Karl Lagerfeld: “We kunnen niet miljoenen van de ergste Joden-vijanden het land binnenhalen”

Screenshot_18

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Van kunstenaars komen niet altijd verstandige commentaren wat betreft het wereldgebeuren, maar af en toe kunnen ze zich de vrijheid veroorloven om datgene te zeggen wat velen denken, maar de meesten niet durven zeggen.

Zo was het vermoedelijk bij de modemaker Karl Lagerfeld (foto), wiens uitspraken in een Franse tv-show op dit moment in Frankrijk voor furore zorgen. Lagerfeld werd daarin niet alleen ondervraagd over modethema´s, maar ook over typisch Duitse problemen: de vluchtelingenpolitiek en Angela Merkel.

Hij stelde vast dat Merkel het met haar politiek alleen maar om zou gaan zichzelf “een aardig imago te verschaffen”. Terwijl exact het tegenovergestelde het geval zou zijn:

“We kunnen niet miljoenen Joden vermoorden en miljoenen van hun ergste vijanden het land binnenhalen.”

In dit verband vertelde hij over een kennis, die een jonge Syrische asielzoeker bij zich zou hebben opgenomen. Deze zou na enkele dagen van zijn sympathieën voor het antisemitisme en het nationaalsocialisme geen geheim gemaakt hebben:

“De beste uitvinding van Duitsland is de Holocaust”, zou hij tegen Lagerfeld´s geschokte kennis gezegd hebben.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

40 reacties op Karl Lagerfeld: “We kunnen niet miljoenen van de ergste Joden-vijanden het land binnenhalen”

 1. Niet alleen de joden, die weten wel hoe de zaken opgelost moeten worden ! Maar die blinde vinken hier in Europa daar gaan mijn oren van hangen !

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Ik zou veel meer rechtszaken starten tegen die multi-culti onzin. Dat is m.i. met de bestaande wettelijke middelen en de bestaande wetgeving, goed mogelijk. Kennelijk gaan weinigen die strijd aan, om redenen die ik niet ken ( zijn ze bang, worden ze geintimideerd?). Die D66 rechters zijn goed te verslaan, want ze zijn helemaal niet zo goed.
   Joodse mensen zijn gewend voor hun zaken op te komen, en doen dat vaak goed. Wij autochtonen, kunnen veel van hen leren.

   Like

 2. Cleo zegt:

  Er moeten meer bekende mensen zich op deze manier uitspreken; Karl Lagerfeld vertolkt de stem van de (nog) zwijgende massa. Weg met dat primitief, achterlijk islamitisch tuig! Ze verzieken Europa!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jade zegt:

  Fijn dat het weer eens gezegd wordt…
  Het is helemaal waar.
  Maar ik ben bang dat vriend Karl de keutel
  weer intrekt zodra hij merkt dat hij alleen
  nog met zware beveiliging over straat kan.

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Ik geloof niet dat er iemand is die deze uitspraak kan verbeteren!!!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ik wacht nog even op de mening van Roy Donders.
   Schijnt ook erg handig te zijn in lapjes stof, knoopjes en garen.

   Like

   • Elisah zegt:

    Dat is totaal geen vergelijking.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik snap dan ook niet waarom mensen opkijken tegen iemand.
    En met mode heb ik nog minder.
    En nog minder heb ik iets met mensen die iets met mode doen, die dan ook nog ergens wat van vinden.
    Vraag dan ook de mening van bouwvakkers, groentemannen, loodgieters.
    Maar dan is het ineens niet belangrijk meer, deze mensen hebben geen pak geld, hebben het zogezegd niet gemaakt in de wereld.
    Dat ophemelen en dat opkijken tegen bepaalde mensen, daar heb ik werkelijk nog nooit iets van begrepen.
    Zo iets komt bij mij over als een minderwaardigheid complex, afgunst.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 5.51u: Nou, dat zeg je nu wel, maar diezelfde afgunst is voor mij juist aanleiding om me tegen de mening van dat soort mensen af te zetten en er niets van te willen weten!
    Denk maar aan mijn getier tegen Katja Schuurman c.s. (LOL!) -Ik ken mezelf heus wel.
    /Lagerfeld kan me toevallig niets schelen omdat hij manis èn homo. Daarom kan ik dit nu eens rustig en objectief beschouwen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    man is.

    Like

   • Elisah zegt:

    Ach Bert, zie het meer als waardering voor een persoon die veel bereikt heeft door hard te werken.
    Ik ben ook geen mode-slaaf, maar zie zulk soort ontwerpers als toonaangevende kunstenaars.
    Veel mannen zijn bijv gek op de formule 1, dat zie ik alleen maar als saai, hard rondjes rijden en snap niet wat daar zo bijzonder aan is.
    Ieder zijn meug.

    Like

 5. Rookmelder zegt:

  Bemoedigend en lovenswaardig, je ziet steeds meer heldere sterren aan de donkere islam-hemel verschijnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Heb ik al vanaf het allereerste begin gezegd, maar uiteraard kwam het niet aan. Ben niet bekend. (gelukkig) Hoef je niet slim voor te zijn om dat te zeggen en te weten Het is pure kwaardaardigheid van de EU Een andere reden geloof ik absoluut niet meer.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   We hebben het allemaal al een keer gezegd, maar wat je al zegt.
   Wij zijn geen bekende mensen, dus niet noemenswaardig.
   En wat onbekende mensen ergens over vinden boeit niemand.
   Pas als je een flink pak geld heb, dan luisteren ze naar je.

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Hitlers Mein Kampf is na de Koran het meest gelezen en verkochte boek in het Midden Oosten. Dus laten we ons zelf niet langer voor de gek houden. Het anti semitisme van vandaag heeft een nieuwe verpakking gekregen en wordt nu anti zionisme genoemd of nog salon fähiger “Israël kritiek”. Israël kritiek waarbij Israël onder de misroskoop ligt om maar wat te vinden en het Midden Oosten met al haar racisme en vrouw vijandigheid gezien wordt als een culturele variant. linksen zijn goed in het vinden van varianten. Seksuele varianten, culturele varianten, religieuze varianten en dit alles met het doel gelijk schakeling. De islam is gelijk aan het christendom en pedofilie staat als het even kan op gelijke hoogte als heteroseksualiteit want is een variant.

  http://luxetlibertasnederland.blogspot.nl/2010/02/mein-kampf-was-bestseller-in-turkije.html

  Like

 8. Pieter G zegt:

  Net een reactie gegeven op Joop.nl
  Niet geplaatst deze keer, zeker omdat mijn argumenten net iets te goed zijn tegen de Han van der Horst bagger.
  Zijn kop: Waarom parallellen met de jaren 30 zo verhelderend en nuttig zijn. Doelend op de overeenkomst tussen Nazi en PVV.

  13 november 2017 at 18:21

  Uw reactie moet goedgekeurd worden. (wat niet gebeurd omdat Han van der Horst alles mag beweren zonder fatsoenlijk tegengeluid.)

  citaat: Als waarnemers parallellen zien tussen de hedendaagse populistische volksmenners en het fascisme, dan hebben ze het altijd over de beginperiode, de tijd van betrekkelijke onschuld vergeleken met wat zou komen toen de ene consequentie de andere opriep,
  —–
  De hedendaagse professionele waarnemer, de AIVD, constateert een nauwelijks aanwezig extreem rechts in dit land. extreem links daarentegen is hier ruim vertegenwoordigd.
  De focus ligt echter bij islam terreur. Niet voor niets worden er overal en continu maatregels daartegen genomen. Na het vliegtuigmisbruik door in torens te vliegen en andere doelen werd de gehele vliegindustrie onder de loep genomen en volgden maatregel op maatregel tegen herhalingen.
  Overal worden in grote steden nu betonblokken geplaatst en bij gebeurtenissen waar veel publiek op af komt omdat de terroristen hun wapengebruik tegen onschuldige mensen verlegt hebben naar vervoermiddelen op de weg. Die maatregels worden niet gebruikt om Joodse dan wel christelijke, boeddhistische, of honderden andere religie gerelateerde uitingen dwars te zitten. Ook niet tegen PVV aanhangers of welke ‘Rechtse” aanhangers dan ook. Nee, het is gekoppeld aan islamitische terreur en niets anders
  Dat zijn de feiten.
  Om vanuit politiek opportunisme of welke reden dan ook daarvan weg te kijken maakt onze samenleving niet beter dan wel veiliger. Integendeel zelfs. Je speelt de fundamentalistische islam in de kaart zoals in Molenbeek tot mijn spijt is gebeurd. De PVV is opgericht met de focus op het islam gevaar. En dat gevaar is reëel zoals we in Europa hebben ervaart. Het blijft niet in de Arabische regio waar sjiieten en soennieten een eeuwenlange strijd al voerden binnen de islam. Zolang er geen goede filter is wie ontvankelijk is en wie niet, met daarnaast het gegeven van radicaliseren blijft de islam een onderwerp zelfs hoofdthema van studie voor veiligheidsorganisaties. De veiligheid in een land wordt bepaald door politieke besluitvorming. Het is dus niet meer dan logisch dat een politieke partij die daarvan haar focus en bestaansrecht aan ontleent zich laat horen en zien. De tweede partij in dit land bewijst dat de kiezer die zorgen deelt.
  En de overheid deelt die zorgen ook gezien de betonblokken en de uitdijende AIVD.
  Het zou van een ongekende hemeltergende onverschilligheid voor het welzijn van haar eigen burgers getuigen als een overheid geen maatregels zou nemen. Beter laat dan nooit, en voor een veel te fors aantal slachtoffers van terreur, ondanks alle waarschuwingen veel te laat.

  Tot zo ver Joop.NL waar er altijd op eierschalen gereageerd moet worden als je niet meedoet met het ongeremde PVV demoniseren en het islam terreur verheerlijken.
  Als er trouwens vergelijkingen getrokken moet worden is de nazitijd en ideologie een islam kloon.
  Ook al gaat de islam nog vele stappen verder en heeft een veelvoud van doden en wreedheden op haar naam staan. En dat al eeuwenlang…..

  Geliked door 3 people

 9. Henk.V zegt:

  Ik stem in met de opmerking die Lagerfeld uitspreekt !

  Like

 10. R.R. van Zeijlen zegt:

  Prima dat Karl dit zegt, eindelijk een verstandige bekende persoon die de waarheid zegt, de massa zwijgt weer net als 80 jaar geleden, de zwijgende massa is terug van weggeweest, waar onze politici medeverantwoordelijk voor is en de linkse regeringsleiders, kerk, politie, politiek, media, kranten zich weer in het stilzwijgen hult als er weer een massa moord op joden, homo’s, biseksuelen, transexuelen, travestieten, hermafrodieten, christenen, atheïsten, humanisten, vrijmetselaars, hindoestanen, boedisten, communisten plaatsvind, de massa slaapt weer, Rutte blijft maar lachen en de politiek kijkt weer de andere kant op net als het volk, die massaal links stemt.

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 12. john van antwerpen zegt:

  De filosoof Peter Sloterdijk is ook niet mals met zijn inzichten.
  Het boek; Je moet je leven veranderen op blz. 284 zegt heel veel.
  Hopelijk zet E.J. bron die tekst eens in zijn geheel op de site.
  Anders raad ik iedereen aan om dan die tekst maar in de bieb
  te lezen. Volgens mij wordt met deze tekst veel verklaart.
  De essentie van die tekst is dat je azijn en slaolie niet kan mengen.
  Zo kunnen we ook geen ouderwetse en nieuwerwetse culturen door
  elkaar mengen.
  En als de mensen eens meer gaan lezen beregenen ze zichzelf.
  Maar je moet wel het juiste materiaal zien te vinden.
  Zo is voor Schopenhauer de islam geen religie maar massamoord.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Karl Lagerfeld heeft gelijk. Maar de kwestie van ‘moslim- en Afrikaanse vluchtelingen’ gaat verder dan dat. Angela Merkel en Adolf Hitler delen twee gezamenlijke punten: a) Beide hebben het voor elkaar gekregen om kanselier van Duitsland te worden en b) beide zijn pathologisch ziek. Adolf Hitler ambieerde de totale vernietiging van andere volkeren zoals de Joden, Zigeuners enz. en Angela Markel ambieert de vernietiging van haar eigen volk. Adolf Hitler bouwde vernietigingskampen als moordmachines en Angela Merkel importeert miljoenen van monsters uit het Midden Oosten en Afrika die geleidelijk haar eigen volk zouden vermoorden of op den duur zorgen voor verdelging. De beesten van Allah die Merkel en haar regering binnenhalen zouden geen speciale slachthuizen bouwen om Joden, christenen, atheïsten en Vrijmetselaars af te slachten. Hun slachtoffers zouden gewoon op straat met gesneden kelen en verminkte cq verbrande lichamen rollen of in de goot liggen. Maar dat is voor Angela Merkel geen punt : WIR SCHAFFEN DAS. ..!

  Like

 14. BertG. zegt:

  Ben voor de zekerheid ook nog even langs de stoffenwinkel “het Knipseltje” gereden.
  En raad eens, ze denken daar precies zo over.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  @BertG.
  Langzamerhand beginnen mensen te beseffen dat er nu iets heel kwalijk en angstaanjagend in de lucht hangt. Zeker in Nederland en België. Nog een kleine halve maand, zullen Sinterklaas en Zwarte Piet komen met een zak surprises voor de kindjes: ‘Wie lief is, krijgt lekkers, Wie stout is de roe!’. Echter de zak van onze politici IS LEEG. Ook de bagage aan leugens is uitgeput. Wat voor nieuwe leugens en verdraaien van de realiteit, kunnen NOS, NRC, RTL, Joop.nl, SP, en knakkers van D66, CU en zelfs de VVD verzinnen als het publiek ziet wat voor een ravage laten Marokkaanse voetbalsupporters na de overwinning van HUN LAND op Ivoorkust? Apart van het feit dat deze supporters laten WEER overduidelijk zien dat zij niets met ons land te maken hebben, behalve natuurlijk als het gaat om onze uitkeringenapparaat. De plunderingen en aanvallen in Brussel, Amsterdam en Den Haag spreken boekdelen. In Brussel moest een supermarkt eigenaar rennen voor zijn leven omdat de bende Moccro-beesten waren van plan hem zonder schroom te vermoorden:
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/Journaal-Weer/het-journaal/ en dat is in Nederland
  https://www.youtube.com/watch?v=fUpGQiwuEuA in beide landen trad de politie met een zachte hand. In het geval van Brussel was de politie onzichtbaar. De Belgische politie trad tegen de Allah-ongedierte op dezelfde wijze als de Duitse politie tijdens de Kristalnacht van 9 – 10 november 1938: ze deden niets!. De nazi politie liet de Joden aan hun lot over en de Belgische politie, anno 2017, deed precies hetzelfde met de autochtone en niet islamitische bevolking. Ze lieten de niet islamitische bevolking aan haar lot over.
  DEEL 2

  Like

 16. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De laatste dagen kwam op het NOS-journaal de thema : jonge gezinnen verlaten de grote steden en verhuizen naar kleinere gemeenten. Natuurlijk werd er een leuke draai aan het verhaal gegeven ‘Ja! In Amsterdam betalen wij voor een flat zeer hoge huur en er zijn hier geen faciliteiten voor de kinderen. Bijvoorbeeld een tuin’.
  De gemeenten spreken hun zorg uit. Men is ervan bewust dat op deze wijze de kloof tussen arm en rijk zal groeien. Dat is gedeeltelijk waar, maar niet de hele waarheid.
  In het hoge noorden van Nederland heeft een amateur voetbalclub een manier gevonden om fondsen te werven voor nieuwe accommodatie. De leden boden in een loterij een huis t.w.v. 200.000 Euro. De eerste maanden ging de verkoop van de loten (in de omgeving) wat traag. Echter vanaf het moment dat het nieuws bereikte de rest van Nederland, was er een ware stormloop op de loten. Ondanks de hoge prijs van ieder lot, zijn er meer dan 400 loten in Amsterdam verkocht. De meeste loten werden verkocht in de grote steden. Waarom? Wie wil in zo’n afgelegen dorp wonen? Heel ver weg van familie, kennissen, vrienden en alles wat men is gewend. Naar mijn mening is er een antwoord: BLANKE VLUCHT! Men wil weg uit steden waar een ‘Kaaskush’ daar namens linkse partijen en de islam de scepter zwaait. Waar men is onderworpen aan gestaag groeiende islamisering die door niemand wordt gestopt. Waar het in brand steken van wagens van niet moslims, dagelijkse aanvallen op autochtonen tot een norm is geworden .
  MEN WIL WONEN IN NEDERLAND DIE NOG NEDERLAND IS. .

  Like

 17. M. zegt:

  De mensen die zijn wijsgemaakt dat de joden alles in handen hebben moeten zich eens gaan bedenken dat als dat werkelijk zo was zouden ze dan niet wat beters voor zichzelf verzonnen hebben dan grenzeloze weerzinwekkende haat om niet wereldwijd op zich af laten komen?
  Zou u dat ook voor uzelf verzonnen hebben als u de wereld in handen had?.
  Get real !
  U weet toch dat de leugen regeert, anders werd uw mond met de waarheid niet gesnoerd.
  Om een wereld orgie van leugenaanbidding met 1 rijk en allen arm van de grond te stampen moet de leugen zich van de waarheid en de mensen die de waarheid spreken ontdoen.
  En de rest moet tot wanhoop gebracht worden zodat men voor hun ‘oplossing’ zwicht.

  En dat gaat sneller als je als EU de landen volstampt met mensen die een hekel hebben aan de waarheid omdat ze vanaf de paplepel gevangen zijn in de leugen en niet eens door hebben met dat gratis geld dat ze gebruikt worden om hun leven te vergooien aan het bestrijden van de waarheid waarvan de leugen al bij voorbaat verloren heeft.

  Like

 18. Republikein zegt:

  Groot licht.

  Geliked door 1 persoon

 19. Pingback: De media en Karl Lagerfeld´s blootleggen van het islamitisch antisemitisme in Duitsland | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s