TAHARRUSH #METOO

Screenshot_217

(Door: Petra de Geus)

#Metoo presenteert zichzelf als een feministische beweging met een groot oog voor het onrecht van vrouwen. In haar activiteit is zij sterk selectief en haar beweging lijkt onderdeel van de grotere agenda om het westen te ondermijnen. Op The Post Online veegde Sid Lucassen onlangs de vloer aan met de stelling dat het #Metoo feminisme een nieuwe seksuele revolutie zou zijn. Als ik hem goed begrijp stelt hij dat #Metoo een nieuwe impuls geeft aan het (cultureel marxistische) slachtofferschap en dat het de westerse mannen en vrouwen verder uit elkaar drijft.

Om te beginnen, denk ik dat het heel goed is om ongewenste seksuele intimiteiten te veroordelen en te bestrijden, maar #Metoo heeft haar ongeloofwaardigheid in hoofdletters op het voorhoofd geschreven. Ten eerste, het komt plotseling op en ligt in het verlengde van al die andere pogingen om de westerse cultuur en waarden te ondermijnen. En verder, het is ernstig selectief in haar verontwaardiging, ik heb nog geen veroordelingen op #Metoo gezien van Tariq Ramadan. Hij verkrachtte meerdere minderjarige studentes en ook naar zijn laatste activiteit, de verkrachting van Henda Ayari, wordt niet gerefereerd. Integendeel, zij, het slachtoffer, wordt met de dood bedreigd. Het lijkt dat enkel blanke mannen aan de #Metoo schandpaal genageld moeten worden. En daarom is #Metoo ongeloofwaardig.

Ik denk dat je #Metoo niet los kunt zien van de LHBTQ discussie. Voor zover onze mannen al niet verworden zijn tot politiek correcte LHBTQ watjes, wordt de jacht nu geopend op de hetero man, met name de alfa male. Hiermee wordt, zoals Sid Lucassen terecht stelt, de kloof tussen de blanke man en vrouw vergroot.

Het is wonderlijk dat er zo veel drukte over de eenzijdige #Metoo is, terwijl tegelijkertijd informatie over de nieuwe Taharrush in Essen volkomen onderbelicht blijft. Op Halloween avond kwamen plotseling vanuit alle hoeken van het plein mannen met een Noord Afrikaanse achtergrond (“Neubürger”) die plotseling de aanwezigen lastig vielen, beroofden en waar mogelijk verkrachtten. Naar goed gebruik werd dit alles door de autoriteiten zoveel mogelijk onder de pet gehouden, maar uiteindelijk druppelde toch ergens het nieuws naar buiten dat het niet zo maar een groepje lastpakken was, maar dat het om ca. 1200 mannen ging. Het was dus een goed geplande, massale roof- en verkrachtingsraid op blanken. Wat mij hierover het meest verbijstert, is dat daarover op #Metoo geen woord te vinden is. Men maakt zich druk over iemand die 10 jaar geleden een keer in haar tiet is geknepen, maar een massale verkrachtingsraid wordt niet eens benoemt. Het lijkt er op dat #Metoo niets meer is dan het nieuwste Soros speeltje in de reeks Hoe verneuk je het Westen.

Ook over eerwraak blijft het pijnlijk stil op #Metoo. Op “ehrenmord.de” verzamelt Uta Glaubitz uiterst schokkende situaties, maar op #Metoo lees je er met geen woord over. Opzichtelijk zulke verschrikkelijke dingen verzwijgen en veel lichtere vergrijpen uit en te na exploiteren, dat is eenzijdigheid.

Waar vroeger de wrede onderdrukking en uitbuiting door het grootkapitaal een reden was om de Internationale te zingen, nu wordt men – gesteund door hetzelfde grootkapitaal (Soros cs) – geholpen om over de kleinste dingen, hoe lang geleden ook, de rode kaart van de zakdoek uit te spelen. Wat is het toch heerlijk om grenzeloos de zielenpiet uit te hangen, vooral als je het idee gegeven wordt dat je daarmee de wereld redt.

Tot zover heb ik geprobeerd het #Metoo feminisme in de bredere LHBTQ discussie te plaatsen. Maar het past in een nog bredere trend om de westerse cultuur te verkloten, namelijk de beeldvorming. Op de BBC werd een koningin uit de Renaissance gespeeld door een zwarte actrice. Mag ik even lachen? Natuurlijk is TV fictie, maar hier wordt toch duidelijk geprobeerd een historisch feit te verdonkeremanen. Er was nooit een zwarte koningin van Engeland. Straks wordt Willem van Oranje door een zwarte acteur gespeeld en moeten we geloven dat Nederland altijd al multicultureel was. De leugens zijn zo groot. En hoe moet ik dit zien in het licht van onze Zwarte Pieten discussie? Als Zwarte Piet zwart is, is het discriminatie en een zwarte Engelse koningin uit de Renaissance mag wel? Als je dat standpunt hardop durft te verdedigen, ben je rijp voor een psychiatrische inrichting.

En dan die serie waarbij misdaden worden nagespeeld. Dat mag nu enkel nog met blanke acteurs, hoewel de daders meestal Marokkanen zijn. Het moet standaard met blanke acteurs, want de Marokkanen zouden zich gediscrimineerd kunnen voelen. Waarheidsverkrachting om de daders niet boos te maken? Dat ruikt naar appeasing en zelfverloochening. Je wilt de waarheid geweld aandoen vanwege de gevoelens van de misdadigers? Dat is de omgekeerde wereld. En hoezo kunnen blanken zich niet gediscrimineerd voelen?

Het is meer of minder dezelfde drogreden waarom Wilders en Dewinter niet naar Molenbeek mochten: de gevoelens van …  een zekere religieuze minderheid. Het is werkelijk te bezopen voor woorden dat onze eigen parlementariërs niet in onze eigen stadswijken kunnen of mogen rond lopen. Welke boodschappen geef je daar mee af? Ik zal er enkele noemen: 1. Geweld loont 2. Niet aanpassen loont 3. Wij die hier de dienst uitmaken, steunen diegenen die zich niet aanpassen 4. Wilders en Dewinter en allen die op hen stemden, zijn losers die wij kunnen ringeloren 5. Democratie telt niet 6. Autochtonen tellen niet.

Screenshot_216

Ondertussen mag het Haagse Gemeenteraadslid, de ISIS-sympathisant Abdoe Khoulani, Joden beledigen en dan wordt hij door het OM ook nog vrijgesproken. Deze man zou wegens zijn ISIS- sympathie voor landverraad gearresteerd moeten worden. Het is een schande dat zo iemand Gemeenteraadslid mag zijn. En een schande dat hij niet door het OM wegens antisemitisme wordt veroordeeld. Het is meten met twee maten in het voordeel van degenen die alle kansen krijgen, maar zich liever gediscrimineerd voelen. Die zich Partij van de Eenheid noemen en die daarmee de indruk van eenheid willen pretenderen, maar ondertussen enkel met hun eigen islamitische eenheid bezig zijn. Waar Taqiyya al niet goed voor is.

Ondertussen gaat de afbraak van onze veiligheid verder. We zijn nu in de fase beland van het gevecht om de politie. Zowel in Nederland als Duitsland – en wie weet in welke landen nog meer – is de strijd om de politie in volle gang. In Nederland wordt Van der Laan vereerd, maar hij heeft op alle fronten gefaald. Een deradicaliseringsambtenaar die radicalisering promoot, een adviseur met een hoofddoekje die hoofddoekjes bij de politie promoot en een malle hoofdcommissaris Akerboom die dat nog wil doen ook. In Berlijn worden aspirant politieagenten geworven uit “Neubürger”, maar niet zomaar, nee, ze worden geworven uit de criminele clans die de politie zegt te bestrijden. Een hoge politieofficier meldde al dat de vijand zich inmiddels binnen de politie bevindt.

Het vraagt weinig voorstellingsvermogen wat een verder geïslamiseerde politie voor de veiligheid zal betekenen: Corruptie, chaos, misstanden, afnemende veiligheid voor de burger en een versnelde islamisering.

Het is geen vijf voor twaalf meer, het is inmiddels vijf over twaalf en het is hoog tijd voor actie.

Door:
Petra de Geus
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, establishment, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, socialisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op TAHARRUSH #METOO

 1. delamontagne zegt:

  Straat “scennetje” in Dts-land.
  1[één] oude Duitser en x-aantal “nieuwe” Duitsers……..
  https://vk.com/video207753182_456239492

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Alle kunstmatig in het leven geroepen discussies over bijv. het slavernij verleden, #metoo#, LHBTQ, zwarte Piet, MH 17 en noem maar op zijn er enkel en alleen om de discussie af te leiden van de werkelijke problematiek waarbij vergeleken alle andere zaken zullen verbleken: de islam.
  Het volk wordt op deze manier zeer slim in verwarring gebracht en kan zich niet meer focussen en gooit de handdoek in de ring en denkt: het zal allemaal wel.
  Koren op de molen van de EU, links en de islam.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Statler & Waldorf

   Heel juist gezien! De EU juicht chaos alleen maar toe, zodat zij op een gegeven moment kunnen ingrijpen en de volledige macht naar zich toetrekken.
   Velen hebben dit niet door!

   Like

 3. Orelius zegt:

  De metoo beweging waarschijnlijk opgericht door soros is er gewoon gekomen om te laten zien kijk het zijn niet alleen moslims die dit gedrag vertonen het gebeurd ook bij ons. Dat is de opzet. Linkse landveraders dat zijn het.

  Geliked door 1 persoon

  • Orelius zegt:

   Dat vergat ik nog . Vlag ophangen .laat de drie kleur voor je huis wapperen . Trots op je land geschiedenis en cultuur.

   Like

   • Marian zegt:

    En dan s’ nachts een baksteen door je ramen?

    Like

   • BertG. zegt:

    Niet om die baksteen door mijn ruit, maar leg mij nou eens uit waar ik trots op moet zijn.
    Ik schaam me kapot voor dit land, waar de bevolking als 2de rang inwoner wordt behandeld en alleen nog maar plichten heeft.
    Met de beste wil van de wereld kan ik nog niet bedenken waarom ik dan een vlag zou moeten ophangen.

    Like

  • Orelius zegt:

   Als je niet opstaat en iets doet kan je ook niet trots zijn als je al bang wordt van een baksteen door je ruit ziet het er slecht uit voor dit land want ze komen niet met bakstenen hoor. En waar moet je trots op zijn .ik kom uit een tijd dat dit land het paradijs op aarde was in de jaren 60 70 . Dat is weggegeven en dat moet terug . Daar ben ik trots op ja. We moeten niet zielig doen maar uit je luie stoel komen
   Mensen met pit en lef moeten we hebben geen klagers.

   Like

 4. Anna zegt:

  Een goed artikel!

  Like

 5. Ivanneau zegt:

  Helemaal met Petra eens. Echter denk ik niet dat het vijf over twaalf is maar eerder half één of nog later. 80% van de bevolking is inmiddels getransformeerd tot smartphone verslaafde zombies. Deze kun je alles wijsmaken want buiten de hersenloze wereldsterren en hypes kennen ze niemand om van geschiedenis, politiek, ideologieën, andere culturen of religies helemaal maar te zwijgen. Zelfs een openlijk liegende en bedriegende minpres wordt niet als zodanig herkend en zijn leugens worden massaal voor zoete koek geslikt. De zogenaamde lastenverlichting die deze zot beloofd, en waar bijna de hele bevolking euforisch over is, bestaat alleen uit het minder verhogen van de lasten dan zijn vorige plunderkabinet van plan was. Wiegel geeft vandaag in de Telegraaf toe dat de lasten nog altijd met 3,4 miljard stijgen en de Raad van State bevestigd dat. Oproep tot actie is in mijn ogen helaas zinloos. Tegen zoveel domheid is geen kruid gewassen en je kunt jezelf de vraag stellen of je voor zoveel onbenul je eigen hachje moet wagen. En voordat iemand over kinderen begint, ja die heb ik ook en Goddank zijn het nog geen zombies. De enige zinnige actie in mijn ogen is onderzoeken of je met een groep aan de Walking Dead kunt ontsnappen. De logische volgende vraag is dan: waarheen?

  Geliked door 2 people

 6. Cynicus zegt:

  Goed artikel geeft duidelijk aan waar het om gaat en dat metto-geneuzel is weer een der vele rookgordijnen en afleidingen. In de islam wordt een vrouw als tweederangs gezien die je als man mag gebruiken. Je ziet bij de supermarkten de moslimvrouwtjes met de hoofddoekjes de boodschappen sjouwen terwijl de man er naast loopt en die draagt niks (te lui) want de vrouw is zijn slavin. Die moslimmannen die zo doen zijn geen echte mannen. Wat een schijtvolk zeg !

  Geliked door 1 persoon

 7. Peacepipe zegt:

  Helaas maakt nog steeds een groot deel van de bevolking zichzelf wijs dat er niets aan de hand is! Men WiL het niet zien, want: “Want wat niet weet, wat niet deert”! Toch!?

  Like

 8. Pingback: HAND IN HAND . . . | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s