Hilarisch en dom stuk anti-Pegida

Screenshot_22

(Door: Renzo Verwer)

Ik las op TPO een vreemd, dom en tegelijk komisch stuk van ‘christen’ en ‘blogger’ Chris Develing. Hij betoogt hoe verwerpelijk hij de actie van Pegida vindt om de plaats waar een moskee moet komen met varkensbloed in te wijden. Dat is prima. Zijn betoog is echter van een onthutsende domheid. Develing:

“Het sarcasme van Pegida zal vermoedelijk niet snel worden begrepen door de gemiddelde moslim in het Midden-Oosten en op christenen worden verhaald. Ook in Nederland kan dit incident moslims tegen christenen opstoken terwijl de laatste groep helemaal niets te maken heeft met dit misselijkmakende Pegida-tuig.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, onwetendheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hilarisch en dom stuk anti-Pegida

 1. Harry zegt:

  Dat bedoel ik nou steeds : stomme christenen die absoluut geen benul van de realiteit hebben , maar de boel gewoon omdraaien .
  De patriotten worden vervloekt , terwijl DIE het zijn die ook HUN christelijke hachie nog proberen te redden !
  En dat soort afwijkingen wordt ook nog ondersteund door een vreselijke lafheid bij Develing cs.

  En ondertussen ga je zitten bidden tot god om het tij te keren , in de hoop dat niemand je hoort !
  Terwijl je verbaal de islam pampert .
  De laffe stiekemerds !

  Zo kun je dus wachten totdat je weer op je geboortegewicht bent .
  God komt echt niet helpen hoor .
  Volgens mij is god ook moslim geworden , want hij steekt geen poot uit !
  En zo verstrijkt de tijd , met niks doen .

  Er was zo’n Amerikaans liedje : ” waiting and hoping , waiting and hoping ” , etc .
  Op een of andere manier overvalt me dat steeds .
  Het wordt een race tegen de klok , ga je uit jezelf eerst dood of wacht je tot de moslims de macht grijpen en systematisch alles uitroeien ?

  En nee , ik ben geen socialist .
  En al helemaal geen communist .
  Denk meer een realist .
  En rechts .
  ( Dit even om de christelijke gifspuwers de wind uit de zeilen te nemen ) .

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. overal ter wereld haten moslims de niet-moslims

  Like

 4. Johan zegt:

  Is dit werkelijk op TPO gepubliceerd ? Ik las dat blog nog nauwelijks, maar nu heb ik het helemaal gehad met ze. Wat een stelletje politiek correcte sufkoppen zijn dit ! Met Chris Develing voorop.
  Het was juist een uitstekende actie om die bouwgrond onder het varkensbloed te besprenkelen.
  En hee, let eens op ! Er is geen enkele dode bij gevallen.

  Ik wil niet eens verder ingaan op dat artikel. De domheid druipt er vanaf.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  He?????????????? Hij zegt dus te weten hoe de gemiddelde moslim denkt. Wat is dit in vredesnaam? Is ie echt zo dom? Of schijt hij in de broek van angst? Of is er ergens iets te verdienen door dit soort uitspraken? Ik kan dit soort mensen niet meer volgen.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Pegida heeft een zware belediging gestuurd naar een hele bevolkingsgroep. Hiermee maken ze alle hoop op dialoog onmogelijk maar dat recht hebben ze niet.

  Wat een leeghoofdig gezwets! Alsof er ‘dialoog’ mogelijk is met mohammedanen die uit hun handboek (de koran) leren dat ze elke niet-mohammedaan moeten afslachten.
  Deze ‘christen’ vertegenwoordigt de namaakchristenen aan wie ik een grondige hekel heb.
  S U K K E L !

  Geliked door 1 persoon

 7. wauso zegt:

  Dekker is een LBTQIdioot. Hoofden bij O.M. en Politie pijpen iedere dag Rutte eens lekker want die kan geen wijf krijgen. Grotere hielenlikkers dan voornoemden geeft het niet. Een van die vooroverbuigers heb ik dat een tijdje geleden eens gezegd en persoonlijk toegezonden in deze mail: https://wordpress.com/post/examplewordpresscom33104.wordpress.com/103

  Geliked door 1 persoon

 8. Aegolius cs zegt:

  Ik heb niks met de KKK, het (heilige) kruis maar wel groot verzet tegen het koran-strijdboek der islam.
  Onze NL wereld zal nooit meer terug kunnen keren in de wereld van Swiebertje en zijn burgemeester. Zelfs in die tijd was dat een zoethoudertje van wat er zoal plaatsvond.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Kan niet wachten op het moment dat de nieuwe moskeet in Enschede “draait”. De Domme Nederlanders moeten er met de neus ingewreven worden!! Heerlijk, allahmehoelah!! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Trump draagt in rap tempo conservatieve rechters voor

  President Trump is bezig de federale rechtbanken in de VS te hervormen door zo conservatief mogelijke nieuwe rechters voor te dragen. Het gaat dan voornamelijk om blanke mannen. Persbureau AP heeft berekend dat van de rechters die Trump tot nu toe heeft voorgedragen 91 procent blank is en 81 procent man.

  https://nos.nl/artikel/2202681-trump-draagt-in-rap-tempo-conservatieve-rechters-voor.html

  Voor je het weet zitten ze met witte puntmutsen op. Wellicht beter dan de Smurfen.

  Like

 11. tjonge zegt:

  tpo heeft meteen zijn ware gezicht laten zien met zo een anti pegida stukkie.
  maar wist allang dat tpo fout was, tpo is ontstaan nadat depers ten ziele ging, en depers was zo links als de neten…..

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Er zijn hier op E. J. Bron een heel stel anti-Pegida-figuren op te noemen die je tegenwoordig haast wel naar Mekka toe kunt schoppen: Onno van Veldhuizen (burgemeester van Enschede), Sander Dekker (VVD), Attje Kuiken (PVDA), Madeleine van Toorenburg (CDA), Achmet Kemaloglu (TCC – Turks Cultureel Centrum), Lody van de Kamp (een rabbijn) e.a. en ze zijn totaal niet hilarisch toe noemen en zo oerstom alsof ze over de hersenen van de meest primitieve holbewoners beschikken!
  Zij zijn bang voor datgene wat ze het meest vrezen en minder gevaarlijk is dan het lijkt, de Pegida, maar niet bang voor datgene waarvan lang bekend is dat het gevaarlijker is als wij weten: de gehate islam!
  Willen deze moslim-liefhebbende dwazen anders soms een heksenjacht gaan ontketenen op Pegida en daarna gezellig naar een moskee gaan om daar voor radicale imans te knielen en gezellig met hen thee met kamermelk te gaan drinken? Wie weet is het zelfs een beter idee om al dat akelige Marokkanen-uitschot, dat in Brussel en Amsterdam rellen en vernielingen veroorzaakten na het WK-voetbal, eens om de bovengenoemde idioten af te sturen! Dan gaan zij dat tuig vast en zeker daar met bloemen, taart en bonbons welkom heten en, zodra de Marokkanen hen allemaal op hun beurt met stenen bekogelen, uitroepen: God of Allah, vergeef het hen want ze weten niet wat zij doen!”
  Hopelijk laten ze op dat bouwterrein voor de moskee in Enschede een heel stel varkens en honden rondlopen die daar alles met urine en ontlasting bevuilen en als daar nog commentaar op wordt geleverd door die landverraders en afbrekers van de Nederlandse cultuur dan zal Pegida op hun beurt antwoorden: “Stelletjes linkse huichelaars en islam-voetkussers, vergeef het deze “onreine” dieren want ze weten niet wat zij doen!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s