Klootzakken en sistuig

Screenshot_192

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Geen taalgebruik wat ikzelf normaal bezig, maar waarvan iedereen inmiddels weet wie dat wel doet/doen èn welke ‘gemeenschap’ er mee bedoeld wordt. Dat regelrecht benoemen kost u echter de kop, dus vooral voorzichtig en veilig ‘ferme termen’ gebruiken… Geert Wilders is inmiddels ervaringsdeskundige in hoe het werkt als u wèl durft te benoemen waar het op staat. Vreemd genoeg heeft iedereen het over hetzelfde tuig van Ottomaanse en/of Noord-Afrikaanse (en dus islamitische) afkomst, maar dat ook zo durven benoemen staat gelijk aan discriminatie en racisme. En ze zijn veel in het nieuws tegenwoordig, deze klootzakken van Turkse en Marokkaanse komaf.

Kom maar, u hoeft zich hier niet aan te passen

Allereerst ligt de basis van alle ellende in Nederland/Europa zelf, waar iedereen die binnenkomt hùn eigen gebruiken, dwingende cultuur en ‘religie’ moet kunnen blijven handhaven, hoe ver achtergebleven of krankzinnig die ook is. De nieuwkomer wordt door de linkse gutmenschen liefst helemaal niet, maar in ieder geval ruim onvoldoende duidelijk gemaakt hoe wij hier (wensen te) leven en dat we van hèn verwachten dat ze zich hier aan onze samenleving aanpassen zoals men dat in hùn thuisland ook van òns verwacht! Sterker nog: van ú wordt verwacht dat u zich híer, aan hèn aanpast. Moet gezegd; er zijn ook mensen (maar uitsluitend de eerste, wèl dankbare generatie) die zich werkelijk schamen voor hun eigen volk. Helaas worden die door het hedendaagse tweede en derde generatie-schorem gezien als afvalligen en worden heel vaak hardhandig zèlf slachtoffer van deze jeugdige hufters. Uiteraard wordt dit uit angst verzwegen of keihard ontkend of weg gelogen en dus niet gezien of gehoord.

We passen ons niet aan

De andere kant ligt bij de (westerse) opvoeding, die iedereen die hier komt zou moeten krijgen, maar die zij (de klootzakken) dus níet krijgen. De meisjes worden doorgaans overigens wèl netjes en met fatsoen opgevoed, want die moeten beleefd en gedienstig zijn om straks een goede echtgenote en ‘baar’moeder te zijn. Jongetjes mag van kleins af aan echter níets in de weg gelegd worden (mogen zelfs niet gecorrigeerd of boos worden) en groeien derhalve uit tot verwende, hufterige klootzakken die alles mogen doen wat ze maar willen. Klootzakken die op straat (hùn straat in hùn buurt en waar zíj de dienst uitmaken!) onze dochters na-sissen, voor hoeren uitmaken en vernederen. Klootzakken die de Holocaust als grap of leugen afdoen om daarmee hun antisemitische (dat schijnt echt iets héél anders te zijn dan racisme…) denkbeelden en daden goed te praten. Klootzakken, die dat beeld door haatzaaiende oudere en/of ‘geestelijke’ klootzakken van kleins af aan ingeprent hebben gekregen. Klootzakken, die ISIS en Al Qaida verheerlijken en zich middels de spoedcursus “snel radicaliseren” meer verbonden voelen met het geboorteland of Midden-Oosterse streek van hun ouders of grootouders dan het land waar ze zelf geboren zijn. Klootzakken, die zich niet afvragen waaròm diezelfde ouders en grootouders daar ooit weg zijn getrokken en die zelf te laf zijn om er naar terug te gaan. Klootzakken, die hun ouders en grootouders zien als laffe verraders, omdat zij toentertijd hun geboorteland verlaten hebben en hier naartoe zijn gekomen. Die (groot)ouders/‘gemeenschap’, die in hun verhalen hun thuisland hebben afgeschilderd als een paradijs (maar waar ze wèl weggegaan zijn, omdat het er blijkbaar zo goed was) hebben/heeft dus geen enkele vat op hun gefrustreerde, onopgevoede klootzakjes, omdat ze door hen als afvalligen bekritiseerd en uitgekotst worden. Daarnaast is hun opvatting dat zij thuis voor de ‘opvoeding’ zorgen en dat de politie dat op straat moet doen. En precies dáár gaat het dus fout met het slappe overheidsbeleid, dat bang is om dergelijk tuig aan te pakken omdat het al snel op beschuldiging van racisme en discriminatie uitloopt…

Blerick

In heel Europa zijn er “Blericken” in alle steden, en u hoeft er niet eens naar te zoeken. Wat men ‘hogerop’, naar goed autistisch gebruik, maar níet in wil zien, is dat het eerste wat hiernaartoe komt (en ge/misbruik maakt van de ‘vluchtelingen´situatie, het vluchtelingenbeleid en de open grenzen) het de criminele, goed georganiseerde bendes zijn om hun ‘territorium’ en ‘afzetmarkt’ te vergroten. Keiharde klootzakken die leven van afpersing, intimidatie, wapen- en slavenhandel en die het liegen met de paplepel hebben binnengekregen. Dàt zijn o.a. de klootzakken die de wijken claimen en terroriseren, met name de film Scarface als het grote voorbeeld zien van hoe zij ‘respect’, aanzien en geld kunnen krijgen en elkaar afschieten. Dat ze elkaar afschieten, vind ik overigens geen enkel probleem, er kunnen er wat dat betreft niet genoeg afgeschoten worden, maar wat mij zorgen baart is dat niemand iets doet aan de basis van het probleem. Sterker nog, er is te weinig (want wegbezuinigd!) politie en een groot deel van wat er wèl is, is inmiddels door deze bendes geïnfiltreerd en is zelf zo corrupt als maar mogelijk is. Elke leugen die uit hun mond komt, wordt door de (groen)linkse sukkeltjes geslikt voor zoete koek en iedereen met een ander kleurtje of afkomst kan hen werkelijk àlles wijsmaken. Zij trappen er met gewillige open ogen in en leggen liefst een rode loper voor hen uit om hen hun ziekelijke gang te kunnen laten gaan.

METOO?

Terwijl iedereen zich nu druk maakt over ‘zielige’, ‘naïeve’ acteurs die zich voor een glansrijke carrière (en dus veel geld in het vooruitzicht) letterlijk hebben laten ‘naaien’ door mensen die ‘hun macht hebben misbruikt’, sluit men nog altijd de ogen voor wat er ècht gaande is in deze zieke wereld. Wat dat betreft moet het gehele METOO register (waar iedereen behalve de media zo onderhand doodmoe van wordt!), ook maar eens opengesteld moet worden voor alle slachtoffers van de moderne slavernij (die tegenwoordig mensenhandel heet) en de slachtoffers van de klootzakken’ en het sis-tuig uit een bepaalde ‘gemeenschap’ waar intimidatie en verkrachting (dat betekent in tegenstelling tot ‘naïeve’ acteurs in wording, seks tègen de wil van de betreffende persoon), vanuit de islam ‘geheiligde’ middelen zijn om ‘de man’ te gehoorzamen en te plezieren. Ik vermoed dat het oorverdovend stil blijft…

Nog een advies aan Geert

Beste meneer Wilders, gebruikt u voortaan a.u.b. de term ‘klootzakken waar de eigen gemeenschap zelf op moet ingrijpen’. U hoeft er alleen maar een recent voorval en plaatsnaam aan te koppelen. Iedereen weet dan waar u het over heeft en wie u ermee bedoelt en het scheelt u een gang naar het gerecht wegens haat zaaien en/of discriminatie. Daarnaast past dat prima binnen de hedendaagse ‘participatiecultuur’ die binnen die ‘gemeenschap’ als slap of ‘niet aan ons’ wordt gezien en (ziet u de bovenbeschreven feiten) daarom niet gaat werken. Bij deze gemeenschap werken blijkbaar alleen hard optreden, geweld en intimidatie. Maar dat is aan Justitie en politie…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, lafheid, landverraad, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op Klootzakken en sistuig

 1. Twee Turken

  De ene Turk gaat nooit naar de moskee,
  omarmt de Westerse samenleving
  en doet altijd poesje lief tegen mij.
  De andere Turk gaat regelmatig naar
  de moskee, haat de Westerse samenleving
  en schold me steeds uit voor kanker Jood.

  Jack Terrible

  Like

  • Sjaak zegt:

   Maar wanneer er het erop aankomt,gaan ze
   toch voor hun eigen landslieden en volgen de
   koraan !
   En daarin staat dat ze in naam van de koraan
   liegen en bedriegen mogen !
   Ik vertrouw er niet eentje !

   Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik begrijp dat de auteur denkt slim te zijn door Wilders het advies te geven niet meer te spreken van Turken, Marokkanen, Somaliërs, Eritreeërs of ander tuig.
   Het zou bovendien gemakkelijk zijn, want tegenwoordig moet je alle 180 nationaliteiten, die naar hier komen om ons kaal te vreten, van buiten kennen.
   Bovendien ontkomt Wilders op deze manier aan het opgeheven vingertje van de D66-rechter die meent in de toekomst aan het slachtmes van de islam te ontkomen door
   Wilders te veroordelen.
   Maar ik wil Wilders bij deze toch het advies geven niet te zwichten voor linkse politiek-correct landverraders, maar het beest gewoon bij de naam te blijven noemen die er bij hoort, door voortaan gewoon te blijven spreken van “tuig van Marokkaanse, Turkse, Somalische of Eritrese afkomst.”

   Like

   • Mirjam zegt:

    En dat zal Geert ook blijven doen, dat is het verschil van hem met hen. Hij blijft zichzelf en laat zich door niemand voorschrijven om dingen te benoemen zoals ze zijn. Een ander zou inbinden, maar dat heeft Geert nooit gedaan. En daarom weet je wat je aan hem hebt. En als je voor hem kiest, dan weet je ook wat je kunt verwachten. Het is alles of niets.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mirjam, je beschrijft het alsof het over een godsdienst gaat.
    Het is alles of niets.

    Like

 2. bigljohn zegt:

  ….Klootzakken, die zich niet afvragen waaròm diezelfde ouders en grootouders daar ooit weg zijn getrokken en die zelf te laf zijn om er naar terug te gaan….Waarom diezelfde ouders daar zijn weggetrokken, echt waar ??? Als het een incidenteel geval betrof alwaar de kinderen de baas speelden over de ouders, dan zou men denken aan ouders die niet in staat waren hun kinderen op een juiste manier op te voeden. Maar het gebeurt wel massaal, en dat geeft te denken. Deze ouders hebben zelf ook geen enkele moraal, en zien hun kans schoon om via hun kroost Nederland te Islamiseren. Mij maak je niet wijs dat al die ouders niet in staat zijn hun kinderen netjes op te voeden. Als Nederlandse kinderen wel netjes opgevoed kunnen worden, dan snap ik niet dat geen een allochtone ouder daar toe in staat is. Ouders laten heel bewust hun (mannelijke) kinderen hun gang gaan. En als deze kinderen een zware misdaad op hun geweten hebben, krijgen ze bij de allochtone gemeenschap alle begrip, EN een onderduik mogelijkheid.

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   ‘Als Nederlandse kinderen wel netjes opgevoed kunnen worden, dan snap ik niet dat geen een allochtone ouder daar toe in staat is.’

   Het antwoord daarop is simpel.
   Zoals de Nederlandse ‘aso’ zijn/haar kinderen niet fatsoenlijk groot kan brengen kan de geïmporteerde simpele ziel/aso van waar dan ook dat ook niet.
   In de jaren ’50/’60 is het 65 – 75 IQ-volk massaal naar Europa gehaald en daar komen nu eenmaal weinig doktoren en geleerden uit voort.

   Geliked door 1 persoon

  • ongesgoolde zegt:

   Zal het voor de grap eens een keer uitspellen(en dat gaat me niet in dank worden afgenomen) ;
   Een cultuur is IQ gerelateerd, voor “hogere” emotie’s zoals barmhartigheid en compassie zijn meer dan drie hersencellen nodig.
   De westerse cultuur zit door het dak, haat zichzelf en faciliteert de idiotie ter compensatie.
   En nu muziek:

   Geliked door 2 people

  • Cynicus zegt:

   In Turkije zeiden leuk geklede moderne westers uitziende vrouwen tegen mij. “De klootzakken zitten bij julllie”. Dat klopt hier zitten nogal veel de achterlijke hoofddoekturken met achterlijke gewoonten als kindhuwelijken, analfabetisme, eerwraak en het niet fatsoenlijk Nederlands willen leren. De moderne ondernemende Turk blijft in Turkije en bouwt daar in bijvoorbeeld het toerisme een zaak op. Uiteraard zzijn er uitzonderingen van ontwikkelde Turken (zie Fidan Ekiz; wat een stuk zeg, of mag je dat van de neomarxistische gedachtenpolitie niet meer zeggen?)

   Geliked door 3 people

 3. tippelaar zegt:

  Moslims begrijpen maar 1 ding en dat is een groter geweld dan dat ze zelf kunnen oproepen. Het zal wel niet gebeuren maar ik vind dat al die moslims, waar ze ook vandaan komen, angst moeten hebben voor de politie van het gastland waar ze verblijven. Bij de minste overtreding in de openbare ruimte, volgt een afranseling met de wapenstok waar ze minimaal 2 weken bedrust voor moeten nemen om een beetje bij te komen. Klagers krijgen extra slaag. Ook vuurwapen gebruik tegen moslims moet toegestaan worden, bijvoorbeeld, een winkelier die wordt door bedreigd door moslimtuig, met of zonder wapen, moet zonder problemen zijn Uzi of ander automatisch wapen op dit tuig moeten kunnen leegschieten. De lijken worden bij de familie afgeleverd met de waarschuwing dat er bij protest van hun kant nog meer slachtoffers zullen volgen. Ik denk dat moslims massaal vluchten uit nederland en eieren voor hun geld kiezen. Ik weet dat er veel mensen mijn metjhode niet voorstaan echter, het is gebleken dat andere methoden niet werken. Wij, westerlingen willen/kunnen niet integreren met moslims.

  Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Lang geleden was dit ook het advies van Mohammed Rabbae, de oud mede-voorzitter van Groen Links.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Vooral 3, 4e zin helemaal mee eens.
   Ze zouden zich meer koest, gedwee moeten houden dan de Europeanen die naar hun landen gaan en zich daar “netjes” gedragen.
   De verstandige NL / EU-er welteverstaan.
   Er zijn er ook, Westerlingen, die denken zich in die achterlijkheid ginder, net zo te kunnen gedragen als in Europa.
   Ik hoop nog mee te kunnen maken dat voetbal-gedoen in Qatar………

   Like

  • Thomasson zegt:

   @tippelaar. Jij hebt het door!. In zo’n land zouden ze echt niet blijven. Ze zouden Nederland net zo snel verlaten als ratten een zinkend schip.

   Like

  • texel zegt:

   Onder Sadam Hussein, Iraq was het ook zo. Lastpakken die het leven voor andere burgers tot een hel maakte werden stevig aangepakt. Men kroop voor de politie. In Jordanië is het nog steeds zo. In de steden is op elke hoek van de straat politie te vinden. Praatjesmakers, dieventuig en vrouwen aanranders worden zeer stevig aangepakt ( zal maar niet uitleggen hoe). Dus je heb groot gelijk, een Muslim begrijpt maar een ding en respecteert maar een ding: groter geweld dan ze zelf kunnen oproepen. Daarom was Iraq in de tijd van Hussein een heel veilig land, zelfs voor blanke vrouwen, Joden en Christenen.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Kutvolk van de bovenste plank. Alles wat leeft volgens de Koran. Halal en al die andere belachelijke middeleeuwse praktijken van deze roofdieren.

  Geliked door 3 people

 5. jantjeuitnl zegt:

  ‘Hogerop’ doet het willens en wetens. Ze hebben ook internet. Het gebeurt opzettelijk. Ze zijn of chantabel of corrupt.

  Geliked door 2 people

 6. Peacepipe zegt:

  In Marokko worden deze jongens door “oom agent” op straat opgevoed. Als ze zich niet gedragen, krijgen ze een flink pak slaag! Dat is daar de cultuur! Maar dat mag hier absoluut niet! Dat is dus het echte probleem!

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Peacepipe. Als dit tuig in Marokko te veel rotzooi trapt dan worden ze met een fles water naar de Sahara gestuurd en ze bekijken het maar. In Marokko zijn de Arabieren de Riff gasten liever kwijt dan rijk.

   Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volledig off topic.

  Webmaster, hoe lang duurt die irritante pop-up over de FCC en het Congres dat we moeten bellen of anders doneren nog?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Thom zegt:

  De schrijver zegt: “De meisjes worden doorgaans overigens wèl netjes en met fatsoen opgevoed, want die moeten beleefd en gedienstig zijn om straks een goede echtgenote en ‘baar’moeder te zijn”.
  Dit kan beter veranderd worden in: “De meisjes hebben als vrouw niks te vertellen en moeten vrezen voor hun leven door middel van eerwraak, als ze het durven om hun mannelijke familieleden te schande te maken door bijvoorbeeld om te gaan met een niet moslim-man.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Als mensen jarenlang en al vanaf de geboorte worden opgevoed met de gedachte ondergeschikt te zijn en zich ondergeschikt te moeten gedragen ten opzichte van het andere geslacht m.b.t. hun ‘ras’, dan wordt dat door henzelf als iets natuurlijks gezien en ervaren en dus bij zichzelf horend. Ze zien het dan zelf niet als iets afwijkends, maar juist als iets normaals.
   Iets anders wordt het, als ze in culturen terechtkomen, zoals het oosten nu in het westen terecht gekomen is, die het tegenovergestelde laten zien en naleven. En als dan ook nog het verschil torenhoog is en de betreffende onderdrukten komen dagelijks in aanraking met de andere cultuur, waarin die onderdrukking niet plaatsvindt en iedere gender gelijkwaardig is, dan kan er onvrede ontstaan en rebellie.

   Vooral als de persoon geboren wordt in het land van de andere cultuur, maar door de eigen cultuur – ouders, religie, familie etc. – van huis uit geacht en verplicht de eigen cultuurnormen na moet leven. Bij sommige personen vindt er dan een ‘kortsluiting’ plaats en deze scheiden zich radicaal af van hun eigen cultuur en anderen die willen niets met de andere cultuur te maken hebben en, ondanks de onderdrukking en onderwerping, blijven bij het ‘normale’ van hun eigen cultuur.
   Beiden vormen gevaar voor partijen. Afscheiding van de oude cultuur, voor de betrokkene zelf, want afscheiding en ongehoorzaamheid worden niet geaccepteerd door de clan en het laatste voor de burgers en hun toekomst van en in de landen van andere culturen waar deze personen in leven. Culturen van hetzelfde stramien welke leven met een cultuur die extreem het tegenovergestelde is en geen andere cultuur en religie naast zich duld, kunnen niet met en niet naast elkaar bestaan, want dat wordt oorlog en blijft oorlog.

   Ik heb geen medelijden met de onderdrukte moslima, omdat ze zo gehersenspoeld zijn dat ze zelfs in hun eigen lot zijn gaan geloven en dit aanvaard hebben. En dan is de vraag: wat is nu reëel? Vinden ze het zelf erg dat ze zo gevangen zitten in hun eigen leven, of ervaren ze dit als natuurlijk? Wanneer liegen ze en wanneer niet. Kan men ze geloven of is het zo dat, zoals iedereen weet, liegen mag in hun cultuur als je er zelf beter van wordt. Ik zie ze als gevaarlijk, onvoorspelbaar, onbetrouwbaar. Ik zie ze, net als de kinderen die gebruikt worden als zelfmoordterroristen, als ‘iets’ dat kan ingezet worden voor hun moordende indoctrinatie, of voor wat het ook is, als ‘wapen’, voor wat voor een doel dan ook. Want je ziet vaak ook dat ze hun manier van ‘zijn’, onderdrukt en wel, bij hoog en laag verdedigen en zich helemaal niet zielig vinden. Wat is de waarheid? De waarheid is dat je geen enkele moslim kan en moet vertrouwen, want dat zijn ze niet. Nooit.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Mijn vrouw vond als lerares Frans die moslimaatjes eigenlijk nog erger dan de jongens.
    Volgens haar, leefden ze op haar [m’n vrouw] hun frustaties van thuis uit op vrouwelijk [niet muslim] personeel.
    Een van die kr….en, ik bedoel Marokaanse, wilde m’n vrouw opzettelijk laten struikelen in de klas.
    Ze merkte het en gaf zo’n trap op haar voet, dat ze er zelf van schrok en voor repercusies vreesde.
    Het kind, meisje ZEI ECHTER NIETS……..
    Een andere keer lieten 4 andere Moslima/marocjes haar buiten op weg naar huis met fiets en al, de volle tas schoolspullen achterop, express omver vallen.
    Ze had lichte verwondingen.
    Politie vertelde haar maar liever verder geen aangifte te doen.
    In de schoolcatalogus werd van haar ( en anderen ) alleen naam vermeld.
    Geen telefoon-nummers of adres.
    Later ging zij haar meisjes [achternaam] gebruiken, zodat nog moeilijk adres-gegevens waren te achterhalen.
    Zo wordt men langzamerhand “gegijzeld” in eigen land…………….

    Like

   • Mirjam zegt:

    Als iemand je slecht behandeld, zomaar en daar genoegen in vindt, dan betaal hem of haar met gelijke munt, want dat is de enige taal die hij begrijpt. Het lik op stuk beleid en dan nog één stapje erger, zodat je ze altijd voor bent. Als je, zoals de Nederlandse regering hier, ze een aai over de bol geeft, terwijl je duidelijk weet dat ze het erom doen en je willen onderwerpen/provoceren en klein krijgen, dat ben je een idioot.
    De moslimcultuur heeft geen empathie voor westerlingen, dat willen ze ook niet.

    Als iedereen gewoon ‘lik op stuk’ beleid zou toepassen en meteen korte metten zou maken met hun ‘eisen’ en ‘wensen’, dan hadden we die ellende hier nu niet gehad. Ze zien ons westerlingen als domoren die zich makkelijk laten koeioneren, want dat gebeurt nu ook en laten we toe. Dit kan alleen gestopt worden door het te stoppen en niet meer aan die achterlijkheid mee te doen. Gewoon stoppen met het te tolereren.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    De islam kun je alleen maar kort houden door er elke dag zoveel mogelijk het ziekenhuis in te slaan.
    Reden of geen reden… er is altijd ’n reden
    Wel er van te voren voor zorgen dat het ze duidelijk is dat ze die ziekenhuiskosten zèlf moeten betalen.
    Anders geen opname, kunnen ze op straat verder rotten.
    En er dan ook voor zorgen dat ze die kosten ook ZULLEN betalen.
    Zie daarvoor bovengenoemde methode.
    Ben er van overtuigd dat die hele vervloekte islam-populatie binnen ’n paar maanden vrijwillig zal zijn vertrokken.

    Like

 9. Cynicus zegt:

  Nogal wat moslimimmigranten vinden deze westerse cultuur maar een slappe hap en genieten van de welvaart die deze cultuur ze brengt. De moslim immigranten leven vaak van uitkeringen die ze op een presenteerblaadje door linkse hulpverleners is verstrekt. Dat past goed in het grote plan van de islam om niet-moslimlanden zoveel mogelijk te verzwakken. En dat verzwakken is ook financieel. Ook past dit plan om landen te ondermijnen in het linkse pan van neomarxisme.

  Geliked door 3 people

 10. ongesgoolde zegt:

  “De meisjes worden doorgaans overigens wèl netjes en met fatsoen opgevoed”

  Is dit sarcasme of probeer je werkelijk het punt te maken dat er enig fatsoen in de islamitische cultuur bestaat?

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Het is net zulk tuig, ze weten het alleen beter te verbergen.
   Ze weten ouderen beter te misleiden als ze iemands pasje en pincode moeten hebben.

   Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   ja hoor die zijn wel netjes opgevoed, laat me niet lachen, een grietje van een jaar of 17 heeft mij tijdje terug verrot gescholden omdat ik er wat van zei dat ze tegen mijn auto en andere auto s liep, de grootste Hollandse kerels deden niets en keken alleen maar, heren hier niet alle mannen zijn zo, maar als ik door zo n snotaap uitgescholden wordt en voor blonde hollandse hoer wordt uitgemaakt had zo n meneer dan dat meisje niet aan kunnen spreken op haar gedrag? nee lekker met je armen over elkaar je eigen landgenote uit laten schelden

   Like

   • BertG. zegt:

    Klopt helemaal, die scheur die zo open kunnen zetten verbleekt zowat bij hun broertjes.
    Alle ziektes krijg je om je oren als iets ze niet bevalt.
    En schreeuwen dat ze kunnen, een speenvarken is er niks bij.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk trouwens dat dhr. Schilder ook al behoorlijk op leeftijd is.
   Ik hoor het namelijk vooral ouderen beweren dat de meisjes gelukkig wel meevallen en best wel beleeft zijn.
   Kleine mossel kinderen vinden ze meestal ook aandoenlijk.

   Like

 11. Jan zegt:

  Tja, wie het genotype van dergelijke figuren even onder de loep neemt weet wat het fenotypische resultaat is.

  Geliked door 2 people

 12. Frans Brassens zegt:

  Goed stuk, maar is onderstaand zinnetje wel correct?

  “Klootzakken, die hun ouders en grootouders zien als laffe verraders, omdat zij toentertijd hun geboorteland verlaten hebben en hier naartoe zijn gekomen.”

  Like

 13. saandeknikker zegt:

  Geïndoctrineerd vanaf de wieg,daar kan geen nazi tegenop.

  Geliked door 1 persoon

 14. Glockie17c zegt:

  Klootzakken worden niet zo geboren maar zo gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Alhoewel ik het voor sommige betwijfel, gezien alle genetische materiaal wat ze mee krijgen.
   Dat krijg je er na eeuwen inteelt niet meer uit met een goede gedegen opvoeding.
   Maar in principe heb je gelijk.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dat probleem is op natuurlijke wijze ontstaan, dus ook op natuurlijke wijze op te lossen.
    Als je begrijpt wat ik bedoel.
    Natuurlijke selectie heet dat proces.
    En bestaat er uit dat je de tegenstander elimineert op basis van aanwezige negatieve kenmerken.
    In geval van de islam moet je dan doorgaan totdat je er nog maar eentje overhebt,
    en die laat je dan begeleid uitsterven op ’n onbewoond eiland.

    Dat “begeleid” is noodzakelijk om er voor te zorgen dat hij/zij zichzelf niet kan bevruchten.

    Like

 15. Thomasson zegt:

  Ten eerste ben ik HEEL BLIJ te zien dat het islamitische gevaar dringt nu ook door in het bewustzijn van mensen met een drs. mr. en Ir. titels voor hun naam. Normaliter worden de zgn. Tokkies beschouwd door dezelfde titeldragers als simpele racisten en xenofoben zonder niveau. Men kan bij de gegoede burgerij niet begrijpen dat zij durven te spreken over islamitisch geweld. Voor de kwaadaardige linkse kosmopolieten is men totaal in de fout, als men de multiculturele samenleving niet accepteert. Een verrijkende utopische linkse samenleving is een samenleving die accepteert aanvallen op Sinterklaas optochten en molesteren van kinderen die tijdens de avond van Sint Maarten met lampionnen op straat lopen. Heel geweldig vinden de p-c multiculturalisten de dagelijkse geweldpleging tegenover autochtone Nederlanders en niet moslims. Zij vinden het jammer, maar niet erg dat vaak bij brute roofovervallen in huizen van Dhimmies, mensen worden vermoord. Zolang de islamitische verrijkers houden hun anti Dhimmie acties in buurten waar het simpele autochtone volk woont, is het voor de boven echelon prima. Voor hen is dat een ‘Ver van Mijn Bed Show’. Helaas, een PEST EPIDEMIE blijft nooit op een plek en zo ook niet de ISLAMIS PESTIS. De ‘Islamis Pestis-leijers’ oefenen hun gewelddadige praktijken nu ook in buurten waar ze niet thuis horen. Nog erger: Waar mensen wonen die ze als verrijking beschouwen en in bescherming nemen. Tsja! Tijden veranderen en met de verandering, begint nu ook de boven echelon in te zien dat de adviezen van Geert best nuttig kunnen zijn.
  FOR DE ISLAM IN NEDERLAND IT IS TIME TO SAY GOODBYE!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   @Thomasson
   Je zegt: “Ten eerste ben ik HEEL BLIJ te zien dat het islamitische gevaar dringt nu ook door in het bewustzijn van mensen met een drs. mr. en Ir. titels voor hun naam. ”

   Daar valt iets over op te merken
   Intelligentie, begaafdheid, is een verzamelbegrip dat stoelt op drie onderscheiden zaken:
   1. Het zogeheten Intelligentie Quotiënt (IQ), te vertalen met ‘leervermogen’.
   Hier ontbreken in de wat ‘hogere regionen’ ervan -bij politici met name- de volgende twee onderdelen nog wel eens, of ze zijn zwakker ontwikkeld:
   2. Het aloude Boerenverstand oftewel Gezond Verstand, op te vatten als het vermogen om zaken juist te beoordelen.
   3. De Intuïtie, het ‘aanvoelen’, een menselijk vermogen dat nog niet zoveel jaren terug weer in zijn waarde is hersteld door -al of niet vermeende- ‘deskundigen’.

   Wat het mohammedanisme -ook wel geheten islam- betreft lijken mij de onderdelen 2 en 3 van de intelligentie het belangrijkst.
   Ze zijn wat algemener in omloop dan een hoog punt 1-niveau
   Als daar dan een wat hoger bemeten punt 1 bijkomt is dat mooi meegenomen, want dát punt maakt, als een soort toegift, dat men makkelijker de woorden kan vinden om de (concrete) oordelen en de (gevoelsmatige) vermoedens die ontstaan vanuit punt 2 en 3 in te vatten. En dat heeft DRS Schilder best aardig gedaan.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Één zwaluw maakt nog geen zomer Thomasson…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s