VIDEO: Barbara Pas (Vlaams Belang) over de rellen in Brussel

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op VIDEO: Barbara Pas (Vlaams Belang) over de rellen in Brussel

 1. Harry zegt:

  Zie dat stelletje zombies in dat bankje zitten , tijdens haar betoog !
  De minister zit demonstratief met de armen over elkaar omdat ie het eigenlijk niet wil horen en weten wat ze zegt .
  Wat bezielt dergelijke mongolen ?

  Pittige tante , trouwens .
  Goed zo !
  Zo zouden we er ook wel vijftien kunnen gebruiken .

  Geliked door 1 persoon

 2. D.DAY zegt:

  Barbara Pas durft namens het VB de problemen echt te benoemen. De reactie van de minister en de collega-parlementariërs zijn gelijk aan de reacties die Geert Wilders hier krijgt: afwijzend en afkeurend, in de trant van “Hoe durf je iets kritisch over de islam en/of de moslims te zeggen”. Het is in België al net zo erg als hier. Willen beide landen op korte termijn Zweden volgen in z’n ondergang? Het lijkt er wel op, want krachtige acties om dit te voorkomen worden niet ondernomen.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @D.Day Het onbeschofte gedrag van de minister en collega-parlementariers en het gedrag die onze parlementariërs tonen als Wilders aan het woord is, toont maar een ding. Dat de Belgische en onze parlementariërs zijn mensen die komen uit huizen waar geen fatsoenlijke opvoeding plaats vond. In vroegere tijden hoorden zulke mensen bij de laagste klassen van de maatschappij. Er werd in vroegere tijden hard gevochten voor het recht op verdere ontplooien en de mogelijkheid verder te studeren. Zo konden de parlementariërs anno nu iets meer in hun leven bereiken dan fabrieksarbeiders, dienstmeisjes, straatvegers of staan achter een vuilniswagen van de reinigingsdienst. Met hun scholing konden al deze volksvertegenwoordigers parlementariërs worden, maar hun manieren zijn er nog steeds van straatvegers. Dat is wat zij van huis uit hebben gekregen. Een nette pak maakt van een man nog geen heer.

   Like

  • woutereenhoorn zegt:

   Helemaal mee eens. Erger me al lang aan die onbeschofte minister en van bijna alle leden van het parlement als het VB aan het spreken is. Inderdaad geen goede opvoeding gehad.

   Like

 3. Roeland zegt:

  Vlaanderen is mijn Vaderland. Ik weet , dat er honderduizenden Vlamingen zijn, die het land het liefst onafhankelijk van belgie zouden zien. Maar het blijft een minderheid van 40% tegen een meerderheid van 60%, die dat niet wil . Vlaanderen is verloren, zoals Noord Nederland (Nederland-Holland) verloren is.
  Belgie is een multiculturele EU staat. Het Katholieke vrome Vlaanderen , dat ik nog heb gekend bestaat niet meer. Vlamingen het grootste deel van uw bevolking heeft verzaakt. Ge zult nu ook de gevolgen daarvan moeten dragen. Maar bedenk 1 ding. het leven mag dan eindigen. De opperrechter zal daarna oordeel vellen.

  Like

  • Haagse Harry zegt:

   Mooi gesproken Roeland!
   Eens komt inderdaad de dag dat bij dit soort gedrochten het angststront langs hun bibberende benen zal lopen als ze voor de enige “ECHTE” opperrechter staan en verantwoording af moeten leggen voor alles wat men de mensheid heeft aangedaan, ten gunste van zichzelf..

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  ‘k Heb nog maar 1 minuut aangehoord, maar een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wat daar achter dat tafeltje zit, verdient een hele dikke schop onder de reet!! Daar straalt alleen nog maar meer ellende vanaf!! Wie heeft er in vredesnaam op dit soort Minkukels gestemd!! Landverraders!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  De minister en andere partijen zitten erbij te kijken alsof het iets is waar mee je moet leren leven, zoals ook onlangs Merkel nog zei: “wees ervan overtuigd dat Duitsland een islamitische staat gaat worden”.
  Ook Rutte kan in zulke debatten onschuldig of niet begrijpend kijken als zulke scherpe opmerkingen worden gemaakt over het ingevoerde tuig.
  Zulke mensen die door de foute elite en collaborateurs zijn verkozen om het land te dienen, maar regeren met een geheime agenda, die eigen burgers knechten, vernederen en financieel uitkleden, zulke mensen moeten zo snel mogelijk voor een Hoge Raad verschijnen om verantwoording af te leggen en gestraft worden voor gepleegde feiten.
  Niet betrekking hebbend op bovenstaand maar wel belangrijk is ook het volgende:
  In Spanje wordt de PP, de partij van Rajoy en Rajoy zelf die de regering vormt, eindelijk gedagvaardigd wegens het vernietigen van harde schijven, in de periode dat Barcenas de boekhouder van de PP werd gearresteerd wegens verduistering van miljoenen. En ook precies op het moment dat het Gerecht een bevel voor inbeslagname had gegeven van alle pc´s van de PP maar die dus vlak daarvoor vernietigd waren.
  Deze harde schijven waren het meest belangrijke bewijsstuk tegen de PP mbt de vele fraude en verduistering van miljoenen euro,s naar Zwitserland die de partij gepleegd had.
  Misschien dat ik deze week hier nog een apart artikel over schrijf.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Goed gesproken mevrouw !
  Ook in Belgie zijn de politici lafbekken. Je weet nu al dat zij niets gaan aanpakken. Stelletje labbekaks is het.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rene Kampers zegt:

  Och ik heb dat joetuubeke nog niet eens bekeken Het begin ervan zegt genoeg De minister heeft het moeilijk om niet in’t slaap te vallen De voorzitter kijkt naar de horloge want hij werd uitgenodigd voor een etentje en dat mag zeker niet vergeten worden Och Barbara Pas voor wie ik alle bewondering heb , staat daar haar nikkel af te draaien met iets dat iedereen weet en schandalig vindt, behalve de verantwoordelijken

  Geliked door 1 persoon

 8. Frans Brassens zegt:

  Daar in België komt in regeringskringen net zo veel kwaadaardige onbeschoftheid voor als hier In Nederland. En net als hier zijn daarvoor de labbekakkerige kiezers de oorzaak van. Wát een oerdom volk dat zichzelf, én degenen die hun verstand gebruiken, naar de ondergang helpt.

  Geliked door 1 persoon

 9. ildiko zegt:

  daar zitten watjes !er is niemand die durft in de ogen van deze minister spugen ???? uit de KAMER schoppen of zelfs uit het land??????deze hersendoden moeten allemaal weg ! weg met alle middelen !

  Like

 10. ildiko zegt:

  correctie te spugen???

  Like

 11. Jackholland zegt:

  Heb zojuist nog een reportage gezien op Belgische zender van een moslim die besloten heeft islam de rug toe te keren. Zijn gelovige broer en rest van zijn familie wil nu niets meer met hem te maken hebben. Leest u het goed?? Een moslim wil niet eens iets te maken hebben met een niet-moslim familielid . Ukuntdus wel nagaan wat ze te maken willen hebben met niet-moslims die ook nog eensgeen familie zijn . U en ik dus !! NIETS dus alleen maar haat. Wat me overigens wel opviel bij de ex-moslim is het niet aanwezig zijn van een agressieve hatelijk blik zoals je die vaak wel ziet bij moslims.

  Geliked door 1 persoon

  • rakkertje zegt:

   Never trust a stranger ! …. en zeker gene (ex) moslim ! ! ! …….

   Like

   • Trucker zegt:

    Nou dat is flauwekul of ben je Ayaan Hirsi Ali vergeten, Afshin Ellian Salman Rushdie om maar enkel bekenden te noemen.
    Op de eerste en derde staat een prijs en ook Afshin Ellian is al meermaals bedreigd.
    Wat kort door de bocht, ik haat de islam(ieten) maar toch zijn er die de moed hebben om uit de perverse misdadige ideologie te stappen.
    De meeste die het echt menen zijn hun leven niet meer veilig.
    Ik ben dan wel overtuigd dat er ook zijn die het doen omdat de jihad dit toelaat als krijgstacktiek, zodat ze met open armen ontvangen worden door de soorten die al geil worden bij elke islamiet.
    Misleiding ook de islamieten kennen het.

    Like

 12. Cathja zegt:

  Mevrouw Pas ervaart precies hetzelfde tijdens haar betoog als Geert Wilders. Politici spelen met de smartphone, kijken verveeld om zich heen, en praten met anderen…; het is een zeer beschamende vertoning en een grove belediging van degene die het woord heeft.
  Ook in ons parlement kunnen ze er wat van. Dezelfde lauwheid als het gaat om de dreiging van de islam, het ongehoord slappe optreden van de politie na moslim-rellen, etc. Het lijkt erop dat het hen geen moer uitmaakt wat er gebeurt of niet gebeurt.

  Ik denk dat er ‘van hogerhand’ is afgesproken dat alles wat Brussel voorschrijft moet worden uitgevoerd, en dat politieke partijen binnen de lidstaten er uitsluitend nog maar voor de vorm zitten. Om de kiezer vooral het gevoel te geven dat hun stem nog ergens goed voor is.

  Walgelijke vertoning, zowel in België als in Nederland.

  Geliked door 3 people

  • daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   17 november 2017 om 10:56
   Het lijkt erop dat het hen geen moer uitmaakt wat er gebeurt of niet gebeurt.
   ———————————————————————————————————————-
   Ze laten goed merken dat het hen niets interesseert wat er met de eigen bevolking gebeurt.
   Worden winkels vernield/leeg gestolen, nou en! Zie maar hoe je je zaak opnieuw opbouwt.
   Worden agenten mishandeld, nou en! Zie maar hoe je met de angst voor herhaling verder leeft.
   Worden auto’s van de hardwerkende burgers in de hens gestoken, nou en! Zie maar hoe je aan een andere auto komt.
   Worden allochtonen verkracht/mishandeld/vermoord, nou en!, zolang het hun maar niet overkomt. Toch?
   Kijk hoe ze erbij zitten! ze voelen zich zo oncomfortabel met de waarheid/feiten dat ze niet weten hoe ze moeten kijken.
   Stomme, artelijke narcistische, lafaards.

   Like

  • woutereenhoorn zegt:

   Ja, er zit inderdaad een hoop zakkenvullers die eigenlijk niet snappen waarom ze er zitten. Om nog maar te zwijgen over de wegblijvers.

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Die twee onbeschofte figuren in dat bankje moeten aan het werk getrapt worden. Laten ze maar op het land gaan werken of een echt vak gaan leren, de smerige zakkenvullers!
  Die linker schoft zit met een ontevreden, zure smoel voor zich uit te kijken en die ander zit te spelen met z’n mobieltje. De minachting straalt ervanaf.
  Het is overal hetzelfde als een realist aan het woord is.

  PAARLEN VOOR DE LINKSE LANDVERRADERLIJKE ZWIJNEN!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “een bepaald type jongeren”!!!!!!

   %&^%$#@!@#$%^^%$#@!! NEE, MOHAMMEDANEN!!!!!
   SMERIGE WEGKIJKERS!

   Geliked door 1 persoon

   • ildiko zegt:

    van Brussel MAG NIET MEER DE AFKOMST, RELIGIE , en DE NAMEN van de allochtonen moslims te benoemen ! WETTELIJK IS AL VERBODEN ! zelf nu de KERSTER dat mooie plant is voortaan LIEFDESPLANT, de islamisering van Europa moet nog sneller gaan en onze christelijke tradities de deur uit. Trouwens er is geen maximum aan de vluchtelingen die hier opgenomen moeten worden, Rutte gewoon ligt daarover. Hij heeft zelf ook gewoon ondergetekend vuile landverrader. Alle politici die voor Brussel knielen zijn stuk voor stuk land en cultuur verraders. Trouwens is in Italie een grote mars van duizenden vluchtelingen die op voet richting MILAAN marcheren, ze willen in geen azielcentrum blijven en ze willen gewoon naar richting DE, NL, Belgie enz, EN ER IS GEEN POLITIE OF SOLDATEN DIE ZE GEWOON NU TEGENHOUDEN. !!!!!!! IS DIT NORMAAL??????

    Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Tistochwat. Natuurlijk zitten de twee linkse zwijnen met ontevreden smoelen in de ronde te kijken. Ze houden absoluut niet van betogen als die van Barbara Pas en zeker niet van de WAARHEID. Toegeven aan de realiteit betekent dat ze morgen zouden kunnen gaan stempelen. Dat kan best gebeuren als zij geen waarde hebben voor de arbeidsmarkt; buiten hun luxe job in de parlement.

   Geliked door 1 persoon

 14. Thomasson zegt:

  Het relaas van Barbara Pas in het Belgische parlement is ronduit huiveringwekkend. Wat wij (en andere Europeanen) tijdens nieuwsuitzending op de TV en radio mochten zien en horen, was een aangepast aftreksel van de werkelijkheid. Alles werd tot het maximum geminimaliseerd en getrivialiseerd. De EU censuur en onze lokale politiek-correcte Pravda doen er alles aan, om ons niet te veel te vertellen! Dat Marokkaanse troeteldiertjes brute aanvallen hadden gepleegd op een trein vol families met kinderen die terugkwamen uit een dagje uit in Walibi. Dat past niet in het stramien van: ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO! ..EEN PAAR!. Er werd ons ook niet verteld hoe deze beesten van Allah’ vielen bussen van De Lijn met passagiers die niets anders wilden dan het OV gebruiken. Er werd ook niet verteld hoe Vlaamse winkels werden geplunderd, vernield en brand gesticht en mensen moesten vluchten voor hun leven. Dat zijn geen rellen! ..Dat heeft alles met BEGINNENDE BURGEROORLOG te maken. Zo begonnen de gevechten in Belfast en Londonderry tussen de IRA en Unionisten in het begin van de jaren ’70., Zo begonnen de gevechten van de Baskische ETA met Spanje van Generaal Franco en zo begon iedere burgeroorlog in Europa.
  De zgn. ‘Rellen’ laten overduidelijk zien dat de Belgische autoriteiten zijn niet in staat hun eigen burgers tegen de rioolratten uit Marokko en andere moslimlanden te beschermen. De Belgische politie en de Belgische regering zijn doodsbang om enig stap tegen de onophoudelijke islamitische terreur te ondernemen; anders worden ze beticht als: racisten, fascisten, xenofoben en Kolonialisten.

  Misschien zouden de zaken anders uitzien, als de hoogwaardige leden van de EU door hun geliefde islamitische troetelbeestje zouden worden aangevallen. Maar de kans daarvoor is heel klein. Deze goden van de Europese Olympus, zitten lekker in hun gepantserde bolides op weg naar de Champagne, Heute Quisine, vijf-sterren hotels, luxe hoeren enz. . Zelfs hun cocaïne wordt per koerier bezorgd ..ALLES LEKKER OP ONZE KOSTEN. ..LA VITA E BELLE.

  Geliked door 1 persoon

 15. Republikein zegt:

  Symphatieke tante, helaas cordon sanitaire.
  http://barbarapas.be/

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Onze Barbara spreekt “de waarheid” en daar hebben beide waardeloze nietsnutten van NBA het héél moeilijk mee, het zootje ons land uitflikkeren is totaal onbestaande voor beide zakkenvullers, de ene kan de afkeer voor onze Barbare niet verbergen en de andere speelt wat met zijn gsm.
  Wanneer ontvangen die waardeloze nietsnutten hun C4 (ontslagbrief)?

  Geliked door 2 people

 17. Trucker zegt:

  Meisje Pas is zeer goed in het halfrond, de “democratische” (jawel door de pers én zichzelf “democratisch” geheten) partijen, waar ALLE ANDERE partijen ze zo het Vlaams Belang kunnen afzonderen schijten in hun broek als zij aan het woord komt.
  Is het meisje Pas, Filip Dewinter of wie dan ook zij peuteren dan in hun neus (voor de camera zoals dit stuk vreten die minister van binnenlandse zaken is), kijken naar alles maar niet de vraagsteller (dit is alleen maar voorbehouden voor mensen van DE partij), keuvelen, drinken glaasje water, kortom doen alle om maar niet de indruk te wekken dat ze luisteren.
  Schoften met het voorvoegsel rot zijn het, schitterend als meisje Pas zegt “hoe gaat u in Godsnaam de problemen op lossen als u ze nog niet durft benoemen”. SCHITTEREND
  islam is de knuffelsoort van ALLE partijen behalve éne en dus is het zwarte piet naar elkaar toespelen en gaat er terug niks gebeuren.
  Een oplossing en die is : tomeloos geweld gebruiken tegen de islam(ieten), maar ik vrees dat het eerder zal vriezen in de hel.

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Ik kan er geen speld tussen krijgen, zie haar regelmatig.
   Buiten een vette koers he, maar da’s tegenwoordig voor de Hollander, ik kan er niks aan doen, ere wie ere enz.
   Overigens die speld. ik kan ook geen haar velen.
   Goed, oké, dat is een andere kwestie.

   Like

 18. fleckie zegt:

  Wat een onbeschofte man, aan dat bureautje zittend, met een mobiel- telefoontje aan zijn oor, en het mobiele telefoon in zijn hand,…O.A..’..WERK..VERRICHTEND’, ?… en ook nog ‘aantekeningen makend?

  Like

 19. Rookmelder zegt:

  Nou, de minachting daar voor scherpe sprekers die de waarheid zeggen is niet -veel- anders dan hier, gelukkig trekt spreker Barbara Pas zich daar niet veel van aan, en brengt haar betoog met verve en passie, wat mij betreft meer, meer, meer ……..Barbara’s.

  Geliked door 1 persoon

 20. Flo zegt:

  Orders uit Brussel ,de marionetten zitten verveeld aan tafel ,en denken wijf hou je kop en donder op ,ze hebben echter niet door hoe hard de weerstand groeit van de bevolking ,tegen dit uitschot wat zich regering noemt .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s