Zweden: ISIS-propagandalied op de radio

Screenshot_254

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

In Malmö hebben aanhangers van ISIS een radiozender gekaapt en van daaruit een half uur lang ISIS-propaganda laten uitzenden. Zweden staat compleet op de rand van omvallen.

Contra magazine

Volgens een bericht is het “onbekenden” gelukt om 30 minuten lang bij de radiozender “Mix Megapol” in Malmö om ongeveer 08.30 uur ´s morgens afgelopen vrijdag ISIS-propaganda te laten uitzenden. Er werd een rekruteringslied van ISIS, “Voor de zaak van Allah”, in plaats van een hit-mix uit de jaren-80, de jaren-90 en de beginjaren 2000 uitgezonden.

In een persuitzending verkondigde de marketingdirecteur van de zender, Jakob Gravestam, dat men “dit voorval aan de politie en aan de Zweedse post- en telecom-autoriteit” zou melden. Hij bevestigde ook dat het ongeveer drie minuten durende propagandalied van ISIS in totaal een half uur lang achter elkaar werd afgespeeld. Daarin worden mensen uit het Westen ertoe opgeroepen om toe te treden tot ISIS en daarvoor maagden in het paradijs te krijgen.

Zweden wordt zienderogen een “failed state”, waarin steeds meer “No-Go-Areas” ontstaan en de immigranten – overwegend uit het Midden-Oosten en de Hoorn van Afrika – de controle overnemen. Dit wordt ook duidelijk aan de hand van de door Eurostat voorspelde bevolkingsontwikkeling in Zweden tot 2080: volgens Eurostat (grafiek) zou het aantal inwoners in het Scandinavische land tot 2080 met bijna de helft naar 14,4 miljoen mensen toenemen. Als je bedenkt dat het aantal etnische Zweden (dus zonder migratieachtergrond) op dit moment ongeveer 8 miljoen mensen bedraagt en dat dit aantal tot het jaar 2080 gemakkelijk naar 6,5 miljoen zou kunnen afnemen, dan kun je je voorstellen hoe het er bij een verhouding van ongeveer 6,5 tegen 7,9 miljoen in het land zal uitzien – vooral gezien het feit dat de Zweden gemiddeld duidelijk ouder zijn dan de immigranten.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zweden: ISIS-propagandalied op de radio

 1. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Ze krijgen het gratis, de vieze parasieten.
  Maar net als bij kakkerlakken gaan ze uiteindelijk elkaar te lijf als er niks meer te vreten valt. Want werken doen ze niet, nooit.

  Like

 2. Marian zegt:

  Begint Zweden niet langzamerhand een gevaarlijk land voor Europa te worden? Het land zou een mooie uitvalbasis kunnen worden met al die steun die ze van Zweden krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Demografische eenheden zoals hoeveel inwoners met- of zonder migratieachtergrond doen er feitelijk niet meer toe.
  Wie de toon zet in een land die maakt de dienst uit.
  Moslims dus.
  En dat is in geheel Europa een simpel vast te stellen feit.

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Ik heb wel gelezen dat de zender gehackt werd. Dus niet fysiek bezet. Is heel belangrijk te weten en er is een groot verschil tussen gehackt worden of fysiek binnen dringen. Overigens wil ik het gehackt worden niet marginaliseren. Nu leunt dit bericht naar mijn smaak een beetje tegen fake news aan.

  http://www.terreurnieuws.com/l/populair-zweeds-radiostation-gehackt-en-speelt-is-wervingslied/

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Er is nog een sprankeltje hoop voor europa: Orban. Die beseft dat moskees moeten worden verboden, overal en met onmiddellijke ingang.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Als je maar genoeg zieke geesten in je land hebt, komt het vanzelf zo ver. Hier nog weer een keer 1 van hen; Biskop Eva Brunne, een voor een land gevaarlijke Muts! Zal nog wel geen #metoo de wereld ingestuurd hebben!

   Geliked door 1 persoon

   • Cynicus zegt:

    Wat een walgelijke valse heks deze lelijke Zweedse pottenbischop. Geen wonder dat de kerken leeglopen met al dat glibberige “verbindende” geouwehoer met de islam. De islam wil geen verbinding de islam eist onderwerping. Het woord islam betekent onderwerping.

    Like

 8. Rene Kampers zegt:

  Het IS propagandal lied werd ingezongen door “nonkel BOB de grote kindervriend van de toenmalige BRT….De tekst “”vrolijke , vrolijke vrienden daaat zijn wij enz enz

  Like

 9. Piet Karbiet. zegt:

  Zweden is verloren. Bij 25% mossels in je land ben je al klaar. No-go areas, stijgende criminaliteit, intimidatie, infiltratie bij justitie en in de politiek, verkrachtingen, hoge geboortecijfers, werkloosheid, drugsgangs, wapens, burgeroorlog Je hoeft niet te wachten tot 50% ofzo.

  Like

 10. Pingback: ISIS KAAPT RADIOZENDER IN ZWEDEN! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s