Op de drempel naar het totalitaire Europa

Screenshot_255

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De EU bevindt zich op de drempel naar het totalitaire centralistische machtsapparaat, dat de weg naar een “Nieuwe Wereldorde” moet effenen, waarin de westerse financiële oligarchie de toon aangeeft.

Contra magazine

Ongeacht de demografische teloorgang van het Westen, die tegenover de opkomst van de vitale Afrikaanse volkeren staat, proberen de globalistische krachten van de Trans-Atlantische constante de weg naar een “Nieuwe Wereldorde” te effenen, waarvoor de totale controle over het versplinterde Europa absoluut noodzakelijk is.

Want net zoals graaf Coudenhoven-Kalergi het met zijn utopie van een verenigd noordelijk rijk van San Francisco tot aan Vladivostok omschreef (waarbij Rusland eerst nog ten gunste van het Westen moet vallen), zal het er na de Europese vereniging onder één enkel regime toe komen dat de volgende stap (het militaire bondgenootschap via de NAVO is er al, TTIP en CETA zouden eerste economische ketens zijn), een vereniging van Noord-Amerika met Europa, nog slechts een formaliteit zou zijn. Het Rusland van Poetin, dat (nog) tegenstand biedt, moet daarom nog – met welke middelen dan ook – “omgedraaid” worden.

Om deze eerste belangrijke stap, de vereniging van Europa onder één regime, te realiseren, zette men tot nu toe – zoals Jean-Claude Juncker dat al zo treffend uitdrukte – in op een politiek van kleine stappen. De volgende belangrijke “kleine stap” zal het creëren van een “Europese monetair fonds” zijn, waarmee de eurocraten de totale controle over de financiën van de eurolanden zullen krijgen. Hoe dan ook betekent dit ook: de (in de grondwetten van de EU-landen vastgelegde) nationale begrotingszeggenschap, die normaal gesproken bij de parlementen ligt, raakt in onbruik. Dat betekent echter ook: de eurocraten zullen uiteindelijk ook het Europese belastingsysteem bepalen.

Daarbij komen al plannen voor een EU-leger (als aanvulling op de NAVO-structuren), de “Eurogendfor” bestaat al en het is nog slechts een kwestie van tijd totdat ook de hele politie, evenals de geheime diensten, onder volledige controle van Brussel staan. Het “totale Europa” moet er dan voor zorgen dat de zich aftekenende tanende geopolitieke macht van het “Westen” (dus van de VS, van de Europese VS-vazallen plus aanhang) zich indien mogelijk concentreert, om zodoende de “Nieuwe Wereldorde” te kunnen invoeren, waarin de megaconcerns (onder controle van de westelijke financiële oligarchie) uiteindelijk de overhand hebben en het complete systeem (meer nog dan tot nu toe) controleren en domineren.

Want daarom zijn de Amerikanen op dit moment ook zo actief in Afrika (en ondersteunen daar de Fransen), temeer omdat de Chinezen op het “zwarte continent” steeds vastere voet krijgen, wat de westelijke financiële oligarchie niet echt bevalt, alhoewel daar ook al enkele van deze mensen (o.a. de Rockefellers sinds 1863!) eveneens actief zijn en proberen in het rijk van het midden verankerd te zijn. Men schijnt daar echter nog geen controle over het systeem te hebben gekregen, zoals in het “westen” het geval is, zodat men China wat dit betreft nog als “vijandig” beschouwt.

Wanneer Europa compleet in bezit komt van de westelijke financiële oligarchie, doordat de Europese Unie zich in feite tot een totalitaire centrale staat ontwikkelt, dan wordt het moeilijk om dit nog terug te kunnen draaien. Des te belangrijker is het om hier verzet tegen te bieden, voordat het te laat is.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, Europa, EUSSR, Globalisering, landverraad, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Op de drempel naar het totalitaire Europa

 1. guusvelraeds zegt:

  Zolang het doorsnee volk meer te porren is (middels massa propaganda) voor de #metoo hysterie, de klimaat hysterie en de gender hysterie zolang blijven echte bedreigingen zoals islamisering en globalisering buiten het zichtveld.

  Geliked door 1 persoon

 2. MF zegt:

  Het West-Romeinse Rijk ging kapot aan decadentie. Zo zal het de EU ook vergaan… Het vertoont al diezelfde decadente tekenen. Wat dacht je van transgender, massale homofilie, gederneutraal. Kan niet.

  P.S. Ik heb niets tegen homo, s , maar wel tegen het massaal cultiveren van homofilie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thom zegt:

  Europa is nergens op weg naar toe. Europa is finished. Het heeft straks geen produktie meer, geen kennis, geen geld maar alleen rotzooi en ellende en moslimbeblaat. Europa is de nieuwe Derde Wereld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Petra DeBoer zegt:

  De raad van state heeft een rapport geschreven over de muntunie. Het volledige rapport is te downloaden en zeer interessant. Het is het resultaat van een motie die van Omtzigt indiende en aangenomen werd.

  https://www.raadvanstate.nl/pers/persberichten/tekst-persbericht.html?id=1094&summary_only=&category_id=8

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Met dit soort van uiterst dwaze en doldrieste avonturen van de E.U. gaat het dezelfde kant op als van de Nazi’s, die dachten een duizendjarig rijk te hebben geschapen. Eerst zal de Europese mens worden onderdrukt en geknecht. Het vervolg hiervan is een burgeroorlog waarbij vele miljoenen mensen het leven zullen laten en de overblijvers zich mogelijk geconfronteerd zullen zien met de Sharia. Waar de tweede wereldoorlog na 5 jaar toch op zijn eind liep, zal het bij de Islam niet zo vlotjes gaan. Mogelijk blijven we er wel 100 tot 150 jaar mee zitten. Zo’n beetje als de 80 jarige oorlog. En als het tegenzit gaat de Islam nooit meer uit Europa weg. Turkije en het midden Oosten maakten het al mee, want in een grijs verleden waren zij ooit Christelijk.

  Like

 6. Cynicus zegt:

  De EU zal onderdrukkend zijn voor de autochtone Europeanen en de middenklasse. .

  Like

 7. sabine zegt:

  EU richting afvoerputje, te veel nep asielzoekers , noord afrikanen , roemenen en albanezen die hier grotendeels alleen zijn voor drugs deals, zakkenrollerij , inbraken , aanrandingen , steekpartyen, onterechtte bijstandsuitkeringen , maar totaal niet om onze economie te stimuleren

  Like

 8. Qvic zegt:

  Ach, als de de omschakeling naar enkel het zogenaamde duurzame stroom uit windmolens en zonnepanelen een feit zou zijn en alle kolen,gas en kerncentrales gesloten zijn. Dan krijgen we black-outs op het stroomnetwerk en daarmee zijn ook alle digitale betaalmiddelen onbruikbaar. Zo ook alle mobielen netwerken. Dan breekt de hel los en is leven in Europa terug naar het verleden en over een economie praten we niet meer over, want die zal er dan niet meer wezen. Dan kunnen die mohammedanen hun hart ophalen, want dan is de EU net zo als in hun vroegere thuislanden, alleen veel kouder en natter en daar houden die mohammedanen niet van. Dan lost alles van zelf op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s