Bataclan, de horror die verzwegen werd

Screenshot_30

(Door: Mario Hau – Vertaling: E.J. Bron)

Velen van ons herinneren zich met ontzetting aan de noodlottige nacht in Parijs, waarin op 13 november 2015 meer dan 130 mensen ten prooi vielen aan [radicaal]islamitische terreur. Maar nu pas, twee jaar later, komen er details aan het licht die de horror duidelijk maken die de daders de vrije loop lieten.

journalistenwatch

Een in Parijs ingezette onderzoekscommissie deed de afgelopen maanden onderzoek naar de gebeurtenissen rondom de [radicaal]islamitische aanval. Hiervoor werden betrokken politieagenten gehoord, waaronder een leider van een mobiele eenheid, die in het officiële protocol alleen maar als “M.T.P.” voorkomt. Volgens hem kwam hij voor het Bataclan aan toen de terroristen daar het vuren al gestaakt hadden, respectievelijk er nog maar enkele schoten te horen waren. In het Bataclan, dat meerdere etages bezit, waren al direct na de ingang de eerste slachtoffers te zien, die op het eerste gezicht vermoedelijk doodgeschoten werden.

“Er werden mensen onthoofd, er vonden seksuele handelingen op vrouwen plaats”

Over de tweede verdieping vertelt hij schokkende dingen: “Zij [de daders] baanden zich een weg naar boven [er werd een gesloten deur opgeblazen]. Er werden mensen onthoofd, afgeslacht, uitgebeend. Als ik me niet vergis, hebben ze bij veel mensen de ogen uitgestoken.”

Origineel citaat van het verhoor: „Ils se sont fait exploser. Il y a eu des personnes décapitées, égorgées, éviscérées. Il y a eu des mimiques d’actes sexuels sur des femmes et des coups de couteau au niveau des appareils génitaux. Si je ne me trompe pas, les yeux de certaines personnes ont été arrachés.“

Geen woord over de martelingen van de slachtoffers in de Duitse vooraanstaande media

Eerst had de Franse regering deze informatie schijnbaar achter slot en grendel gehouden. Pas bij de verschijning van het officiële protocol werd bekend aan welke martelingen de slachtoffers in het Bataclan blootgesteld waren. Maar ook nu, enkele dagen na de publicatie van het protocol, lees je er in Duitsland niets over, in tegenstelling tot andere media in het buitenland. Zo berichtte bijvoorbeeld de Engelse “Daily Mail” al op 15 juli: „French government ’suppressed gruesome torture‘ of Bataclan victims as official inquiry is told some were castrated and had their eyes gouged out by the ISIS killers.“

Duitse journalisten dommer dan de Britse collega´s?

Je kunt je dus afvragen: zijn Duitse journalisten dommer dan hun Britse collega´s en zijn ze de Franse taal niet machtig? Welke reden bestaat ervoor dat alle media in Duitsland zwijgen? Wij zijn van mening dat zulke informatie meer dan belangrijk is, opdat de publieke opinie zich er een beeld van kan vormen met welk martiaal geweld radicale islamieten hun geloofsoorlog naar Europa brengen. Het feit dat minstens een van de daders als “vluchteling” via de Balkan-route binnenkwam, zou ons moeten alarmeren. En ertoe moeten leiden dat de Duitse regering haar falen en haar medeschuld, niet alleen aan het Franse, maar ook aan het Duitse terrorisme eindelijk toegeeft en dienovereenkomstig handelt.

En hier een ooggetuigenverslag van Jesse Hughes van de “Eagles of Death Metal”:

“De dag daarna hebben moslims in het stadion de minuut stilde uitgejouwd, en de pers heeft er nauwelijks over bericht.

Ik zag moslims, die tijdens de aanval juichten in de straten. Dat zag ik met mijn eigen ogen. Live! Hoe wisten zij wat er aan de hand was? Er moet van te voren een afspraak geweest zijn…

Ik zag ongeveer zeven mensen sterven. Enkele van deze mensen waren minder dan een met van de barrière verwijderd. Ze zouden zich naar achteren hebben kunnen laten vallen en zouden dan nog leven, maar ze waren zelfs te bang om zich om te draaien. Ik herinner me een vrouw, die doodstil stond – met opgeheven handen in een houding van onderwerping.

De terrorist zag haar uiteindelijk, en alles wat ze deed, was: “Nee, nee, nee” te zeggen. Ze stond daar als iemand die zich overgeeft aan de dood. Ik schreeuwde tegen haar, hé!”, maar ik denk dat ze me niet kon horen. Ze was zo panisch van angst, ik denk dat ze al had opgegeven…

Ik dicht (de linkse mentaliteit) de volledige verantwoordelijkheid toe. Als je tegen mensen zegt dat ze zich niet mogen verdedigen, en als je ze als kinderen behandelt, dan verzwak je ze tot een punt, waarop het leven minder dan een meter verwijderd is, en zijn ze niet meer in staat dat waar te nemen, omdat ze zo bang zijn…”

Links:

officieel protocol op de homepage van het Franse parlement

bericht in de “Daily Mail”

één dader kwam als “vluchteling” via de Balkan-route

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Mario Hau

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Bataclan, de horror die verzwegen werd

 1. Antivenin zegt:

  En hoeveel van dat tuig hebben ze in Raqqa laten lopen? Die komen in ieder geval deels deze kant op…

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Ik hoop dat de schuldige politici (ook in nederland), zelf het slachtoffer worden van een moordaanslag, dus aan den lijve ervaren hoe het is om onthoofd te worden door de religie van de vrede. Misschien dat de moslimknuffelaars dan eens eindelijk inzien dat ze bezig zijn zichzelf te doden.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Overheden (politici) en journalisten zijn smeerlappen die de burgers dagelijks belazeren !!
  En dan maar zeuren over Nep nieuws terwijl ze zelf de grootste verspreiders zijn !!

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Merkel heeft niet alleen bloed aan haar handen, maar alles aan haar druipt van het bloed van de vele onschuldigen! Als ik dit allemaal lees, draait mijn maag zich bijna om.
  Merkel moet de zwaarste straf krijgen die denkbaar is! Door haar eigenzinnige optreden, en tégen alle waarschuwingen in, heeft zij miljoenen vreemdelingen tot Europa toegelaten, en nog steeds weigert ze haar verantwoordelijkheid te nemen en te beginnen met het uitzetten van vreemdelingen, waaronder talloze terroristen!

  Is het haar diepste wens soms om ongekende aantallen mensen door geweld te laten verdwijnen?

  Ik ga het geloven! Ze is een duivelin!!

  Geliked door 4 people

 5. Rensk. zegt:

  En dan nu de man van het Jihadbruid Laura, die vanavond op tv te zien was, waarbij hij gepakt is. De man roept : respect respect. Degenen die hem geboeid vasthielden riepen terug: respect? Heb jij respect gehad met wat je gedaan hebt? En dat is nu precies wat ik al meerdere keren hier marokkanen ook heb horen roepen: respect ook tegen de politie. En maar schreeuwen : respect. De idioten snappen niet wat het woord respect betekent en roepen het te pas en te onpas. Respect krijg je niet. Respect moet je verdienen. Het is voor deze mensen een brug (vele bruggen) te ver om dat te snappen. Dit soort mensen zuigen je totaal leeg. Niks mee te beginnen, Nu niet en nooit niet. Punt

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik kan me er nog wel íets bij voorstellen:
   Nog maar één of twee generaties geleden was er bij ons in het westen eveneens een groep, die te pas en te onpas ‘respect’ eiste: Die van de ouders en opvoeders, t.o.v. de jeugd. Je kon het als kind goed of minder goed treffen, maar algemeen leefde de gedachte, dat je de oudere generatie in principe dat respect verschúldigd was, en dat er geen sprake was van “eerst moeten verdienen.” Het ligt voorde hand, dat dat hij die achterlijke mossels met hun barbaarse ideologie tot op heden nog tot in het 20- tot vijftig voudige het geval is.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Jawel Rensk,

   Dit islamitisch schorem begrijpt heel goed wat respect is. Als zij respect roepen dan is dat respect bezien vanuit islamitisch perspectief en niet vanuit Europees perspectief.

   Moslims in algemeen kennen geen wederkerigheid. Niet in dialoog niet in omgang.

   Wat dacht je waar de integratie problemen vandaan kwamen? Die komen niet zomaar uit de lucht vallen en hebben helemaal niets te maken met te weinig gepamperd zijn of met zoiets als discriminatie.

   Hun werd van kleuter leeftijd geleerd dat moslim zijn het meest waardevolle is dat op aarde bestaat. Moslims moeten gerespecteerd worden gewoon om het feit dat ze moslim zijn. De moslim is het mooiste en meest volmaakte dat Allah heeft voortgebracht.

   In islam gedomineerde landen is het heel belangrijk dat aan de omgeving kenbaar gemaakt wordt dat je moslim bent of juist niet. Ben je moslim dan krijg je automatisch een andere (positievere) bejegening dan als je Christen zou zijn. Over Jood zijn hoeven we binnen dit kader al helemaal niet meer te spreken.

   Moslims verdienen alle respect. Omgekeerd wordt het moslims vanaf hun vroege jeugd geleerd dat ze geen respect hoeven te hebben voor Joden en Christenen. Voor atheïsten en animisten hoeven ze sowieso geen respect te hebben. Joden en Christen kunnen wel gedoogd worden (als de jizya betaald is) maar zal in respect nooit de gelijke zijn van een moslim.

   Zolang je moslims door je eigen West Europese bril blijft bekijken zul je nooit iets van ze begrijpen en kun je hun gedrag nooit op de juiste inhoud duiden.

   Wordt je wel eens door een moslim begroet op straat? Oké het gebeurd misschien een enkele keer, maar de uitzonderingen zijn hier niet de regel.

   Probeer alles te begrijpen van een islamitische opvoeding en probeer te denken als een moslim. Gesegregeerd leven afgedwongen en nageleefd is het in en out van de islam. Is lastig dat weet ik maar voor de toekomst van Europa is dat van levens belang om te weten.

   Ook de gruwelen gedaan in Bataclan vallen te begrijpen als je door de islamitische bril kijkt. De slachtoffers in Bataclan werden bij de islamitische terreur daders al vele jaren eerder ontmenselijkt nog voor de terroristen wisten van het bestaan van Bataclan.

   Begrijpen we nu ook de home grown islam terrorist. Ze worden niet plotseling in een weekend geradicaliseerd. Het zaaigoed voor radicalisering werd al vanaf hun geboorte in de islamitische opvoeding uitgezaaid. Het is alleen wachten op een trigger.

   Ook belangrijk te weten.

   Er hoeven in Europa geen 50 miljoen islam terroristen op te staan. Dus de overgrote groep mag best gematigd blijven. Gematigde moslims zijn een westerse uitvinding. Wat wij gematigde moslims noemen zijn moslims die stiekem duimen voor de islam terrorist.

   Slechts vijf procent van die 50 miljoen is meer dan voldoende geheel Europa te verlammen en te onderwerpen. We spreken dan over een leger van twee en een half miljoen soldaten van Allah die zich niet hoeven te houden aan de rechten van de mens. Want Europeanen zijn dan geen mensen meer. Het zijn allemaal ongelovige varkens geworden met hier en daar een enkele ongelovige aap.

   Geliked door 4 people

   • scherpschutter zegt:

    guusvelraeds. Stuur dit stuk eens naar Rutte, kan ie wat van leren. bedankt voor de moeite

    Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Je hebt gelijk. Soms vergeet ik weer even hun opvoeding en kijk k weer door mijn westerse bril. Dank voor de uiteenzetting.

    Like

   • Cynicus zegt:

    Dit klopt helemaal. Moslims eisen en eisen respect maar geven niks terug. Wederkerigheid wazzzzz dazzzzz ????

    Dank u wel voor uw bijdrage om de islam te ontmaskeren als een agressieve religie die onderwerping eist aan de islam. Het woord islam betekent onderwerping aan de islam.

    Like

  • ieznogoedh zegt:

   Voor mislims heeft het woord respect een heel andere betekenis.
   Als ze respect willen dan bedoelen ze dat ze willen dat je angst voor ze voelt.

   Geliked door 1 persoon

 6. Arthur Schop zegt:

  Moslims minachten het leven.
  Hun Allah die ze aanbidden is niets anders dan de duivel.
  Overal waar ze optreden maken ze het tot de hel om hun duivel te plezieren.
  Hier is het niet meer de maatschappij waarvoor onze ouders en grootouders hard hebben gewerkt.
  Wanneer zullen de domme kiezers eens een juiste beslissing nemen en het huidig crimineel bewind de laan uitsturen?

  Geliked door 2 people

 7. leefbarbaar zegt:

  En dan komen er nog vele smeerlappen, die hetzelfde deden, maanden, misschien wel jarenlang, naar hier. Om werk te zoeken en te integreren, zogenaamd, en Rutte III laat ze met plezier binnen, want corrupt en christelijk. Absurd.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  GEHEIME DEAL………
  Honderden jihadstrijders zijn met of zonder gezin uit Raqqa kunnen ontkomen en zullen ongetwijfeld deze kant opkomen.

  Like

 9. erik zegt:

  Eagels off death metal hebben gezien wie ze zelf aanbidden, zie hier een tekst van een van hun ‘liedjes’:

  Who’ll love the devil?…
  Who’ll song his song?…
  Who will love the devil and his song?…
  I’ll love the devil!…
  I’ll sing his song!…
  I will love the devil and his song!…
  Who’ll love the devil?…
  Who’ll kiss his tongue?…
  Who will kiss the devil on his tongue?…
  I’ll love the devil!…
  I’ll kiss his tongue!…
  I will kiss the devil on his tongue!…
  Who’ll love the devil?…
  Who’ll sing his song?…
  I will love the devil and his song!…
  Who’ll love the devil?…
  Who’ll kiss his tongue?…
  I will kiss the devil on his tongue!…
  Who’ll love the devil?…
  Who’ll sing his song?…
  I will love the devil and sing his song!…

  Writers: JESSIE HUGHES, JOSH HOMME

  Verder commentaar overbodig……………..

  Like

  • Onno zegt:

   Gezellig liedje van de Arenden van Dood Metaal. Heel afwisselend en leuk als je in bad zit. Wanneer is het volgende concert, dan kan ik alvast kaartjes bestellen?!

   Aardig voorbeeld van wat een ‘psy-op’ met je doen kan…….

   Like

 10. Rene Kampers zegt:

  Het is duidelijk waarom de media en de autoriteiten die wrede moslimactiviteiten hebben verzwegen. Het zou de Islamieten kunnen kwetsen ! en dat mag in geen geval , want het zijn onze “gasten” en wij hebben de plicht om voor hen te zorgen . Zij mogen wel , ogen uitsteken , verkrachten , moorden ! Maar wij mogen ze niet kwetsen ,……begrepen !! en ik wil er niets meer over horen !

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Dit tuig hebben wij bij duizenden binnen . Laat dit eens goed tot jullie doordringen [misschien beter van niet]. Vervloekt zijn de politiekcorrecte/linkse LAMZAKKEN die dit hebben toegestaan en nog steeds toestaan.

  Geliked door 1 persoon

 12. Cynicus zegt:

  Dit artikel laat de ware aard zien van de islam. Terreur en pure slechtheid. De achterbakse huichelmedia doen er alles aan omdat in de doofpot te gooien. Het zal wel als nepnieuws worden betiteld. Geen wonder dat de psychopatenpolitici in Den haag zo’n haast hebben met de sleepwet.

  Geliked door 2 people

 13. M. zegt:

  Als jullie eens een bijbel zouden lezen zou je weten waar je mee te maken hebt.

  Like

 14. M. zegt:

  Waarom denk je dat ze zich wereldwijd zo druk maken om de mensen van de bijbel ?
  Omdat er een fabeltje in staat?
  Iedereen die het gelezen heeft weet precies met wie we te doen hebben.
  Waarom zegt de belangrijkste leugenaar van de omgekeerde bijbelkerk dat het hebben van een persoonlijke relatie met Jesus gevaarlijk is?
  Omdat hij voor iedereen de weg, de waarheid en het leven wil weg houden als die niet zou bestaan.
  Als Jesus niet de weg en de waarheid en het leven is zouden ze iedereen wel wijsmaken dat ze bij Jesus moeten zijn denk je net?

  Niemand komt tot de Vader dan door mij : Jesus.

  Like

 15. M. zegt:

  Alleen uit landsbelang en veiligheidsoverwegingen zou er een stop moeten komen en zouden de grenzen op slot moeten want zo met dat verzamelen van de zogenaamde vrede rond Israel is het bijna smeken om binnenlandse problemen als daar de pleuris uitbreekt.
  Dat u het even weet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s