90 tot 100% kinderen met migratieachtergrond – Directrice basisschool: “De gemeentepolitiek heeft ons opgegeven.”

Screenshot_166

(Vertaling: E.J. Bron)

Bureaucratische hordes, ontbrekende regelingen en een “gigantisch integratieprobleem” – daar heeft een basisschool in Frankfurt am Main mee te kampen. De directrice doet de schooldeuren naar de realiteit open . . .

epoch times

“In onze klassen hebben we 90 tot 100% kinderen met een migratieachtergrond”, aldus een directrice van een basisschool in Frankfurt am Main. Ingrid König is directrice van de Berthold-Otto-basisschool in het stadsdeel Griesheim in Frankfurt – “sinds ik me kan herinneren een sociaal brandpunt”, zegt ze tegenover “Welt-Online”.

De kinderen op haar school zouden met taalmoeilijkheden te kampen hebben – veel leerlingen zouden uit zeer moeilijke sociale omstandigheden komen: “Ouders met psychische stoornissen, alcoholici, mensen, die ´s morgens gewoon niet opstaan. Mensen ook, die ondanks werk bitter arm zijn”, aldus König.

Veel leerlingen zouden aangewezen zijn op de “Ark” – een kinderproject dat op school ontbijt en verzorging, een warme middagmaaltijd, hulp bij het huiswerk en tweedehands kleding aanbiedt.

Onderwijsniveau enorm gedaald

Behalve het steeds meer toenemende aandeel migranten op de school zou in de loop der jaren de bereidheid om te leren en te presteren constant zijn afgenomen. “Wat ik 20 jaar geleden nog met tweedeklassers kon doen, lukt nu vierdeklassers nauwelijks”, zei de directrice.

Reden voor de chaos: mislukte integratie

Dit zouden volgens haar vooral de gevolgen van de radicalisering van de islam en van de afgrenzing van de samenleving zijn.

“We moeten volledig gesluierde moeders eraan hinderen om vreemde kinderen op het schoolplein te pakken. Veel kinderen krijgen van huis niet mee om hun huiswerk te doen en de leerkracht te respecteren, die de klas iets probeert uit te leggen”, aldus König.

Bij zulke kinderen zouden lesmethodes als groepswerk en geïndividualiseerd leren niet functioneren. De leerkrachten zouden zich concentreren op frontaal lesgeven. Dat zou “waanzinnig inspannend zijn, maar op een andere manier gaat het niet”, zei de directrice.

Terwijl de begaafde en ijverige leerlingen niet vergeten zouden mogen worden. enkelen zouden gymnasium kunnen doen, anderen zouden op het VMBO/HAVO voorbereid moeten worden. “Die mogen niet kopje ondergaan”.

“Gemeentepolitiek heeft de school opgegeven”

De gemeentepolitiek zou de school hebben opgegeven. Het gebouw zou zich in verwaarloosde staat bevinden. “De stad doet net alsof wij zelf schuldig zouden zijn aan het vandalisme – maar we mogen geen hek om ons schoolterrein plaatsen. En blijkbaar was onze clientèle jarenlang niet genoeg benadeeld om een vensterschool te kunnen worden”, zei Köning.

Er zouden zoveel problemen zijn, te beginnen bij de bureaucratie, via ontbrekende regelingen tot een “gigantische integratieprobleem, dat veel te lang genegeerd werd en een enorme hoeveelheid personeel en financiën eist als het onder de knie gekregen moet worden”, resumeerde König.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bureaucratie, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op 90 tot 100% kinderen met migratieachtergrond – Directrice basisschool: “De gemeentepolitiek heeft ons opgegeven.”

 1. MF zegt:

  De autochtoon is hier de dupe…

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Antwoord van Merkel op het bovenstaande: ik heb gezegd dat we het schaffen en dus zorg je maar dat het geschaft word en val me voortaan niet lastig met futuliteiten.

  Geliked door 3 people

 3. tippelaar zegt:

  De directrice van genoemde school zou moeten beseffen dat het aanleren van westerse normen en waarden en het aanleren van vakken die op een westerse basisschool gegeven worden totaal geen zin hebbnen, om die te onderwijzen aan achterlijke nomaden uit een zandbakwoestijn, waar ze nog, gehuld in dierenvellen (Of iets wat daarop lijkt) met de knots elkaar achterna zitten om elkaar de hersens in te slaan. Dat soort wilden beschouwen hun kinderen niet als individuele mensen maar als een soort slaven die voor hun ouders moeten zorgen. Terug naar de directrice: Zij kan ook besluiten om haar vak als onderwijzer/onderwijzeres eraan te geven en op te stappen. Om de maatschappij te pesten kan ze zich ook ziek melden ( lukt altijd wel een poosje) en dan lekker thuis te gaan zitten chillen. Wanneer ze echt begaan is met het lot van al die achterlijke moslimkinderen, koopt ze op de zwarte markt een kalasjnikof met voldoende munitie en roeit al haar leerlingen uit. Dat zou beter zijn voor de leerlingen dan door te modderen in deze poel des verderfs. Natuurlijk doet ze dat niet want als rechtgeaarde duitse onderwijzeres luistert ze niet naar de signalen uit haar omgeving maar blijft ze haar roeping trouw en sterft straks aan een hartaanval of onder het mes van een moslimouder die verhaal komt halen omdat ze zijn/haar mohammed zo’n slecht cijfer heeft gegeven. Op de koranschool deed mohammed het zo goed, heel goed en hoe kan het dus dat mohammed die hardnekkig 2×2=5 noemt en daar een dikke onvoldoende voor krijgt, zo’n slecht cijfger heeft. Ook heeft een hij onvoldoende voor duits omdat hij , elke ochtend als de directrice “Gute Morgen”zegt, tegen de leerlingen, Mohammed steevast zegt: “Salum Aleikum”. en er verder geen zinnig woord Duits uitkomt. Als laatste redmiddel, mevrouw de directrice, vraag een meter of 2 touw op uw verjaardag, dan kunt u zich verhangen. Einde alle problemen.( voor u althans want wij, de overlevenden zitten ermee en het wordt steeds beroerder.)
  .

  Geliked door 1 persoon

 4. sabine zegt:

  Wij de echte oorspronkelijke burgers worden nu als 2e rangs burgers behandeld, Alles voor de Islam ! Vanuit Brussel is beslist dat de EU islamitisch moet gaan worden ivm de toetreding van Turkije en overige islamitische staten ,alles voor een groter en machtiger Europa. En alles ten koste van de oorspronkelijke bevolking mogen zelfs voor de kosten opdraaien.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  In Nederland zijn leraren linx. PvdA. Dol op allochtonen. En als er dan geen les meer te geven valt, dan gaan ze klagen. Sukkels.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Ik begrijp niet dat die school niet gewoon de deuren sluit en MERKEL de zaak op laat knappen.
  De politiek wil niet luisteren, nou laat de zaak dan maar in het honderd lopen, meldt je massaal ziek/overspannen.
  Het zal nooit wat worden, hoeveel energie je er ook in steekt.
  Ze haten ons, in feite hebben de Duitsers hun eigen land volgens de islam in bruikleen.
  In hun ogen heeft allah alles gecreëerd en behoort het enkel de moslims toe.
  Ze zullen nooit iets doen, ze weten dat het ooit in hun bezit komt, als allah het wil.
  Ze wachten gewoon tot ze de nieuwe eigenaren zijn hoe druk men zich er ook om maakt.
  De enige oplossing is radicaal minder islam!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het kwaakt en loopt en zwemt en doet aan necrofolie en dan studeer je af.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Zij is een vrouw en in de moslim cultuur is dat niet iemand die onderwijs onderricht. Dat is enkel voor een man weggelegd. Maar dat begrijpen de linkse goedmensen niet. Daar komt bij dat alle islamitische kinderen zeer spartaans les moeten krijgen, willen zij iets geleerd krijgen en niet op de westerse slappe manier. Al die moslim immigratie achtergrond kinderen kunnen het beste gescheiden worden van de Duitse kinderen, want het intelligentie niveau van de Duitse kinderen ligt vele male hoger en spreken van huis uit al Duits. Door beide groepen te mengen, degradeert het Duitse kind in zijn ontwikkeling en voor de immigratie achtergrond kinderen is het niveau veel te hoog. Dat resulteert in een zeer laag niveau onderwijs. Ook dat wil de linkse goedmens maar niet begrijpen, want iedereen zou toch gelijk zijn (dat denken zij nog steeds heilig).

  Like

 9. Lot zegt:

  Ik las meen ik hier ergens op de website, het was een filmpje die iemand in een reactie had geplaatst, dat Merkel een stuk grond had gekocht in Uruguay op een militair grondgebied of omgeven door militaire eenheden. Het werd gezegd in een duitse show. Wat zou dat toch betekenen? Net als Hitler gaat zij nadat het te heet wordt vertrekken. Dat begrijp ik wel kuch vanuit haar gezien. Maar wat betekent het voor de duitse bevolking. Zou het zo erg worden als na de tweede WO. Weet iemand daar iets meer van? Toen werden vrouwen verkracht en zijn er nog een paar miljoen doodgeschoten na het einde van de oorlog. Ze hebben zag ik een keer op de duitse tv. als een groot deel van de familie was gedood door bombardementen, dan schoten ze de rest door later. Daarom moesten ze na de oorlog ook gelijk registreren. Hitler en gang zien er niet uit als Germanen, zijn meer slavisch. Dus nog meer cover up. Hele families konden zo uit de registers gehaald worden, want bestaan niet meer, iedereen is dood. De rest hoe groot de bevolking was blijft giswerk.
  En de vraag is ook waarom? Waarom word Europa al zo lang overreden door volkeren. En als ze het zo geweldig vinden dan join in, maar ze willen al lang deze bevolking weg hebben. Frankfurt, slaven/khazaren, assyriers. Terwijl wij inventief waren. De grieken bestaan al niet meer. Je zou zeggen bewaar wat succesvol was. En dan nog de vraag wat kunnen we daaraan voorkomen? De oplossing om voor elkaar op te komen; als iedereen wordt afgevoerd en ik zeg niets, wie is er dan voor mij als ik als laatste wordt afgevoerd, is nu wel een bekend gezegde maar wat ermee in de praktijk. Het lijkt namelijk dat er alleen meer mee wordt opgestapeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s