VIDEO: Poolse onafhankelijkheidsmars, 11-11-2017

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nationalisme, Patriottisme, Polen, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Poolse onafhankelijkheidsmars, 11-11-2017

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  WANNEER bij ONS?Zodat we v @markrutte & zijn ons door de strot gedouwde criminelen af komen? https://ejbron.wordpress.com/2017/11/11/video-poolse-onafhankelijkheidsmars-11-11-2017/ @wordpressdotcom

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Als nou nog een muur van noord naar zuid wordt gebouwd kunnen de voormalige oostblokkers die nu wèl terecht ‘Der antifaschistische Schutzwall’ noemen. Feitelijk hadden zij hem kunnen laten staan. De DDR had moeten willen zelfstandig door te blijven bestaan. Daar wonen de meeste Afd stemmers.

  Like

 3. Jan zegt:

  Als ik dit zie en dan denk aan de staatssecretaris van Defensie, Barbara Visser, weet ik dat wij reddeloos verloren zijn tegen de Saracenen. Trutje Visser heeft het te druk voor de spiegel, moet zich eerst optutten voor zij ten strijde trekt.

  Ook een beetje dom (net als Rutte)

  Misschien lijden haar hersenen ook aan anorexia, net als haar lijf

  Like

 4. ildiko zegt:

  hartverwarmend om te zien duizenden duizenden voor het zelfde doel marcheren: behoud van eigen identiteit vrijheid en onafhankelijkheid. Bravo bravo POLEN !

  Like

 5. Annette zegt:

  Indrukwekkend. Daar kan ik gewoon jaloers van worden. Dat zie ik hier of in Duitsland, België, Frankrijk nog niet gebeuren. In Polen krijg je nog mensenmenigten op de been. Misschien ooit hier?

  Like

 6. BertG. zegt:

  Zie zo iets hier maar van de grond te krijgen, volstrekt onmogelijk.
  De laatste grote demo hier is die van “ban de bom” en dat is ook alweer meer dan 35 jaar geleden.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Heel indrukwekkend!

  Like

 8. MF zegt:

  Veel respect voor Polen, Tsjechie, Hongarije !!!

  Die laten zich NIET kisten.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Linxe mensen hebben het nu over neonazi’s in Polen gaan de straat op met antisemitische leuzen. Het ministerie van waarheid maakt weer overuren.
  Nogmaals; als Polen de islam buiten de deur weet te houden, dan ligt daar de toekomst van Europa.

  Like

 10. M. zegt:

  Het word tijd dat we onze verschillen aan de kant zetten en wat eendracht krijgen met zijn allen.
  We hebben allemaal hetzelfde doel en dat is ons land gezond houden voor ons zelf en onze kinderen.
  Het zijn niet de joden, christenen, of atheïsten die ons in ons bestaan bedreigen.
  Het zijn juist alle drie de groepen die in hun bestaan bedreigd worden.
  Dat zou een band moeten scheppen zeker gezien de geschiedenis.
  Want ook toen werd het leed wat onschuldige mensen werd aangedaan stil gezwegen waarna de zwijgers zelf ook de lul waren.
  Als men onverschillig blijft voor het leed van deze mensen en de dreiging waaraan ze bloot staan is men onverschillig over het leed van zichzelf en de dreiging waaraan men zelf ook bloot komt te staan. Zoals de geschiedenis ons geleerd zou moeten hebben.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar komen ze nog wel achter met dat eeuwige wij en zij kamp wat ze telkens opzetten.
   Zie alleen hier hoe groot die verschillen zijn.
   De meeste christenen, niet allemaal, weigeren met een ongelovige door 1 deur te gaan.
   Ze blijven die strijd volhouden, dus waarom zou een normaal mens dan nog moeite gaan doen.
   Ze komen er vanzelf nog wel een keer achter, maar dan is het te laat.

   Like

 11. ... zegt:

  Het is heel goed om zo veel mensen te zien. Helaas zijn vele (misschien 20%) van hun gek – ze lopen met woorden over de God, ze zeggen “alleen witte Polen” enzovoort.
  Als ik Pools ben, weet ik meer dan wat buitenlanders zie. Op dit mars zijn ook mensen die niet ver van NSDAP van Hitler zijn. Die mensen zouden zwijg moeten doen.
  Natuurlijk is het niet nog dezelfde niveau maar ik zie een verschil tussen wat gebeurd 10 jaar geleden en wat gebeurt nu.

  Het doelwit is een – geen islam in Polen omdat we niet dezelfde fout wil doen. Het is genoeg om Westen Europa te zien.
  Polen als het land wil wat beste van Westen Europa, maar ook stopt wat slecht is, bijvoorbeeld gay rechten, islam enzovoort domme ideeen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Tijdens de mars ging het qua woordgebruik hard aan toe, wat natuurlijk ook ingegeven werd door Brussel en Merkel die de Polen voor fascisten, nazi’s en racisten uitmaken

  Chants included: “The whole Poland sings with us: f*** off with the refugees”, “God, honour, homeland”, “Not red, not rainbow but national Poland”, “One nation across the borders” and “F*** Antifa”.

  Some reports said that amid the sea of banners, messages included: “Clean Blood”, “Europe Will Be White” and “Pray for Islamic Holocaust”.
  The event, also attended by citizens of neighbouring countries, sent the world a clear anti-European Union, anti-liberal and anti-Islam message,…..

  Police estimate that 60,000 people took part in the nationalist demonstration.
  ..
  http://sheikyermami.com/2017/11/poland-white-europe-europe-must-be-white-pray-for-an-islamic-holocaust/

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Ik weet anders ook dat Polen na WO I, toen het een waar slagveld was tussen de legers van Duitsland en Oostenrijk-Hongarije tegen de Russen, erin was geslaagd om wederom zijn onafhankelijk te behouden en te voorkomen dat de communisten onder Vladimir Lenin in 1920 daar opnieuw binnen vielen. Het Rode Leger wilde namelijk het communisme in Europa verspreiden maar dat was toen godzijdank mislukt!
  Helaas woonden er in Polen enkele miljoenen Volksduitsers, Oekraïners, Wit-Russen, Litouwers en joden die door de Poolse regering werden onderdrukt om hun separatisme te ondermijnen waardoor deze bevolkingsgroepen snel een razende afkeer van Polen kregen. In 1938 lijfde Polen zelfs een deel van Tsjecho-Slowakije in toen Adolf Hitler dit land voor de helft veroverde. Nadat zowel hij en Jozef Stalin tijdens hun beruchte pact in 1939 sloten en Polen met oorlogsgeweld binnen vielen zagen de opgenoemde minderheidsgroepen hen oftewel aan als bevrijders of als bezetters. Stepan Bandera, werd toen de leider van de OUN, de organisatie van Oekraïense nationalisten, die aanvankelijk de Polen bestreden en later de Russen omdat zij een gruwelijk schrikbewind in Oost-Polen zaaiden onder de Polen, Wit-Russen, Oekraïners en Litouwers!
  Hierdoor hadden, nadat de Duitsers in 1941 Rusland binnenvielen, talloze Oekraïners uit Galicië hen als bevrijders ingehaald, samen met de opgenoemde groeperingen (hoewel in Galicië alle 800.000 joden werden uitgeroeid!) al werd hierna de uitgeroepen Oekraïense regering onder Bandera door de Duitsers opgedoekt, gelijk aan de regering in Litouwen.
  Veel Poolse Volksduitsers hadden zelfs dienst genomen in de Wehrmacht, de Waffen-SS en de SS-Einzatsgruppen om wraak te nemen op de Polen om het vreselijke bloedbad dat zij in 1939 aanrichten onder de Volksduitsers in Bromberg!
  Later zou de OUN vreselijk gaan huishouden onder de Polen en tijdens WO II strijden tegen de nazi’s, sovjetpartizanen, het Rode Leger en het Poolse Thuisleger en werden tienduizenden Polen door hen afgeslacht! De Polen en de Russen verjoegen in de periode 1944-1945 echter miljoenen Volksduitsers warbij er vele honderdduizenden van hen omkwamen!
  Dus daarbij kan ik me goed indenken waarom de huidige Polen NOOIT meer willen worden geknecht door de EU, zij daar GEEN minderheidsgroepen meer in dat land willen en ze herstelbetalingen van de Duitsers eisen ofschoon ze dat net zo gedaan de Russen konden vragen daar de communisten hen veel langer hebben onderdrukt dan de nazi’s!

  Like

 14. Jan zegt:

  Polen en de binnendringers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s