Enorme watertanks moeten binnensteden beschermen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat grenscontroles nog steeds ontbreken

De adventstijd komt dichterbij en dus ook de periode van de kerstmarkten. En ook de herinnering aan de 19e december 2016, de islamitisch gemotiveerde terreuraanslag in Berlijn. Steden “beveiligen” hun markten met betonblokken, versperringen en watertanks.

Die Freie Welt

Nog steeds verbinden de meeste mensen met het begrip van de kerstmarkt beelden van kleine, feestelijk versierde kraampjes, die op het centrale plein van de stad rondom de grote kerstboom staan opgesteld. Overal hangt de geur van gesuikerde appels en andere lekkernijen in de lucht, hier en daar wordt een kerstlied gespeeld, traditionele handwerkers bieden hun waren te koop aan en onwillekeurig ga je langzamer lopen bij het betreden van de kerstmarkt.

Maar dat is niet meer.

Want sinds twee jaar overvalt de mensen in het land een niet goed, een onbehaaglijk gevoel als ze een bezoek brengen aan evenementen in de buitenlucht. Vooral sinds de 19e december 2016, de islamitisch gemotiveerde terreuraanslag op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn, is deze ongedwongenheid verloren gegaan. Destijds raasde de Tunesiër Anis Amri met een vrachtwagen in deze markt en vermoordde op beestachtige wijze ettelijke bezoekers.

Sindsdien richten Duitse steden en gemeenten allerlei soorten barricades op om hun evenementen te beveiligen. Betonblokken van verschillende vorm worden ingezet, in de sociale media worden ze vaak “Merkel-lego” genoemd. Maar een test van de Dekra heeft bewezen dat deze betonblokken in principe slechts een alibi-handeling zijn. Een vrachtwagen van 10 ton heeft zonder grote problemen ettelijke van deze betonblokken kapotgemaakt voordat hij tot stilstand kwam.

In Hagen, in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, worden daarom enorme watertanks ingezet. Deze kunststof dobbelstenen (foto) zijn met 1000 liter water gevuld en worden verankerd in een metalen frame. Deze korven, 20 in totaal, worden bij de ingangen van de voetgangerszone in Hagen opgesteld, om zodoende te garanderen dat een aanslag zoals in Berlijn verhinderd kan worden.

Het beeld van de Duitse kerstmarkt verandert: in plaats van kleine houten huisjes met romantische verlichting dus metalen frames met watertanks en betonblokken. Vrolijke advent?

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Enorme watertanks moeten binnensteden beschermen

 1. Tistochwat zegt:

  Wel handig ook, dat water in de buurt voor als de mohammedanen weer iets in de hens zetten.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  En maar binnen halen dat tuig, we gaan nog heel wat meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Het moet toch stukken goedkoper zijn de veroorzakers het land uit te flikkeren !!
  Of je kan ook extra belasting gaan heffen bij de moslimbevolking !!
  Zodat zij gaan betalen voor wat ze veroorzaken.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Alweer een mooi inkijkje van het Truttevolk dat in bepaalde kringen zo geliefd is en omarmd wordt. Pizzabezorgers mogen hun mening ventileren over homo-zijn (evt, van een zoon). Hot op SM vandaag. Het lijkt er op dat het het YouTube-filmpje inmiddels verwijderd is.
  ‘Gewoon doodmaken’ en ‘de kanker in slaan’. “Ik zou z’n kankermoeder de kanker inslaan. Ik zou z’n kankerneus […] drie uur slaan.” Het is slechts één van de reacties die de YouTubers van Beter Bekend wisten los te trekken uit Hoofddorpse kansenparels die werd gevraagd wat hun reactie was, mocht op een goede dag hun één van hun hypothetische kinderen zou vertellen dat hij homo was.
  Verdomme, naar dit soort volk gaan ONZE belastingcenten, al minsten 40 jaar lang!!! En dit wordt allemaal bekokstoofd in Die KloteKeet op Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  De watertanken vullen met zwavelzuur lijkt me een beter idee. Dan kunnen de Duitsers die kolerelijers even afkoelen voordat ze weer in actie komen. Bijkomend voordeel is dat men geen stinkende kadavers hoeft op te pakken want genetisch afval lost helemaal op in een bruine wolk.

  Geliked door 1 persoon

 6. tjonge zegt:

  misschien ook maar een heel groot visnet hangen boven de kerstmarkten want als de vrachtwagens niet meer lukken is het wachten op de drones met explosieven….

  Geliked door 1 persoon

 7. MF zegt:

  Mag dat wel van de Koning van Marokko?

  Like

 8. Thom zegt:

  Terwijl het zo gemakkelijk is om aanslagen te voorkomen op de manier van Vlad de Spietser de Koning van Walachije. Die nam duizenden Turken gevangen, stak een speer van twee metrr in hun achterwerk die er bij hun keel uitkwam en zette die gespietste Turken op een veld waar het Turkse leger langs zou komen. Het hele Turkse leger is na het zien van hun duizenden dode collega’s naar Turkije gevlucht. Ik zeg niet, dat het zo zou moeten, maar dit zou wel helpen om oproerkraaiers tot bezinning te brengen.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter zegt:

   Thom, ik zeg wel dat het zo moet want anders werkt het niet. Zetten we er ook een paar pluchezitters van het binnenhof bij moet jij eens kijken hoe dat werkt

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Het gaat er om dat er een schijnveiligheid geschapen wordt. De islamieten met een bomgordel of AK 47 lopen gewoon tussen de betonblokken annex waterbakken door. Ik hoor. Nu ik dit schrijf dat je in Dubai geweldig vakantie kunt vieren. Tenminste dat wordt verteld in een reclame blok. Liefhebbers?

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Eerst lopen de regeringsleiders zich het vuur uit de schenen om zoveel mogelijk Islamieten binnen te halen. Vervolgens verklaart men dat ze een vredelievende godsdienst hebben, niets kwaad in de zin hebben, en een verrijking voor onze cultuur betekenen. Tenslotte plaats men betonblokken en wat dies meer om zich te beschermen tegen diezelfde Islamieten. Wat een schizofreen gedrag ! Vroeger zaten de gekken in een gesticht. De gekken van vandaag de dag die zomaar vrij mogen rondlopen, zijn de zelfbenoemden in Brussel, alsmede regeringsleiders en staatshoofden die ons de wet voorschrijven. Verwarde mannen die met een universitaire bul rondlopen, en die het verstand hebben van een diep geestelijk gestoorde. Het kan verkeren zei Bredero. Het word hoog tijd dat ze eens opgepakt worden en levenslange TBS krijgen. Beter ware het ze meteen op de elektrische stoel te zetten. Opgeruimd staat netjes !

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan zegt:

  We zijn als samenleving toch van de ratten besnuffeld ! Denkt men nu echt, dat het stapelen van lego blokjes de oplossing is ?

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Ne dat denken ze niet. Ze denken het volk heeft dat toch niet door en we geven ze de schijn van veiligheid. Heb ik al verschillende politici horen zeggen: referenda b.v. het volk snapt er toch niks van dus…. en dan moet ik weer denken aan de pensioenen, waar de Kamerleden niets van gelezen hadden (te moeilijk voor ze) en zonder te lezen hun handtekening hebben gezet. Over domheid gesproken. Het is ook duidelijk dat de politiek mijlenver van de werkelijkheid af staat.

   Like

 12. tjonge zegt:

  ze kunnen beter ff in het historisch DDR archief kijken, daar zijn vast nog wel blauwdrukken te vinden van het ijzeren gordijn….

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Je kunt met hindernissen niet de bedoelingen van de moslim voorkomen, slechts wat hinderen. Je kunt wel voorkomen dat moslims met slechte bedoelingen hier aanslagen plegen. Dat heet grens. Met grenzen zijn we nog niet echt veilig, maar de criminaliteit zal spectaculair dalen en wie hier niet is, vreet hier ook niets uit.

  Geliked door 2 people

 14. Republikein zegt:

  Paard achter de wagen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Moslims: Maatregelen tegen terreur stigmatiseert ons, is discriminerend, volgens Runnymede Trust
  http://www.huffingtonpost.co.uk/entry/prevent-inquiry-islamophobia_uk_5a09e39de4b0bc648a0cdf58

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Zweden is al gevallen, Merkel zegt dat je moet accepteren dat Duitsland islamitisch wordt, England valt binnenkort ook, Frankrijk met Macron doet hard zijn best zogenaamd allerlei maatregelen in te voeren en actief arrestaties te laten plegen, maar hij zal het tij niet meer kunnen keren.
  België laat via burgemeesters/Molenbeek weten dat het een tijdbom is die je beter niet kunt uitdagen en dat zegt ook weer genoeg.
  Alles bij elkaar genomen is Europa heel hard op weg, zeker nu ik in een ander artikel bij Bron de lijst van Amsterdamse moskietenburgten zag, want zelfs daarvan had ik geen notie.
  Het is duidelijk oorlog waarin we terecht zijn gekomen. Als de ondergedoken jihadisten hier hun wapens gaan ophalen op al die verborgen plaatsen dan is het uur U aangebroken.
  Ik wacht echt op die grote BOEM!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   Het lijkt alsof Zweden gevallen is Guardiacivil. Vanwege de politieke correctheid mag de politie zich niet verdedigen. Laat staan dat het leger ingezet mag worden. Ik vermoed dat we zo’n beetje de eindfase van de politieke correctheid naderen. Elk West Europees land loopt op zijn tenen. Ik vermoed zomaar dat op korte termijn een land, en dat zou best wel eens Zweden kunnen zijn, uit overlevingsdrang helemaal gaat uitflippen en leger, politie en vrijwilligers inzet om de beestmens, desnoods met geweld van hun grondgebied te verdrijven. Dan worden alle E.U. regels aan de laars gelapt. En als een schaap over de dam is, volgt de rest.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s