HET WORDT ALSMAAR ERGER…

Screenshot_25

De nieuwe Barbiepop met hoofddoek.

(Door: “Driek”)

In deze grauwgrijs natte herfstdagen, welke mijn gemoedstoestand toch al danig versomberen, las ik met toenemende verbijstering dat in dien heksenkeuken der mohammedanen een nieuwe Barbiepop met een hoofddoek is gecreëerd. Wel ja, toe maar. Het kan gewoon niet op met dien walgelijke islamisering die ons zo vreselijk den strot uitkomt. Wanhopig word ik ervan. Islam is als een dodelijke ziekte die onuitroeibaar is en erger dan de ergste ziekte welke ik hier niet wil benoemen. Die weergaloze verschrikking der islamitische indoctrinatie neemt hand overhand toe. Soms, spitse lezer van “E.J. Bron”, als ik denk dat het merendeel der mensheid totaal krankzinnig is geworden, blijkt dat het toch nog erger kan.

Speelgoedfabrikant Mattel heeft de komst van een officiële versie aangekondigd van de bekendste pop ter wereld. Dit keer stond de Amerikaanse 31-jarige moslima en schermster Ibtihaj Muhammad (foto boven, met Barbiepop) model voor de wereldberoemde pop. Muhammad (de naam alleen al) ging vorig jaar de geschiedenisboeken in als de eerste Amerikaanse atlete die met een hidjab aan de Olympische Spelen deelnam. Muhammad noemt de komst van een Barbie met een hoofddoek een “kinderdroom die uitkomt. Ik ben trots dat meisjes nu overal ter wereld kunnen spelen met een Barbie die ervoor kiest een hoofddoek te dragen”, aldus de Amerikaanse atlete op Twitter. De officiële Barbie met hoofddoek is vanaf eind volgend jaar te koop. Misschien is het straks een leuk verjaardagscadeautje voor ons jongste prinsesje Ariane van Oranje? Je weet maar nooit.

Mijn verstand weigert om dit idiote verzinsel normaal te vinden. De meest belachelijkste en domste pogingen worden aangewend om dien vervloekte hoofddoek bij jonge meisjes te introduceren. Weten die kinderen veel. Daarom moeten schoolkinderen ook op moskeebezoek, zodat ze straks zonder aarzelen die doek op hun hoofd draperen. Wat een gajes is het toch. Je zoude de bedenkers van zo’n Barbiepop op moeten sluiten achter dikke gebarricadeerde muren. Edoch, nog veel beter zoude het zijn om die walgelijke lieden zonder proces te vierendelen.

Welnu, lezer, die achterlijk islamitische demon manifesteert zich in een Barbiepop met hoofddoek. Het wordt alsmaar erger en erger. Reken maar.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Dhimmitude, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

39 reacties op HET WORDT ALSMAAR ERGER…

 1. delamontagne zegt:

  Het stond nog net niet op de VOORPAGINA,
  het “grote” nieuws…………
  * * *
  Barbie draagt voor het eerst de sluier !
  Pour la première fois, Barbie porte le voile

  Zoals de “goed”-met islam bekende ontwerpers het al wisten,
  kunnen nu ook de kleine moslimaatjes onbezorgd met een hallala Poupée spelen zonder dat de ouders zich bezorgd hoeven te maken.

  Pour la première fois, Barbie porte le voile

  Liked by 1 persoon

 2. tjonge zegt:

  “nog veel beter zoude het zijn om die walgelijke lieden zonder proces te vierendelen.”
  .
  en als het ff kan dan nog heel langzaam ook, dat dat tuig wel gruwelijk mag lijden…

  Like

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Ik wacht op Ken met een baard, soepjurk en als accessoire een mooi scherp hakmes. En daarna worden natuurlijk die blanke, blonde en ontzettend sletterige Barbies verboden, want jee die smerige poppen hebben wel tieten en hele onzedige hoerige kleding. Nog even geduld en het komt allemaal goed.

  Liked by 3 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Onze nakomelingen zullen ons vervloeken.’

  Het probleem met indoctrinatie is dat diegene die indoctrinatie ondergaat niet in de gaten heeft dat hij/zij geïndoctrineerd is.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Waardoor onze nakomelingen ons dus niet zullen vervloeken.
   Kijk maar om u heen….
   Grofweg genomen boeit het, onder de 40, helemaal niemand.

   Liked by 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Statler & Waldorf 14 november 2017 om 17:03

   Inderdaad, onze nakomelingen weten straks niet beter of de islam is ‘normaal’.
   Geen wonder ook als er al verplichte schooluitstapjes worden georganiseerd naar de moskee, waar een o zo ‘aardige’ imam voordoet hoe je met je reet omhoog moet gaan liggen voor alalah.
   Giechelend doen de schoolkinderen wat van hen wordt ‘gevraagd’.
   ‘Tot volgende week’, roept de imam dan. Kennelijk is een moskeebezoek niet eenmalig.

   Er staan ons rampen te wachten. En armoede, want deze (zelf)islamisering moet de belastingbetaler bekostigen.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Beste Driek, u en ik en velen op deze site zijn van de generatie die als laatste generatie zelf heeft leren nadenken en wat zal volgen zijn de generaties ‘1984’.
   Deze Eric Arthur Blair generaties van de toekomst zijn de natte droom van de ultieme wereld dictatuur met hoogstwaarschijnlijk een wassende maan en een ster in de vlag.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Islam is als een dodelijke ziekte die onuitroeibaar is en erger dan de ergste ziekte welke ik hier niet wil benoemen.”

  Welnu, Driek, dan zal ik hem wel benoemen. Islam is als een kanker. Mét uitzaaiingen.

  “…een Barbie die ervoor kiest een hoofddoek te dragen.”

  Mevrouw Muhammad is niet goed bij haar hoofd. Barbie die ergens voor kiest? Net zoals in de moslimwereld goed gebruik is, heeft Barbie die hoofddoek ook maar opgedrongen gekregen. Ze is een vrouw, dus heeft helemaal niks te kiezen. De marketingmensen van Mattel zagen een manier om, met uitschakeling van hun gezonde verstand, nog weer ergens geld aan te verdienen. Is er trouwens al een Ken met een kipa of met peijes?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, luister, Ted: Een goede moslima heeft de taqiyya te allen tijde hóóg te houden, hè, zéker tegenover de media!
   Je dacht toch zeker niet, dat er nog iets anders achter zat, wel?

   Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Meneer Kohler, het is nog vele malen erger. De islam is een politieke ideologie, een wereldwijd maatschappelijk kankergezwel dat ook in ons land door onze zgn volksvertegenwoordigers wordt gestimuleerd en gefaciliteerd en alle ruimte krijgt om zich ongehinderd te kunnen verspreiden om uiteindelijk te gaan (over)heersen. Wat mij betreft niet erg, laat maar gebeuren. Het onnozele en laffe NL klootjesvolk vraagt erom en het interesseert ze verder helemaal niets. Als zombies liggen ze op de bank naar de baggerprogramma’s van Joop van Ellende en de Mol te kijken, of naar Max, voetbal of studio sport. Enz. , enz.

   Liked by 1 persoon

 6. rakkertje zegt:

  Binnenkort een barbiepop met een bommengordel …. 🙂 …….

  Liked by 3 people

 7. Jean zegt:

  Walgelijk, degoutant, om kotsmisselijk van te worden.
  NOOIT zal die rotzooi ooit mijn huis binnen geraken, regelrecht de container in ‘mocht’ mijn kleindochter met dergelijke rotzooi thuis komen maar die kans is -100% (lees: min 100%) w.w.z. nihil, onbestaande.
  Niemand in mijn familie heeft contact met dat gewelddadig barbaars gespuis en er wordt goed op toegezien om dat zo te houden want wij walgen van geweld in het algemeen maar zeker van geweld tegen vrouwen en kinderen.

  Like

 8. Cynicus zegt:

  Hoofddoekjes zijn stom en geven best mooie meiden een kinderachtig popachtig uiterlijk. Vrouwen en meiden krijgen een soort poppengezichtjes.

  Like

 9. Thom zegt:

  Ken is een mannelijke pop

  https://www.google.nl/search?source=hp&ei=TSgLWoGpNMSNkwXO04joBQ&q=pop+ken&oq=pop+ken&gs_l=psy-ab.1.1.0l4j0i22i30k1l6.2254.11060.0.15071.15.11.4.0.0.0.118.1121.3j8.11.0….0…1.1.64.psy-ab..0.15.1222…0i131k1j0i10k1j0i13k1j0i13i30k1j0i13i10i30k1j0i13i5i30k1j0i13i5i10i30k1.0.RP9y8eJd0Jo

  Een kipa en peijes is dameskleding. Dan zou Ken dus als homo verkleed gaan. Wordt nog leuk zulk speelgoed.

  Like

 10. Johan zegt:

  “Marokkaanse relschopper doet aangifte tegen politie”, aldus de Telegraaf. Het wordt inderdaad alsmaar erger in dit land. Nu waagt dat schofterige reltuig het, om zelfs aangifte te doen tegen de politie. Dit is de omgekeerde wereld. Waar zijn we in verzeild geraakt ?

  Like

 11. Jan zegt:

  Seksueel verknipt volk, zelfs poppen zijn niet veilig

  Liked by 1 persoon

 12. trebor2110 zegt:

  Trump got UCLA Men’s Basketball players LiAngelo Ball, Jalen Hill and Cody Riley released from custody in China after they were accused of shoplifting.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Een barbie, die ieder jaar een kindje krijgt. Een goede investering. Een huurhuis, een uitkering, een audi, gratis zorg en een bank voor Ken.

  Liked by 2 people

 14. Jan zegt:

  Het wordt zotter in Britse kleuterscholen, openbare bibliotheken enz: dragqueens gaan kleuters voorlichten dat zij de geestelijke beerput van LGBTQYPFHXZ kristalwater dienen te zien

  Men dressed as women are being brought into UK nursery schools as ‘queer role models’ for two and three-year-olds to stop them committing “hate crimes” later in life.

  Drag Queen Story Time (DQST) holds sessions at taxpayer-funded schools, community centres, and libraries at which children learn songs about “transgender” teddy bears, as cross-dressers teach about homophobia, misogyny, and racism, and read books which promote ‘queer’ and LGBT lifestyles.
  ..
  http://www.breitbart.com/london/2017/11/13/queer-role-models-stop-two-year-olds-committing-hate-crimes/

  Like

 15. jungleelephant zegt:

  Dus:nooit meer een Barbie-pop kopen;helemaal nooit meer!

  Like

  • BertG. zegt:

   Deed ik persoonlijk toch al nooit.
   Als ik een cadeautje koop voor kinderen, heeft het altijd met muziek te maken.
   Dat kan zijn, een blokfluit, keyboard, ukelele, trommeltje, enz…..
   Maar nooit een pop of een autootje.

   Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat wilde ik maar even gezegd hebben, Driek. Om mijn argument te onderschrijven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 17. Rene Kampers zegt:

  Och die schermster heeft helemaal niets te betekenen .Ik wil haar gerust dueleren om de superioriteit van het blanke ras te onderstrepen . Zij met een degen en ik met een pistool !

  Like

 18. Jan zegt:

  Een antisemiet

  Meer van dit haatwijf (alle mensen, wat heeft zij een plastieken kop) op: http://www.truthrevolt.org/news/here-are-anti-israel-tweets-hijab-wearing-olympian

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s