ISIS-terrorist bedreigt rechtbank en mede-aangeklaagde

Screenshot_225

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DE ISLAMISERING MOET WORDEN GESTOPT EN COMPLEET WORDEN TERUGGEDRAAID: ANDERS BETEKENT ZIJ HET EINDE VAN EUROPA

Het terrorisme wint bijna altijd: hetzij door de kolonisering van de VS door de blanken, hetzij door de verovering van Siberië door de Russen, hetzij door de uitbreiding van de islam, hetzij door het succes van de maffia, hetzij door het succes van het communisme:

Alles berustte op het gebruik van geweld, dwang en onversneden terreur. Wat wij thans aanzien voor vanzelfsprekend: de VS, de communistische landen zoals Noord- Korea, de Sovjet-Unie destijds, het tegenwoordige China, de naties van Europa en de rest van de wereld, de 57 landen van de islam: dit alles is en was het product van militair en para-militair geweld. Niemand weet dit beter dan Links en de moslims: beide ideologieën hebben de verheerlijking van het geweld met elkaar gemeen.

Michael Mannheimer Blog

Stalin, Mao, Kim Il Sun, HoTsji Minh, Fidel Castro, Ulbricht en Honecker, en nu de nieuwe Duitse Linksen, weten resp. wisten: “Alle macht op aarde ligt in de loop van het geweer “(Citaat van Mao).

ALS DE EERSTE RECHTER MAAR EENMAAL IS VERMOORD, ZULLEN DUITSE RECHTBANKEN UIT ANGST EN LAFHEID GEEN PROCESSEN MEER OPENEN TEGEN ISLAMITISCHE TERRORISTEN

Dat rechters, officieren van justitie en getuigen in Duitsland met de dood worden bedreigd – en nog wel midden in een rechtszaak – was in de Bonner Republiek en de Duitse staten daarvóór zo goed als onbekend. Deze praktijk kennen wij van de maffia, ook van de Latijns-Amerikaanse drugsclans, wij kennen haar van moslims en van Links: maar in burgerlijke samenlevingen is dit een absolute uitzondering.

Pas als de eerste Duitse rechter door ISIS is vermoord, als men het eerste afgeslagen hoofd van een Duitse officier van justitie vindt, die door IS werd gedood vanwege zijn aanklacht tegen één van de hunnen, dan zullen we beleven hoezeer Duitse rechtbanken sidderen van doodsangst – en de meeste aanklachten tegen islamitische terroristen laten vallen.

De islam heeft dit middel sinds 1400 jaar aangewend bij zijn infiltratie. Voor hem is het niet alleen niet nieuw, maar is hij tevens een meester in het bedreigen en bij gelegenheid doden van toonaangevende leden van de politiek, justitie en van de uitvoerende macht. En aangezien moslims, in tegenstelling tot westerse mensen, “van de dood houden” (deze brengt hen, ingeval hij in verband staat met de dood van een “ongelovige”, rechtstreeks in het Paradijs), zullen ze daarmee vroeg of laat succes hebben.

“Dood er één – en voedt er honderd op”. Dat was ook het motto van Mao. En hoeveel succes hij ermee had, weten wij thans maar al te goed.

ER IS SLECHTS ÉÉN MIDDEL OM HET EINDE VAN EUROPA TE VERHINDEREN: DE VOLLEDIGE REPATRIËRING VAN MOSLIMS NAAR HUN LANDEN VAN HERKOMST. ZONDER UITZONDERING!

Klinkt meedogenloos? Wat het Westen te wachten staat als het deze stap niet zet, is 1000 keer meedogenlozer: één blik op Turkije laat het zien:

Turkije was vroeger Byzantium (Oost-Rome) – en bijna voor 100% christelijk. Thans leven daar nog slechts een onbegrijpelijke 0,2% Turken van het christelijke geloof. Geen islamitisch land heeft een grondiger “ethnic and religious cleansing” achter de rug dan Turkije. Nauwelijks één westers medium bericht daarover. En nauwelijks een medium spreekt over de moorddadige vervolging van de Grieken in Turkije tussen 1914 en 1923:

In de jaren 1914 tot 1923 kwam het tot een golf van vervolgingen van Grieken in het Ottomaanse Rijk, die in de zogenaamde Klein-Aziatische catastrofe – dus de verdrijving van de Grieken uit de westkust van Klein-Azië en de haastige ontbinding van de aldaar in het kader van de Grieks-Turkse oorlog (1919-1922) opererende staatsrechtelijke instituties – alsook in gewelddadige maatregelen tegen de Grieken van Oost-Anatolië culmineerde.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog en in de jaren daarna veroorzaakte de regering van het Ottomaanse Rijk de afslachting van talrijke Griekse bewoners van het Klein-Aziatische schiereiland. De maatregelen omvatten bloedbaden, deportaties en doodsmarsen, tenslotte de verdrijving en overbrenging van de overlevenden. Volgens verschillende, ver divergerende bronnen stierven in deze tijd meer dan honderdduizend Ottomaanse Grieken. [Adam Jones: Genocide: A comprehensive introduction. Routledge, New York 2006, s. 154-155]

Dat vond bijna tegelijkertijd plaats met de genocide op 1,5 miljoen Armeniërs – eveneens christenen, die al veel langer in Turkije woonden dan de Turken zelf. Intussen hebben verschillende staten decreten uitgevaardigd, waarin deze verdrijving van Grieken bekend wordt als volkerenmoord: bijvoorbeeld de parlementen van Griekenland, Cyprus, Armenië, Zweden en diverse bondsstaten van de VS.

De bevolkingsuitwisseling tussen Griekenland en Turkije was in werkelijkheid een overbrenging onder dwang. De bevolkingsuitwisseling geschiedde volgens religieuze criteria en leidde tot een einde van de sinds het Antieke tijdperk bestaande Griekse gemeenschap in Anatolië. De “Conventie over de bevolkingsuitwisseling tussen Griekenland en Turkije” werd in Lausanne op 30 januari 1923 ondertekend door de regeringen van Griekenland en Turkije. Ze betrof ca. 1,2 miljoen Anatolische Grieken.

Wat Turkije in 1922 kon – dat kunnen wij ook: gedwongen remigratie van alle moslims naar hun landen van herkomst. Het zal, aangezien wij in een westerse beschavig leven, aanmerkelijk vreedzamer en humaner te werk gaan dan in 1922, toen tigduizenden Grieken op weg terug naar Griekenland het leven moesten laten.

(Michael Mannheimer)

_____________________________________

Schandaal bij proces in Düsseldorf. ISIS-terrorist bedreigt rechtbank en mede-aangeklaagde

Schandaal in het proces om een geplande terroristische aanslag in Düsseldorf: De hoofd-aangeklaagde schold op- en beledigde woensdag een mede-aangeklaagde en de rechtbank. Het proces moest daarop worden onderbroken.

Meer over het onderwerp:

www.t-online.de

www.t-online.de

www.t-online.de

In het proces om een geplande zware aanslag van de terroristische organisatie Islamitische Staat heeft de hoofd-aangeklaagde Saleh A. de rechtbank beledigd en een mede-aangeklaagde uitgescholden met de woorden: “Mahood, als ik hier uit kom, zal ik je moeder neuken.” De aanleiding voor de woede-uitbarsting bleef onduidelijk.

De voorzittende rechter bij de arrondissementsrechtbank, Barbara Havliza, onderbrak daarop de rechtszaak en liet de beklaagde door parketwachters uit de zaal verwijderen. Daarbij riep de 30-jarige volgens vertalers: “U bent een belachelijke rechtbank” en “Allahu akbar” (Allah is de grootste).

(Bron: www.t-online.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op ISIS-terrorist bedreigt rechtbank en mede-aangeklaagde

 1. delamontagne zegt:

  Vroeger ook met Grieken gewerkt. Wat hebben die een hekel aan Turken, om het “eufemistisch” te zeggen.
  De hele kust strook van het huidige Turkeije, was in wezen Grieks.
  Er woonden 100-duizenden Grieken, allemaal naar Griekenland zelf verdreven.
  Die Grieken, ook niet die in het huidige Griekenland, werden geen moslim.
  Zij behielden hun Orthodoxe Christelijk geloof, maar in veel dingen, o.a. muziek, kun je de eeuwenlang overheersing door de Turken nog bemerken.
  Wat die “EERSTE” moord op een rechter in één van de EU-landen betreft, denk ik toch eerder dat er dan eens EINDELIJK strengere maatregelen genomen gaan worden……

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die moord is al gepleegd en wel op de vrouwelijke rechter in Berlijn, wiens lichaam ze in een boom hebben gehangen.en ijskoud beweerden, dat het zelfmoord was. Eentje zonder lange ladder, dan wel.

   Like

 2. fleckie zegt:

  Waarom laten ze ‘doofsverachters’ gewoonweg .niet…verdwijnen’? …..’ overgeplaatst’ naar…..( niemandsland!!)

  Like

 3. Pingback: Het gevaar van het salafisme en de westerse naïviteit | E.J. Bron

 4. Rensk. zegt:

  Dat gaat ook gebeuren. Angst aanjagen? Het werkt bij mensen. Over de turken durf ik te stellen dat er ook genoeg turken zijn die met lede ogen hun land zien veranderen in een islamitische dictatuur. Vergeet niet dat bijna de helft tegen Erdogan heeft gestemd. Reken maar dat er flink angst heerst daar in Turkije bij de seculiere turken. Als je bedreigt word of je gezin dan is het makkelijk praten vanaf afstand.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, met de seculieren moet je dan ook oprecht te doen hebben: Wie had dít nu aanvankelijk voorzien, zo na de hervormingen van Atatürk! Al die lui echter, die wèl , en uit overtuiging, op Erdogan hebben gestemd omdat ze meer islamitische invloed wel zagen zitten en daarom automatisch ook hoopten, de seculieren meteen weer onder het juk te krijgen…..ARGH!

   Like

 5. M. zegt:

  Precies, de bevolking moet begrijpen dat er geen weg meer terug is als ons land volgepompt is.
  Misschien ook eens aan Rutte vragen waarom een land zich moet aanpassen aan iets dat in hun eigen boek zegt dat hun god de grootste misleider is van allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s