22 agenten gewond bij rellen in Brussel

Screenshot_243

(Door: Tessa Rens)

Bij de rellen in het centrum van Brussel zijn gisterenavond 22 politieagenten gewond geraakt. Dat bevestigt de Brusselse politie aan VTM NIEUWS. Ook een burger liep verwondingen op en werd naar het ziekenhuis gebracht, maar het is niet zeker of die bij de opstootjes betrokken was. De relschoppers staken voertuigen in brand, sloegen etalages in en plunderden ook enkele winkels. Voorlopig is niemand opgepakt.

Na afloop van de kwalificatiewedstrijd voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Marokko en Ivoorkust kwamen gisterenavond een driehonderdtal mensen [!] op straat in het centrum van Brussel. Ze kwamen er vieren dat Marokko zich gekwalificeerd had voor het WK met 0-2 winst, maar de sfeer sloeg al snel om en de groep begon keet te schoppen.

De jongeren [!] vernielden er grote delen van de kerstmarkt die op dat moment opgebouwd werd, staken zeker twee voertuigen in brand, gooiden verschillende ruiten in en er werden winkels geplunderd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

53 reacties op 22 agenten gewond bij rellen in Brussel

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. MF zegt:

  Kan ook gebeuren in:
  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nieuwegein, Gouda, Venlo en ga zo maar door…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Hier is maar 1 oplossing mogelijk, heel peleton mariniers er op af sturen en met scherp schieten, licence tro kill. Oppleuren met al dat maroctuig!!!

  Geliked door 2 people

 4. Jackholland zegt:

  Ik snap die politie nietwaarom niet met varkensgier al dat addergebroed van de straten spuiten. En heeft yuoussef of mo zich misdragen spuit in de brievenbus bij mama Fatima en papa achmed Moet je eens kijken hoe snel ze mak zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. spoorinmiddelsbijster zegt:

  22 Agenten gewond? Krankzinnig gewoon. En hoeveel personen heeft de politie neergeknuppeld of beter nog neergeschoten? Wat een fantastische aanleiding voor die schijt mohammedanen om onze steden, winkel, auto’s en helemaal geweldig onze Kerstmarkt te kunnen vernielen.
  Ja en er worden beelden opgevraagd en wat zal daar mee gebeuren? Laat me raden ze komen er gewoon allemaal mee weg. En wie gaan deze vernielingen en de kosten van de politie die op de been was betalen, je hoeft niet slim te zijn om dat te kunnen bedenken, zelfs die schijt mohammedanen snappen dat.

  Geliked door 3 people

 6. Claudia M. zegt:

  Hier in den lande was het ook raak.
  https://www.geenstijl.nl/5139359/marokkanen-vieren-feest-na-wk-kwalificatie/
  Het was blijkbaar overal een “feestje”…
  Deze in Utrecht; https://www.rtvutrecht.nl/sport/1689609/

  Dat wordt nog wat als ze straks dat EK winnen. Hopelijk zijn onze bestuurders hier dan op voorbereid. Misschien handig om als winkelier te kijken of stalen rolluiken zo snel mogelijk geïnstalleerd kunnen worden.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  ‘relschoppers’?
  ‘amokmakers’?
  ‘jongeren’?

  Waarom wordt er niet gewoon geschreven dat het om agressieve mohammedanen gaat?
  Ach, wat een domme vraag stel ik toch.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Hey meisje Tistochwat dat is verboten, dat mag niet gezegd worden, de mense zouden eens slecht kunnen denken over islamieten… dat zou niet goed zijn voor komende verkiezingen.
   Jij weet dat allemaal hé, ik pen dit gewoon om … ja voor wat eigenlijk ik weet het niet;

   Geliked door 1 persoon

 8. Trucker zegt:

  In Rotterdam gaf de politie het advies aan automobilisten om het centrum te mijden wegens de feestvierende voetballiefhebbers. ‘Zoek een alternatieve route’, was daar het advies
  Bovenstaande regel heb ik uit het artikel op ElsevierNL gehaald…
  Dat is dus het heden waar altijd achter de feiten aan gehold wordt, (in dit geval rellend en plunderend islam(ieten tuig) in brussel en eh ja rijd maar een blokje om want je kan er niet door.
  “Wij hebben geen politie genoeg want er zijn prioriteiten”” leuteren ze in brussel bij de politie.
  islam(ieten) zijn ongewenst en de middelen zijn voorhanden om islamietentuig (om daar mee te beginnen) eruit te halen en afzonderen.
  Ik ben zeker dat de huidige samenstelling van de politie eenheden met de dametjes er bij debet is aan het niet kunnen/willen ingrijpen bij zware escalerende situaties.
  Ik verklaar me nader (let wel ik ben geen vrouwenhater die ze als minderwaardig beschouwd maar), dames zijn in het algemeen niet geschikt om feiten als gisteren te kunnen stoppen, ze missen gewoon het fysieke overwicht op uit de hand lopende situaties.
  Als ik rond mij kijk en de vrouwelijke agentjes zie waar sommige eerder modepopjes lijken dan wat anders stel ik mij de vraag wie zal daar voor achteruit stappen… geen mens en zeker geen door adrenaline opgepepte rellende kerel (islamiet of belg).
  Kijk maar eens als er videootjes opduiken van vrouwelijke agenten die een arrestatie moeten verrichten of een gevecht stoppen, ik zou lachen ware het niet treurig.
  En dat weet ik dan wel er zijn politie agentes (en jawel mannen ook die er niks van bakken) die klungelen met de “schietvaardigheid” en dus krijgen ze zo vaak als mogelijk papierwerk.
  Dat is in een notendop de tragische realiteit, politie die minder fysiek geschikt is als in de vorige eeuw en agentjes die achteruit gaan ipv voorruit omdat ze bang zijn.
  Wie twijfelt aan dat laatste (ik heb het vele jaren eerder als eens gepend op E. J.’s blog) bij een rondvraag (in belgie) zeiden er (een substantieel deel zelfs) politie agenten (lekker anoniem dus geen schade) dat ze bij de politie gingen omdat het goed betaalde en een vaste job betekende.
  Dan krijg je dus interventies waar ze met schrik staan waar een vechtpartij nog het minste is want niet levensbedreigend, ik scheer ze niet allen over dezelfde kam maar ik heb vandaag weinig tot geen respect voor politie.

  Geliked door 3 people

  • Asgard zegt:

   Klopt Trucker,..het respect is ver te zoeken voor de politie, ze dwingen het ook niet meer af, komt puur door de bekeuringen die ze te pas en onpas uitdelen,…het totale respect is weg voor de politie bij de burger, puur alleen al door de bekeurinkjes, rij je 4 Km te hard op de A2 dan heb je al 40 euro aan je kont hangen,..een 5 baans autobaan waar je 100 mag rijden en niet harder voor klimaatbeheersing, je lacht je ballen onderhand uit je broek,..dit gaat gewoon allemaal te ver, je werkt je eigen te pestpleuris en in het weekend ligt er een bekeuring te wachten in je brievenbus,…kreeg er laatst ook 1tje uit Belgie, ik begreep die hele brief niet,..waarschijnlijk moest ik eerst mn verhaal vertellen waarom ik half op een fietspad stond voor het laden en lossen??????? Ik heb daar niets mee gedaan en een paar weken laten weer een prent in de bus, of ik ff 160 euro wilde dokken voor het laden en lassen half op een fietspad,..dat was in Brussel bij Station Noord Centraal,..alles was daar op de schop, straten afgesloten,…teringzooi dus!

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Ik verwed er mijn linkerwijsvinger (haha niet de rechtse natuurlijk) om dat een islamiet die hetzelfde deed als jij niet geverbaliseerd zou worden, de politie rijd dan gewoon een blokje om.

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Trucker,..haha, streker nog het was een allochtone agent,..dus ikdenk zeker dat je gelijk hebt met wat je schrijft! 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Asgard, dat komt door 2 dingen. 1e: politieagenten worden niet meer geselecteerd op hun postuur, hun grote handen en de bereidheid om iemand soms een beste stomp voor zijn harses te geven, maar op hun verbale begaafdheid overal een punt aan te lullen in plaats van de wapenstok te gebruiken. 2e: De politiek, justitie en de rechterlijke macht, aangevoerd door de advocatuur, hebben van de politiehandhaving op straat en in het algemeen, een farce gemaakt waardoor de agenten op straat totaal geen respect meer ervaren Agenten MOGEN er niet op los slaan en durven dat ook niet meer. Dus die agenten staan met 1 been in de gevangenis en met het andere been in het ziekenhuis. Uitgescholden en mishandeld door het fijne publiek, moeten zij hun werk doen, daarbij met alle middelen dwarsgezeten door hun eigen werkgever en de advocatuur. Ga er maar aanstaan. Laat al die poilitieagenten zich eens ziek melden en zich aansluitend laten afkeuren, doen ze voor zichzelf goed werk. Van mij kan heel nederland de pest krijgen en ik steek geen vinger uit voor niemand. Zo dat is de mentaliteit die mede door onze regering en de fijne linkse klootzakken, ook bij mij ontstaan en nooit meer overgaat. Dat zouden meer mensen moeten doen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Er komt ’n dag dat niemand zal merken dat de politie de laatste twee weken aan het staken is.

    Like

 9. fleckie zegt:

  Men kon zien dat er door EEN? auto masr? de water uit gebruikt werd. WAAROM niet meerdere autos naast elkaar ( de breedte van de straat benutten) om het ( islamitische) marokkaanse tuig voor eens en goed,…..MORES te LEREN?

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Komt er van als je jezelf opdoekt, je leefgebied niet meer verdedigt en foute regenten kiest! Eigen schuld, dikke puinzooi!

  Geliked door 1 persoon

 11. Marian zegt:

  Zijn de Noord Afrikaanse knuffeltjes weer bezig geweest. Moet je zien wat Geert allemaal wordt toegewenst en wie neemt het op voor hem op? Voor mij mogen ze dit soort Marokkers er meteen uit sodemieteren. Wij willen minder minder en nog eens minder Marokkanen overheid.

  Geliked door 1 persoon

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Niet alleen dit soort Marokkanen eruit trappen en niet minder minder Marokkanen maar geen, geen, geen 1 Marokkaan meer in Nederland en Europa. Hetzelfde geldt voor alles wat uit Afrika en het Midden Oosten komt. Godsdienst het zou verboden moeten worden maar voor Christenen zou ik toch een uitzondering willen maken want die worden nou echt vervolgd en hebben alle reden om te vluchten.

   Geliked door 2 people

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Mitrailleurs zijn gemaakt om grote rebellerende mensenmassa’s heel snel te neutraliseren. Dat geldt ook voor vlammenwerpers. Om problemen op te lossen dien je ze wel te gebruiken.

  Geliked door 3 people

 13. Wim Vreeswijk zegt:

  Ze hadden beter dat hoofdkantoor van die Europarlementariërs daar in Brussel aan kunnen vallen, maar nu worden hardwerkende middenstanders en winkeliers nog eens gedupeerd !

  Geliked door 4 people

 14. Johan zegt:

  De Belgische overheid trad veel te laks op. Er werd zelfs niemand aangehouden. Maar wanneer Wilders op bezoek wil in Molenbeek, is diezelfde overheid er als de kippen bij om dat te verhinderen.
  Uit dit alles blijkt, dat er gewoon teveel Marokkanen wonen in België. Ze drukken een buitengewoon negatief stempel op de samenleving en denken dat ze zich alles kunnen permitteren.

  Geliked door 1 persoon

 15. scherpschutter zegt:

  Gaat de goede kant op in Brussel. Nou alleen nog het EU.hoofdkwartier in de fik, Juncker en Timmermans gestenigd, daarna gaan we weer terug naar de oude orde. Ga door Marokkanen, jullie zijn op de goede weg

  Geliked door 5 people

 16. Harry Willemse zegt:

  Goh, wat een toeval. In diverse steden is er door Marokkanen “gevierd” dat Marokko heeft gewonnen. Tijdens de “viering” is er niemand opgepakt. Zal wel toeval zijn.

  Geliked door 1 persoon

 17. boorzalf zegt:

  Gewoon met scherp schieten op die rifapen, tja, het zal je autootje maar zijn dat gesloopt wordt.

  Geliked door 1 persoon

  • decloese1945 zegt:

   1 verbrande auto is mij 100 dode moslims waard. wilt u nog meer weten hoe ik over de moslims denk ?

   Like

   • Trucker zegt:

    dit is DE retorische vraag van het jaar.
    Behalve de trollen/linkse/multikulle/islamofiele gluurders op E.J.’s blog is er hier geen mens die denkt dat een islamiet waardevol is.

    Geliked door 1 persoon

 18. Geronimo zegt:

  Wel, het is allemaal nog vele keren erger dan dit alleen.
  Als Filip De Winter samen met Geert Wilders even een bezoekje aan Brussel wil brengen, dan wordt dit hem verboden, want provocerend voor de moslims in brussèlabad. De situatie zou eens kunnen escaleren.

  Nu evenwel blijkbaar geen vuiltje aan de lucht, alhoewel er genoeg precedenten aanwezig waren om het tegendeel te doen vermoeden.
  Maar ja, slachtoffers van al dat Marokkaans crapuul waren nu eenmaal slechts de echte Brusselaars .

  Lees hieronder wat bepaalde politieagenten anoniem hierover te vertellen hebben. Het hele artikel kan u lezen via de onderstaande link:

  «Op de Lemonnierlaan stelden we vast dat er werd geplunderd. Dat handelszaken werden bestolen voor de ogen van een peloton. Er mocht niet ingegrepen worden, omdat de situatie dan wel eens zou kunnen escaleren. En dat is niet de eerste keer! Dat is toch om zot van te worden.”

  “We hebben traangas, we hebben rubberkogels. Het enige dat we niet hebben is de formele toestemming om ze ook echt in te zetten”, klinkt het. Verder vertellen de agenten hoe zelfs brandweermannen die probeerden een brandende wagen te blussen, plots werden bekogeld door jongeren en zich moesten terugtrekken.»

  http://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171112_03181313//?_section=55814355&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=pm&adh_i=53ed565e78eb9440ce72e01552c0a59f&imai=757a1108-978e-4f2d-8465-cf01792c682b&M_BT=325319930941

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Wat zou er met mij gebeurd zijn als ik een auto in de fik had gestoken?

  Like

 20. Wim Vreeswijk zegt:

  IK zal me morgen maar eens melden bij de Hongaarse Ambassade voor een inreisvisum, want in West Europa wordt het never nooit wat met die corrupte en incompetente bende hier !

  Like

 21. Metten zegt:

  Reactie van politie tegen een gedupeerde handelaar toen die hen vroeg waarom zij niet doortastend waren opgetreden: “Ach ge weet dat toch hé meneer, dat is de politiek.”
  VRT-nieuws zondag 12/11/17.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Tijd voor een sterfhuisconstructie.

  Like

 23. Rene Kampers zegt:

  Stel je even voor , het omgekeerde 22 Marokkanen gewond tijdens politieoptreden ,O schande ! Voor de gevolgen , laat uw fantasie de vrije loop

  Geliked door 1 persoon

 24. Wim Vreeswijk zegt:

  Een verschrikkelijke afgang dat 22 agenten zich het ziekenhuis in laten meppen. In Marokko waren ze helemaal invalide getrapt door het leger.

  Geliked door 1 persoon

 25. Wim Vreeswijk zegt:

  Het wordt tijd voor een motie van wantrouwen tegen de verantwoordelijhk burgemeester in Brussel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Beste Wim.
   Welke van de 24 burgemeesters wil je hebben…?

   Like

   • Wim Vreeswijk zegt:

    Dat is een goede vraag Paul ! Typerend voor de ‘bestuurskracht’ van Brussel dat er daar inderdaad veel te veel burgemeesters rondlopen. Wellicht is dat een van de oorzaken van deze anarchie !

    Like

 26. Wim Vreeswijk zegt:

  Voor emigratie naar Hongarije en een rustige oude dag moet je bellen naar de Nederlandse Ambassade te Boedapest. Bereikbaar 003613366300. Uiteraard spreken ze daar Nederlands. Wellicht dat zij daar informatie hebben over visa, voorwaarden e.d. Want in West-Europa komt het volgens mij nooit meer goed met dat zooitje slapjanussen in de regering !

  Like

 27. Wim Vreeswijk zegt:

  Ze hebben in Boedapest een professionele Nederlandse Vereniging die wellicht alle informatie kan verstrekken. Het is eenvoudig om daar naar toe te verkassen omdat het een Schengenlid is met open grenzen. Dat wil zeggen: open alleen voor (West)-Europeanen. Wellicht is in Hongarije de koopkracht aanzienlijk groter en de woningen qua koop of huur veel goedkoper.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s