Is Trump geniaal of geniaal?

Screenshot_19

De Amerikaanse president Donald Trump en de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman al-Saud.

(Door: Imad Karim – Vertaling: E.J. Bron)

Op zekere dag werd een oude Feniciër in zijn stad Byblos door een zeer gespierde vechtersbaas overvallen. De oude man gaf de jonge vechtersbaas zijn enige gouden munt. Een oude vrouw, die keek naar het voorval, ging verbaasd naar de oude man toe en vroeg hem waarom hij uitgerekend aan diegene die hem had geslagen zijn enige gouden munt gaf. De oude man keek in de richting van de jonge man, die net vertrok, en zei: “Wacht maar even af, goede vrouw.”

PI News (2)

De vechtersbaas, die zichzelf kennelijk na de reactie van de oude man heel zelfverzekerd voelde, sloeg op de volgende in die hij tegenkwam op straat. Die gaf zijn aanvaller echter geen gouden munt, maar verzette zich , stak met zijn dolk de vechtersbaas dood en rende weg. Daarna liep de oude man heel rustig naar de op de grond liggende vechtersbaas toe en nam zijn gouden munt terug.

Wat wil dit verhaal ons vertellen?

Trump heeft begrepen dat hij de invloed van de islam in het Westen niet zonder meer kan indammen. Het lukte de moslims om in de afgelopen 40 jaar een uitgebreid netwerk te vestigen. De in de machtscentra zoals de politiek, justitie, financiën, media, sport en kunst zittende kleinkinderen van de 68´ers werken samen met de door de Moslimbroederschap wereldwijd aangestuurde islamitische verenigingen.

Wat nu?

Een oorlog, nee, niet een, maar twee, drie, tien oorlogen en meer moeten er komen! Trump, die zakenman en de juiste bazarhandelaar is, zette de Saoedi´s (ondersteuners van de politieke islam) onder druk en verkocht hen voor miljarden aan wapens. Hij moedigde hen aan om tegen Qatar (eveneens ondersteuners van de politieke islam)  op te treden. Tegelijkertijd liet hij de Qatari weten dat hij aan hun kant zou staan als ze zich emanciperen van de grote broer Saoedi-Arabië. Zijn eerste rekening ging op. Qatar werd compleet van zijn buurlanden geïsoleerd. Daarna stuurde Trump zijn schoonzoon naar Riyad en liet de zoon van de Saoedische koning en kroonprins, Mohammad Bin Selman, weten dat deze al zijn tegenstanders (louter incestproducten uit de Koninklijke familie) uit de macht zou moeten zetten. De jonge, onervaren 32-jarige Saoedische kroonprins Mohammad stemde hiermee in en liet binnen 72 uur 1700 leden van zijn incestfamilie arresteren. Nu dreigen burgeroorlog, politieke aanslagen en putschpogingen in het prehistorische Saoedi-Arabië. Dat betekent echter ook absoluut geen geld voor de wereldwijde bouw van moskeeën!

Parallel daaraan moedigde Trump de kroonprins ertoe aan de soennitische Libanese minister-president (dubbel paspoort, dus Saoedisch en Libanees) onder een voorwendsel naar Saoedi-Arabië te brengen, om hem daar te dwingen zijn aftreden te verklaren en te laten beweren dat de sjiitische Hezbollah in Libanon hem zou willen vermoorden.

Kroonprins Mohammad, die voor de nog steeds voortdurende en zeer verwoestende Jemen-oorlog verantwoordelijk is (meer dan een miljoen doden, maar bijna geen vluchtelingen, omdat de arme Jemenieten zich de dure smokkelaars naar Europa niet kunnen veroorloven), zal binnenkort zijn vader dwingen om af te treden en een uitgebreide oorlog starten. Eerst zal hij, ondersteund door Israël, Hezbollah in Libanon met zijn raketten aanvallen. De Iraniërs zullen dan de tegen de Saoedi´s vechtende sjiitische Houthi-milities in Jemen van meer middellangeafstandsraketten voorzien, waarmee ze de Saoedische hoofdstad zullen aanvallen (zo´n raket werd om te testen vier dagen geleden op Riyad afgevuurd). Dan zullen de Saoedi´s deze beschieting als een directe oorlogsverklaring van Iran uitroepen. Kroonprins Mohammad bij Salman in zijn hoedanigheid als minister van Defensie moet nu handelen en Iran rechtstreeks aanvallen. De Iraniërs zullen beginnen “terug te slaan”.

Trump zal de Saoedi´s bij hun “legitieme defensieoorlog” internationaal terzijde staan. De Egyptische president Sissi zal weigeren deel te nemen aan de slachtpartij. Daarop worden de radicaalislamitische mollen in Egypte weer geactiveerd. In Irak zal opnieuw de burgeroorlog woeden.

Wat mij betreft zijn zulke scenario´s zeer realistisch. Als ik de Arabische pers lees, als ik luister naar de meningen van de experts, kenners en analytici in het Midden-Oosten en als ik met mijn collega´s in Libanon, Syrië en Irak bel, dan ontstaat bij mij steeds meer de sterke indruk dat we rekening moeten houden met een spoedige oorlog op meerdere plaatsen in de regio. Mijn contacten spreken van de te verwachten grote uitgestrekte brand.

Ja, en wat betekent dit geheel voor het Westen en voor de moslims in de VS, Europa en Duitsland. De moslims zullen zich in de diaspora meer polariseren, extreem radicaliseren en hier hun interne, dus islamitisch-islamitische conflicten (soennieten tegen sjiieten)  uitdragen.

Op dat moment zal de rechtsstaat eindelijk actief worden en zullen de linksen niets meer te melden hebben.

Trump wil eindelijk handelen en dat lijkt zijn enige kans te zijn. Na deze “inquisitie” al Trump, als hij dan nog leeft, een Arabisch-Israëlische vrede afdwingen en opdracht geven dat alle Arabische landen hun betrekkingen met Israël normaliseren.

Is Trump geniaal of geniaal?

(Over de schrijver: Imad Karim is een in 1958 in Beiroet geboren ex-moslim van Arabische komaf. Al meer dan 30 jaar werkt hij voor Duitse media als schrijver, regisseur en producent)

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Imad Karim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Donald Trump, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

55 reacties op Is Trump geniaal of geniaal?

 1. VarAway zegt:

  Karim heeft het geheel bij het rechte eind.
  Hij vergat nog te vemelden dat Abbas vorige week in Mekka is ontboden
  en te horen heeft gekregen dat hij het Trump vredesplan zal moeten accepteren.
  En wel de twee staten oplossing. Israel en Jordanie.
  Niets meer van een zelfstandige palestijnse staat.
  Ahum, dat is andere koek.
  Go Trump GO.
  MAGA.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Precies zoals het altijd bedoeld was. Totdat via de communisten en de westerse linksen de de valse bevrijdingsbewegingen zoals ANC en PLO gecreëerd werden en de ellende begon in de jaren 60 vorige eeuw.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Die Imad Karim is ’n lepe jongen.
    Waarschijnlijk arabische familietak van Nostradamus.
    Heeft natuurlijk helemaal gelijk.
    Het zal gaan zoals hij voorspelt.
    Het wordt steeds duidelijker dat verrader Obama als linkse pion door de zelfmoordende linkse klasse in de VS werd ingezet om het rijke Amerikaanse leven te vernietigen.
    Jammer voor links dat ze het zo ongelukkig gepland hadden, want het volk was in de laatste decennia al zodanig verarmd dat ze massaal voor de bevrijder Trump kozen.

    Verder nog meer goed nieuws te voorspellen inzake de VS.
    De dochter van Trump zal over 3 jaar het bijltje van haar vader overnemen om verder op links in te hakken, en de islam in de VS en de rest van het vrije westen te vernietigen.
    Het evenwicht is dan niet alléén hersteld, het rechtse denken en de rechtse macht zullen onhoudbaar verder expanderen.
    Dan Europa, alwaar de islam zijn ware gezicht zal laten zien.
    Links vlucht en de grote explosie zal losbarsten.
    Het is te hopen dat Amerika op dat moment de rust hier zal kunnen herstellen.
    Al met al gaat er allengs meer en meer licht komen in de duisternis van de toekomst.

    Wat niet af zal laten dat we nog ’n tamelijk barre tijd tegemoet zullen gaan…

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Trump? Trump kon wel eens de geschiedenis in gaan als de beste president, die de VS ooit hebben gehad! Onorthodox, maar briljant!
  Zonder onorthodoxen in ons midden zouden we waarschijnlijk nooit van die kl..e islam verlost raken; lèf hebben we nodig!

  Geliked door 6 people

  • VarAway zegt:

   Juist Mw.Geissler,
   Heeft u de fake news CNN poll nog gezien, waarbij 33% der ondervraagde Democraten
   zeiden dat Pres.Trump een TWEEDE TERMIJN verdiende?
   ” deserves to be re elected ” !
   Dit zult u natuurlijk NOOIT horen op de NL msm en Staatsomroep VARA/NOS.
   Stel je voor zeg, iets GOEDS over POTUS Trump melden.
   Die arrogantie, dat dedain van deze tiepjes.
   Bah.

   Geliked door 2 people

   • MF zegt:

    Als CNN dat al zegt…. dan is dat percentage nog veel beter.

    Natuurlijk is Trump goed. Hij is onafhankelijk, want hij is miljardair en pakt de koe bij de horens, en hij is niet bang. Dan moet je sterk zijn, hoor. Wat een “guts”.. Dat zijn gedragsvormen soms wat “slordig” zijn, neem ik er graag bij. Dat heb ik liever dan dat we kapot gaan met zijn allen.

    Like

  • Elisah zegt:


   Geheime pentagondeal met isis, men heeft honderden gewapende strijders uit raqqa laten ontsnappen.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Kortom een droom scenario. De extremistische islam zichzelf laten opvreten en de 68 generatie en hun na geslachtelijk klimaat reddend (proest) addergebroed definitief politiek uitgeschakeld. Als we dat nog mogen beleven. CO2 een volledig onschuldig en zeer positief gas werd giftig verklaart en de zeer giftige islam werd door het addergebroed onschuldig en verrijkend verklaart. Wit werd zwart en goed werd slecht. Laten we terug keren naar de normaliteit.

  Geliked door 4 people

  • Daan Kranenburg zegt:

   Laten we terug keren naar de normaliteit? Denk je nu echt dat het NL klootjesvolk hier weet van heeft. Die kijken naar Max Verstappen en daarna naar Studio Sport.

   Geliked door 2 people

   • Stef zegt:

    Ik neem aan dat de naam verstappen een verspreking is.

    Like

   • Harry zegt:

    Ben je achterlijk als je het toppunt van techniek op vier wielen wenst te volgen ?
    Ben je onbenullig als je een toptalent volgt ?

    Denk je niet dat dat te combineren is met het besef dat de islam een levensgevaarlijke moorzuchtige bende is ?

    Of is het voor jou het EEN of het ANDER ?
    Prima , als jij 24/7 met het probleem met die kutmoslims bezig bent , maar waar zijn de vruchten van die inspanning ?
    Al iets ondernomen ?

    Like

   • Ze kijken ook naar “Boer zoekt vrouw” en “Heel Holland bakt”…

    Like

 4. Rensk. zegt:

  Een ding is zeker. Ik ben zelf ook meer van de keiharde aanpak. Geen zoete broden bakken. Duidelijke taal.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Het is waar, en ik heb het zelf ondervonden in mijn leven. Grote moeilijkheden los je niet op met de softe aanpak. Ik zeg u: ik heb de prijs betaald, en daarom geloof ik in harde leermeesters, en niet in stinkende wonden.

   Like

 5. Harry zegt:

  Goede invalshoek , Guus !

  Like

 6. knol44 zegt:

  Ja, Geniaal! Het probleem van de wereld is de islam….. en lost zich zelf op.
  De islam (soeni en sjia) heeft de hele wereld verdeeld: soeni (s.a. + usa) en sjia (iran + rusland).
  De islam heeft dat kunnen doen door de olie inkomsten.
  De islam (s.a en iran) heeft zichzelf tot op heden altijd de oorlogen buiten hun landsgrenzen gehouden. Nu zal dit hopelijk veranderen en zullen de olieinkomsten opdrogen en zo ook de islam!

  Like

 7. Mary zegt:

  Natuurlijk is hij geniaal en hij is nu al de beste president die Amerika ooit heeft gehad. Dat Trump niks heeft met die smerige EU club is duidelijk, hetzelfde geldt voor Putin ik ben benieuwd wat deze twee hier aan gaan doen, dat ze iets gaan doen lijkt me vrijwel zeker.

  Like

 8. Cynicus zegt:

  Goed artikel. Geeft aan dat het een goed plan is om de tegenstanders van de vrijheid elkaar te laten opvreten een goed idee is en jawel het werkt. Hopelijk zoals iedereen wil wordt ook het klimaatsprookje ontmaskerd en worden mensen meer en meer vrij van allerlei opgelegde hersenspoelingen …………. En passen hun gedrag denken en doen erop aan. Men wordt vrijer en laat zich niet allerlei babbels door de media in de kop proppen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Als dit verhaal van Karim werkelijkheid is , dan is de wereldpolitiek behoorlijk veel smeriger , gecompliceerder en vileiner dan ik ooit kon vermoeden .
  Zou het nou niet mogelijk zijn om eerlijk , rechtvaardig en met open vizier politiek te bedrijven op dat niveau ?
  Het verbaast me enigszins dat Trump daar zo in meegaat .
  Had hem wat meer recht voor z’n raap geschat .

  Maar goed , als hij in staat is om de islam hiermee een forse slag toe te dienen , dan is wat mij betreft alles gerechtvaardigd .
  Laat dat tuig zichzelf maar uitroeien !

  Maar wat ik me afvraag is ; zou ie ook in staat zijn om die NWO-bende onschadelijk te maken ?
  Want dat is minstens zo’n smerige en gevaarlijke vijand .

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   @Harry, de wereldpolitiek is behoorlijk veel smeriger , gecompliceerder en vileiner dan jij en ik ons ooit kunnen voorstellen.

   Denk alleen maar aan de smerige EU-plannen voor wat betreft de instroom van de islam.

   Dat heeft niets te maken met ‘zieluge’ vluchtelingetjes. Die worden misbruikt om andere plannen te kunnen doorvoeren.

   Ook/zelfs Alexander Pechtold beweerde over de politiek: “Het is allemaal veel vuiler en vunziger dan mensen denken”.

   Like

 10. tjonge zegt:

  maar is het al niet zo dat de usa het midden oosten al continu in brand zet, weliswaar niet officieel ?
  daar plukt europa de vruchten van ! ahum….
  hoeveel “vluchteling” zij nook alweer de schengengrens al gepasseerd ? en hoeveel komen er nog ?
  .
  de usa lacht zich rot met zijn geopolitieke spelletjes en europa straks aan de bedelstaf en totale anarchie….
  .
  .
  ps, deze reactie is niet specifiek aan trump gericht maar aan de deep state usa van afgelopen decennia….
  wij worden keihard en diep genaaid….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ tjonge op 13/11 om 23:26

   Ik denk dat je hier de juiste snaar aanraakt, tjonge. Amerika is al zóveel oorlogen begonnen, heeft er ook veel verliezen door geleden, maar ook nu weer dreigt de VS een oorlog uit te lokken, waarvan helemaal niet vast staat dat dit ook maar iets oplevert, behalve dan enorm veel slachtoffers, én vluchtelingen!

   Ik geloof echt niet meer in een wereldwijde vrede. Net wat je zegt: ‘wij worden keihard en diep genaaid’…

   Like

 11. Benesha zegt:

  Misschien een minder leuk kantje dan. De olieprijs zal naar recordhoogten stijgen, wat dan weer niet goed is voor onze mobiliteit en voor de bedrijven. Aan de andere kant, het versterkt Rusland dan weer wél. Zodat onze Nato oorlogsstokers zullen moeten inbinden.

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  beiden… 😛

  Geliked door 1 persoon

 13. erik zegt:

  wishful thinking?

  Like

 14. Thom zegt:

  Vergeet niet dat Saoedi-Arabië in West-Europa enorm veel geld gestoken heeft om terreur mosketen te bouwen. Die krijg je nooit meer weg met de EU. Als ze de sjiieten uitmoorden, dan blijven de soennieten over. Het is dus het omruilen van de geur van poep en pies naar alleen de reuk van stront en niet te weinig ook.

  Geliked door 2 people

 15. Duchesne zegt:

  meer oorlog is helaas niet geniaal, maar gezien de ontwikkelingen bittere noodzaak. Als oorlogen kunnenwordennvoorkomen door leiders op te pakken ennaf te voeren dan vertrek ik nu nasr Den Haag of Brussel, helaas,,was het maar zo eenvoudig…

  Like

 16. Pistolen-Paultje zegt:

  In mijn ogen niet geloofwaardig. Moslims zullen onderling af en toe een robbertje vechten, maar zullen elkaar niet afvallen als het gaat om Allah of om de grote agressor: de VS.
  De rijkere Arabieren willen gewoon lekker in weelde leven. Een burgeroorlog is ook niet in hun voordeel.Ze zijn meer gebaat mij de ongeleide projectielen die naar de VS of Europa vluchten.

  Geliked door 1 persoon

  • texel zegt:

   @Pistolen Paultje. Muslims zullen elkaar niet afvallen?. Blijkbaar nog nooit in het M.O geweest. Alle stromingen van beide kanten van de Islam bevechten elkaar al zolang de Islam bestaat op leven en dood. Gelukkig maar, dat houd ze wel bezig en daarom zal het nooit echt wat worden met de Islam. Trump gebruikt deze oer haat naar elkaar gewoon voor eigen gewin.

   Like

   • joga zegt:

    Hoe lang slaan Irak en Iran elkaar de hersenen al in, vanwege sjiieten en soennieten?
    Trump heeft dat goed bekeken. Hij laat ze elkaar uitmoorden= de redding van de USA, die zelf enorme bodemschatten heeft tot ver in de volgende eeuwen, die de olie volledig kunnen vervangen.
    Ze laten ons in Europa gaar koken en daar hebben we dan ook zelf om gevraagd, hè Rutte en je maten in de EU.

    Like

   • Pistolen-Paultje zegt:

    Sjiieten en Soennieten hebben al lang oorlog, maar toen de US in Irak was, weken ze wel uit naar Iran. De US en EU zijn grotere vijanden dan de Sjiieten en Soenieten onderling…..

    Like

 17. Rookmelder zegt:

  Een scenario is een beschrijving van chronologische gebeurtenissen vanaf een basisoorzaak.
  Bij dit artikel ontstaat lichte twijfel, en waarom ? In het hele scenario komt Rusland, laat staan China niet voor en ik heb zo de indruk dat Poetin het niet/nooit over zijn kant zal laten gaan als Iran aangevallen wordt, waardoor Amerika en partners mogelijk de hegemonie over het MO, de olie en dus de geldstromen zal krijgen. Dan zou het maar zo kunnen dat Rusland, Iran en mogelijk Turkije preventief de eerste slag slaan, zoniet, zich zullen mengen in de strijd, de gevolgen daarvan laten zich raden ! Maar de tijd zal het leren.

  Like

 18. Rene Kampers zegt:

  Links de president van de USA en rechts ….een karnavalzot….

  Like

 19. fleckie zegt:

  Dat is een geniale …’SCHAAKZET’ …van Trump, ( Heeft Hij soms Schakers( schoonzoons) in zijn familie?!……….We moeten dan wel nog even wachten. HOE of ..SCHAAKMAT..er uit gaat zien!!

  Like

 20. hendrikush zegt:

  Een prachtig Machiavelli scenario dat na verloop van tijd misschien wat overlevende mohammedanen tot bezinning brengt. Maar de wereldlijke machthebbers zijn slechts een deel van het probleem.
  De geestelijke machthebbers zullen na de grote slachting weer opstaan en opnieuw hun sprookjes verkopen als zoete broodjes.
  De ervaringen met het communisme spreken boekdelen. Niet lang na de val van de muur stroomden de russisch-orthodoxe kerken weer vol en is de geestelijkheid herrezen om vrolijk opnieuw opium aan het volk te verstrekken.

  Zolang mohammedanen de basisregel van moraal niet erkennen moeten weldenkenden hen blijven wantrouwen. Een citaat uit de Constandse lezing van Hans Jansen (rip):
  “De antieke gouden regel Quod tibi non vis, alteri non feceris, ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’. De Romeinse keizer Severus Alexander (222-235) vond deze Gouden Regel zelfs zo mooi dat hij die op zijn paleis en op openbare gebouwen liet zetten. Wie die regel schendt, door te roven of te doden, geeft daarmee aan de overheid een vrijbrief om die regel ten aanzien van hemzelf ook te breken, en hem zo mogelijk te straffen.”

  Like

 21. MF zegt:

  Trump is onafhankelijk en … een zakenman: hij neemt beslissingen, hakt knopen door en laat zich niet in dat eeuwige politieke moeras trekken. Dan moet je sterk zijn hoor, en dat is hij.

  Like

 22. Piet Karbiet. zegt:

  Dit scenario al eerder gelezen. Hoe zit het eigenlijk met dat ultimatum aan Qatar? Al Yazeera moest direct stoppen met uitzendingen etc. En Turkije heeft troepen daar. Deze strijd gaat om 2 verschillende pijpleidingen van een megagasveld dat van deels Qatar is en deels Iran. Wordt spannend.

  Like

  • MF zegt:

   Hey Bert, je bent er nog , na die zware discussie over theologie? Goed hoor.

   Mvrgr. MF.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jazeker! Ha, dan kent U Bert nog niet:
    Die blijft altijd, of komt op z’n minst altijd weer terug!
    En maar goed ook: Zonder hem zou de discussie hier binnen afzienbare tijd zo bot worden als het spreekwoordelijke mes, waarop je naar Keulen kunt rijden!

    Like

   • BertG. zegt:

    Welke zware discussie, jij reageert hier zeker nog niet zolang.
    Meer dan een paar uur ben ik nooit weg, ik heb ook nog wel eens wat anders te doen.
    En dat gezeur over godsdiensten, en wie het liefste fantasie vriendje er op na houd, dat ken ik niet anders dan vanaf dag 1 dat ik hier ooit een reactie plaatste.
    Waarvan ene luckybee nog wel de ergste was, die wenste iedereen letterlijk dood wanneer je de 10 geboden niet strikt navolgde.
    Maar inmiddels hebben we dat soort “mensen” ook al weer terug, alleen nog niet zo erg.
    Vele zijn daar al van af gevallen omdat ze zichzelf niet meer in de hand konden houden.

    Like

 23. rakkertje zegt:

  Er moesten meer van die Trumpkes zijn … dan zou de wereld er veel beter uit zien ! ….

  Like

 24. john van antwerpen zegt:

  Krijgt Salman Rushdie toch nog zijn zin.

  Like

 25. Aegolius cs zegt:

  Hoeveel geniale presidenten zijn hem voorgegaan, buiten oorlogstijd of binnenlandse aangelegenheden?

  Like

 26. Taljaard zegt:

  En vergeet ook het hoogst succesvolle bezoek van Trump aan Oost Azie niet.
  Wat hem in Europa niet lukte wordt zelfs door de Vietnamezen, die toch echt geen reden hebben om van de VS te houden, juichend ontvangen.
  En wanneer hij het daarna ook nog eens met Poetin op een akkoordje kan gooien staat de EU alleen en Merkel en Macron in hun hemd. Alsmede de hele globalistische kliek.

  Like

 27. Jan zegt:

  De haat van linksvolk (kan niets anders)

  Like

 28. Jan zegt:

  Het Trump-effect
  Anti-Trump Saudi Prince Alwaleed Hung Upside Down and Beaten by Interrogators in Saudi Arabia
  ..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/11/report-anti-trump-saudi-prince-alwaleed-hung-upside-beaten-interrogators-saudi-arabia/

  Like

 29. Jan zegt:

  Trump vs Hussein Obama

  Geliked door 1 persoon

 30. Jan zegt:

  Trump: Wij leggen sancties op op die landen die hun illegalen niet terug nemen. Moet je eens zien hoe snel zij dan overstag gaan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s