Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam

Screenshot_160

“Smile and wave” en het veroveren van de “hearts and minds”, kreten die door commandanten keer op keer worden herhaald tegen hun manschappen tijdens missies. Zorg ervoor dat de bevolking je te vriend blijft, ga thee drinken, deel potloden uit, ga schooltjes verven, bezoek de moskee. Het zijn maar wat voorbeelden van hoofdtaken die bij menig militair worden neergelegd wanneer hij de poort uitrijdt van zijn base. De politie doet in Nederland in feite niks anders; zij is continu bezig om ervoor te zorgen dat een bepaalde (religieuze) minderheidsgroep tevreden blijft, zodat ze niet gaat rebelleren. Dat dit ten koste gaat van haar primaire taak, namelijk het beschermen van de Nederlandse samenleving, is dan ook best zorgelijk.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islam-collaboratie. Bookmark de permalink .

29 reacties op Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam

 1. MF zegt:

  De krokodil van Smalhout:

  – blijf de krokodil voeren, in de hoop dat hij jou niet op eet. Uiteindelijk eet hij jou toch ook op.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Adolf Hitler was eveneens een soort van zeekrokodil daar hij voor en zelfs tijdens WO II door de westerse geallieerden, Jozef Stalin en de joden zo lief en aardig werd behandeld! Ze gaven hem tienduizenden hectaren grondgebied en miljoenen tonnen grondstoffen cadeau in de hoop dat Hitler hiermee was te verzadigen.
   Hitler was echter iemand die dingen liever met geweld nam dan hij alles cadeau kreeg en zelfs bepaalde desperado’s in strips als Lucky Luke of misdadigers in Duckstad hadden er gloeiend de pest aan als men hen opeens eerlijk en aardig gingen vinden omdat hun slachtoffers aan het ‘Stockholmsyndroom’ gingen lijden terwijl deze boeven liever gevreesd wilden zijn!
   Ik heb trouwens al tijden gloeiend de pest aan de politie gekregen, waaronder zelfs in strips als Donald Duck, Suske & Wiske enz. daar zij ook veel liever bekeuringen uitdelen dan op boeven jagen!

   Like

 2. M. zegt:

  Het klinkt prachtig net alsof ze niets aan het verraad kunnen doen.
  Mensen met die zelfstandig kunnen denken weten wel beter.
  Al jaren worden godvruchtige en rechtschapen mensen weg gepest en weg gewerkt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  “De politie doet in Nederland in feite niks anders; zij is continu bezig om ervoor te zorgen dat een bepaalde (religieuze) minderheidsgroep tevreden blijft, zodat ze niet gaat rebelleren.”

  Dat betekend waarschuwen, geen bekeuringen, geen provocatie….

  “Dat dit ten koste gaat van haar primaire taak, namelijk het beschermen van de Nederlandse samenleving, is dan ook best zorgelijk.”

  Dat betekend géén waarschuwing, meteen een dikke boete, provoceren om je lekker over de rooie te helpen in de hoop dat er nog meer geschreven kan worden.

  Daarom krijgt U de gewone Nederlander een bekeuring voor het parkeren met één wiel op de stoep en mag zo’n godvergeten treiter allochtoon peukjes naar de politie schieten en op het dak van een politieauto staan en komt weg met een glimlachende oom agent die wat sukkelig met zijn collega’s staat te zwetsen.

  En die HUFTER van een agent die dit laat gebeuren krijgt later van zijn politiek correcte meerdere een dikke pluim dat hij zo provocatie vermijdend bezig is geweest.

  Een ding is mij wel duidelijk, onze politie doet NIETS maar dan ook NIETS tegen allochtoon tuig en de Nederlandse burger is de pineut die de staatskas mag spekken vanwege stompzinnige bekeuringen die véél te hoog zijn voor de debiele vergrijpen die ervoor staan.

  0,0 draagvlak bij de burgers.

  Geliked door 2 people

 4. Nachtkaarsje zegt:

  Dit weet ik al jaaaaaaren!!!
  Het venijn zit em echter altijd in de staart. Als slijmen niet meer gaat en de autochtone bevolking echt gaat lijden onder het wangedrag van de moslims wat gaat de politie dan doen? Of rijden er dan ineens tanks in de straat met militairen met dezelfde opdracht binnen Nederland?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   We hebben al ’n paar jaar geen tanks meer, maar de nieuwe NL-defensievrouw gaat het defensiebudget sterk verhogen zodat we dadelijk weer 1000 tanks zullen hebben, die we later weer voor 10% van de nieuwwaarde aan een of ander apenland mogen verkopen.

   Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  En zo gaat Nederland naar de knoppen!

  Geliked door 1 persoon

 6. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Heel goed maar ook zeer beangstigend artikel. Het is duidelijk de Nederlandse politie is er dus niet om ons te beschermen en de orde te bewaken maar om Nederlanders te bekeuren en lastig te vallen met allerhande flauwekul “vergrijpen”. Veel van de echte misdaad wordt gepleegd door lieden die hier niet horen en veelal mohammedaan zijn. En het is jammer dan kijken ze weg. Ze pakken liever een autochtoon op voor een klein vergrijp (veel veiliger) dan dat ze mohammedaans tuig voor bv terroriseren oppakken. Het zou natuurlijk heel anders moeten zijn, wij moeten beschermd worden tegen dat tuig. De politie het is niet anders kost ons een boel geld en we krijgen er bitter weinig voor terug.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Sabeltant 8 november 2017 om 14:46
   en
   @ spoorinmiddelsbijster 8 november 2017 om 15:02

   Ik had ooit een oude bank buiten klaargezet voor het grofvuil. Het ding stond op mijn eigen oprit, maar ik kreeg vrijwel meteen twee ‘gestapo’s’ van ‘handhaving’ op mijn nek.
   Want wat bleek? De bank stond wel 4 cm op de openbare weg, dat is natuurlijk een zwaar misdrijf.

   Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Heb je nog mazzel dat je geen vette bekeuring heb gekregen. Mocht je nou als bv tuig uit Marokko met je vriendjes een Nederlander in elkaar trappen dat is dan zo jammer want dan kan er niet bewezen worden wie er nou eigenlijk de trap tegen het hoofd verkocht heeft. Wat een zooitje.

    Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Die pet past iedereen en dus stel ik voor om over te gaan tot verandering, tot ‘Change’ zodat men smeekt gearresteerd te worden. Probleem opgelost

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Weleens gelezen dat er in een vrij grote stad (200.000) in NL al 100en wapens zijn! De politie in w-Eu heeft zich in feite laten gijzelen, de regeringen etc ook. Er is geen redden mee an!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Helemaal verkeerd natuurlijk.
  Iedereen zou moeten weten dat je die islamitische patjakkers zo hard mogelijk moet aanpakken.
  Het voornaamste uitrustingsstuk van de politieman moet ’n een meter twintig lange goed doorbuigende hardlederen knuppel met ’n diameter van vier centimeter zijn, waarmee je die patjakkers helemaal lens kunt rammen.
  Die knuppel moet zonder enig probleem gebruikt kunnen worden.
  Klachten hierover door linkse sympathisanten of familieleden van de afgerammelden
  moeten non-verbaal beantwoord worden met nòg ’n flinke aframmeling.
  De meest voorkomende lichamelijke klacht van politiemensen zou de zogenaamde “tennisarm” moeten zijn.
  U weet wel zo’n arm die chronische pijnen veroorzaakt doordat de spieren overmatig gebruikt werden.
  Vandaar dat voortaan in personeelsadvertenties de nadruk moet worden gelegd op het zowel rechts èn linksarmig kunnen rammen.
  Het afschieten van opstandige gekleurden en zwarten moet zoals vroeger altijd als “gezien de omstandigheden noodzakelijk” in de wet worden opgenomen.
  Ik ben mij er van bewust dat een en ander bij ons in onze beschaafde contreien onmenselijk lijkt, maar de realiteit bewees dat bijvoorbeeld de veiligheid in Zuid-Afrika vroeger bijzonder groot was vergeleken met de huidige situatie.
  Vandaar dat ik pleit voor ’n terugkeer naar de Nederlandse politiemensen uit de tijden dat het touwtje nog uit de brievenbussen hing, omdat die zich helemaal NIETS lieten welgevallen, altijd gelijk hadden en alléén al door hun verschijning orde en rust lieten terugkeren.

  Wat ’n verschil met het walgelijk slappe gezeik van die huidige verwijfde Hoofdcommissarissen die zichzelf hebben verkocht aan linkse EU-politici

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Een domme kortzichtige methode, zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Een door en door verrot systeem !
  Aanpassen of anders oprotten ! Uitzetten desnoods met geweld !!

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Zo’n soort “politie” kunnen we missen als kiespijn en als klap op de vuurpijl is de “rechtspraak” ook een lachertje ! Nog even de zijn we allemaal vogelvrij !

  Like

 12. tippelaar zegt:

  De politieleiding is zorgvuldig door de politiek geselecteerd op moslimvriendelijkheid en ook op haat tegen de eigen bevolking. Marokkaanse- en Turkse agenten krijgen toeslagen op hun salaris vanwege hun multifunctionele inzetbaarheid. Ook worden ze eerder bevorderd met de huidige keuzebevordering. De autochtone agenten durven niet openlijk te protesteren tegen dit voorkeursbeleid omdat ze sancties vrezen. De politievakbonden doen er ook niets tegen want die zijn tegenwoordig al blij als ze leden hebben. Zoals alle moslims, kijken moslimagenten minachtend neer op de autochtone nederlander want dat is een christenhond., die je volgens de koran zelfs mag doden. Zo’n wandelende tijdbom loopt in een politieuniform, met een vuurwapen aan zijn riem, over straat, dat is iets om bang van te zijn en maar hopen dat je er nooit mee te maken krijgt. De tijd van oom agent” en “de politie is je beste kamaraad”, is voorgoed voorbij. De politie handhaaftr het recht niet maar verdedigt alleen de belangen van de machthebbers, zoals justitie en de rechtelijke macht.

  Like

 13. Peter zegt:

  https://www.powned.tv/artikel/politie-faalt-nog-steeds-in-alles-maar-is-wel

  De hoofdcommissaris van Amsterdam met zijn iftarvriendjes.

  Like

 14. Pingback: Abdoe Khoulani en de treurige kwaliteit van de Nederlandse rechtstaat | E.J. Bron

 15. M. zegt:

  Nogmaals als men het land expres weg geeft dan hoeft u op geen enkele bescherming te rekenen. Van niemand niet. Alleen maar tegenwerking.
  Of dacht u beschermd te gaan worden door de mensen die helpen het land te laten overnemen?
  De mensen die we betalen voor onze zogenaamde veiligheid zijn ook tegen ons want die verraden ons al jaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s