“APARTHEID” . . .

Screenshot_38

PEILING: 84% van de Israëlische Arabieren zou niet emigreren als ze de kans zou krijgen. Dan neem ik aan dat Israël dus toch niet zo´n kwaadaardige “Apartheidsstaat” is? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", antisemitisme, Arabieren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Israël-vijandigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op “APARTHEID” . . .

 1. Rene Kampers zegt:

  Dat is eenvoudig te verklaren Israel is een beschaafd land, zoals ooit de bevolking van Europa beschaafd was Nu zit dat vol met links krapuul

  Liked by 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Als een Israeliese arabier een dame uit “palastina” trouwt, gaan ze daar echt niet wonen hoor! Ben je gek, in “palestina” krijg je amper bijstand. In Israel kun je lekker meeprofiteren van de Joodse verzorgingsstaat. Ook is het een methode om nóg meer arabieren in Israel te krijgen. De Israeli zijn in mijn ogen ook pussy’s gerwordden, zo langzamerhand. Nog zo iets; Elke nacht maar weer worden Israeliese kwekers/boeren oid. van hun spullen beroofd, de velden vernield, de oogst gejat!! Hele machines verdwijnen van bouwprojecten. Hele arabiese families, dorpen, zijn op rooftocht door Israel heen. Al jáááren! Maar ohwé als een boze Israeli een tak van een “palestijnse” olijfboom afbreekt, dan staan alle Mondiale Gretta’s en Driesjes te briezen!! (Ja, de Israeliërs zijn ook Pussy’s geworden! Kan echt niet, de arabieren komen nml. in de meerderheid als dit zo doorgaat!!)

  Like

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Ach die apartheidstaat Israel bestaat alleen in de koppen van de antisemieten die zich antizionisten noemen.
  Verder uiteraard ook in de koppen van moslims die hun jalousie ten overstaande van Israel maar niet kunnen en willen onderdrukken.
  Bij de laatste gaat het er meestal om dat Israel zo succesvol is en ze zelf nooit verder gekomen zijn als geitenhoeders.
  Daarbij komt dat de Arabische regeringsleiders hun binnenlandse shit afwentelen op Israel om hun eigen falen te maskeren.
  Dit alles natuurlijk onder het mom van hun haatboek

  Like

 4. Marian zegt:

  Wel nee, dit wordt alleen maar aangedikt door de linksen.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Moet je die bedoeïenen zien zitten.
  Mèn gaat ’n dagje naar het strand.
  Overal waar dit soort verschijnt is de dag verziekt en laten ze hopen afval achter.

  Liked by 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Israël is gewoon een TOP-land! Dringt het nog steeds niet door dat alle verhalen over een ‘zeer gewelddadig en discriminerend Israël’ compleet verzonnen zijn, enkel en alleen om dat land en zijn Joodse bevolking zo zwart mogelijk te maken? Kijk alleen al eens naar hoe vaak de VN Israël niet veroordeeld!

  Maar degenen die deel uitmaken van die 84% Arabische inwoners, die zeggen niet te willen emigreren als ze de kans zouden krijgen, geven met hun antwoorden wel een prachtig visitekaartje van hun land af. Ze prijzen zich gelukkig dat ze daar mogen wonen (en werken)!

  Stop met alle boycotten tegen dit zo bekritiseerde land! Kijk eens naar wat Israël voor de wereldgemeenschap allemaal doet. Welk land heeft zóveel prachtige uitvindingen gedaan, waar ontelbare mensen, wereldwijd, van kunnen profiteren?

  Like

 7. Alleen het moslimtuig “immigreert” naar Europa, de Israëlische elite is al lang blij dat ze opgeflikkerd zijn.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s