Onderzoeker: de Randstad bepaalt de inhoud van het debat, maar de rest van Nederland heeft heel andere meningen

Screenshot_164

(Door: Michael van der Galien)

De Randstad vormt een land op zichzelf.

Het idee achter het hebben van een natiestaat is dat je één volk hebt, met één taal, én één cultuur. Dat volk zou samen in één land moeten leven — op die manier kan iedereen zich thuis voelen en is de kans op burgeroorlogen en dergelijke minimaal.

Hartstikke leuk, natuurlijk, maar je kunt je afvragen of Nederland nog wel een natiestaat is. Zoals onderzoeker Josse de Voogd concludeert lijkt er in Nederland namelijk sprake te zijn van twee totaal verschillende culturen: die van de Randstad en die van de rest van het land.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Onderzoeker: de Randstad bepaalt de inhoud van het debat, maar de rest van Nederland heeft heel andere meningen

 1. BertG. zegt:

  Dat komt omdat de rest nauwelijks verstaanbaar is.
  Dat is niet het probleem van de randstad, maar een gebrek in de opvoeding van de rest van Nederland, omdat ze nooit normaal Nederlands hebben leren spreken.
  Hoe moet je dan precies begrijpen waar ze het over hebben en wat ze nou precies bedoelen.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  hier komen apen uit de mouwen…
  is Ons Land nog bij elkaar te houwen ?
  en is ons Land zich wel bewust
  van de verrotting van ’s Lands kust ?
  van Haar vervreemding van Ons Land ?
  waaraan ONS VOLK Haar hart verpandt ?
  wat ’n verbluffend denkwerk van Michael…
  we voelen ‘t, maar beseffen we ’t wel ?
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  De Randstad is al een soort ivoren toren waarvan de arrogante Farizeeërs en Schriftgeleerden toch NOOIT zullen snappen dat Nederland en Europa in geen eeuwigheid met elkaar zijn te verenigen! Het mag bijna een wonder, laat staan een gotspe, zijn dat ze hier nog geen soort van Gestapo of NKVD hebben om ons allemaal in de gaten te houden als de omstreden sleepwet door gaat. En wie weet gaat de gehate Randstad-elite, gelijk aan het Wilde Westen, zelfs nog beloningen uitloven om fanatieke andersdenkenden op te pakken met behulp van premiejagers!
  Dat zelfs in Nederland eenheid nog ver is te zoeken heb ik door het jarenlange reizen hier allang opgemerkt. Zo worden provincies als Drenthe, Groningen en Friesland gewoon als paria’s behandeld daar de infrastructuur daar ver achterloopt op de rest van Nederland, is daar bijna geen industrie aanwezig, laat staan vrij brede kanalen, het spoorwegennet dateert nog vrijwel uit de 19de eeuw daar er nauwelijks elektrificatie is of dubbelsporen, hebben ze daar in Groningen vrijwel al het aardgas weggepompt waardoor er thans aardbevingen ontstaan waardoor de schade aan huizen niet eens wordt gecompenseerd en is Friesland niet eens per spoor verbonden over de Afsluitdijk richting Noord-Holland.
  Niettemin heb ik toch met bepaalde groepen Friezen (jagers, boeren, duivenhouders en “weidevogelbeschermers”) geen medelijden omdat ze daar zonodig op roofvogels en vossen jagen omdat ze die wreed vinden, soms hun huisdieren aanvallen en verwachten dat de natuur daar in een Hof van Eden veranderd kan worden met alleen maar schattige en lieve dieren daarin! In 2015 kregen de desbetreffende opgenoemde Friezen hun welverdiende straf voor hun gepruts met de natuur daar toen miljoenen muizen (gelijk aan asielzoekers, vluchtelingen en moslims) alle graslanden en akkers compleet kaal vraten! Die muizen waren namelijk die lui daar ontzettend “dankbaar” voor het doden en verjagen van hun natuurlijke vijanden en wat mij betreft stuurt de rattenvanger van Hamelen horden ratten op al die hooghartige idioten in de Randstad af met hun stupide ideeën over één volk, met één taal, én één cultuur!
  Maar als die linkse nietsnutten ook nog het lef hebben om in Duitsland te lopen verkondigen dat Düsseldorf en Keulen één grote stad moeten worden met daarin de gehate islam dan hoop ik dat de gefrustreerde inwoners van deze twee rivaliserende steden hen met karrenvrachten aan rotte eieren, bedorven tomaten en liters stinkdieren- of bunzingolie bekogelen! Zelfs grote steden als Rotterdam en Amsterdam kunnen nog niet eens met elkaar worden samengevoegd daar zij ook al jarenlang elkaars rivalen zijn! Dus flikker daar in de Randstad maar mooi op met die mislukte en kunstmatige eenheidsworsten!

  Geliked door 1 persoon

 4. tjonge zegt:

  “de gewone Nederlander zich helemaal niet meer vertegenwoordigd voelt. Die kijkt en luistert naar DWDD en andere programma’”
  .
  laat DEZE gewone nederlander nou juist niet naar deze programma,s/omroepen kijken ?
  als je nog minimaal 2 hersencellen heb flikker die tv dan het raam uit…

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Nederland is verdeeld in twee landen. Het land van de Nederlanders en die van de Randstad. Maar ook de Randstad is sterk verdeeld. De bevolking van de Randstad bestaat uit drie aparte groepen: a) de vrienden van ‘Prins Prospero’ (uit het verhaal van Edgar Allen Poe ‘De Masker van de Rode Dood’) die zich verschansen in rijke blanke buurten met goede scholen en gemanicuurde gazons. Daar vandaan laten zij horen: hoe fijn is de multiculturele samenleving, b) de islamitisch en Afrikaanse gepeupel die steeds sterker wordt en steeds meer terrein claimt en c) blanke autochtone arme stakkers die diep in een slangenkuil leven en geen kant op kunnen. Deze uiterst kwetsbare groep is onderworpen aan willekeur en wreedheid afkomstig van beide andere Randstad-groepen. Aan de ene kant worden zij uit hun huizen verjaagd en zijn onderworpen aan islamitisch fysiek geweld. Aan de andere kant, speelt de wrede onverschilligheid van de elitaire groep de hoofdrol. Op slinkse wijze worden van hen, hun basisrechten ontnomen. Ze mogen bijvoorbeeld vaak geen aangifte doen bij de politie. Deze groep autochtone Nederlanders is eigenlijk stateloos in hen eigen land. Door armoede hebben ze niet het recht tussen andere etnische Nederlanders te wonen. De spreidingspolitiek van de PvdA en andere partijen heeft ertoe geleid dat ze worden, al meer dan 45 jaar, gedwongen te leven in een omgeving waar de jungle en woestijnmentaliteit heersen. Ze moeten hun leven delen met mensen waarmee zij GEEN GEDEELDE WAARDEN hebben en NIETS MEE TE MAKEN WILLEN HEBBEN. Hun leven wordt door de heersende politieK systematisch kapot gemaakt. De enige wat ze kunnen doen als zij hun leven terug willen winnen, is krachten samenbundelen OM DE MULTICULTURELE VLOEK te breken.

  Like

 6. Bas zegt:

  Quote: De Randstad vormt een land op zichzelf.
  Al schreeuwt het moord en brand. Het Nederlandse volk zal ze qua welzijn en cultuur een worst zijn. Buiten woedt een veenbrand!

  Like

 7. Smits zegt:

  Dus als boze witman kijk ik nooit naar die slinkse radicaal Pauw of soortgelijke programma’s maar ja dat snappen sommige mensen niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s