Zweden: “Een tikkende tijdbom!”

Screenshot_52

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Criminaliteit komt in iedere samenleving voor. In het Zweden van nu hoeft men hier echter niet lang naar te zoeken. Een korte blik in de krant volstaat om nieuws over gewapende roofovervallen, seksuele overvallen, verkrachting, openlijke schietpartijen van bendes en explosies in restaurants te vinden. De golf van geweld beperkt zich niet alleen meer tot de grote steden, maar slaat steeds vaker over naar het platteland.

journalistenwatch

In menig gemeente bereikt de belasting en bedreiging nu al openbare bibliotheken.

In de herfst veroverde een groep van 30 tot 50 “jongeren” de bibliotheek van Trelleborg. Een moeder vertelt dat ze sindsdien bang zou zijn om de bibliotheek met haar kinderen te bezoeken. Toen de vrouw daar de laatste keer was, werden bezoekers door de luide, agressieve groep jongeren gekoeioneerd. Toen een bewaker de groep sommeerde om te vertrekken, gingen de jongeren dreigend om hem heen staan. De politie zou op de hoogte zijn van het probleem, maar zou niet genoeg personeel hebben om daar dagelijks te gaan kijken, zegt men.

In oktober werd in Mölndal een 81-jarige Zweedse door een groep “jongeren” aangevallen toen zij haar hond uitliet. De 12-jarigen gingen voor haar staan, bliezen sigarettenrook in haar gezicht, dreigden haar en haar hond aan te vallen. Een van de “jongens” spuugde haar in het gezicht. De vrouw is nu bang om de straat op te gaan. In een ander geval stal een groep “jongeren” brood van een vrouw van over de 80. Volgens de politie worden steeds vaker oudere mensen het slachtoffer van deze aanvallen.

Op 29 oktober stond er ´s nachts in het islamitisch gedomineerde district Rosengård in Malmö weer eens een auto in brand. Het in brand steken van auto´s behoort inmiddels tot het dagelijks leven in Zweden zoals de populaire Köttbullar met rode bosbessensaus.

Dagelijks leven in Zweden: brandende auto´s en aanvallen op politiebureaus

Deze autobranden zijn de lokale kranten nauwelijks meer dan één zin waard. Van januari tot september werden in Zweden 6000 auto´s in brand gestoken, dat zijn gemiddeld 22 per dag. Ook scholen en andere gebouwen komen nu in het vizier van de brandstichters.

Ook de politie registreert in de afgelopen jaren meer aanvallen op politiebureaus. En ze wordt – net al in Duitsland – steeds vaker aangevallen. In enkele gevallen zoeken de daders de agenten al thuis op.

Op 29 oktober werd een steen door de voordeur van het politiebureau in de kleine stad Kinna gegooid. Ook in Dalbo werd het politiebureau met vuurwerk bekogeld en werden er ramen ingegooid. Daaraan voorafgaand werden patrouillewagens beschadigd. Slechts een dag daarvoor werd het politiebureau in Vännäs in het noorden van Zweden met een steen bekogeld.

Eveneens op 29 oktober werd een politiepatrouille in Linköping overvallen vanuit een hinderlaag. De patrouille werd met stenen bekogeld, een politieagent raakte gewond in zijn gezicht.

Op 18 oktober werd in de in het zuiden van het land gelegen stad Helsingborg het politiebureau geteisterd door een explosie. Er vielen geen gewonden, maar grote delen van het gebouw en veel ramen werden door de explosie verwoest.

“Dat is een zeer serieus te nemen voorval. Een aanval op een politiebureau is niet alleen gericht tegen de samenleving, maar tegen de veiligheid van elke individuele burger”, aldus Dan Eliasson van de Zweedse politieleiding.

Op 28 oktober werd de woning van een politieagent in Vätesterås door meer dan 20 kogels getroffen, terwijl hij en zijn gezin sliepen. De schoten gingen zowel door zijn huis als dat van de buren heen. Het zou puur geluk geweest zijn dat niemand werd geraakt, aldus politiecheffin Carin Götblad.

“Jullie jagen niet langer meer op ons. Wij jagen nu op jullie.”

Johanna Skinnari, deskundige bij de Zweedse autoriteit voor criminaliteitspreventie, gaat er van uit dat de daders daarmee willen laten zien dat ze hard zijn en niet bang voor de politie.

Een Zweedse politieagente vertelde dat criminelen foto´s van haar en haar gezin gepubliceerd en gedreigd zouden hebben haar te vermoorden. Zulke verhalen zouden nu aan de orde van de dag zijn, aldus de agente. Menig agent zoekt inmiddels onder zijn auto naar explosieven, voordat hij wegrijdt. Een crimineel deelde de politie mee: “Jullie jagen niet langer op ons. Wij jagen nu op jullie. We jagen op jullie en jullie gezinnen.”

Hoewel de Zweedse burgers de meeste belasting ter wereld betalen, werd er juist bij de politie de afgelopen jaren enorm bezuinigd. Het gebrek aan agenten leidt ertoe dat het oplossingspercentage van delicten afneemt. Zelfs bij zware misdaden zoals moord of verkrachting worden geen daders meer opgespoord. Ooggetuigen zwijgen inmiddels uit angst voor vergelding.

Slechte betaling en een hoog risico maken het beroep van politieagent onaantrekkelijk.

De politie waarschuwt dat Zweden uitermate aantrekkelijk is geworden voor buitenlandse criminelen. Diefstal loont. De kans dat de dader gepakt wordt, is eigenlijk nihil. Als een dader veroordeeld wordt, komt hij meestal na een korte tijd in een comfortabele gevangenis weer vrij.

Criminele bendes zijn ondertussen in het bezit van vuurwapens en handgranaten. Het aantal aanvallen met handgranaten heeft het niveau van Mexico bereikt, waar in enkele delen drugskartels strijden om de hegemonie.

Voor de journalist Ivar Arpi staat vast: delen van het land staan niet langer onder controle van de staat.

In veel stations, bibliotheken en ziekenhuizen worden de werknemers dagelijks bedreigd. In bijzonder gedupeerde gebieden worden winkels gedwongen te sluiten; ze kunnen gezien de stijgende criminaliteit hun eveneens stijgende verzekeringspremies niet meer betalen.

Nog is de Zweedse economie sterk, maar wat gebeurt er wanneer dit niet meer het geval zal zijn?

“Het land is een tikkende tijdbom”

De Zweedse PO Hellqvist, die meer dan 30 jaar voor de binnenlandse veiligheidsdienst werkte, waarschuwt met het oog op de zich uitbreidende parallelsamenlevingen, die volgens hun eigen regels leven en handelen, en voor het controleverlies van de staat. Deze parallelsamenlevingen zouden in het verleden altijd al de bodem geweest zijn waarop de islamitische terreur zich ontwikkelt. Hij zou meer angst hebben voor de radicale islamgelovigen in eigen land dan voor de ISIS-strijders die terug zouden komen. De “eigen” gewelddadige koran-gelovigen zouden intussen in de meerderheid zijn.

Kjell-Olof Feldt, die in de jaren-80 minister van Financiën was, is bang voor de toekomst van zijn land. De manier waarop de politiek met de problemen van de immigratie omgaat, zou het vertrouwen in de regerenden verzwakken. Voor hem is het huidige Zweden “een tikkende tijdbom”.

De Zweedse verantwoordelijken doen met het oog op de toestanden en de steeds luider klinkende waarschuwingen hun oren en ogen nog stijver dicht. Ze willen de komende jaren nog eens 100.000 immigranten opnemen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

48 reacties op Zweden: “Een tikkende tijdbom!”

 1. Mary zegt:

  Knettergek die Zweden dat ze het zover hebben laten komen en nog steeds niet aanpakken!!!!

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Alleen linksom gepolariseerde Zweden, veelal van het vrouwelijke geslacht, hebben dat op hun geweten.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Het lijkt Nederland wel !!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik voorspel je dat de Zweedse bevolking het recht in eigen hand gaat nemen.
   De voorbereiding daarvoor is al bezig.
   Het zal nog even duren.
   Het wachten is op nieuwe verkiezingen.

   Like

   • Paul Cock zegt:

    De politieke en economische elites hebben er veel te veel belang bij doie volksverhuisingen, die elites wonen in blanke enclaves. De producenten hopen op goedkope werkkrachten, de vastgoedmagnaten zien de prijs van hun huizen stijgen, de politiek krachten hopen op de invoer van kiesvee. De Zweedse regering is een minderheidsregering, maar de oppositie blijft ze maar steunen ondanks al gejammer, de meerderheid van de journalisten kiezen eiëren voor hun geld, en blijven de elites steunen. De zweden democraten kunnen niet winnen, en zolang de Zweden demokraten geen absolute meerderheid hebben zal er in wezen niets veranderen, vrees ik, enkel watr gerommel aan de marge. Het Zweden dat we kenden is “gone with the wind”, en er zullen nog veel Europese landen volgen.

    Like

   • Paul Cock zegt:

    Ik denk het niet Paulzwueste. De regering in Zweden is een minderheidsregering, en ondanks alle dwaasheden blijft de rechtse opositie haar steunen. De elites hebben teveel baat bij de volksverhuizing, vastgoed wordt steeds duurder, de arbeid goedkoper, links hoopt op kiesvee, de journatlisten liezen eieren voor hun geld en schrijven wat de elites willen, de elites wonen in blanke enclaves. Om echte veranderingen door te voeren zouden de “Zweden democraten” een absolute meerderheid moeten halen, en dat is onmogelijk, en geen van de partijen zal met hen in de regering willen gaan. Het Zweden van weleer is “gone with the wind”.

    Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De zweden, stom, horende doof en ziende blind. Ga zo door en elke zweed kan straks letterlijk zijn eigen graf graven. Met dank aan de socialisten en andere werelvreemde hemelfietsers. Om het tij te keren zou elke zweed bewapend moeten zijn en dan ook de bereidheid, de vaardigheid en de moed hebben om een vluchteling, van welke soort ook, vanaf 10 centimeter afstand een kogel door de kop te jagen. Liefst door de oogkas, dan wordt het niet zo’n rotzooi (voor de schutter)

  Geliked door 4 people

  • dendieje zegt:

   Tja, dit advies komt men overal tegen. Dit is geen aanval op u scherpschutter. De Zweden moeten dit doen, Duitsers moeten dat doen. Maar wij Nederlanders blijven maar achter de pc zitten. Ja, ik weet het, hier in Nederland is het nog niet zo erg. Er is niets mis mee dat de Nederlanders zichzelf ook gaan bewapenen. Legaal of illegaal. En ALS men zich bewapend, hoeft men het niet te gebruiken als het niet nodig is. Maar binnen blijven of de kinderen binnen houden omdat het niet meer veilig is in de buurt, wijk of stad is geen optie. Naar mijn inziens is het tijd dat het wegkijken en individualisme voorbij is. Beter vroeg hiermee beginnen dan dat het te laat is zoals in Zweden en Duitsland.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Waarom die 10 centimeter?
   Het meeste effect sorteer je met ’n jachtgeweer.
   Grove hagel gebruiken.
   Loop slordig afzagen.
   Direct contact op het lichaam .
   Goedkope plastic regenjas gebruiken.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Niet iedereen heeft de moed om een ander te doden. Zelfs soldaten in een oorlog hebben daar moeite mee en gewetensbezwaren. Vanaf een afstand lijkt de dood minder erg maar als je jou slachtoffer in de ogen kijkt en ziet zijn angst en je drukt dan toch af, dan heb je doelbewust een keuze gemaakt en kun je s’avonds ook nog rustig slapen in de wetenschap dat je een goede daad hebt gedaan door een moslimterrorist naar de eeuwige jachtvelden te sturen. Ik besef dat de meeste Nederlanders nog nooit een vuurwapen in handen hebben gehad en ik ben ook van mening dat de meeste mensen nog geen hond of kat durven dood te schieten, laat staan een mens. Dus erover praten, ook hier, is heel erg gemakkelijk. Helaas is de praktijk anders.

    Like

 3. P.Kossen zegt:

  Wordt het dan geen tijd om deze zg. Machthebbers aan de kant te schieten. Of is dat weer te extreem, want ja……dan ben je geen haar beter dan hen. Nee we kunnen beter de deur open houden als ze binnen komen, En als ze je dochters verkrachten of vermoorden, nou zo erg is dat toch niet……..FOEI.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Niet van deze wereld . . . 😦

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 16 november 2017 om 07:15

    Tjongejonge… Inderdaad hier wordt een soort paradijs beschreven.

    In Zweden moet je veel meer je best doen om iets mee te maken

    Dat loopt wel los met al die agressieve mohammedanen. Het is juist hartstikke ‘spannend’ in Zweden, het vuur spat ervanaf.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Ach, schijn bedriegt, fop nieuws uit Zweden.

   Like

  • Williaan zegt:

   Citaat; “In Zweden haast je minder en kijk je niet al 100 stappen vooruit”
   Dat is dus te merken, zelfs niet achteruit, op bepaalde plekken waar niets te halen valt zul je de islam niet zo snel vinden, want ze klieken liever in de steden daar kun je in de massa gemakkelijker verdwijnen én vooral hulp krijgen van soortgenoten de Gutmenschen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De gebruikelijke waanzin, daterend uit de 60-tiger jaren e.v.
   Niet lezen, is tijdverlies en het leven is al zo kort.
   “Bovendien is het niet altijd mooi weer in Zweden.”

   Typisch totaal verderfelijke linkse propaganda voor uitkeringstrekkers en beroepswerkelozen,
   Die principieel het recht claimen om á lá den Uyl niet te hoeven werken.
   De vuile gemene doortrapte linkse vuile hond!!!
   Ongeacht, het principe dat elk een die niet zal werken ook niet zal eten…!
   Je moet je voorstellen hoe ongelukkig die mensen zullen worden.
   Nooit in je leven gewerkt betekent je altijd buitengesloten voelen.
   Hoe kun je het waar maken?
   Elke dag, de hele dag op de sofa liggen…?
   Waarom werkte die Den Uyl dus dan eigenlijk zo hard dat hij er ’n hersenbloeding c.q tumor van kreeg.
   De chagrijnige hond…!!!

   Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Je kunt het lang of breed bekijken, maar de Zweedse regering vind het waarschijnlijk toch allemaal wel meevallen want ze willen de komende jaren dus nog 100.000 van dat heteisem importeren.
  Zou het voor de Zweedse burgers niet langzaam tijd worden om op welke manier dan ook van hun ”regering” af te komen.
  Met zulke toestanden lijkt het mij dat een algemene opstand echt wel gerechtvaardigd is.
  Hetzelfde gaat natuurlijk op voor de rest van Europa, maar Zweden is niet meer het afvoerputje van Europa maar een open riool geworden.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Henk.
   De zelfmoordwaanzin wordt een behoefte die des te nadrukkelijker aanwezig is als de angst voor de zelfmoord nader en nader kruipt.

   Meestal loopt het slecht af…

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Die gekke Zweden zwijgen alle islamitische ellende dood omdat ze nog steeds denken dat het wel goed komt.
  De Sweden Democrats zijn op weg om de grootste partij te worden maar ze worden op alle
  manieren tegengewerkt door de rood linkse elite.
  Leden van de partij worden monddood gemaakt, ontslagen of gewoon bedreigd door links/islamitisch tuig.

  Het is nog slechts een kwestie van tijd voordat aanslagen op politici gemeengoed gaan worden.

  Een blik in een krant zegt genoeg, links gewauwel door getinte mensen over witte haat en voor de rest veel moslim geweld. Verkrachtingen, bomaanslagen, en geweldexplosies.

  Ik volg dit nu al heel wat jaartjes. Zweden is verloren als ze de islam niet uit haar land flikkert.

  Geliked door 2 people

 6. sabine zegt:

  Hier in de EU gaat het ook die kant op, vandaag op het internet dat er weer 50.000 aankomen uit Afrika, allemaal laagopgeleid , spreken de taal niet , te lui om te werken , lekker feesten en dronken zijn van ons belastinggeld en ondertussen gratis huis , med.zorg en zakgeld.

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Is dat Zweden nou nóg niet gevallen?

  Wanneer zouden de linkse deugmensjes hier nu eens gaan inzien dat Geert Wilders gelijk heeft en dat hij helemaal geen “boze witte man” is?
  Zelf denk ik dat de linkse deugfeministes en de gewatteerde deugmannetjes NOOIT wakker zullen worden. Smekend om “meer, meer, meer” zullen zij onthoofd worden. Scheldend op die vreselijke Wilders, die toch zoveel “haat zaait”.

  Geliked door 2 people

 8. D.DAY zegt:

  De Zweedse bevolking maakt geen enkele kans om aan deze islamitische smeerlappen, zonder zelf geen geweld te gebruiken, nog te ontsnappen. Dit tuig moet zo hard afgestraft worden, dat zij als echte vluchtelingen Zweden zullen ontvluchten.

  Geliked door 3 people

 9. Pietersen zegt:

  Autobranden is niet het monopolie van Zweden. Bij ons kunnen de islamieten er ook wat van. 8000 In anderhalf jaar tijd. De politiek hoor je hier niet over want dan moeten ze beschuldigend naar de islam-fascisten wijzen.
  Wat de politiek wel belangrijk vindt is de economie die zo goed zou draaien (je vergeet bijna dat alle vluchtelingen nog steeds niet werken) en nepnieuws dat uit Rusland komt, terwijl wij het een na het andere nepnieuws krijgen voorgeschoteld van de NOS, de NPO, Nieuwsuur, Buitenhof, Eenvandaag, Brandpunt, Pauw, DWDD.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/11/15/in-anderhalf-jaar-tijd-ruim-8000-autobranden-in-nederland-utrecht-60-procent-brandstichting/

  Geliked door 3 people

 10. Anton Haksteeg zegt:

  En wat nu in Zweden gebeurt dat gaat gebeuren in Nederland of gebeurt al. Geen politie optreden meer dankzij links tuig dat zich politici noemt. Aangiftes bij de politie worden niet of nauwelijks behandeld. Natuurlijk kunnen ze het tuig dat haat en moord emails naar Dhr. Wilders stuurt best opsporen maar waarom zouden ze dat doen? Of een aanklacht tegen een vervloekte moslim in Den Haagse Gemeente in behandeling nemen wel nee, alleen het minder minder van Dhr. Wilders dat wordt tot in de hoogste instantie behandeld door een stel onbekwame figuren die zich voor rechter uitgeven. Een land om van te kotsen dag in dag uit.

  Geliked door 3 people

 11. Ook in ons land is het al raadzaam je vast op burgeroorlog voor te bereiden. Toch jammer dat er niet wat meer visie via de MSM uitgaat en dat die al lang in Europa aanwezige visie bijgevolg langs andere wegen gedistribueerd moet worden.

  Like

 12. Nou nou zo erg is het hier nou ook weer niet. Ik zou voor geen goud terug naar Nederland willen. Daar is het veel erger

  Like

 13. M. zegt:

  Men kan afgeven op de Zweden, maar hier laat men precies hetzelfde gebeuren.
  Overal zie je het zelfde gebeuren, overal worden de eigen bevolkingen verraden door eigen mensen die laf met de vijand heulen en hun eigen volk openlijk discrimineren en vernederen.
  Tot dat de verraders gaan merken wie de eerste slachtoffers worden en gaan merken dat het mooie sprookje wat ze is voorgehouden niet meer dan een nachtmerrie voor ze zal blijken te zijn.
  Je weet wel, die nachtmerrie die ze het volk en hun kinderen graag gunnen maar hen zelf het eerst zal treffen.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Vandaar dus dat er in Nederland steeds meer auto branden zijn, Ra, Ra, hoe zou dat nu komen !!!

  Like

 15. Cynicus zegt:

  Zweden ? Ik ga er nog niet naar toen voor een gratis vakantie. Wat is dat een vals huichelland geworden. De Zweden in de betere wijken zijn stom vals en politiek correct en stemmen als echte huichelaars links.

  Like

 16. saandeknikker zegt:

  Gister weer de politie (0900-8844) gebeld,ik word steeds bozer op de Nederlandse media met hun eenzijdige verslaggeving, “Democraten dienen verzoek afzetting Trump in” (Telegraaf 15-11) dit melden zij wel maar dat er 20 republikeinen voor een speciaal onderzoeker naar de Clinton`s dat dan weer niet.(YouTube Hannity Fox news 15-11, Jim Jordan R.)
  De bevolking verkeerd informeren is levensgevaarlijk hoop dat die nep journalisten dit beseffen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb jij nou de politie gebeld omdat de bevolking verkeerd wordt geïnformeerd?

   Like

   • saandeknikker zegt:

    Ja weer ! En dat zouden meer mensen moeten doen,dankzij nep nieuws zullen er vele een gewelddadige dood sterven,maar dat begrijpen de gebrainwashte massa niet.
    Overval NOS Journaal gewapende man eist zendtijd,29 januari 2015 Hij had groot gelijk.

    Like

   • saandeknikker zegt:

    Waar is mijn reactie gebleven ? of doet EJ Bron ook al aan censuur…

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    GVD. Houd toch eens op met dat woord censuur!!! Vermoedelijk zit je comment dan in het spamfilter of in de prullenbak! Waar ik het uithaal als MIJ dat uitkomt! Er is hier geen sprake van censuur!

    Webmaster

    Like

 17. Ernie van de Wal zegt:

  De sleutel voor de oplossing van dit probleem ligt toch echt bij de Zweedse kiezer, die blijkbaar volkomen infantiel op het linkse bestuur blijft stemmen. Dan roep je dit onheil over jezelf af.

  De enige oplossing is om het bestuur te vervangen en onschadelijk maken, alle mossel-knuffelaars idem en daarna gewapenderhand het land terugveroveren. Waarbij alle import Zweden in interneringskampen worden opgevangen in afwachting van hun uitzetting.

  Het is dit, of een totaal verval in wetteloosheid.

  Like

 18. pale-blue-dot zegt:

  Ik zie Zweden als de kanarie in de kolenmijn. Hopenlijk escaleert de situatie daar dusdanig en op tijd waardoor de rest van Europa inziet dat dit niet de weg is die wij moeten bewandelen. Grote aantallen immigranten en bezuinigingen op het politieapparaat kunnen natuurlijk niet anders dan catastrofale gevolgen hebben.

  Like

 19. Henk der Niederlànder zegt:

  Mischien zou het ook wel goed zijn dat de bom op korte termijn barst in Zweden.
  Dan zou er een kleine mogelijkheid bestaan dat men in de rest van Europa wakker word zodat het stemgedrag van het kiesvee wat word aangepast.
  De msm zou dan alles doen om een en ander uiteraard te bagateliseren, maar dan hebben wij weer een schone taak om het nepnieuws aan de kaak te stellen.
  Voor diegenen die me lang genoeg kennen zal Ik dan aan Bert vragen om een Zwedendraad te mogen starten.
  Iets in de geest van de vroegere Irandraad.

  Like

 20. saandeknikker zegt:

  Andrew Breitbart was een conservatieve activist, journalist, auteur, redacteur, radiopersoonlijkheid en de lijst gaat maar door. Hij begreep links zo goed dat hij precies wist hoe hij links moest intimideren. Breitbart verwees zelfs naar John Podesta als zijn doodsvijand. Hij ondersteunde ook de blootstelling van corruptie van ACORN die de ondergang van zijn reputatie en het daaruit voortvloeiende faillissement gekatalyseerde. Je kunt de documentaire Hating Breitbart bekijken om beter te begrijpen wie hij was en waar zijn nalatenschap vandaag voor staat. Naar verluidt stierf hij op natuurlijke wijze op 1 maart 2012 en de merkwaardige timing van zijn dood heeft tot veel speculatie geleid.

  Hating Breitbart
  Na het volgen van Andrew Breitbart sinds de oprichting van de Tea Party-beweging in 2009, kregen de filmmakers achter de schermen toegang tot Andrew Breitbart en de vele controverses in de media waarin hij een belangrijke speler was. Van de ACORN-opname tot het kruisschot van congreslid Anthony Weiner op het Twitter-schandaal, vertelt Hating Breitbart het verbazingwekkende verhaal over hoe één man de wereld van nieuwe media zoals we die nu kennen heeft overwonnen en heeft helpen vormen ..

  http://putlockers.mn/watch/OGgRQExR-hating-breitbart.html

  Like

 21. Jan zegt:

  Zweedse vrouw verkracht door Syriër pleegt uiteindelijk zelfmoord omdat politie niet tegen de Syriër wil ondernemen

  ….
  https://theoldcontinent.eu/rip-angelica/

  Like

 22. Jan zegt:

  Oorzaak dat Zweden een tikkende tijdbom is is het feminisme

  Moraal: vrouwen horen in de keuken en in het kraambed

  Why Feminism Destroys Nations
  https://ladyimperium.wordpress.com/2016/04/15/why-feminism-destroys-nations/

  Like

 23. Jan zegt:

  Kinderen in Zweden krijgen via boeken voorgeschoteld dat transseksualiteit normaal is: Het paard dat een hond wilde zijn

  The new sex education brochure for preschoolers called “Horse and Master” has been penned by Susanne Pelger, a PhD of genetics and a teacher of biology and mathematics at Lund University.

  The purpose of the book is for children as young as possible learn that a man wearing a suit might very well change into to a dress and paint his lips pink,…
  The purpose of the book is for children as young as possible learn that a man wearing a suit might very well change into to a dress and paint his lips pink,
  ….
  https://sputniknews.com/europe/201711211059289033-sweden-transsexuality-children/?utm_medium=referral&utm_source=idealmedia&utm_campaign=sputniknews.com&utm_term=68804&utm_content=1

  Like

 24. Jan zegt:

  Zweedse polcoristen vertonen steeds imbecieler gedrag (oorzaak global warming?)

  God wordt niet langer met Hij aangesproken, wordt zoveel mogelijk vermeden

  The Church of Sweden has voted to adopt a controversial new handbook which says masculine references to God, such as “He” and “Lord” should be scrapped so as to be more “inclusive”.

  Despite heavy criticism from organisations including Royal Swedish Academy, on Thursday the church approved the new handbook with a large majority.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/11/church-sweden-sets-new-gender-neutral-rules-god-will-no-longer-called-lord/

  Dat element Antje Jackelén beweert ook dat Mo geen valse profeet is:
  Antje Jackelén: “Mohammed is geen valse profeet”
  “Mohammed inspireert nog steeds miljoenen mensen vandaag voor het nastreven van gerechtigheid, vrede en een goed leven,” meent Jackelén.


  Ze gebruikte haar taal ook als “God is groter”, een uitdrukking die voornamelijk door moslims wordt gebruikt. De zin staat ook in de Bijbel, maar in de zin: “Dan weten we dat we van de waarheid zijn, en voor hem kunnen we onze harten overtuigen als het ons veroordeelt dat God groter is dan ons hart en alles weet.”

  Ze gelooft ook dat moslims en christenen tot dezelfde God bidden: “Het is duidelijk dat moslims en christenen tot dezelfde God bidden. Ik geloof dat we in de toekomst zullen beseffen dat we meer gemeen hebben met gelovigen in andere religies dan met hen in onze eigen traditie. ”

  https://translate.google.com/translate?sl=sv&tl=nl&js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.morgonbladet.nu%2Fnews.php%3Fname%3D160306094324&edit-text=

  Dat wijf wordt uitgekotst:
  Mattias Karlsson woedt tegen aartsbisschop Jackelén: “Vertrek!”
  https://translate.google.com/translate?sl=sv&tl=nl&js=y&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fnyheteridag.se%2Fmattias-karlsson-rasar-mot-arkebiskop-jackelen-avga%2F&edit-text=

  Moraal: feministen verwoesten landen, kunnen niets opbouwen, wat logisch is want zij zijn allemaal socialisten, communisten, anarchisten. Hoewel, misschien vergis ik mij en zijn zij geen eens vrouw

  Like

 25. Jan zegt:

  Sweden: Migration responsible for 300% increase in HIV cases

  The number of HIV-related illness in Sweden has grown from 1,684 in 2006 to 6,273 in 2016.
  That’s an increase of almost 300%.
  ….
  https://voiceofeurope.com/2017/12/sweden-migration-responsible-for-300-increase-in-hiv-cases/

  Niet behandelen, lost het moslimprobleem zichzelf op

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s