Veel geruchten rondom de dader van Texas

Screenshot_135

(Vertaling: E.J. Bron)

Sutherland Springs: zondagochtend tegen 11.30 uur plaatselijke tijd stormde een gewapende, geheel in het zwart en met een kogelwerend vest geklede man de kerkdienst van een Baptistenkerk binnen en schoot in het wilde weg om zich heen. Bij de aanval kwamen minstens 26 mensen om het leven. Het jongste slachtoffer zou 5 jaar oud zijn en het oudste 72. “We kunnen nog geen namen van slachtoffers bevestigen”, verklaarde sheriff Joe Tackitt tijdens zijn eerste persconferentie.

journalistenwatch

Ook de dochter van de dominee van de plaatselijke gemeente, Frank Pomeroy, kwam bij het bloedbad om het leven. Ze werd maar 14 jaar oud.

Pomeroy zei tegen de Amerikaanse zender “ABC”: “Ze was een heel knap, bijzonder kind.” Een collega had die ochtend de kerkdienst geleid, Pomeroy zelf en zijn vrouw waren niet in Sutherland Springs toen de aanslag plaatsvond.

De dader vluchtte na het bloedbad en werd na een korte vervolgingsjacht tijdens een vuurgevecht met de politie doodgeschoten. Tot nu toe is niet bekend of hij zichzelf doodschoot of door de politie werd doodgeschoten.

De plaatsvervangend chef van de dienst openbare veiligheid, Martin Freeman, zei: “De dader ging aan de rechterkant de kerk binnen en vuurde in de menigte.”

Bij de dader zou het gaan om een man genaamd Devin P. Kelley. Kelley woonde in Comal County, ten noorden van de stad San Antonio, ongeveer 40 kilometer verwijderd van de plaats van de aanslag.

Volgens berichten op de sociale media zou Kelley bekennend atheïst en aanhanger van de Antifa geweest zijn. Kelley zou door het Amerikaanse leger oneervol ontslagen zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, christenhaat, VS. Bookmark de permalink .

28 reacties op Veel geruchten rondom de dader van Texas

 1. Cathja zegt:

  Dit zijn vreselijke berichten! Wéér veel onschuldige mensen de dood in gejaagd, plus opnieuw vele slachtoffers die hier een trauma aan overhouden! Wat een rotwereld is het toch waar wij nu in moeten leven. Overal geweld, moord en doodslag!
  Niks is meer zoals het was.
  Is het gek dat steeds meer mensen terug verlangen naar vroeger tijden? Niet omdat alles toen perfect was, maar toen was een moord nog groot nieuws. Nu kijken we er bijna niet meer van op. Hoe erg dat ook is. Toch went geweld nooit. Een mens wil graag in vrede leven. Toch?

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Oh here god , nu heeft het christelijke koor er weer een argument bij .
  Was je als atheist eerst beslist nog een socialist of een communist , nu straks ook nog een geheime AFA aanbidder .

  Like

 3. Jan zegt:

  Kelley was court martialed from the U.S. Air Force in May 2014, according to CBS News. He had served four years before his dishonorable discharge.
  Had losse handjes en mepte regelmatig zijn vrouw in elkaar

  Dishonorably discharged servicemen are not allowed to legally purchase a firearm, according to the Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms.
  Dus illegaal wapenbezit. Linksvolk, inclusief die geschifte Obama kunnen direct hun mond houden. De moordenaar werd in zijn nek geschoten door een burger die hem achtervolgde

  The attack was stopped when a person at the church drew his own weapon and engaged Kelley. The person then pursued Kelley by car into an adjacent county, where the suspect ran off the road and was later found dead in his vehicle, the Los Angeles Times reported.
  http://www.masslive.com/news/index.ssf/2017/11/devin_kelley_identified_as_tex.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5052477/Pastor-s-daughter-named-dead-Texas-church-shooting.html

  Like

 4. Ekster zegt:

  Antifa-aanhanger, dat zou heel goed kunnen want dat smerige tuig gaat over lijken en deinst werkelijk nergens voor terug.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cynicus zegt:

  Och jee is dit dan het begin van de chaos die antifa zo graag wil in de VS ? Na de schietpartij gaan velen weer door met leven. De geplande chaos van antifa wordt niks. Hier en daar wat vervelende schreeuwers die wat mij betreft hard door de politie mogen worden bestreden. Ga werken antifa. Be banengroei onder Trump is enorm.

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..) Volgens berichten op de sociale media zou Kelley bekennend atheïst zijn(..)

  Ik dacht’t niet. Een atheïst gaat niet zomaar een religieus festijn om zeep helpen Een werkelijke atheïst trekt zich er totaal niets van aan. Maar dit is de VS en… de atheïsten zijn adderen-gebroed. Dat heb vaak gehoord en gelezen.

  Like

 7. GT zegt:

  Bekeerd tot de islam

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie weet komt dat inderdaad nog aan het licht; dacht ik óók al aan.
   Dat van die ex-schoonoders, wat Elisah op het journaal had gehoord…..Ik weet niet, vind het tóch een beetje gezocht motief.

   Like

 8. Japio zegt:

  Antifa of IS, het zijn allemaal schoften van het laagste soort. Wat een held, een kerk of all places, daar waar hij zeker wist dat er niet terug geschoten zou worden. (Ultra) links en de islam hebben dezelfde uitgangspunten. Als het niet in hun straatje past, afslachten die handel. Het zijn allemaal zieke geesten die de wereld momenteel proberen te domineren en te onderwerpen. Islam is een ziekte maar links doet er niet voor onder.

  Geliked door 1 persoon

 9. tjonge zegt:

  de laatste 2 alinea,s van dit artikel zijn nogal suggestief, het woordje “zou” wordt vaak gebruikt.
  ik wacht de feiten nog wel even af….

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Gaan atheïsten nu ook al christenen vermoorden?
  Ik denk eerder dat het een tot de islam ‘bekeerde’ was. Of ben ik nu te ‘racistisch’/’fascistisch’ bezig?
  In elk geval zal hij als ‘antifa-liefhebber’ wel dol zijn op mohammedanen.

  Like

 11. Het was niet de politie die hem doodschoot.
  Een dappere burger die de achtervolging inzette nadat een buurman de dader met een rifle schoot. Johnnie Langendorff, man who chased TX shooter: “He just hurt so many people… why wouldn’t you want to take him down?”

  Geliked door 1 persoon

 12. http://www.kens5.com/mobile/video/news/local/witness-describes-seeing-church-shooter-flee/273-2790920
  Witness describes seeing church shooter flee
  A man who lives near Sutherland Springs church describes what he saw in at the immediate aftermath of the deadly shooting.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Vreselijk te lezen. Waarom verricht iemand z’n daad? Geen IS, doch geloof in de hechte baptistengemeenschap kan een rol hebben gespeeld. Misschien was zijn vrouw vandaar afkomstig. En dan van veteraan tot oneervol ontslag wegens…… waarna de gemeenschap hem uitstoot en zijn vrouw en kind onbereikbaar maakte.
  Een jonge vent die het land heeft gediend en in psychische nood raakte. Uiteindelijk leidde dat tot een catastrofe als voorgedaan.
  Onvoorstelbaar leed veroorzakend kijken we ernaar. En wat te denken van zijn kind dat blijft meedragen dat zijn vader een moordenaar was.
  Bidden helpt niet maar redeneren doet de hersenen pijn.

  Like

 14. baksteen zegt:

  Antifa , de bruinhemden van de globalisten, vrienden van ISIS. Socialisten en Islam een oud huwelijk dat nooit is weggeweest.

  Like

 15. Jan zegt:

  Nog een socialist. Rand Paul in elkaar geslagen door Trumphater en Republikeinenhater. 5 gebroken ribben, gekneusde long

  Senator Paul suffered five broken ribs and a bruised lung when his neighbor assaulted him from behind.
  And his neighbor Rene Boucher is a Trump-hating Socialist.

  The Washington Post reported:

  Jeff Jones, a registered nurse who worked with Boucher at the Bowling Green Medical Center, described Boucher’s politics as “liberal.”

  “He was active on social media and said some negative things about the Republican agenda,” Jones said.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/11/update-sen-rand-paul-suffered-5-broken-ribs-bruised-lung-attacker-trump-hating-socialist/

  Geliked door 1 persoon

 16. Mary zegt:

  Wat ik heb begrepen via interview met een vrouw die er als eerste bij was is dat een van de aan de overkant wonende mannen op hem heeft geschoten (daar hij ook op die huizen schoot, waar hij maar iets zag bewegen) waarop hij in zijn auto de vlucht nam. Wat zou betekenen dat de man die op hem schoot heeft voorkomen dat hij nog meer mensen kon doden, dus iedereen een wapen!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Taljaard zegt:

  Dat die moordenaar geen nazi of racist was en de slachtoffers blank en christelijk is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom de Nederlandse MSM er zo weinig aandacht aan besteedt en er ook niks over op Joop.nl staat. Want past niet in hun linkse agenda.

  Geliked door 1 persoon

 18. Guardiacivil zegt:

  De wereld slaat in alle gekte door.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Overigens zag ik dat enkele weken geleden een zwarte moslimrefuge in Tennesee OOK in een kerk geschoten en 9 of 10 mensen vermoordt heeft.
  Weinig over gezien.
  Lijkt al normaal te worden.

  Like

 20. Jan zegt:

  Democraten blokkeerden de wet die had kunnen voorkomen dat iemand als Kelley een wapen kon kopen

  In an interview on Fox News about the awful Texas shooting that took 26 lives, Senator Ted Cruz (R-Texas) said that he had introduced legislation with Sen. Chuck Grassley (R-Ia.) in 2013 that could have prevented the horror, but Democrats filibustered it.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/11/democrats-killed-bill-stopped-texas-church-killer-buying-gun-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s