Zweden legaliseert kindhuwelijken voor immigranten

Screenshot_142

(Door: Daniel Heiniger – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden heeft kindhuwelijken voor pedofiele immigranten gelegaliseerd die met hun minderjarige echtgenotes getrouwd willen blijven. In een stap, die door velen als pedofilie bevorderend werd bekritiseerd, verdedigde de Zweedse regering haar omstreden beslissing dat de enorme toestroom van immigranten uit polygame en “seksueel verschillende” culturen tot een gevoelige “humanitaire” crisis geleid zou hebben.

“Wij accepteren of dulden geen kindhuwelijken, maar de wet schrijft ook voor dat in ieder individueel geval individuele procedures uitgevoerd zouden moeten worden. Onze inschatting was dat de meisjes met hun mannen tijdens de asielprocedure zouden kunnen samenleven”, zei de voorzitter van de sociale commissie van Karlskrona, Ingrid Hermansson.

Dit beginsel werd echter niet gedeeld door Camilla Brunsberg van de Conservatieve Partij, die beweerde dat de stelletjes uit elkaar gehaald hadden moeten worden. Volgens Brunsberg hadden de meisjes in plaats daarvan naar een tehuis voor kinderen en jongeren gebracht moeten worden. Brunsberg argumenteerde dat er geen andere alternatieven zouden bestaan, omdat alle andere oplossingen zouden impliceren dat Zweden bij de acceptatie van het kindhuwelijk een stap achteruit zou doen.

Brunsberg waagde het ook te betwijfelen of de minderjarige meisjes het echt zouden durven om de waarheid over hun situatie te zeggen als ze door de Zweedse autoriteiten ondervraagd worden, wat erop duidt dat individuele inschattingen niet veel gewicht zouden hebben in de realiteit.

Desondanks argumenteerde Ingrid Hermansson de individuele procedures in het geval van minderjarige getrouwde migranten voort te zetten, in ieder geval totdat de Zweedse Vereniging van Gemeenten en Regio´s (SKL) met andere richtlijnen betreffende dit thema komt.

Op dit moment lijken de Zweedse rechtsvoorschriften voor kindhuwelijken in de verschillende gemeenten verschillend toegepast te worden. De administratieve rechtbank van Växjö heeft begin dit jaar beslist dat een 14-jarig zwanger meisje bij de immigrantenfamilie van haar volwassen man ondergebracht zou kunnen worden, omdat dit deel zou uitmaken van hun cultuur. Opmerkelijk genoeg waren zowel het meisje als haar man zeer kritisch over de Zweedse wet betreffende het verbod om te trouwen met minderjarigen.

“Als je midden in de oorlog zit en vlucht voor je leven, dan denk je niet aan de wet van het land waar naartoe je onderweg bent”, zei het meisje tegen de Zweedse boulevardkrant “Expressen”.

Daarvoor had de vreemdelingendienst 132 getrouwde meisjes geïdentificeerd, 129 meisjes en drie jongens, de meesten van hen uit Syrië, Irak en Afghanistan. De meesten van hen waren 16 of 17 jaar oud, 14 waren jonger dan 15 jaar. Een deel van het probleem bestaat eruit om de getrouwde minderjarigen op te sporen.

De Zweedse huwelijkswet heeft in zijn huidige vorm veel kritiek, o.a. van de Zweedse advocate en vrouwenrechten-activiste Elisabeth Massi Fritz, die deze praktijk onacceptabel noemde, gekregen.

Daarvoor hadden de Zweedse autoriteiten, waaronder minister van Justitie Morgan Johansson en minister van Kinderen, Åsa Regnér, zichzelf er herhaaldelijk toe verplicht om de wet over kindhuwelijken te onderzoeken.

Bron:
https://politisches.blog-net.ch-
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
http://eeuutoday.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

59 reacties op Zweden legaliseert kindhuwelijken voor immigranten

 1. tjonge zegt:

  er zijn ook volkeren die volkomen bloot maar met peniskoker lopen, ligt ook cultureel heel gevoelig, daar moet zweden dan ook maar een uitzondering voor maken ?

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dan moet Zweden wel de verwarming hoger draaien, want anders hebben ze het koud. Dat is strijdig met de mensenrechten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   In Zweden geen enkel probleem, want de peniskoker-loper zal het daar, gezien de killere temperaturen, wel uit zijn hoofd laten om in zijn blootje rond te lopen!

   Like

  • tjonge zegt:

   zat te denken, ik bekeer me maar tot de islam, kan ik mooi een paar 12 jarige meisjes “trouwen” en ongegeneerd en gelegaliseerd dagelijks verkrachten…
   .
   btw, hebben we de nieuwe geld-aftroffel reclame op tv gezien over kindbruidjes ?
   ook in die “reclame” weer geen teken van de islam, want DAAR heeft het natuurlijk niks mee te maken…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Oh!
   Nu begrijpen we het.!
   Dat wil zeggen, we moeten het daarmee maar begrijpen.
   Je laat eerst willoos miljoenen andersdenkenden toe…en dan moet je op basis daarvan je eigen wetgeving wel tegen wil en dank veranderen, want diegenen die je hebt toegelaten willen het nu eenmaal anders dan jij…
   Hoe kan dat nou.
   Jij wil het anders… Maar omdat er nu eenmaal door toedoen van jouzelf zoveel andersdenkenden zijn binnengekomen, moet je wel van gedachten veranderen…?
   Dat kan en mag natuurlijk nooit!!!
   In de allereerste plaats, er zijn in Zweden miljoenen en miljoenen Zweden aanwezig die er anders over denken,en waarvoor jij verantwoordelijk bent.
   Ten tweede als je moedwillig andersdenkenden toelaat, zodat je op basis daarvan je wetgeving naar de criminele kant zou moeten veranderen, ben je volledig en moedwillig bezig jezelf en het volk waar je de volledige verantwoordelijkheid voor draagt te veraden…!

   Like

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Goh wat en bijdehand dat getrouwde kind “als je vlucht voor je leven denk je niet aan de wetten van het land waar je naar toe vlucht”. Nee waarschijnlijk denk je dan aan heel andere dingen, misschien gratis geld? Want laten we wel zijn waarom komen die mohammedanen helemaal hierheen, echt niet omdat ze van ons, onze godsdienst of onze cultuur houden. Ik vind het ook belachelijk en niet kunnen het recht in een land niet voor iedereen hetzelfde is. Zo’n enge mohammedaanse pedo kan gewoon met een kind trouwen en haar zwanger maken. Een Zweed hoeft dat niet te proberen, die gaat voor veel minder al de bak in. Het wordt dus zoals die mohammedanen het willen, ons recht geldt niet voor hun zij hebben hun eigen sharia.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  De gevoeligheid van de kindbruidjes telt dus niet in Zweden. Waarom niet meteen maar het hele land geislamiseerd dan ?

  Like

  • tjonge zegt:

   goed punt!
   kindbruidjes wordt niks gevraagd of durft niks te zeggen want kop eraf ?
   hoezo mensenrechten zweden ? alleen rechten voor die islam pedo ?
   kindje mag verrekken ?

   Like

 4. tippelaar zegt:

  Ik dacht dat de zweedse wet voor iedereen gold. Kennelijk is dat niet zo en wordt er daar met 2 maten gemeten. Ik zie dat als discriminatie en dat is ook in zweden verboden. Mooie taak voor Brussel om dat ongedaan te maken. Doet Brussel dat niet dan mogen wij in NL ook discrimineren en moeten dus alle discriminatiewetten geschrapt worden. Dat zou mooi zijn want dan kunnen we eindelijk in klare taal in de openbaarheid zeggen wat wij van asielzoekers vinden, zonder bedreigd te worden door het openbaar ministerie, die daartoe opdracht heeft gekregen van de linkse partijen met stiekum goed vinden van de rechts.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Gebeurd hier in ons land ook. Waar de Nederlander voor opgesloten word mag de vrede gewoon doen want u word niet verraden en discriminatie is het alleen als de ellende bekritiseerd word.

  Like

 6. Mary zegt:

  Gut je zou toch zeggen dat iedere mensen(kinder)rechten organisatie hier hard schreeuwend tegen gaat ageren nietwaar???? Oh nee het is hun cultuur dan hebben kinderen geen rechten meer volgens de westerse normen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Gedogen…
   De volgende stap is wettelijk akkoord bevinden…
   De daarop volgende stap is bevorderen…

   Dit is geen man-vriendelijk samenleving meer.,.,,. maar een vrouw en kind vernietigende samenleving…

   Te wapen…!!!

   Geliked door 1 persoon

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 3 people

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Zweden en eigenlijk geheel Europa is een verwijfde maatschappij geworden (Ja sorry dames maar de filmpjes van SIRE en hun: laat jongens jongens zijn bewijzen dat) waar de utopie van de maakbare wereld c.q. mens volledig is doorgeslagen en de rest van Europa loopt in het verdwaasde spoor van Zweden mee op enige afstand.
  Alles moet kunnen, alles moet leuk zijn, iedereen is leuk en alles om de lieve vrede te bewaren en dat laatste is een ‘vrouwending’.
  Vrouwen zijn (uitzonderingen daargelaten) van het harmonie-model, mannen (uitzonderingen daargelaten) van het conflict-model.
  En ik generaliseer bewust om een punt te maken.
  Moeder Natuur heeft in haar miljarden jaren met veel vallen en opstaan de balans weten te vinden m.b.t. het evenwicht.
  En wat doet de Europese mensheid de laatste decennia?
  Alles ontkennen hetgeen Moeder Natuur heeft uitgevogeld in haar bestaan.
  De Godvergeten arrogantie van de moderne mens M/V.

  Geliked door 3 people

  • tjonge zegt:

   u heeft het over sire, maar mij valt het ook heel erg op dat de reclame,s steeds meer infantiel worden, tevens worden de kerels wijven en wijven kerels.
   hoe gestoord kan je het hebben ?
   ze sturen het m.i.bewust op een burgeroorlog aan want ik weet zeker dat ik niet de enige ben die wat de omroepen vertonen jeukt like hel….
   verdeel, verwar en heers……

   Like

  • Cynicus zegt:

   Sja Zweden wil een of ander nieuwe wereldorde regenboog joepieland uitbeelden.

   Iedereen levend in een genderneutraal regenboogjoepielands Zweden helemaal joepie joepie digitaal zonder contant te mogen en kunnen betalen. De grootse joepie joepie nieuwe wereld orde Alles onder controle in Zweeds DDR joepie joepieland

   Zweden is geen joepie joepieland want nogal wat problemen met immigranten zijn er in Zweden Bijvoorbeeld taharrush aanrandingen en een grote criminaliteit

   Zweden is een mooi land wat door de cultureel marxisten in een soort DDR wordt veranderd.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Decadentie Waldorf.
   Naar dat woord zocht je waarschijnlijk…?
   Ik heb die zogenaamde decadentie hier al jaren geleden geïntroduceerd
   Nooit een enkele reactie gekregen.
   Decadentie is de oorsprong en de oorzaak.

   Like

 9. renato zegt:

  Die humanitaire crisis komt nog…….. Snoeihard.

  Like

 10. Anton Haksteeg zegt:

  Die moslims hebben geen cultuur maar het komt uitsluitend door een totale minachting voor de positie van de vrouw. Zij is de slavin van de man en dient te doen wat haar opgedragen wordt en heeft geen enkel recht van spreken want dan kan ze gewoon slaag krijgen en noemt een Zweedse rechter dat cultuur? dan is hij een volmaakte idioot die kennelijk ook niet weet wat echte cultuur inhoudt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Ik krijg een hekel aan die kerels met baarden en jurken. Gadverdamme. Het zijn gewoon vieze pooiers. Kan me zo ongeveer (bij benadering) de angst van zo’n kindtje voorstellen als zo’n vent.,,,, Nou laat maar, ik krijg moordneigingen als ik daaraan denk.

  Like

 12. pale-blue-dot zegt:

  Nou vraag ik mij f wat er gebeurd als een Zweedse autochtoon een relatie aangaat met een 16-jarig meisje. Kan hij zich beroepen op dezelfde wet of hebben ze de relatie wel gespecificeerd tot huwelijken gesloten in het buitenland? en zou dat betekenen dat als autochtone Zweed in azië of het midden-oosten trouwen met een veel te jonge meid ook getolereerd word?

  Like

  • Steven zegt:

   Uiteraard gaat die dan voor een aantal jaartjes achter het slot. Want dan gelden ineens hele andere wetten!
   Hij is tenslotte BLANK en zal vast als reden te horen krijgen dat hij WIST dat dit in eigen land verboden is. Loopt u maar even mee naar uw cel…
   Alles wat BLANK is loopt vandaag de dag risico beroofd, in elkaar geslagen te worden, verkracht of te worden aangeklaagd als je er niet mee eens bent. En alle andere kleuren mogen roepen en doen waar ze zin in hebben. Er is een HAATCULTUUR tegen het eigen volk aan de gang!

   Geliked door 1 persoon

 13. R.R. van Zeijlen zegt:

  Ja Robert M wordt op de meest gruwelijke manier uitgekotst (terecht hoor) en dit laten we gaan, dit laten we lopen en een oorverdovende stilte volgde op enkele na dan ,ja de wereld meet nu eenmaal met verschillende maten, die een kan straffeloos een flat in brand steken en de ander wordt genadeloos opgepakt als hij een onschuldig plasje pleegt in een beschut struikje.

  Like

 14. ReneKampers zegt:

  Beste Zweedse correcte politiekers en Islambeschermers ….Hoe zit het daarmee , wat voor betekenis heeft dat nog… Kinderrechtenverdrag of het Internationaal Verdrag voor de Rechten van het Kind genoemd , of is dat niet van toepassing voor de Zweedse Islam ..gatlikkers…Wat krijgen die kinderen voor hun Sinterklaas …een chocolatte Penis naar het model van hun echtgenoot ..heu Pedofiel….Zweedse correcte politieke smeerlappen en Islamsmerige pedofielen…Islam = godsdienst van de seks voor de meest kwetsbare slachtoffers

  Like

 15. ReneKampers zegt:

  dat de enorme toestroom van immigranten uit polygame en “seksueel verschillende” culturen tot een gevoelige “humanitaire” crisis geleid zou hebben. Het zij zo ,liever een knetterende humanitaire crisis dan een pedofiele vetzak een kind te laten verkrachten met hulp en steun van een laffe-broekschijtende regering Is dat cultuur een hulpeloos kind over te leveren in de handen van een pedofiel die zich eens goed gaat amuseren

  Like

 16. ReneKampers zegt:

  Ik vraag me af wat de katholieke kerk er van denkt , wat voor standpunt zij hebben voor het verkrachten van minderjarige kinderen , of durven zij niet. Heeft Christus niet gezegd
  “”Laat de kinderen tot mij komen”” Maar hij bedoelde natuurlijk iets heel anders

  Like

 17. Paradijs voor pedo’s.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Volgens de linxe kerk moeten we de rechten van het kind respecteren.
  In praktijk geldt dit niet voor moslims. Ze mogen kinderen verkrachten, geheel legaal ook in Nederland. Zie ook de motie Oskam:

  https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vjxzap3blozj
  deze motie werd weggestemd door de linxe kerk, want islamstemvee. En internationale verdragen gelden alleen als de PVV minder vluchtelingen wil, niet voor de linxe kerk.

  De moslim mag zijn kind opsluiten in haatscholen, haatinternaten en haatlappen. En prettig verkopen op huwbare leeftijd, met of zonder pampers. Allemaal met instemming en goedkeuring van de linxe kerk. Het verraad van linx is met geen pen te beschrijven, ook al deed meneer Bosma een goede poging.
  Blijf ze er op aanspreken; straks zijn er weer verkiezingen en kunt u iedere dag ze confronteren met de motie Halsema en de motie Oskam.

  Like

 19. Jan zegt:

  Hoe geschift linksvolk is komt ook in de uitspraken van Johan Vlemmix naar voren, sekspoppen als ‘volwaardige partner’

  Vlemmix woont in Eindhoven en daar staat ook de Rijks Psychiatrische Inrichting. Over een jaar gaat de eerste gek met een pop trouwen.
  Het kan natuurlijk gekker, sommigen knuffelen en praten tegen bomen zoals prinses Irene

  Geliked door 3 people

  • louis-portugal zegt:

   Nou Jan als ik zo links er rechts oom me heen kijk is dat nog niet zo´n slechts idee.
   Misschien moeten we er een stel in een kerk of moskee zetten zodat andere “””””””””””””””” mensen ze overhoop kunnen schieten enz. enz..
   In ieder geval veel goedkoper lijkt mij.

   Like

 20. edwin vissers zegt:

  Heidenen

  Like

 21. Marian zegt:

  Zweden is van een modern land, een achterlijk land geworden.

  Like

 22. Jackvanderveen zegt:

  Het blijft in heel west en noord europa zo, dat al die indringers hun eigen wetgeving mogen integreren in de bestaande wetgeving. Dus zal het net als in nederland zijn, meten met twee maten. De asielclaimers- en allochtone maat en de autochtone maat.

  Like

 23. Mirjam zegt:

  De wereld is kapot, zei mijn vader al twintig jaar geleden. Hij heeft gelijk. Er is geen moraal en ethiek meer, geen integriteit en geen normen en waarden. Wetten zijn er nog wel en, dank God voor dat, anders liep alles nog verder in het honderd. Het is een zooitje ongeregeld geworden: een vieze troep die letterlijk stinkt en waar iedereen deel van uit moet maken of hij dit nou wil of niet: je hebt geen keus, ondanks de wetten. Dat de wetten en regels niet naar behoren worden uitgevoerd en er eigen interpretaties aan worden verbonden door vaak, wederom, verdwaasden, welke deze moeten opleggen en uitvoeren, is daar mede debet aan en het logische gevolg.

  Jarenlang niet opvoeden door ouders van hun kinderen. Geen richtlijnen geven ten opzichte van goed en kwaad (gedeeltelijk ook, omdat men het zelf niet geleerd kreeg) en de vrije opvoeding van alles kan en alles mag en niets moet, is het grootste onrecht wat de mens in wezen is aangedaan. Iedereen moet wel maar alles tolereren en alles aankunnen en goedvinden, want het kan kwetsend zijn voor de ander als je het niet doet. Waanzin ten top. Er werd nooit zoveel rekening gehouden met anderen, maar dan op de verkeerde manier, dan nu, in deze tijd. Niet blanken zijn altijd zielig en blanken zijn daarvan altijd de daders, bij voorbaat, dus geen

  Als het niet goed voelt, omdat de kern in je zegt dat het dat niet is, dan is het ’t ook niet. En al die waanzinnigen die zijn ‘opgevoed’ (niet) door waanzinnige flower-power losgeslagenen, die regeren de wereld nu en bepalen hoe de moraal en het recht moet gehanteerd worden. ZIJ zijn de grootste misdadigers van deze tijd. En het ergste is dat deze ‘stroom’ doorgezet wordt via hun eigen kinderen. Ze graven als het ware hun eigen graf met zo door te gaan en die van de rest van de mensheid ook.
  We mogen blij zijn dat er nog mensen zijn die nu nog leven en die hun kinderen opgevoed hebben volgens de ‘oude’ regels. Die geen concessies hebben gedaan door het meegaan in de verdwazing en die zelf het gevoel voor goed en kwaad met een normale opvoeding hebben meegekregen. Die niet over gepamperd zijn met de waanzin die nu in de wereld heerst en dat je alles maar goed moet vinden, maar die zelf nadenken en handelen volgens gezond verstand en realisme. Hun kinderen kunnen de normale normen en waarden weer doorgeven aan die van henzelf en zo is nog niet alles verloren. Dit zijn de mensen die men nu ‘de rechtsen’ noemt en die door ‘de linksen’ vergeleken worden met Hitler (die overigens een nationaal socialist was en dus links, over sarcasme gesproken) en consorten. De overgrote wanorde die nu in de wereld heerst is dankzij het idiote nationaal socialisme en hun losbandigheid. De problemen die ze veroorzaken worden de rechtsen in de schoenen geschoven, maar het zijn juist deze rechtsen die uiteindelijk het meest sociaal zullen blijken te zijn, door het tij te keren en de rotzooi op te ruimen die de asociale socialen (lees linksen) hebben veroorzaakt. Tenminste als dat nog mogelijk is.

  Zweden is verloren, zelf kan het zich niet meer redden van de ondergang en van buitenaf valt nu niets te verwachten.

  Like

 24. N.E. Derlander zegt:

  Het hier verwoorde creatief uitleggen van de Zweedse wet = Flip/Flop

  Like

 25. Marc zegt:

  Tot zover dan het feminisme. En dat onder een vrouwelijke minister!

  Like

 26. Dit is toch echt van de zotte… Waarom helpen alle politici in de westerse wereld hun eigen land om zeep? Welke verborgen agenda zit daar achter?

  Like

 27. Henk.V zegt:

  Geleidelijk aan zal onder invloed van de in kracht toenemende islam en de -ziekmakend,zwakke, en karakterloze- reactie daarop van de kant van de politiek correcte elites, het gedachtegoed van de islam stap voor stap de plaats innemen van de gezond makende interpretatie van ons uitstekende strafrecht.
  Dit is nu precies waar Geert Wilders met de term ISLAMISERING al jaren tegen waarschuwt, ook in de Kamer, wanneer hij kijkt naar de regeringstafel.. Ook in Nederland wensten de VVD, de PvdA, de groep van Tunahan Kuzu en GroenLinks het vorig jaar de kindhuwelijken NIET bij wet te veroordelen…
  Dus ook in Nederland zal een jong islamitisch meisje het gevaar lopen dat zij VER VOORDAT zij de wettelijke leeftijd daarvoor heeft bereikt, gedwongen kunnen worden een huwelijk aan te gaan met een veel oudere man.
  Per slot van rekening moet het inspirerende voorbeeld van Mohammed op dat gebied door iedere ware ”gelovige” gevold kunnen worden. Wie de verliefde pedofiel ingestelde gelovigen de voet dwars zet kan rekenen op sterke uitingen van ”BELEDIGD ZIJN. Andermaal zullen er moslims hun stem verheffen en roepen dat zij GEDISCRIMINEERD worden en dat moeten wij natuurlijk voorkomen, niet waar?

  Wij moeten de veronderstelde eenheid in het land niet willen verbreken door middel van ”haatzaaierij.”
  En wie worden daarvan de dupe?..Jonge vrouwen, dus, die zelfs in een westers land zich niet meer afdoende beschermd zullen weten. JA zelfs het verlinkste Westen verdedigt hen niet meer.
  Hoe diep moet een land zinken ,voordat de bevolking zichzelf bevrijdt van tuig dat niet eens meer instaat is om onze rechtsstaat intact te houden.?
  De pedofielen in de linkse hoek kunnen tevreden zijn en misschien ook zelf uit een steeds ruimer wordend aanbod van jeugdig vlees hun keuzes gaan maken.
  En ook de voorstanders van veelwijverij zullen in de toekomst vast en zeker op hun wenken worden bediend!.
  Hoeveel eeuwen moeten wij teruggaan in de geschiedenis om te belanden in situaties zoals deze??

  Geliked door 2 people

 28. sabine zegt:

  slappe hap daar in Zweden , alle eisen van vluchtelingen worden gewoon geaccepeert om dat ze bang zijn dat ze boos worden…………………….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   …….en da’s helaas niet van vandaag of gisteren. Die Zweden met hun ongelofelijk slappe mentaliteit hebben het startschot gelost voor de geleidelijke islamisering van heel (west)-Europa!

   Like

 29. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2017/11/07/christelijke-symbolen-moeten-uit-ziekenhuizen-verdwijnen-maar-islamitische-zijn-noodzakelijk/

  Christelijke symbolen moeten uit ziekenhuizen verdwijnen – maar islamitische zijn noodzakelijk.

  Het nieuwe Zweden – Vänsterpartiet, Linkse Partij, heeft geëist dat gebedsruimtes in de ziekenhuizen in de regio ontdaan worden van kruizen en andere christelijke symbolen. De Provinciale Raad heeft het voorstel voor verwijdering door verzonden. Håkan Linnarsson (Socialisten) zegt tegen Nya Tider dat het deel uitmaakt van de mensenrechten om geen kruizen te zien in ziekenhuizen. Maar islamitische symbolen blijven echter noodzakelijk om “de diversiteit weer te geven”.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Moeten die mohammedaanse zwarte rioolratten nu écht in ALLES gefaciliteerd worden?
   Die mohammedaanse rotwijven keken je tientallen jaren geleden al zo arrogant aan. Geen wonder: toen wisten ze al dat ze ons zouden gaan overheersen/onderwerpen.

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Wachteres zegt:
   7 november 2017 om 16:46

   Håkan Linnarsson (Socialisten) zegt tegen Nya Tider dat het deel uitmaakt van de mensenrechten om geen kruizen te zien in ziekenhuizen. Maar islamitische symbolen blijven echter noodzakelijk om “de diversiteit weer te geven”……………………………

   Bij diversiteit horen ook kruizen, anders is het niet divers maar saai/eentonig.
   En waarom nou weer wel islamitische symbolen? Dit is voor geen enkele andere groep gedaan.

   Like

 30. Peter zegt:

  Op de site van de ambassade staat te lezen: Als eerste land ter wereld voert Zweden een feministisch buitenlands beleid. Het doel is bij te dragen aan emancipatie en dat vrouwen en meisjes waar ook ter wereld, niet tekort worden gedaan op het gebied van mensenrechten.

  wat een hypocrisie !!!!

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   M.I zou het commentaar op de site moeten zijn: Zweden zal als eerste land in het Westen pedofilie voor mohammedanen legaliseren voor Zweden blijft dit (voorlopig?)verboden. Ook zullen wij actief onze steun gaan geven aan onderdrukking van meisjes en vrouwen. Emancipatie en mensenrechten? Daar hebben wij hier in Zweden eigenlijk niet veel meer mee. Emancipatie en mensenrechten zijn zo achterhaald, wij Zweden hebben een voorbeeldfunctie en gaan met onze tijd mee en zullen zaken als rechten voor kinderen en emancipatie gefaseerd afschaffen.

   Like

 31. Jan zegt:

  Nog even ter herinnering en wie het niet weet:

  Grapperhaus van Rutte III
  http://beeldbank.leidenuniv.nl/index/parseimage/id/FT126172/thumbed/5
  is
  Mona Salin

  Welkom in het gekkenhuis Rutte III

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s