenlijke manier hun geld te verdienen? Of zulke “mannetjes” als Böhmermann, die de capitulerende witte vlag al in het gezicht geschreven staat?

Dus wie matigt zich aan een vrije mening te belasteren, die het recht van ieder vrij mens is? De hierboven genoemde personen? Dat is pas echt grappig! Ik zie hoe dit land, mijn geboorteland, steeds meer heropgevoed, slapper, verwoest en verscheurd wordt. Ik zie hoe steeds meer mensen dat alles überhaupt niet interesseert en dat de kudde lethargisch door blijft grazen. Germanys “The Walking Dead”! Ik zie hoe tegelijkertijd steeds meer mensen bij ons komen, die alleen al uit juridisch, laat staan economisch oogpunt niets, maar dan ook helemaal niets bij ons te zoeken hebben. Ik zie hoe de politiek dit stimuleert, lanceert en bespoedigt. Hoe de grenzen volledig bewust opengelaten en zonder bescherming gelaten worden. Hoe de veiligheidsautoriteiten capituleren en resigneren en uiteindelijk opzettelijk in de steek gelaten worden. Samengevat: Hoe dit land steeds meer te gronde gaat.

En daarom vraag ik me af waarom ik dit doe, mijn mening steeds opnieuw weer openlijk zeg om nog anderen wakker te schudden, me ertegen te verzetten en daarom regelrecht kritiek en afwijzing aantrek. Het antwoord kan ik mezelf echter binnen een tel geven: Omdat ik niet anders kan, omdat het mij niet om het even is, omdat ik niet zo wil zijn als al die anderen, en omdat ik mijn grootvader en mijn grootmoeder eer.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

23 reacties op Een commentaar voor bondskanselier Merkel

 1. delamontagne zegt:

  In Frankrijk gaat de “laster” tegen Tariq ramadan maar door en door.

  Tariq Ramadan zou op één van z’n slachtoffers hebben gepist.

  God-zij-dank heb ik nog niet op haar willen schijten.

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik ben niet voor moord, maar wanneer is er eens iemand die dat stuk vuil eens naar een andere wereld helpt.
  Ik mag hopen dat het een teringmoslim zou zijn.
  heerlijk om te weten dat ze omgelegd word door haar kutklote naffers een handje geholpen wordt

  Like

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Dit is meer dan een goed verhaal en zou evenzo door een autochtone Nederlander geschreven kunnen zijn wat de situatie is hier net zo slecht. Alles was migrant of immigrant genoemd wordt gaat voor de autochtone bevolking die de belasting betaald heeft waarmee deze misdadigers gevoed en gekleed worden dank zij een stel lui die zich politici noemen maar niet gehinderd worden door enige kennis van zaken. In tegendeel zij zijn de echte misdadigers die hun eigen volk proberen uit te moorden met de hulp van dat ongekozen tuig in Brussel natuurlijk.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Bij mensen als Merkel komt er niets binnen. Het is verloren tijd zo’n brief te schrijven en naar haar te zenden, want met zo’n gestoorde geest als Merkel komt er niets binnen.Dacht de briefschrijver dat zij door zijn brief anders gaat denken of althans iets gaat doen aan wat de schrijver graag zou zien? Zij en zij alleen bepaald wat zij vind dat moet gebeuren. En of een ander dat slecht vind daar heeft ze geen boodschap aan. Zij en haar mede gestoorde breinen bepalen wat er met de autochtone Europeanen moet gebeuren. En dat is niet veel goeds. Hitler wilde de Joden dood en zij wil een ander volk. Namelijk een dommer volk wat makkelijker te onderdrukken is. Vandaar de drang om grote aantallen analfabeten uit Afrika te willen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Niet helemaal mee eens Rensk.
   Wel eens met jouw opmerking dat er nieks bij Merkel binnenkomt, maar voor het van je af schrijven van de frustraties is het goed en als alibi voor later na de komende revolutie, dat er genoeg mensen waren die het zagen aankomen.

   Like

  • MF zegt:

   Ze is te lang aan de macht. En op den duur: macht corrumpeert altijd.

   Like

  • Elisah zegt:


   Men laat hier weten dat er een oorlog tegen de Duitse bevolking is en de soldaten zijn de buitenlandse criminelen.

   Like

 5. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  `Geldt dit artikel niet voor meer landen in W-Europa en niet alleen voor Duitsland. ?
  Het blijft toch verbazen dat zo weinig, in ieder geval niet genoeg, mensen op de Heer Wilders/PVV stemmen.
  Zo’n uitspraak van een Nederlander: “Wat kan mij die islamisering schelen, ALS ZE MIJ MAAR MET RUST LATEN “.
  Zouden er velen zijn die zo denken ?
  Als ik de gemiddelde reacties hier lees, is er vrijwel geen plek meer in NL waar men aan de “nieuwe-Nederlander” = muslim kan ontkomen.
  Ik ben nog een NL-er van de oude stempel. Heb NL nog meegemaakt dat men niet eens wist wat een moslim was, laat staan islam.
  Als men al iets wist, was het iets exotisch en in verre oorden.
  Nu zit men er midden in.
  Ik zie de toekomst somber in, maar zal die zelf wel niet meer meemaken……………..

  Geliked door 1 persoon

 7. Drs.P. zegt:

  Aan webmaster: Volgens mij moet het APEL zijn in de tekst en NIET een appel

  Like

 8. Steven zegt:

  Voor die mensen die opkomen voor eigen cultuurbehoud schijnt een pilletje in de maak te wezen, die straks VERPLICHT je strot in wordt gedouwd en die je helpt dezelfde gedachtes te krijgen om aan zelfvernietiging te doen.
  Er is tenslotte overal aan gedacht door de “socialisten”

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Je ziet pas hoe dom het linkse geteisem is als je je realiseert dat wanneer de invadiers het voor het zeggen hebben hetzelfde linkse geteisem het eerst wordt afgemaakt en dan zeggen he! dat hadden we niet aan zien komen, nou ik wel, al jaren. Het komt door de slapheid van landelijke regeringen die het verdommen tegen de EU te zeggen, STOP het is genoeg wij gaan weer voor ons zelf zorgen. En zij die wel stop zeggen( visegrad) worden als misdadigers beschouwd het is een omgekeerde wereld.

  Geliked door 1 persoon

 10. Piet Karbiet. zegt:

  Idem voor NL. Merkel heeft met haar onwettige besluiten ook de Nederlanders keihard geraakt. De steden stromen vol met illegalen uit Afrika en het Midden-Oosten. Inmiddels verlaat 40% van de jonge autochtone gezinnen na de geboorte van hun eerste kind binnen 4 jaar Amsterdam. Hoe bedoel je omvolking? De huurhuizen zijn te klein en onbetaalbaar geworden. Merkwaardig (hoewel?) geldt dit niet voor allochtone gezinnen. Conclusie: Autochtonen worden verjaagd en de allochtonen nemen de huizen over, betaald door belastingen van autochtonen. En het Sorostuig, Bernard jr. en Mabel vinden het allemaal prachtig. Grote gezinnen zijn alleen nog weggelegd voor de superrijken en de statushouders en illegalen. Daar wordt wel voor gebouwd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jade zegt:

  Vergrijzing is niet het probleem,
  verzwarting is het probleem…
  Zeg het voort en neem geen blad voor de mond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s