Poolse regering: Fok kinderen “als konijnen”

Screenshot_200

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Omdat Polen een van de laagste geboortecijfers van de EU heeft en tot het jaar 2080 ongeveer een vierde deel van de bevolking zal kwijtraken, moedigt de regering de mensen nu met een campagne aan om kinderen te fokken – “als konijnen”.

Contra magazine

Een blik op de verwachte bevolkingsontwikkeling in Europa laat zien dat er weliswaar nog enkele landen in bevolkingsaantal zullen toenemen, velen echter (deels dramatisch) moeten rekenen op een dramatische daling van de bevolking. De onderstaande grafiek van Eurostat toont de voorspelde bevolkingsontwikkeling naar land:

Screenshot_199

Volgens Eurostat zullen vooral de (Zuid)Oost-Europese landen, maar ook de huidige crisislanden Italië en Portugal inwoners verliezen. Bijzonder groot zal de daling van de bevolking in Litouwen (-43,2%), Bulgarije (-36,2%), Letland (-35,3%) en Griekenland (-33,1%) uitvallen. Ook Duitsland wordt (ondanks de enorme immigratie, die hier waarschijnlijk niet is meegerekend) met een daling van 4,2% geconfronteerd. Polen zou volgens de berekening van Eurostat met 23,6% bijna een vierde deel van zijn bevolking verliezen – en wel 11 miljoen mensen, zodat de bevolking van op dit moment 38 miljoen naar minder dan 29 miljoen zal afnemen.

Daarentegen zullen landen als Oostenrijk (+17,4%), België (+26,6%), Denemarken (+21,2%), Frankrijk (+18,5%) of Zweden (+47,6%) deels duidelijk in bevolkingsaantal toenemen. Dut wordt vooral verwacht als gevolg van de massa-immigratie uit het Midden-Oosten en Afrika. Maar in Polen wil men de demografie niet met de immigratie van mensen uit compleet vreemde volkeren en culturen tegengaan, maar met meer kinderen.

Daarom begon de Poolse regering een campagne, die kinderen verwekken quasi tot een patriottische plicht verklaart. Volgens de campagne moeten de Polen kinderen fokken “als konijnen”. Hier de video die hoort bij de campagne:

 

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Midden-Oosten, Patriottisme, Polen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Poolse regering: Fok kinderen “als konijnen”

 1. tjonge zegt:

  het beroerde van die statistieken van eurostat is dat waar de bevolkingsgroei WEL groeit in andere eu-landen, dat het komt door de islam-fokker.
  dus helemaal geen goed beeld ! tenminste, als je graag wil weten of dat jouw land niet wordt overgenomen door de pedo-religie…

  Like

  • tjonge zegt:

   ennuh, dat meer fokken lijkt me geen goed plan om de competitie aan te gaan met de islamiet voor onze planeet.
   beter alles wat islam aanhangt onvruchtbaar maken, daar doe je onze aarde EN de westerse beschaving een groot plezier mee…..

   Like

   • Jan zegt:

    Natuurlijk niet want om de maatschappij zoals deze nu is in stand te houden moet er een stabiele bevolking zijn en dat betekent dat ca 2,5 kind per gezin geboren dient te worden en dat is niet het geval. Een teruglopende bevolking betekent armoede en uiteindelijk totale ineenstorting.

    Rusland sterft eveneens uit aangezien daar ca 1,7 kind per gezin wordt geboren. Uiteindelijk zorgt een miserabele levenssituatie en geen geloof in vooruitgang of iets dat van waarde is er voor dat de maatschappij ineenstort.

    Like

 2. Jan zegt:

  Dat lijkt mij geen onoverkomelijke hindernis

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Die Poolse reactie is de enig juiste!

  Geliked door 1 persoon

 4. MF zegt:

  Fokken….. vind ik een zeer onwaardige uitdrukking!!

  Like

 5. renato zegt:

  Dit lijkt mij geen adequaat antwoord op de islamitisch demografische verplettering. Dat winnen ze nooit omdat Polen niet met konijnen te vergelijken zijn. Paniekvoetbal dus. Beter om de grenzen nog beter te bewaken tegen de ideologisch gehersenspoelde zandvlooien. Ze zijn daar Jan Sobieski toch niet vergeten???

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Als Polen de grenzen sluit voor haatvolk, dan zal de komende jaren de bevolking groeien en de welvaart. Dan wordt Polen een land waar men graag wil wonen. Want geen moslims.
  Dat fokken heeft wel wat, maar de aarde is al overbevolkt. Ga niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit.

  Like

 7. sabine zegt:

  Hoe dommer het volk hoe meer kids, die denken niet van hoe zou de wereld er over 20 jaar uitzien ? maar denken met hun LUL !

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste Sabine, ja en nee. Slimme mensen, intellectuelen, linxen en yuppen, doen erg bewust aan gezinsplanning. Maar ontnemen hun kinderen een redelijke toekomst met de massa-immigratie en de islam, waar men een voorstander van is. Dom en misdadig.

   Like

 8. Jade zegt:

  Ik denk niet dat we de wedren
  van de moslims ooit zullen winnen…
  Bovendien is Europa op de goede weg
  met minder kinderen.
  Tenminste, dat is ons altijd verteld…
  Nu nog een fokverbod voor Afrika en
  het probleem van overbevolking lost
  zich vanzelf op…

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  Heel goed Sabine ,orde uit chaos staat voor de deur geen kinderen minder stress .

  Like

 10. Jan zegt:

  De ethiek en de moraal bepaald of de bevolking groeit. Europa is van God los, de christelijk ethiek en moraal en gaat ten onder aan de ideologie van het marxisme, waarbij de moraal bepaald wordt door degene met de grootste bek en zijn varianten en daarbij behoort ook het fascisme
  De Israëlische bevolking groeit, net als de Amerikaanse, de Europese landen sterven uit Socialisten geloven niet in het gezin maar in grenzeloos altruïsme. Linksvolk vindt het leven van de ander belangrijker dan dat van het eigen volk en daarachter zitten allerlei stompzinnige gedachtekronkels en misplaatste schuldgevoelens.
  Wie geen enkel egoïsme kent zet zijn huisdeur wagenwijd open voor een ander en gaat ten onder, wordt slaaf van de ander. Overigens, een socialist is alleen altruïstisch zolang het gaat ten koste van de ander, zijn eigen territorium is heilige grond.
  Altruïstische liefde bestaat niet.

  Like

 11. Jan zegt:

  Leuk. Amerikanen breken hun nek over Poolse woorden

  Like

 12. Pingback: Zweden: ISIS-propagandalied op de radio | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s