Gezinsherenigingen? Ja, maar in Syrië alsjeblieft!

Screenshot_15

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De oorlog in Syrië tegen de islamitische terreurbende “Islamitische Staat” en alle andere islam-fanatiekelingen is praktisch beëindigd, maar de Jamaica-partijen CDU/CSU/Groenen/FDP bazelen in het kader van hun oriënterende gesprekken nu toch daadwerkelijk over gezinshereniging bij ons in Duitsland. Dat zijn niet alleen realiteitsweigeraars en politieke dagdromers, maar ook enorme bedreigers van de binnenlandse veiligheid van ons land.

PI News (2)

Op 8 november publiceerde de website “Journalistenwatch”  actuele beelden uit Aleppo. Het artikel “Syrië 2017: Vakantie in Aleppo – meisjes dansen op straat” beschrijft een inmiddels weer volledig normaal leven, dat in bijna alle delen van Syrië te zien is, zodat een terugkeer van de Syrische “vluchtelingen” naar huis niets meer in de weg staat.

Op 9 november werd het laatste bolwerk van ISIS in Albu Kamal door het Syrische leger ingenomen. De “Spiegel” meldt dat ISIS nu alleen nog in enkele dorpen ten oosten van de rivier de Eufraat en twee voorsteden van Damascus zit. Deze laatste nesten zullen waarschijnlijk ook weldra bevrijd worden, nadat de Russische president Poetin en de Amerikaanse president Trump verklaarden gezamenlijk de “Islamitische Staat” te willen overwinnen.

Staatspresident Assad, die een garantie voor het vreedzaam samenleven van alle religies in Syrië was en is, had al in mei alle vluchtelingen ertoe opgeroepen naar zijn land terug te keren om de verwoeste stadsdelen weer op te bouwen en mee te werken aan de toekomst van het land. Hij bood de strijders zelfs amnestie aan. Tot eind juni hadden al bijna een half miljoen vluchtelingen gevolg gegeven aan de oproep van Assad en keerden weer naar hun vaderland terug. Hoe het er werkelijk in Syrië uitziet, zonder het Fake News van de ARD en het ZDF, laat dit bericht van “Journalistenwatch” met actuele video´s zien.

Screenshot_16

Wie nu nog in Duitsland wil blijven, is of een tegenstander van Assad, en daarmee een islamitische fundamentalist, of een gelukszoeker, die zichzelf in Duitsland een beter leven belooft. Beide is onacceptabel. Nu is het zaak om consequent alle Syriërs, en diegenen die zich als zodanig uitgeven, terug te sturen. Later, wanneer Duitsland een keer een helder gedefinieerde immigratiewet mocht hebben aangenomen, kunnen individuen die compatibel zijn met de cultuur een individuele aanvraag indienen als ze aan de strenge criteria van hier in het land benodigde geschoolde krachten voldoen.

Maar ondertussen zakken in de CDU bij het thema gezinshereniging ook nog diegenen door de hoeven, die tot nu toe als laatste der Mohikanen van de conservatieven golden. Zo is Jens Spahn lyrisch over de extreemlinkse Trittin als een “coole gozer” en is hij voorstander van de gezinshereniging. Dit alles is benzine voor de AfD, wier parlementsfractie op 3 november in een motie het begin van de repatriëring eiste.

Dit links georiënteerde Jamaica-bondgenootschap zal de laatste rest van patriottisme, conservatief waarde denken, islamkritiek en gezond mensenverstand bij de CDU en de FDP vernietigen, daarmee op hetzelfde verwoestende niveau als de Groen komen te staan en tot een turbo in de kiezersgunst voor de AfD leiden.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, socialisme, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Gezinsherenigingen? Ja, maar in Syrië alsjeblieft!

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Ga toch lekker je huis renoveren. Ruïnes zat, voor het uitzoeken en niet een ander met je gezeur lastig vallen svp

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ach, de oorlog was toch al niet hun primaire reden om te vluchten, want in zo’n geval blijf je wel in het eerste het beste veilige land, tot het gevaar geweken is en reis je zéker niet zowat de halve wereld over.
  Als de vluchtelingen uit WO I en II, waar vandaan dan ook, dit nog eens hadden kunnen zien, hadden ze waarschijnlijk verwonderd naar hun hóófd gewezen!
  Maar bij hen zaten er dan ook geen andere dingen achter, zoals economische redenen….of een 1400 jaar oude opdracht van hun profeet, waaraan nog altijd niet was voldaan en wat nu toch eens bijn beslag zou moeten krijgen…..

  Like

 3. sabine zegt:

  ze zitten liever in duitsland met een gratis huis , gratis med.zorg, en gratis 350 euro per mnd. lekker easy leven op kosten van de werkende belasting betaler.

  Like

 4. peter zegt:

  Beetje vent laat zijn familie ,vrouw ,kinderen niet alleen achter , maar blijft bij ze ,zodat ze niks overkomt, Terug sturen en wel zo snel mogelijk .

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik ben die vreselijk domme wijven met hun zogenaamde goedheid zo ontzettend zat. Liefst op een schip zetten met een gat erin en de zee op sturen. Ik hoor ze nog steeds kirren in mijn oren (en dat is al meer dan een jaar geleden) ooow wat een fantastische vrouw is Merkel en owwwwwwwwwww wat is Hedy Dacona toch een fantastische vrouw. Fantastisch…fantastisch….fantastisch Steeds dat godverdomme gekir met dat woordje fantastisch. Kan het woord niet meer horen en dat soort namen al helemaal niet meer.

  Like

 6. Rene Kampers zegt:

  Gezinshereniging , ja saluu , met al dat loslopen wild hier ,die hunkeren naar een avontuurtje met een Rudolf Valentino

  Like

 7. Rene Kampers zegt:

  Ik heb voor sommige Syriers begrip dat zij een land in oorlog ontvluchte . Ik kan ook de EU-onfeilbaren begrijpen dat zij dat soort “fluchtelingen” steunden. Maar wat ik maar niet kan begrijpen en vele anderen met mij dat landen, die niet in oorlog zijn meer “fluchtelingen” telde en wat met die dobbernegers , wat komen die hier zoeken. Begrijpen wie begrijpen kan . Indien de EU- voor het zeggenhebbers toegang zou hebben verschaft voor gezinnen uit oorlogsgebieden onder voorwaarde dat zij zouden terugkeren als de rust was wedergekeerd , dan hadden ze blijk gegeven van respect voor de EU landen en wij zouden gerust zijn met een goed Europees bestuur het zou een bescherm-Engel zijn . Nu is heel dat boeltje naar de kl…en ze willen meer geld ! Ik weet waarom , Om te gaan vluchten en zich te gaan nestelen in landen die de EU-unie bedankte voor de opgelegde verplichtingen zoals Polen , Hongarijen , Tsjechie .Uiteindelijk zullen er nog landen volgen

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2017/11/14/raqqas-smerige-geheim-jihadisten-onderweg-naar-europa/
  Men heeft die is-monsters bewust laten ontsnappen en zich laten verspreiden over Europa.

  Like

 9. Jan zegt:

  De parasieten kunnen terug, zodat het leven weer op gang kan komen in Aleppo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s