Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

Screenshot_12

(Door: Michael van der Galien)

Amsterdam anno 2017.

Martin Bosma is terecht woedend. Het PVV-Kamerlid heeft namelijk gehoord dat Israël-activist Michael Jacobs (foto) is opgepakt door de politie in Amsterdam. De reden? Hij zou een spandoek getoond hebben dat “kwetsend” was. Voor Palestijnen. Of zo.

Zoals Bosma terecht twittert is dit natuurlijk volstrekt belachelijk, zeker als je bedenkt dat Marokkaanse rellers die hele steden vernielen wél vrijuit gaan:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

 1. koddebeier zegt:

  Een fascistisch kliekje daar in 020 !!

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  ‘k Heb meer respect voor Wilders en consorten, dan die hele mekkerkanenmeuk op een bult, incl. de LandverradersClub!!

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  ‘Fuk met die hele ingedutte Eu-KolereZooi…. In Israel daar bruist het, niet te filmen. Er wordt alweer hard gewerkt aan een nieuwe stad, Harish. Over een paar jaar wonen daar zo’n 100.000 mensen! Elke keer als ik weer een video zie over Israel vergeet ik die FukZooi van hier!!

  Like

  • Sabeltant zegt:

   “Er wordt alweer hard gewerkt aan een nieuwe stad”

   Daar heeft u het probleem van elk islamitisch land te pakken….

   In plaats van hard werken gaan die liever naar het westen hun handje ophouden.

   Geef ze eens ongelijk, ze worden hier door een handjevol politiek correcte NSB-ers op handen gedragen.
   Zelfs onze eigen politie begint zo langzamerhand weer op de SD uit het verleden te lijken.

   Het OVERGROTE MERENDEEL van de mensen in HEEL Europa heeft het evenwel met de niet westerse immigrant gehad.
   De reden?
   Buiten de islamitische terreur en andere onhebbelijkheden van de islam om, kijk eens in om het even welke islamitische stad en je weet genoeg.
   Corruptie, drugs, hoeren, protectiegelden, provocatie, maar bovenal de intrinsieke luiheid waarmee dit volk is behept.

   Als de wereld uit louter Israëliërs zou bestaan woonden er vast en zeker al mensen op Mars en groeiden de sinaasappelbomen in de Sahara tot in de hemel.

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    ‘Het OVERGROTE MERENDEEL van de mensen in HEEL Europa heeft het evenwel met de niet westerse immigrant gehad’
    Wensdromen mag, maar ik merk daar nog niet veel van, helaas! Het is allemaal nog niet erg genoeg, voor velen nog ‘een ver van hun bedgebeuren’, Maar op een dag…. Ja, toen stond de wereld even stil!

    Like

 4. Anneke zegt:

  Anti-semitisme is (nog steeds) toegestaan, máár je eigen cultuur verdedigen is een groot kwaad in de ogen van de politici.
  De god van hell en oorlog (islamitische allah) moet volop vereerd worden, máár de God van Israel mag niet genoemd worden. Het christendom is vrijwel doodgebloed hier in het zo vrije westen. De Joden zijn massaal vertrokken, na WW-II. Dit was nu net de bedoeling van de NWO- en allah-aanbidders !!! Pure satanisten, die de regie over de wereld nog steeds in handen hebben.

  Geliked door 2 people

 5. Aegolius cs zegt:

  Wie is Michael Jacobs: De Waarheid van Wie!

  Kijk ernaar en dan reageren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  De man staat daar met een spandoek waar gewoon de waarheid op staat. Het is toch allang algemeen bekend dat de top van de Palestijnen geen vrede wil met Israel, maar dat heel Israel met de joden weggevaagd moeten worden. Zou Gretta de heks en die zure azijnfles van Acht erachter zitten, dat de man vastgezet is? Laatst van Acht op tv ; wat is dat een zure vent.

  Like

 7. Jean zegt:

  Wij moeten én zullen dat gewelddadig islamitisch gespuis verdrijven én verjagen van ons grondgebied, wij houden van onze veiligheid en wij beschermen onze vrouwen en kinderen, wij walgen van dat islamitisch krapuul dat maar één soort werk kent nl. vernielwerk.
  Die rotzooi moet uit onze westerse seculiere samenleving verdreven worden.
  Nu herverkiezingen EISEN en dan massaal stemmen voor PVV, VB, FN, AfD, PPÖ enz. zodat Europa in ONZE handen komt en niet in handen van lafaards en volksverraders van eigen volk.

  Like

 8. Marian zegt:

  De keuze is duidelijk gemaakt door Rutte en consorten en Brussel niet te vergeten.

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  De machthebbers op deze aarde willen alles kunnen organiseren, onder controle brengen en transformeren naar een wereld die zij wensen en creëren. Een gemaakte wereld: De New World Order.
  En inderdaad de wereld transformeert in rap tempo. Ontbossing, Geo-engineering, biotechniek, automatisering, robotisering, oorlogen zijn daar de voorbeelden van. Het resultaat is vervuiling en verarming, letterlijk van zowel boeren als diversiteit en vernietiging van bestaande rassen en niet te vergeten natuur en culturen.
  Ordo ab chaos, het tweekoppige monster, is zoals Prigogine stelde niet meer dan een misverstand, maar dan wel een misverstand met grote, hele grote gevolgen.

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  .
  mocht ik het verstaan, ik kwam vàst verder
  maar nu zie ‘k echt alleen ’n twijfelachtig herder…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Als je dit dan vergelijkt met 2 jaren geleden toen die HAAT-prediker uit England, Anjem Choudary op de Dam vlakbij het Monument zijn vuiligheid kwam spuien, samen met vele aanhangers in hun jurken-outfit.
  De agenten keken toe, op de achtergrond.
  Er werd pas ingegrepen, TOEN EEN VERONTWAARDIGDE NEDERLANDER, A,dammer met dat gespuis in debat wilde gaan.
  IN DEBAT GAAN, niet dat hij fysiek geweld wilde gaan gebruiken, nee gewoon om tekst en uitleg vragen.
  TOEN, …………greep de Politie wel in en werd de man geboeid afgevoerd.
  Als ik zulke dingen lees, weet ik niet meer hoe ik het heb……

  https://us.123rf.com/450wm/jankranendonk/jankranendonk1207/jankranendonk120700018/14335577-amsterdam-holland–may-25-british-muslim-fundamentalist-sayful-islam-talks-to-the-press-on-his-visit.jpg?ver=6

  Like

 12. Elisah zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2017/11/13/ebru-umar-is-nou-islamisering/
  Met prachtig filmpje van Ebru, die zegt waar het op staat.

  Geliked door 1 persoon

 13. MF zegt:

  En een “lastige” CDA er (Omtzigt) wordt een koppie kleiner gemaakt…. Politiek…

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  De regering heeft steeds vaker geen boodschap meer aan de grondwet. Maakt dat de regering niet onwettig?

  Like

 15. Martin de Koning zegt:

  Bedenk maar zo , ook de mensen van dat zooitje in amsterdam krijgen het lid op de neus. Ze denken lief te kunnen zijn tegen de islam , maar als de shit the fan raakt worden zij waarschijnlijk als eerste door de islammo’s gepakt. Dit , omdat ze hun beloftes niet na kunnen komen.
  En als we Israël zeggen dan hebben we het ook over de God van Israël en die heeft al duidelijk het draaiboek klaar gelegd , alleen zijn het er weinigen die er in lezen en/of laat staan het begrijpen.
  Het geplaatste stukje over Trump en het onderling verdelen van het midden oosten , waardoor de boel daar spaak loopt komt erg overeen met wat al een paar duizend jaar door de profeten is gezegd. Trek op tegen mijn volk in die dagen en ik zal ze een hersen verknettering geven zodat zij elkander vernietigen door twist. Staat geschreven. Ik maak mij niet ongerust meer , er staat ook duizend aan uw linkerhand en tienduizend aan uw rechterhand zullen er vallen , maar u zal geen haar gekrenkt worden. Dus resume , het klinkt misschien een beetje oubollig “Jezus redt”.

  Like

 16. Leo P. Ard zegt:

  De politie deugt niet.
  https://fubar.mobi/?s=politie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s