Winnaar van de Tsjechische verkiezingen tegen invoering van de euro en EU-minister van Financiën

Screenshot_239

(Vertaling: E.J. Bron)

Tsjechië wil niet toetreden tot de eurozone. “Ik wil geen verdere integratie, geen Europese minister van Financiën”, aldus de gedoodverfde Tsjechische minister-president Andrej Babiš (foto).

epoch times

Tsjechië wijst een toetreding tot de eurozone af. Dat zei de gedoodverfde Tsjechische minister-president Andrej Babiš tegenover het nieuwsblad “Focus”.

“We zouden eerst maar eens de vier fundamentele vrijheden van de EU moeten invoeren, het vrije verkeer van goederen, mensen, diensten en kapitaal”, aldus de toekomstige regeringschef. “Dat is ons nog niet gelukt”.

De banken van zijn land zouden gezond zijn en “over genoeg liquiditeit” beschikken, aldus Babiš verder. “Onze snelheid is beter dan die van het grootste deel van de landen van de eurozone.”

Hij zou niet geloven dat de euro voordeel zou opleveren voor buitenlandse investeerders. “Ik wil geen verdere integratie, geen Europese minister van Financiën.”

De 63-jarige is eveneens tegen de ongecontroleerde immigratie.

De multimiljardair en voormalige minister van Financiën Andrej Babiš wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe minister-president van Tsjechië. Zijn protestbeweging “ANO” heeft met ongeveer 30% van de stemmen duidelijk de parlementsverkiezingen gewonnen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, euro, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

23 reacties op Winnaar van de Tsjechische verkiezingen tegen invoering van de euro en EU-minister van Financiën

 1. Bob Fleumer zegt:

  In Tsjechië begint de Victorie, het gezonde verstand begint door te breken. Leve de samenwerking van soevereine staten!!!

  Like

 2. VarAway zegt:

  ZEER verstandige man!

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Deze Andrej Babišis is alles behalve een frisse jongen met een zeer dubieus verleden omtrent het verkrijgen van zijn vermogen maar goed, iemand die niks moet hebben van de islam, de EU en de Euro krijgt van mij het voordeel van de twijfel.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Statler & Waldorf. Het kan best zijn dat “Andrej Babisis is alles behalve een frisse jongen en zijn verleden is dubieus”. Maar hoeveel politici zijn tegenwoordig normale mensen met gezond verstand? Over heel Europa zijn politici met vunzige verleden en vooral HEDEN actief. Het merendeel van de parlementariërs in de EP en EU zijn ronduit valse individuen die er alles aan doen om zelf beter van te worden; kost wat het kost!, Verraad speelt bij hen de boventoon. Dus, voor een man die de speelregels van binnenuit kent, is dat niet zo vreemd dat hij juist gezonde afstand neemt van de EU en wijst gevaarlijke activiteiten zoals het toetreden tot de Euro zone af. Hij weet dat hij en zijn land hebben te maken met een organisatie die mentaal gelijk staat – qua morele maatstaven – aan een vuilniscontainer van een visrestaurant die lang niet werd gelegd.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Liever een dergelijke “onfris” heerschap als ide smeerlappen die de EU uitmaken.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   S&W.
   Je moet wat door de vingers kunnen zien.
   Als je als heilige ter dood werd gebracht ben je wel dood,
   En dit terwijl de zondaar er verder in zonde lustig op los leefde…

   Nietwaar…?

   Like

 4. ildiko zegt:

  TOP! hadden wij maar ook zo een minister, maar helaas, die van onze steeds dieper voor Brussel knielen.

  Like

 5. Mary zegt:

  Geweldig voor de Tsjechische bevolking ze worden niet verkocht en onderworpen aan de EUSSR dictators en hun Islamitische vrienden.

  Like

 6. sabine zegt:

  Waren ze hier maar zo wijs ! Hier proppen ze het hele land vol met islam en nep vluchtelingen die tot hun dood aan de bijstand en vervolgens aow lurken.

  Like

 7. Rene Kampers zegt:

  Moedige man met realiteitszin , wat de foto niet laat zien is dat hij zijn middelvinger omhoog steekt naar Brussel , de bakermat van het einde Europese beschaving ten gunste van Allah and his band

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De man heeft gelijk.
   Gewoon al die liberals naar Saoudi-Arabië of Abu Dhabi sturen, kan mij het schelen, kunnen ze daar aan die stad werken die 33 X groter dan NY moet worden..

   Like

 8. Jan zegt:

  ‘I Am a Jew,’ Czech President Milos Zeman Tells Algemeiner Gala

  ..
  Zeman, who was accepting The Algemeiner‘s “Warrior for Truth” award, declared that words by themselves were not enough. He highlighted the global risks facing Israel and the democratic world, especially “Islamic terrorism,” and the need for “concrete action.”

  https://www.algemeiner.com/2017/09/19/i-am-a-jew-czech-president-milos-zeman-tells-algemeiner-gala/

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik zit hier wel eens met ouder portugesen te praten over de tijd van Salazar.
  O.K. het was allemaal veel strenger, er mocht minder. enz.
  Echter er was bijna geen criminaliteit.
  Er werd niks gestolen enz.
  Salazar heeft in ieder geval EEN ding niet gedaan en dat was stelen voor hemzelf.
  Buiten zijn paleis, waar hij een groentetuin had, woonde hij in een rijtjeshuis en iemand zei dat hij dezelfde laarsjes is gestopt als waarmee hij 48 jaar eerder naar binnen is gekomen.
  Zo zuinig was hij voor zichzelf.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is waar Louis.
   Ik heb dit verhaal over Salazar eveneens en uit betrouwbare bron gehoord.
   Jullie in NL moeten het doen met ’n Rutte die scandeert dat NL zo’n prachtig land is met de beste en prachtigste mensen (en gezondheidszorg niet te vergeten natuurlijk…).
   Holle woorden van ’n crimineel luchtfiguur dat zijn eigen volk belazert en verraad.

   Komt in aanmerking voor bestraffing wegens hoogverraad…!

   Like

 10. Republikein zegt:

  “We zouden eerst maar eens de vier fundamentele vrijheden van de EU moeten invoeren, het vrije verkeer van goederen, mensen, diensten en kapitaal”, aldus de toekomstige regeringschef. “Dat is ons nog niet gelukt”.

  Kappuh joh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s