HET KAN MIJ NIET SNEL GENOEG GAAN…

Screenshot_10

(Door: “Driek”)

Het lijkt bij lange na nog niet op de bestorming der Bastille op den 14e juli 1789, toen de haat van het Franse volk ontaardde in een revolutie die Marie Antoinette uiteindelijk leidde naar het schavot. Doch, let wel, in den grauwe kilte dezer herfstdagen met stormwind en stortregen zijn er toch nog altoos dappere strijders die opkomen voor den Nederlandsche waarden die door onze regering zo klakkeloos worden veronachtzaamd. Wat wil het geval? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, zowaar lees ik in één onzer Socialistische Couranten – die alles recht praten wat krom is – dat leden van den organisatie Pegida zondagochtend in Enschede actie hebben gevoerd tegen de bouw van een moskee. Op een filmpje dat de organisatie op Twitter en Facebook plaatste, is te zien dat iemand in een donker gewaad op het toekomstige bouwterrein een houten kruis besmeurt met varkensbloed. “Walgelijk”, zegt de burgemeester van Enschede, Onno van Veldhuizen (D66).

Welnu, burgemeester Van Veldhuizen, dat kunt U nu wel walgelijk vinden, doch nog veel walgelijker is dat kerken in islamitische landen in brand worden gestoken, christenen er worden vervolgd, gemarteld en vermoord, synagogen en Joodse scholen in Nederland en elders door de marechaussee onder bewaking staan en het dragen van een keppeltje levensgevaarlijk is geworden. Dus, waarde burgemeester, U kunt zich beter onthouden van slap commentaar. Want een beetje varkensbloed zal dien boosaardige mohammedanen er niet van weerhouden dat verschrikkelijke bouwwerk daar neer te plempen. Die lieden gaan letterlijk over lijken. Het is maar dat U het weet.

Doch, lezer, let wel, eens zal de woede der burgers zich ontladen en korte metten maken met dat islamitische addergebroed dat ons gansche leven versjteerd. Misschien, burgemeester, heel misschien mogen wij ook eens protesteren tegen al dat islamitisch onheil? Want sinds de invasie van gelukszoekers zijn we ons leven niet meer zeker. Of vergeet U al die betonblokken welke ons tegen dien vredelievende religie moeten beschermen? U lijkt wel niet goed snik. Waar zit uw verstand?

De burgemeester distantieert zich van de actie van Pegida. „Walgelijk, dit is niet onze ethiek”, aldus Van Veldhuizen, die maandag wil bekijken of er juridische stappen mogelijk zijn. Dit moet je niet willen, aldus Van Veldhuizen, die dit “Ku Klux Klan-achtig” noemt. „Als je zo tekeer gaat met een kruis in de vroege ochtend, krijg ik die associatie.” Hij roept inwoners van zijn stad op zich niet te laten provoceren door  “veertien mensen die hiervoor naar Enschede komen.”

Ach, zeer geachte burgemeester, schiet toch op met uw juridische stappen. Ook U kiest de zijde der vijand. U heeft de koran gelezen, waarin staat dat we allemaal dood moeten? Natuurlijk niet. Ik ben het volkomen eens met dien actie van Pegida. Moskeeën en moslims horen niet thuis in Nederland. Ze liegen, stelen en bedriegen en maken ons land onleefbaar. En dan lees ik ‘extreemrechtse organisatie’. Welja, toe maar, je moet maar durven! Alsof die moslims heilig zijn. Het is tuig van de eerste orde. Naar aanleiding van die Marokkaanse voetbaloverwinning was het in verscheidene Europese steden een klerezooi. Etalageruiten en auto’s en politieagenten moesten het weer ontgelden. Dus wat maakt u zich druk om een beetje varkensbloed? Dien debiele Marokkanen zijn behept met inteelt waardoor ze niet normaal functioneren. Wat een flutvolk is het toch ook!

Screenshot_11
Inteelt Marokkaan in actie

Weet U, lezer, ik kom er rond voor uit – want tenslotte is dit een vrij land – maar wat zoude het toch fijn zijn wanneer Nederland vrij is van dien verfoeilijk wrede islam met al zijn debiele volgelingen. En het kan mij niet snel genoeg gaan. Geen hoofddoeken, geen gescheiden zwemmen, geen islamitische scholen en geen geschreeuw meer van gebedsoproepen. Islam? Weg ermee!! Voorgoed. Maar breng uw stem in vervolg niet uit op een nitwit als Mark Rutte, die de boel aan alle kanten belazert. Breng in het vervolg uw stem uit op de PVV van Geert Wilders.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

PVV normale grootte

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op HET KAN MIJ NIET SNEL GENOEG GAAN…

 1. Sabeltant zegt:

  Noem een fascistische ideologie een religie en je hebt vrij spel in Europa.

  Je staat religie toe en krijgt het fascisme onder de tafel cadeau.

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Tja, een landverrader van D66 !

  Geliked door 1 persoon

 3. Marian zegt:

  Doen vele van ons al jaren Driek. Maar ik geloof dat onze tijd zeker gaat komen.

  Like

 4. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Goed stuk. En dat die burgemeester roept dat je dit niet moet willen. Sukkel dit moet je wel willen, wat je niet moet willen is al die schijt Marokkanen die hier hun hand op houden en als dank onze samenleving ontwrichten en de boel vernielen. Het onderschrift bij de foto vind ik geweldig, inteelt Marokkaan. Dat moet de reden zijn, want op een enkele uitzondering na hebben al die lui van die ongelofelijk stomme koppen. Wat heb ik een onwaarschijnlijke hekel aan die lui.

  Geliked door 2 people

  • Golden Girl zegt:

   zij mogen rellen, winkels in puin slaan, met vrachtwagens ons aan gort rijden en als ze dat kruis daar zetten komt de burgemeester met dit moet je niet willen, dus wij moeten onze mond houden en dit langs onze kant laten gaan en alles maar pikken, o jee als een autochtoon iets onderneemt

   Geliked door 3 people

 5. hendrikush zegt:

  En wat gebeurt er vandaag in Australië?
  Er is een wet aangenomen die verbiedt dat mensen met een dubbele nationaliteit zitting nemen in het parlement.
  Het goede voorbeeld is beschikbaar; het eerste schaap is over de dam.

  Geliked door 3 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Het erfelijk koninkrijk NL vastgelegd in de grondwet, ministers beëdigd door de koning, de commissaris der provincie benoemd door de koning en de burgemeester weer als een “afhankelijk” bestuursorgaan namens de provincie……… als een soort bestuurlijke kettingbrief.

  Zolang Sinterklaas niet van het paard wordt getrokken (openbare orde) of een Piet in welke kleur getooid ooit, aan de zijlijn wordt dood gekneuveld, is er bestuurlijk niets aan de hand.

  Geliked door 1 persoon

 7. Duchesne zegt:

  ik zie een markt voor supersoakers…

  Like

 8. Jade zegt:

  Prima actie, nog beter stop er 300 varkens
  in de grond. Het wordt tijd dat we die
  ongewenste moslim-invasie een halt toe roepen.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  Waarom 300 varkens in de grond? Wat hebben die ons aangedaan
  Ik heb liever 300 anderen in de grond als u begrijpt wat ik bedoel

  Geliked door 3 people

  • Rene Kampers zegt:

   Ik begrijp wat U bedoeld maar je kunt toch die varkens niet begraven naast “wat U bedoeld” Die beestjes verdienen beter , ze zouden onteert worden

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Ik heb gelezen dat booslims geen varkensvlees eten omdat ze hun eigen soort niet opeten. Dus als er varkens in de grond getopt worden dan liggen ze naast hun naasten.Toch?
    En dus, snap ik niet dat booslims zo’n probleem hebben met varkens.
    Of het moet al zijn dat ze heel erg vies zijn van hun eigen soort.

    Like

 10. FerdinandK zegt:

  Deze “meneer”, maakte ook nog een vergelijking met de Klu Klux Kan.
  Kan me nog herinneren, dat de Klu Klux Kan, is opgericht door enkele zeer vooraanstaande leden van de Democratische Partij in de Usa.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat kan jij je misschien herinneren, maar de oprichting van de KU KLUX KLAN in elk geval niet. Die is opgericht in Pulaski (TN) door een handjevol mannen van oorspronkelijk Schotse komaf. Ze hadden noch met de Democratische, noch met de Republikeinse partij ook maar iets te maken. Tjonge, wat een geleuter Ferdinand.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 11. Dat busje op de foto ziet er best aardig uit. Vooralsnog heb echter enkel dit ding waargenomen en maar meteen vereeuwigd opdat wij nooit vergeten op welke wijze omkering in ons land vorm krijgt:

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Doe niet zo idioot, kleingeestig, dom, blind burgemeestertje!
  Je gaat dat onschuldige gedoe met dat eveneens onschuldige varkensbloed (waar die gore mohammedanen niet tegen kunnen; donderen ze toch gewoon op naar de zandbak waar ze vandaan komen?) toch niet vergelijken met klukkers?
  Heb je nog nooit een video gezien van een christen die door jouw zielugguh mohammedaantjes wordt onthoofd, levend verbrand, opgeblazen of in een kooi wordt verdronken?
  Laffe landverraderlijke adder!
  Waarom zou je ook opkomen voor de eigen bevolking, hè, als je zo’n lekker vet betaald baantje hebt.

  Geliked door 3 people

 13. delamontagne zegt:

  Die brave Burgervader, beschermer van zijn stadsgenoten !, zal pas gaan inzien [ of niet ! ], wat Kouffar betekent als er inplaats van een houten kruis met wat varkensbloed hijzelf aan zo’n kruis hangt.


  Maar dan op het plein voor het Gemeentehuis.

  Geliked door 2 people

 14. In de tweede Wereldoorlog werkte zeker 90 % procent van onze angstige achterbakse Nederlandse overheid mee met de Duitse bezetter ,nu anno 2017 onder het mom van godsdienst -vrijheid faciliteerd zeker 95 procent van de Nederlandse overheid ten onrechte haattempels ,oftewel moskeeën ,de huidige overheid manifesteert zich dramatischer als de landverraders van de goedbedoelde NSB van voor en in de tweede Wereldoorlog !!!De huidige bestuurders kunnen zich in de toekomst niet beroepen op : “Wir haben es nicht gewusst”De islam is aantoonbaar een nog groter gevaar dan mijnheer Hitler en zijn trawanten !!!!Diegenen die deze totalitaire ziekelijke religie faciliteren ,en dat is waarschijnlijk de meerderheid van onze democratisch gekozen politici ,zijn zich zeker niet bewust van wat zij “willens wetens”hebben toegelaten !”In het verleden ligt het heden “en omgekeerd !Steeds beter begrijp ik waarom 85 procent van één bevolkingsgroep geruisloos is uitgeroeid in de periode 1940 – 1945 ,niets ,maar ook helemaal niets heeft Nederland en ook Europa hiervan geleerd ,behalve wat krokodillentranen huilen op 4 mei!!!Gelukkig zijn er ook nu nog verzetshelden in Nederland ,die duidelijk een geweldloze daad willen stellen voordat die toekomstige “honden of varkens” een moskee gaan bouwen in Enschede of waar dan ook in Nederland !Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 2 people

 15. tjonge zegt:

  en nu een actie op touw zetten van pegida om een soort van een meccaanse steen met een halve maan en arabische vlaggen op dat terrein te plaatsen.
  wat zal de reactie DAN zijn van de burgemeester en plaatselijke msm?

  Like

 16. Rookmelder zegt:

  Nou dat treft, ik vind een burgemeester die een grote moskee met een lawaaitoeter toestaat walgelijk !

  Like

 17. Harry zegt:

  Ik heb normaliter weinig behoefte om oude mannetjes complimenten te maken , maar hier moet het toch maar een keer !
  Prima verhaal , Driek !

  Like

 18. Ad bos zegt:

  Jahaaaaaaaa, driekus zegt het wel hoor !

  Like

 19. Rene Kampers zegt:

  Binnen afzienbare tijd het volledig opschrift op die bestelwagen met advertentie
  “”Islam en insektenbestrijding” Voor het uitroeien van dat vervelend ongedierte slechts een tel nr 045.216.781

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  In de laatste zin van Driek, stem dan op de PVV!
  Deze man moet en mag helemaal niets meer.
  Zulke lieden zijn de meelopers van het grote monster dat op ons is neer gedaald.

  Like

 21. Misschien kan Pegida Nederland ook op een andere manier actie voeren. Alvast een suggestie voor een beetje variatie. Trekt op zeker de aandacht en werkt derhalve bijzonder bewustmakend, ook in Enschede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s