Jihad tegen Europa is begonnen in Kosovo…

Screenshot_181

(Door: “Balkanske priče”)

In een toespraak voor de Verenigde Naties sprak de Macedonische president Ivanov zijn zorg uit dat radicalen een ‘Balkan-kalifaat’ zouden willen stichten. Er wordt door Soros, Merkel, de Turken, de Saoedi’s en ISIS hard gewerkt aan een groene corridor voor “islamisten” in de Balkan, een kalifaat in Europa. Zij werken samen met de Albanese en Bosnische moslims om uiteindelijk één grote islamitische staat/kalifaat op de Balkan en vervolgens in heel Europa op te richten en het Ottomaanse Rijk te doen herleven. Bosnië, Albanië, Kosovo, Macedonië, het zuidelijke deel van Servië en het noordelijke van Montenegro (waar de meeste moslims wonen) moeten in de toekomst een verenigde islamitische staat worden. Dat is de eerste fase van de verovering van Europa. Erdoğan beschouwt de Balkan-regio als deel van het Ottomaanse rijk:“De doelstelling van Turkije is om te leven in vrede met alle landen en het herstel van de macht van het Ottomaanse Rijk“, zei hij…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Brussel, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Europa, EUSSR, Historie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Macedonië, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Servië, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jihad tegen Europa is begonnen in Kosovo…

 1. tippelaar zegt:

  waar zijn onze wapens? Het is lastig vechten met blote handen tegen aanvalsgeweren.

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Des te meer allahtonen, des te meer tumult! Daar hoef je echt geen allahtoonexpert voor te zijn. Over ong 15 jaar is 1 op de 3 een allahtoon in w-Eu. Gezamenlijk met de allahtonen uit het MO, de Balkan, gaan ze de strijd aan in w-Eu. Niet raar opkijken als het dan bommen en granaten gaat regenen. Benieuwd waar Jongetje Trutte en zijn vrindjes dan resideren????

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet; Ondertussen in Groningen;
  ‘Dubbelganger’ Korrewegschutter dient claim in: ik heb psychische schade. Een claim wil hij indienen. Wegens psychische schade door onterechte arrestaties. Timor Ivanov (22) uit Groningen – die eventjes landelijk beroemd werd als ‘dubbelganger van de voortvluchtige Korrewegschutter’ – zegt een psycholoog te hebben bezocht. Voor het complete artikel, zie Het Dagblad van het Noorden.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Een vreedzaam islamitisch rijk? Ik kan geen een islamitisch land opnoemen waar de bevolking vreedzaam naast elkaar leeft. Tribale culturen zullen nooit vreedzaam naast elkaar leven. Je ziet hier al de verschillende stromingen met elkaar op de vuist gaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s