Egyptische expert: “De bron van de islamterreur is de Al-Azhar-universiteit”

Screenshot_46

De Al-Azhar-universiteit in Caïro. 

(Door: Dr. Seti Shenouda – Vertaling: E.J. Bron)

Ongelukkig genoeg zijn de veiligheidsautoriteiten in de VS en Europa erop geconcentreerd om de “kleine vissen” van de terreur te betrappen en verliezen ze de grote terroristische aanvoerders van de vooraanstaande regimes in Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar en Turkije volledig uit het oog. Zij zijn het, die er achter de schermen aan werken om de VS, Europa en de hele wereld met terreur te bedekken en te vernietigen.

journalistenwatch

Ik heb meer dan 30 jaar lang het terrorisme in Egypte en de rest van de wereld bestudeerd. Ik heb veel onderzoeken over terreurorganisaties zoals Al-Qaida en ISIS, die zij gecreëerd hebben, gepubliceerd.

Veel van de aanvoerders van deze terreurorganisaties behoren tot de Moslimbroederschap, ook Abu Bakr al-Baghdadi (ISIS) en Osama bin Laden en Ayman al-Zawahiri (Al-Qaida).

De bron van de ideeën en de terroristische opleiding is de islamitische Al-Azhar-universiteit in Egypte. Van daaruit wordt in de bij haar aangesloten scholen en instellingen uit geschriften gedoceerd die tot terreur, moord en afslachting oproepen. Daaronder bevinden zich boeken van de belangrijke ideoloog van de Moslimbroederschap, Sayyid Qutb.

Deze boeken, die extremistische en radicale ideologieën bevatten, kunnen van iedere normale moslim binnen slechts twee weken een extremist en terrorist maken.

Het zijn deze geschriften waarop de terroristen zich bij hun bloedbaden in Europa, de VS en elders in de wereld beroepen en waarmee ze hun handelen rechtvaardigen.

De geschriften van de Al-Azhar-universiteit bevatten teksten, die overeenstemmen met het geweld en het fascisme van de nazi´s. Ze moeten jonge mensen in Egypte en in de hele wereld ertoe brengen terroristen te worden en andere mensen te doden en af te slachten.

De VS, de Europese landen en vooral de Verenigde Naties zouden dat heel serieus moeten nemen en deze boeken in het Duits, Engels en Frans moeten vertalen en de Al-Azhar-universiteit eindelijk als datgene moeten waarnemen wat ze is: een bron van het terrorisme voor de wereld.

De veiligheidsautoriteiten in deze landen observeren de meeste terroristen al voordat ze aanslagen plegen, maar ze arresteren ze niet. De wetten moeten dusdanig gewijzigd worden dat de veiligheidsautoriteiten personen die onder terreurverdenking staan al van tevoren kunnen arresteren en uitzetten. Voordat ze toeslaan en honderden onschuldige mensen vermoorden.

De Moslimbroederschap gebruikt de huidige Egyptische president Abd al-Sisi om de hele wereld te misleiden. Al-Sisi behoort tot op de dag van vandaag tot de Moslimbroederschap.

Screenshot_47

Al-Sisi heeft nog bij de VN noch in een ander land in de wereld een akte voorgelegd waaruit blijkt dat duizenden van de terreuroperaties door de Moslimbroederschap werden uitgevoerd. Door haar werden in de afgelopen zeven jaar duizenden Egyptenaren vermoord. Hij heeft nooit geëist om de Moslimbroederschap op de lijst van gevaarlijke terreurorganisaties te zetten en hij heeft haar ook in zijn toespraken nooit van terrorisme beschuldigd en haar voor het terrorisme in Egypte verantwoordelijk gemaakt.

Er bestaan contacten tussen al-Sisi en de huidige regering met Hamas in de Gazastrook, die op zijn beurt samenwerkt met de Moslimbroederschap. Bij terreuraanvallen in de Sinaï werden honderden officiëren en soldaten van het Egyptische leger evenals politieagenten gedood.

De moord op de christenen in Egypte, het platbranden van hun kerken en huizen vindt plaats onder bescherming en met toestemming van de Egyptische veiligheidsautoriteiten en politie. Ze worden met het oog op honderden van deze misdaden nooit aangeklaagd of bestraft.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Dr. Seti Shenouda (Egyptisch terreurexpert)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, Egypte, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Egyptische expert: “De bron van de islamterreur is de Al-Azhar-universiteit”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het zijn niet alleen de Joden die dood moeten Ook de christenen gaan eraan. En degenen die zich niet willen bekeren tot de Islam En zo krijgt EU een volk (ze bekeren zichzelf natuurlijk ook voor de “goede zaak”) wat ze prima in de hand kunnen houden en geen weerwoord meer heeft. Daar is een burgeroorlog een prima middel voor.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Helemaal waar. Al Azhar is het Vaticaan van de islam.

  Like

 4. Jaan zegt:

  Lang Leve Obama die president Mubarak openlijk afviel en dwong op te stappen om te laten vervangen door moslimbroeder president Morsi, waar de EU notabene nog een hoop financiële steun aan gaf voor zijn “goede werk”.

  Like

 5. gielah zegt:

  En dan te weten dat de secretaris van de PKN-kerk dáár, bij die Al-Azhar universiteit, is gaan vertellen hoezeer hij het óneens was met de film ” Fitna” van geert Wilders….!

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Eindelijk een goed stuk dat de vinger legt op de stinkende wond: de Moslimbroederschap.
  Ik ben het niet eens met de uitspraak:
  ” De wetten moeten dusdanig gewijzigd worden dat de veiligheidsautoriteiten personen die onder terreurverdenking staan al van tevoren kunnen arresteren en uitzetten. ”
  Bijna goed. Echter we hebben te doen met creaturen, die op afschuwelijke, gewelddadige, beestachtige wijze medemensen vermoorden. In het stuk wordt enkele malen gesproken over “afslachten”.
  Deze mensen die door de ideologie van de Moslimbroederschap omgevormd zijn tot wrede beesten moeten niet uitgezet worden maar geëlimineerd. Als ze uitgezet worden komen ze op een later tijdstip terug of begaan elders hun misdaden tegen de menselijkheid.
  We zullen moeten leren dat het ‘oog om oog, tand om tand’ hier ondubbelzinnig van toepassing moet zijn. We moeten ons NU en in de TOEKOMST beschermen tegen deze duivels.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  De club die zegt: Islam ??? – Weg ermee !!!

  Like

 7. Marc zegt:

  Mmmm, ik weet ze net nog niet of we met dit artikel met serieus nepnieuws te maken hebben. Ik ken Al Sisi als een tegenstander van de moslimbroederschap. Ten slotte leidde Morsi als president namens de moslimbroederschap Egypte. Morsi is verwijderd door Al Sisi.

  Daarnaast ken ik hem al een heuse criticus van de Al Azhar, gezien zijn speech eind december 2014 voor deze ‘universiteit’. Kijkt u nog maar eens.

  Daarnaast ken ik hem als verdediger van christenen in Egypte, wanneer deze weer eens werden vermoord door de broederschap. Ik heb geprobeerd berichten hiervan terug te traceren, maar kan ze zo gauw niet vinden. Maar ze zijn er wel, ik heb ze zelf gezien en gelezen.

  Dus …, of bovenstaand bericht zo betrouwbaar is?

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Een verdachte mohammedaan met een anti-sisi complex.
   http://www.ahl-alquran.com/English/show_article.php?main_id=14942

   Like

   • Marc zegt:

    Tja, Hendrik, dat staat daar allemaal wel, maar nog los van het door mij hierboven geplaatste filmpje zijn er tal van berichten dat Sisi niet alleen de Kopten verdedigden, maar ook genadeloos hard tegen de broederschap optrad, met vele honderden, zo niet duizenden doden tot gevolg. Niet dat we daar nou zo blij mee moeten zijn, maar het spoort niet met berichten waarin hij zelf lid zou zijn van die beweging, of die beweging zou begunstigen.

    Ik blijf sceptisch.

    Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Carl Lagerfeld en zijn kritiek op Merkel en nu de vraag of hij zich ook moet verantwoorden voor het gerechtshof in Frankrijk of Duitsland?
  Het Moslimbroederschap een geheime genootschap is met zijn ideeën levensgevaarlijk en dat bleek al jaren geleden door gevonden documenten op een Zwitserse hotelkamer.
  http://tinyurl.com/nbvqarh

  Like

 9. Leo P. Ard zegt:

  Wakkerschudder voor degenen die nog steeds niks in de gaten hebben inzake de plannen van alle tapijtvreters in het Westen:
  http://antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  Ongewenste ontwikkelingen kunnen alleen gestopt worden als iedereen zijn mond opendoet.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De bron van de islamterreur is de Al-Azhar-universiteit”

  Helemaal fout. De bron van de islamterreur is de koran.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s