OPSLUITING GEWENST. . .

Screenshot_48

Ingrid Katharina van Engelshoven (1966).

(Door: “Driek”)

De dagelijkse berichten in onze Socialistische Couranten, welke veelal afkomstig van een groepje Haagse malloten die naar alle waarschijnlijkheid lijden aan een slechte bloedcirculatie in de hersenen, doen mijn ongebroken levenswil soms danig verzwakken. Na het lezen daarvan overvalt mij vaak een moedeloos en beklemd gevoel. Vroeger, lang geleden, toen kalme en vredige levensomstandigheden normaal waren, toen angst voor bomaanslagen en dodelijke vrachtwagens tot onwaarschijnlijke nachtmerries behoorden, bestonden er nog niet van dien malle domme ministers. Doch in dezen tijd van ‘vluchtelingen’ uit Afrikaanse landen, die allemaal lijken op ‘Zwarte Piet’ – alleen delen deze Pieten geen cadeautjes uit doch komen hier hun hand ophouden – is er natuurlijk ook een malle minister Ingrid Engelshoven van Cultuur. Hoe die vrouw in hemelsnaam tot minister van Cultuur is benoemd is mij een volkomen raadsel. Doch in Den Haag is alles mogelijk.

En waar zit ik mij nu weer zo druk over te maken? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, niet gehinderd door haar domheid en onnozelheid, zei Ingrid dat “Sinterklaas alleen bestaansrecht heeft als het meegaat met de tijd”. Jawel, ze zei het echt. Het is werkelijk niet te geloven. Toen ik dit idiote bericht las, werd mijn gelaat ontsierd met rode vlekken. Ik verzin het niet. Ingrid is van D66, de partij die alleen liberaal is als er een lidmaatschap-pasje van de fanclub van Guy Verhofstadt mee te verdienen valt. Die lui verzinnen werkelijk van alles en gaan over lijken.

Want, let wel, lezer, zodra de overheid eens een kans heeft zich nu eens echt nergens mee te bemoeien, komt Ingrid met haar bakfietsvingertjes wapperen. Ze heeft een lumineus idee. Jawel. Nu iedere Nederlandsche burger vroeger op school geleerd heeft dat Zwarte Piet een zwarte knecht is van Sinterklaas en zwart geworden is door al dat kruipen door schoorsteenpijpen, komt onze minister van Cultuur ons pralend vertellen dat we niet met den tijd meegaan. Ik vind het weer een intellectueel hoogstandje van die culturele minister. Je moet toch maar durven. Ik vind dit werkelijk de domheid ten top.

Wij kunnen dien onervaren en domme lieden in Den Haag echt niet meer serieus nemen. Eigenlijk zit die vrouw voor een hoog salaris flauwekul te verkopen. Welnu, lezer, dat kan ik nog veel beter!

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, D66, Elite, establishment, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op OPSLUITING GEWENST. . .

 1. BertG. zegt:

  Ik neem al jaren niemand meer serieus daar.
  Poppenkast is het, meer niet.

  Liked by 3 people

  • Sabeltant zegt:

   Ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat dit D66 sukkeltje er zit omdat ze niet slimmer dan kereltje Pechtold mag zijn en omdat ze om genderneutrale redenen ook wat vrouwvolk in de tweede kamer willen.
   Nu kunnen de meeste van haar mannelijke collega’s aardig de schijn ophouden dat ze nog enige intellect genieten.

   Deze mevrouw doet niet eens moeite om haar domheid te verbergen.
   Om eens een groot staatsman uit het nabije verleden aan te halen….

   Ga toch koken mens!

   Like

  • Elisah zegt:

   Gaat de isslaam met de tijd mee???

   Liked by 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Alles is ondersteboven beste Driek niets is meer wat het lijkt, het kippenhok in Den Haag is totaal los van de realiteit het zijn chauffeurs zonder rijbewijs.

  Like

 3. Williaan zegt:

  “Sinterklaas alleen bestaansrecht heeft als het meegaat met de tijd”
  Oei, ze heeft niet in de gaten dat de (moslim) middeleeuwen hier zijn aangeland

  Liked by 2 people

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik vrees inderdaad, dat je, als je je nu nog druk gat maken over dít soort slap geouwehoer van een dergelijk halfmal pestwijf, je inderdaad binnen de kortste keren solliciteert naar het paars-rood van een beroerte, Driek.
  Niet doen: Zo’n sekreet is het niet waard!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Ze zitten daar, aanwezig te zijn, om ons nog het idee te geven dat WIJ een eigen regering hebben.
  Meer niet.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dus de D van D66 staat voor Dwazen 66, stel debielen ?? Debielen 66.

  Like

 7. Harry Willemse zegt:

  Ach, zie het zo islam heeft alleen bestaansrecht als het met zijn tijd meegaat. O wacht.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Ze loenst. Dat komt vanwege de dollar tekens, die ze steeds ergens lijkt te zien. Gek als ik haar hier ergens tegen zou komen zou ik direct denken: is een links geitenwollen sokken figuur. Klopt bijna altijd.

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Ach het is net als al die andere mutsen, ze willen weer in het nieuws. Het is net als verwende moslims, maak niet uit als we maar aandacht krijgen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De hele bende genaamd D66 is ronduit een overbodige partij die niets heeft toe te voegen aan de Nederlandse samenleving; behalve en hoop narigheid en vooral toekomstig gevaar. Er zit bij deze mensen totaal geen common sense, maar wel een hoop haat en minachting tegenover Nederlanders die niet van Allah houden, of weigeren de islam te accepteren als factor in hun leven. Zij zien zichzelf als zelfbenoemde elite … de wereldburgers voor wie islamterrorisme als vanzelfsprekend geldt. Zoiets als ‘Een ei hoort erbij’. Zij eisen van de Europeanen in het algemeen en de Nederlanders in het bijzonder om vol begrip voor moslims te tonen; aangezien zij ALTIJD zijn de gedupeerde partij. Ook al vermoorden deze troetelduifjes in terreuraanslagen tientallen mensen. Tweede onsympathieke eigenschap bij D66’ers is: ambitie om de Nederlandse soevereiniteit te ondermijnen ten bate van de EU. In deze strekking is de houding van Ingrid van Engelshoven en haar maat Minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus (of liever gezegd Grappenmaker) zo typerend voor D66. Wij zouden nog veel genieten van deze duo.

  Like

 11. Jean zegt:

  Beste Driek, ze komen niet alleen hun handjes openhouden maar komen ook alles vernielen, kijk maar naar Brussel. Jammer dat ze zich nooit loslaten op de lafaards die ons die ellende opdringen….

  Like

 12. tjonge zegt:

  “en zwart geworden is door al dat kruipen door schoorsteenpijpen, komt onze minister van Cultuur ons pralend vertellen dat we niet met den tijd meegaan”
  ….
  nou, beste driek, DAAR heeft ze wel een puntje !
  zwarte piet wordt helemaal niet zwart meer want iedereen heeft tegenwoordig een cv ketel…
  .
  grapjuhh…

  Like

 13. Ze heeft best wel 1 punt. Het is verrboden, ook voor een buitenlandse werknemer, al werkt ie zwart, om zonder de daartoe verplichte veiligheidsmiddelen het dak op te gaan en door de schoorsteen te kruipen. Allereerst dient er bij dakwerkzaamheden waarbij de schoorsteen beroerd wordt een steigerinstallatie rondom te worden gemonteerd, de schoorsteen zelf moet in een stalen bekisting worden verpakt, de dakwerker dient zich in een harnas te hijsen dat voorzien van stalen bekabeling en valbeveiligingen aan een door een gecertificeerd doorvalbeveiligingsbedrijf gemonteerd doorvalbeveiligingssysteem is bevestigd. Omdat Zwarte Pieten en dan vooral die ene die Trapadoelie of zo wordt genoemd nogal springerige en ongeconcentreerde dakdansers zijn moeten ze altijd door 2 ervaren dakdansinstructeurs worden begeleid. E.e.a neemt niet weg dat Sinterklaas, als werkgever, een zware pijp rookt als er met de Pieterbaasjes iets mocht gebeuren. Zie dienen trouwens ook allemaal hun identiteitsbewijs bij zich te dragen omdat in vele gevallen deze dakvirtuozen nog niet echt heuropdurrezak hebben.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Deze D66 muts Engelshoven heeft het zelf niet in de gaten.

  Tradities behoren met de tijd mee te gaan zegt ze met een naar alle kanten buigzaam D66 smoelwerk.

  Nou Mevrouw Engelshoven als alle tradities met de tijd mee waren gegaan dat hadden we vandaag de dag helemaal geen tradities gehad.

  Domme gans even goed opletten. Ik zeg het maar een keer.

  Een traditie is een traditie omdat ze de tijden heeft overleeft en laat dat overleven nu het mooie zijn van tradities.

  Stel je voor dat Carnaval met de tijd was meegegaan. Dat hadden we nu alleen nog maar een nichten parade gehad.

  Stel je voor dat St Maarten met de tijd was meegegaan. Dan hadden we nu alleen nog maar een postbus 555 spotje gehad.

  Stel je voor dat Kerstmis met de tijd was meegegaan. Dan hadden we nu alleen nog maar een Feestmaand gehad met alleen nog feest stollen.

  Het scheelt niet veel. Nog even en het is zover.

  Liked by 3 people

 15. Peter zegt:

  Traditie aanpassen ?
  Sprookje Oranjekoning en Oranjekoningin beëindigen ??
  De traditie ( sinds 1806 ) kost ons veel poen.

  Liked by 1 persoon

 16. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Hier legt onze Driek weer den vinger
  op ’n zekere Katharine met Ingrid
  die roept flauwekul uit haar toeter,
  waar totaal niks verstandigs in zit,
  maar Driek heeft het snel in de gaten
  en fileert haar van haver tot gort,
  zonder iets van haar over te laten
  dan wat graat met wat schubben op ’t bord
  en zo wordt die Ingrid ontmaskert
  als ’n typische D66-malloot
  die hij wel niet ronduit zwaar belastert
  maar de kans lijkt hier toch levensgroot… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 17. Cynicus zegt:

  Engelshoven doet wat haar is verteld. Dat is de neomarxistische “klimaatsprookjes” agenda vervullen. Deze neomarxistische Bilderberg neofascistische agenda wil alle culturen kapot maken er er een soort neomarxistische eenheidsworst van maken

  Ook de de-industrialisatie van Nederland en de EU past in de globalistische neomarxistische agenda

  Vandaar ook de enorme aanval op kolen en oliebrandstoffen…

  Erg vies links en achterbaks huichelachtig van links om alle welvaart van de werkende middenklasse proberen kapot te maken……

  Het doel is iedereen afhankelijk te maken van de geglobaliseerde elite in een digitale dictatuur met een chip in elke rechterhand of in het voorhoofd…

  Like

 18. Anja Oudenes zegt:

  Hahaha. Beste Driek hij is weer geweldig .Chapeau !

  Like

 19. Anton Haksteeg zegt:

  Dat mens kwaakt slechter dan een oude kikker maar dat is bij D666 de normale gang van zaken. Dat er nog mensen(??) in Nederland zijn die op deze partij stemmen is op zich al een stupide gebeuren maar dat ze dan ook nog iets dommigs mogen zeggen in het parlement of zelfs daarbuiten dat is werkelijk een brandstichting op een droge heide. Werkelijk de hoogste tijd dat dit tuig afscheid neemt van Nederland.

  Like

 20. renato zegt:

  uh uh uh uh uh uh uh

  Like

 21. Guardiacivil zegt:

  Vroeger op de Kermis, was er wel eens een klein tentje met gesloten gordijnen en voor 3 gulden mocht je naar binnen……………….daar zat iemand aan een tafeltje met een GLAZEN BOL. Ze keek in die bol en zei wat je niet wilde horen.
  Na twee minuten stond je weer buiten met het gevoel………..wat was dat?
  Zo is ook dit kabinet, telkens hebben ze iets te vermelden, telkens valt het op ons dak, telkens doet het ons geen goed, telkens horen we zaken die we niet willen horen, telkens is het alsof we GENAAID WORDEN.

  Like

 22. Harrie Vaes zegt:

  Net zo als de rechter…..Marokkanen tot ras verklaart….zullen wij er niet aan ontkomen om ….roet uit de schoorsteen….als …wit…. te gaan beschouwen.

  Like

 23. Onno zegt:

  Opsluiting gewenst……

  Iknzou beginnen met de opperduivel: Het nageslacht van de Nazi ‘deep state’ infiltrant die geheel Nederland ijskoud 2x aan de hoogste boom heeft opgehangen!

  Like

 24. Jan zegt:

  Nederland=DDR 2.0

  Ollongren: Nog geen besluit rond referendum over referendumwet

  Minister Kajsa Ollongren (D66) van Binnenlandse Zaken weet nog niet of er een referendum komt over de afschaffing van het raadgevend referendum. Een kabinetsbesluit daarover laat nog op zich wachten. ,,Ik kan geen harde termijn geven, maar in ieder geval zo snel mogelijk.”

  Dat zei Ollongren vandaag tijdens de behandeling van de begroting voor Binnenlandse Zaken. Rutte III wil af van het raadgevend referendum, maar Ollongren is nog niet aan het intrekkingsvoorstel begonnen. ,,Dan moet er ook worden besloten of de intrekkingswet zelf rendabel is. Die keuze heb ik nog niet gemaakt.”

  ……
  https://www.ad.nl/politiek/ollongren-nog-geen-besluit-rond-referendum-over-referendumwet~a233b062/

  Bosma heeft gelijk, Ollongren hoort 30 jaar op water en brood

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s