Niet wij zijn extreemrechts, jullie zijn extreemlinks!

Screenshot_249

(Door: Jan Gajentaan)

Beste NPO-presentatoren, NRC-redactie, leden van het partijkartel, bobo’s van werkgevers en werknemers en andere vertegenwoordigers van het dominante globalistische cultuur-relativerende eenheidsdenken. Ik heb een verzoek: stop een keer met het frame dat wij (de eurosceptici, de populisten, of welk etiket daar ook op geplakt wordt) extreemrechts zijn en jullie het verstandige midden belichamen.

Ja, ik behoor tot die pakweg een kwart van de Nederlandse bevolking die vindt dat het mooi genoeg is geweest met het open grenzen beleid, het jan en alleman maar toelaten, het slopen van de eigen cultuur en de o zo foute tolerantie ten opzichte van de agressieve islam, die onze verworvenheden zoals emancipatie van mannen en vrouwen en de vrijheid van meningsuiting bedreigt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Niet wij zijn extreemrechts, jullie zijn extreemlinks!

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Marian zegt:

  Zo kan je het ook zien

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  geniet hier van het raadsel der extremen

  verheffend nuchter op de verbale korrel nemen

  ’t zal vast niet helpen, want de overmacht is groot,

  en wij missen domweg uit fatsoen te vaak de boot

  ook hebben we tegen beter weten in te lang gezwegen,

  dus komen nu naast Links-extreme haat óók nog onszelf dus tegen !

  .

  Jasterke

  .

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Dom links volk hebben maar één hersencel dus verwacht daar niets van !

  Like

 5. MF zegt:

  … de islam is helemaal niet multi-culti, maar mono-culti: er is maar 1 cultuur en dat is islam.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  De links-extremisten doen me denken aan een fabel over een ezel die vriendschap (?) sloot met een hyena hoewel het laatste dier meer banger leek voor het eerste dier. Toen de ezel vroeg hoe dat kwam gaf de hyena als antwoord dat deze juist bang was voor de oren van de ezel omdat deze op horens leken, De ezel balkte toen lachend uit dat zijn oren volkomen onschuldig waren waarna de hyena zijn angst voor de ezel overwon, hem overmeesterde en hierna doodde!
  Het moraal hiervan luidt: “Als je door een ander persoon voor sterker wordt aangezien, laat hem dan in die waan want anders overrompeld hij jou alsnog!” Altijd lief en aardig zijn tegen je potentiële vijanden zal hen andersom toch NOOIT veranderen en ik spreek uit eigen ervaring omdat ik op mijn middelbare schol ook dacht dat de pesters en ruziemakers, die mijn leven daar bijna tot een hel maakten, met onderhandelen van gedachtes waren te veranderen. En toen dat niet lukte ben ik alsnog tegen hen in verzet gekomen en begon ik erop los te slaan waardoor ze me eindelijk voorgoed met rust lieten!
  De links-extremisten hebben helaas al tijdenlang een ontzettend laag IQ waarbij ezels en varkens nog vele honderden malen slimmer zijn dan zijzelf!

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  ik behoor tot die pakweg een kwart van de Nederlandse bevolking die vindt dat het mooi genoeg is geweest met het open grenzen beleid, het jan en alleman maar toelaten, het slopen van de eigen cultuur en de o zo foute tolerantie ten opzichte van de agressieve islam

  Slechts een kwart dat zijn verstand gebruikt? 😦

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat om 17:51

   Ik behoor ook tot die groep. We zijn dus nog een minderheid. Als de rest niet snel van gedachten verandert, dan wordt het voor ons vechten tegen de bierkaai.

   Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dat extreem-links met méér- en tegelijkertijd agressiever is, dan extreem-rechts, dat geloof ik beslist óók.
  Dat komt onder meer, doordat zij door de jaren heen onwillekeurig tóch van buitenaf meer zijn gestijfd in het (verkeerde) idee, dat z i j uiteindelijk ‘het goede’ nastreefden, ook al waren ze daar nu en dan wat erg fanatiek in.
  Over hèn is in de MSM altijd nog wel gesproken, als over “idealisten,”al gingen ze dan misschien wat te ver, een begrip dat vrijwel nooit in verband met extreem-rechts gebruikt is. En te vrezen valt, dat ze dat zeer alert hebben opgepikt. Met als gevolg een grotere zelfverzekerdheid en minder schroom om zich naar buiten toe te profileren.
  Dat is geleidelijk zo gegroeid en dat krijg je er niet zomaar meer uit ook.
  Met “dank” aan de Frankfurter Schule, uiteraard; die maakt alle verschil uit: Extreem-rechts beschikt niet over zo’n duidelijk aanwezige bakermat.

  Geliked door 1 persoon

 9. Peacepipe zegt:

  Helemaal mee eens!
  Het meeste verbaasd mij in deze nu al jaren durende discussie, dat niet méér westerse vrouwen van zich laten horen in de strijd tegen de oprukkende onderdrukking. (sharia) Zij zullen de eerste én de zwaarste slachtoffers zijn van de islamisering.
  Gelukkig zijn op deze site een aantal vrouwen die hun mening wél kenbaar maken, maar dat zouden er véél méér moeten zijn!

  Geliked door 1 persoon

 10. Thoth zegt:

  Of deze gast, genaamd Lucassen, immigatie-‘deskundige’ aan de UvL. ‘ik als wetenschapper’ zegt’ie. Die gast is compleet gestoord. Wat bedoelt’ie daar nu mee als wetenschapper, iets waarbij je als wetenschapper iets in de boom kan hangen? Historicus, laat mij niet lachen. Het is alleen hoe jij dit nu opvat. Niks meer, niks minder.

  Like

 11. Anton Haksteeg zegt:

  Nederland kent geen enkele immigratie “deskundige” want anders was het land niet al zover verrot met marokkanen en turkse moslims. Historicus? Om te gillen. Ze weten niet eens wat de Staten Generaal deden tegen de turkse moslims in de tijd van de Zeven Provienciën.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Duidelijk en helder geformuleerd. Maar hier zullen “zij die nu de dienst uitmaken” niet op ingaan. Doen ze dat wel dan stort hun hele kaartenhuis waar 40 jaar aan gebouwd en tot in het absurde geschaafd werd in no time in elkaar. Dat willen ze niet en kunnen ze niet want hier zijn tienduizenden carrières mee gemoeid en dat vette pensioen willen ze straks maar al te graag hebben. Het zal allemaal uitdraaien op chaos, geweld en veel bloed in de Europese straten. Is overigens nu al het geval maar zelf dat wordt anders geduid. Wit is zwart en recht is krom.

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Dat wordt de komende tijd alleen maar erger.
   Kan mij nog herinneren dat men een jaar of 20 geleden zo meewarig en denigrerend sprak over ”dat achterlijke Joegoslavie”. Maar heel West Europa stevent tegenwoordig af op dezelfde toestanden.
   De humanitaire ramp die daarvan het gevolg zal zijn zal de ogen van de massa wel openen. Maar de prijs die daarvoor betaald zal worden moet helaas weer in bloed, leed, chaos en ellende worden geschreven. Klaarblijkelijk is de mensheid onverbeterlijk wat dat betreft. Laten we maar hopen dat het hier in de Lage Landen ietwat beperkt blijft.

   Like

 13. Republikein zegt:

  Een jarenlange relatie in de vrienden/kennissenkring werd onlangs door mij verbroken vanwege mijn radicale opvattingen.
  Het broeide al een hele tijd en nu barste de bom en da-ag fijne vrienden.
  Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en ben blij geen vrienden te hebben.
  Virtuële vrienden zijn welkom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s