Einde van de vrijheid?

Screenshot_210

(Door: “bozeoudeman”)

Na de kernramp in Japan in 2011 besloot de ‘grote leider’ Merkel in blinde paniek alle kerncentrales in Duitsland vrijwel van de ene op de andere dag te gaan sluiten en heeft dus op de een of andere manier extra brandstof nodig. In 2022 wenst Merkel dat alle kerncentrales zijn gesloten en heeft dus extra olie nodig? Die had zij natuurlijk kunnen kopen in Rusland van Poetin, maar dat mocht zij van baas Obama niet, die in 2013 opnieuw de Koude Oorlog begon omdat Poetin, als kwelgeest die hij nu eenmaal is, niet zoals de rest van de ‘leiders’ klakkeloos voor Obama wenste te zwichten en Obama, die er nu eenmaal niet van houdt om te worden tegengesproken, de klokkenluider Snowden uitleverde, en wel onmiddellijk. Zo kreeg de olieboer Saoedi-Arabië nog meer vat op Europa dan deze via de Resolutie van Straatsburg al had en moest Merkel Duitsland omtoveren tot het eerste kalifaat in Europa?

Deze grote Duitse ‘leider’ wilde niet in haar eentje de rekening betalen, dus dwong ze de rest van Europa samen met haar tot betalen en zo begon de grootste volksverhuizing in de geschiedenis van de mensheid die zonder twijfel ooit bekend zal staan als de grootste strategische blunder die ooit door wie dan ook gemaakt is. Via deze blunder is een demografische ramp gestart die op zijn beurt weer voor een andere ramp zorgt via de arrogantie van onze grote ‘leiders’. Onze intelligentsia zijn nu eenmaal dol op discussiëren en alles is bij hen een discussieonderwerp. Zit daar het probleem? Heeft men al lang geleden de discussie verloren en wil men dat niet erkennen? Bij de discussie of de boerkini wel of niet moet worden verboden, doet men al zo vreemd. In principe heeft men volkomen gelijk als men stelt dat de boerkini moet kunnen. Natuurlijk heeft iedereen het recht om dat te dragen wat die zelf dragen wil. Maar dan moet iemand het wel echt zelf willen. Maar hoe weet je dat? Los van dat feit lijkt de boerkini misbruikt om juist een discussie dood te slaan door die de hoek van godsdienstvrijheid in te duwen.

Wat veel elitaire westerlingen niet willen of kunnen inzien, is dat een totalitaire ideologie, waar geen millimeter ruimte voor anders denken in zit, heel snel via ons principe dat “alles moet mogen” aan de touwtjes van iedere discussie trekt. Wij zijn dus niet langer leidend maar lijdend. De discussie lijkt doelbewust een richting opgejaagd waarin de vrijheid altijd het onderspit zal delven als degenen die de vrijheid verdedigen niet inzien dat zij dermate gemanipuleerd worden dat zij in een discussie, waarin de andere partij geen duimbreed toegeeft, slachtoffer van hun eigen gedogen worden. Om vrijheid en democratie voor erger te behoeden, zal men iets moeten verbieden waardoor het lijkt dat de verdediger van de vrijheid de onmogelijke partij is. Na de discussie over de boerkini komt straks ook de sharia aan bod, dat moet ook kunnen onder bepaalde omstandigheden vanwege het motto dat alles moet mogen, omdat het anders discriminatie is, zullen bepaalde islamieten stellen. Weer gaan dan op die manier de verdedigers van vrijheid de mist in door weer iets dat niet ter discussie dient te staan tot discussie te verheffen om ook die discussie uiteindelijk te verliezen, ‘omdat het anders geen vrijheid is’.

Het zo ondergraven van vrijheden leidt uiteindelijk tot het verheffen van terreur tot maat. En dat, terwijl onze vrijheden boven alle discussie dienen te staan. Zolang wij dat niet begrijpen, zullen figuren die niets ophebben met de westerse manier van leven ons langzaam aan, stapje voor stapje, meevoeren naar het op termijn totaal verliezen van alle vrijheden. De elite laat zich op een dermate manier manipuleren dat zij niet inziet dat zij gemanipuleerd wordt. Dat laatste wordt altijd door elite ontkend. En om te vermijden dat men moet toegeven de discussie te hebben verloren, is meegaan met de andere partij een betere en veel minder pijnlijke oplossing, dus: “Ja, de sharia moet dus kunnen, maar enkel onder bepaalde omstandigheden”. Natuurlijk, antwoordt de partij die heeft gewonnen groothartig. Gelukkig, denkt de elite, en gaat als sportief verliezer haar achterban van die veranderingen op de hoogte brengen.

En zo worden we verder en verder dieper de put ingetrokken. Wij laten ons in de val lokken door over alles een discussie te voeren en dat is pure domheid. Onze vrijheden dienen boven iedere discussie te staan. Iedereen die het daar niet mee eens is, heeft de vrijheid om hier te vertrekken. Conclusies die worden getrokken dat dit de vrijheid onderdrukt en dat degenen die dat doen de “Kristallnacht” willen herhalen, komen geheel en al voor rekening van diegenen die ons op een minne manier wensen te manipuleren om te heersen en op termijn onze vrijheden af te schaffen en ons tot slaaf te maken. Om dit niet te laten gebeuren, moeten we ophouden met de gewoonte om over alles een discussie te starten. Er moet een duidelijke lijst komen van vrijheden die onbetwistbaar zijn. Anders blijf je situaties houden dat hoofddoekjes lovers ieder verbod op basis van vrijheid via de rechter weer ongedaan proberen te laten maken, om zo via eindeloze procedures de andere partij te frustreren dat die dan maar weer toegeeft.

Precies dat is wat momenteel gebeurt. Onze kracht is ook tevens dus onze zwakte. Alles mag en alles kan betekent dat een ander die daar op tegen is ook het recht heeft om alles te laten omdraaien, want dat is dus ook vrijheid. We zitten in onze eigen val. Om daar uit te komen, moeten hoofdvrijheden beschreven worden die nimmer ter discussie kunnen noch mogen staan, zodat aanvallen daarop vanaf dan niet meer mogelijk zijn of minder zinvol. Dat is op zich een inperking van vrijheden, maar dit kan niet anders om vrijheden te beschermen tegen een toenemende groep nieuwkomers die vrijheden en onze manier van leven wensen te vernietigen. Dit als er geen andere mogelijkheid bestaat om ons los te maken van een radicale olieboer die de wereld meer en meer lijkt te terroriseren.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Vrijheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Einde van de vrijheid?

 1. MF zegt:

  De islamitische religie en cultuur is totalitair van aard. Spreekt voor zich. Mooier kan ik het niet maken.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het is de morele zwakte van onze leiders dat het zo ver heeft kunnen komen, ze zijn bang geworden voor het woordje nee, als een beweging als de islam zegt dat ze je dood willen hebben geloof dat dan, de islam heeft allang bewezen dat te menen gezien de vele slachtoffers die het niet hebben overleeft.

  Like

 3. Asgard zegt:

  Islam is zeker het einde van de vrijheid, vrijheid is een groot goed wat betreft als je je leven op een positieve manier leeft,…vrijheid kent ook een andere kant, namelijk een negatieve kant, Bijv jezelf alles toe eigenen en misbruik maken van de universele wetten, als gevolg van immorele praktijken, pedofielie, homofielie, bestialitiet,..Vrijheid kent zeker wel een grens!! Overigens de mossels die hier binnen komen lopen krijgen geld voor sex toegestoken van onze overheid omdat onze overheid zo verkrachtingen denken tegen te gaan door de mossels op de NLse vrouwen,..heb ik uit zeer vertrouwde bron gekregen,..gemeentes geven hen geld daarvoor,..echt werkelijk onvoorstelbaar en ontoelaatbaar!!

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. De voormalige bondspresident Christian Wulff en bondskanselier Angela Merkel:
  “Der Islam gehört zu Deutschland”.

  Merkels oproep om de bijzonder hoge criminaliteit onder jonge migranten te accepteren:
  “Wir müssen akzeptieren, dass die Zahl der Straftaten bei jugendlichen Migranten besonders hoch ist”.

  Merkel haat de Duitse vlag.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Gisteren in Frankrijk, afgelopen nacht alweer in Berlijn!
  ‘Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Berlijn op een groep mensen ingereden. Het is niet duidelijk of de bestuurder dat met opzet deed. Getuigen zeiden dat mensen op de stoep nog net opzij konden springen. Niemand raakte gewond. Het incident had plaats op de Wilhelmsruher Damm in het stadsdeel Reinickendorf. De bestuurder reed in een huurwagen en sloeg op de vlucht, nadat hij tegen een scooter was gebotst. (alweer geen betonblokken!!)

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Zo simpel is het. Alleen ligt er het feit, dat deze ‘plain truth’ al sinds jaren door telkens weer andere, en zeker niet de eerste de beste, publicisten in diverse bewoordingen naar voren is gebracht (b.v. door Daniel Greenfield) en de elite het al die tijd verdómd heeft om ook maar iets in die richting in zich op te nemen.
  Ze wíllen gewoon niet van het idéé af, dat ze de moslims zèlf wel dusdanig kunnen laten integreren, dat die op de “geschikte” manier ingepast kunnen worden in het linkse plan de campagne voor de omvolking en maatschappij-vernietiging, zoals die hèn – Links – voor ogen staat. Dat ze tenslotte door deze foute manoeuvre zèlf het loodje zullen leggen, wensen ze niet te zien.
  Misschien, zodra het te laat is, maar dan heeft niemand er meer iets aan.

  Like

 8. Altea-Hills zegt:

  In Spanje wordt de invloed ook steeds groter,en willen de moslims de feesten van de Christenen en de moren verboden hebben.
  Want die feesten zeggen dat de Christenen de moslims hebben verslagen,en kijk wat er in hun haatboek de koran staat geschreven,dat de moslims niet kunnen verliezen,en ja, dan heb je moeite met die feesten.
  Maar als we niet uitkijken,dan gaan ze deze keer wel winnen,met medewerking van Angela,Rutte en de EU.
  Want er komen alleen in Nederland al 30.000 moslims per jaar naar binnen,en tussen nu en 50 jaar,zullen zij die dan leven onder het juk van de koran moeten leven.
  Kunnen we er wat aan doen,ja maar dan zullen we het zelfde moeten gaan doen als wat ze in het verleden in Oostenrijk en Spanje hebben gedaan,en als we dat niet heel snel gaan doen,dan zullen onze nazaten leven onder de sharia.

  Geliked door 1 persoon

 9. tippelaar zegt:

  Mijn vrijheid is al volledig weg. Ik ga s,avonds ook niet meer de straat op want ik loop het risico tegen een bende moslimjongeren aan te lopen die mij vakkundig van mijn kostbaarheden ontdoen en mij vervolgens in elkaar slaan. Van de politie hoef ik niets te verwachten en van de rechterlijke macht nog veel minder .Als ik in het openbaar zeg wat ik denk, liggen eerst mijn ruiten eruit en wordt mijn huis in brand gestoken (deed Duivendak van links, al bij het huis van Aad Kosto), vervolgens sta ik bij de politierechter voor het hek om neergesabeld te worden als belediger van moslims en ander gespuis die in een god gelooft, rasist, staatsgevaarlijke moslimhater en nog veel meer. Aldus voorzien van een beste gevangenisstraf verlaat ik het gerechtsgebouw maar omdat er even geen plaats is in de bajes , want men heeft cellen verhuurd aan Belgie en curasau, loop ik nog vrij rond. 4 maanden later wordt ik s’nachts van mijn bed gelicht door een arrestatieteam om mijn straf uit te zitten. Ja, ik ben een autotochtone nederlander, met een vast inkomen een BSN.nummer (nog net niet op mijn arm getatoueerd zoals in Auswitch) daar durft de politie en de rechterlijke macht wel tegen want wij zijn nog steeds gezagsgetrouw. Wat wel opvalt is dat ene Joep van de Nieuwenhuize, veroordeeld tot een aantal jaren gevangenisstraf wegens fraudemisdrijven in de R.S.F.affaire, nog steeds vrij loopt en nog geen dag heeft gezeten. Vrouwe justitia heeft haar blinddoek afgedaan en zag dat er wel degelijk klasse-justitie is in nederland en nog wel van de ergste soort. Vriendjespolitiek, corruptie, zakkenvullerij, vieren hoogtij. Kan ook niet anders als je ziet hoe de advocatuur met de rechterlijke macht onder 1 deken liggen. (advocaten die voor invalrechter spelen.) Hoezo, scheiding van staatsmachten?

  Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Ze blunderen geen van allen, mocht men dat denken, ze zijn bewust een plan aan het uitvoeren.

  Like

 11. Marian zegt:

  Onze vrijheid in leveren, dat kunnen ze wel vergeten. Dat zal zeker niet zonder slag of stoot gaan. Vele wetten worden er nu al niet nageleefd en er is geen toezicht ook op. Dus dat kunnen ze wel vergeten.

  Like

 12. Onno zegt:

  De vrijheid van de boze oude man in het naoorlogse USA/GB psychopathische ‘deep state’ verraderlijke vazalstaatje Prins Bernhard BV.
  Samen medeplichtig aan de duivelse walgelijke gruwelmoord op immens vluchtelingen- en oorlogsgewondenkamp Dresden, ja gezellig.

  Die vrijheid?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s