Het klimaat van Europa zorgt ervoor dat de “migranten” ziek worden!

Screenshot_74

(Door: “Rosaly” – Vertaling: “delamontagne”)

Barst a.u.b. niet in lachen uit als U dit artikel leest!

Voor hun vertrek verkeren de migranten in uitstekende gezondheid, maar ze worden ziek als ze eenmaal verwelkomd zijn in Italië! Vreemd fenomeen zult U denken. Maar  de parlementaire onderzoekscommissie zal het ons uitleggen. En wel  over het systeem van ontvangst, identificatie en uitzetting. Bereid je alvast voor!

Volgens de resultaten van het onderzoek lijden de migranten, die massaal in Italië aankomen, slechts aan heel kleine aandoeningen. Helaas is die te “benijden” gezondheidstoestand verslechterd als ze eenmaal zijn ondergebracht in de Italiaanse opvangcentra. Deze worden beheerd door coöperaties en organisaties die banden hebben met de regering, die trots is op haar  open beleid voor alle migranten die de Middellandse Zee oversteken en  door de verschillende NGO´s, gefinancierd door Soros & Co, worden opgevangen.

Naarmate de tranen van mededogen  bij steeds meer Italianen beginnen op te drogen, probeert het pro-migranten overheidsbeleid opnieuw propaganda te maken om meelij op te wekken bij de Italianen. Ditmaal met  een meer “objectief” onderzoek door een commissie van parlementsleden. Deze heeft de fysieke omstandigheden van al die arme mensen die oorlogen, ondervoeding en  hongersnood ontvluchtten, onderzocht en dit had heel dramatisch moeten zijn, op zijn minst problematisch, maar wonder boven wonder is dit niet het geval.

Uit de verbazingwekkende bevindingen van het onderzoek van de commissie blijkt inderdaad dat migranten die in Italië aankomen in goede gezondheid verkeren, zelf soms in uitstekende gezondheid. Ze zouden ook veel beter af zijn dan Italianen en zouden een veel betere gezondheid genieten in vergelijking met het gemiddelde in de gastlanden.

Kijk eens aan, dat is nog eens “goed” nieuws!

Afgevaardigde Federico Gelli (sociaaldemocraten) verklaarde tegenover de krant ˮIl fatto quotidianoˮ: ˮDeze jonge mensen, vooral mannen, verkeren  in een gezondheidstoestand, waarvan ik niet zal aarzelen om die benijdenswaardig te noemen. Vrijwel alle waargenomen ziekten zijn eenvoudige koortsaanvallen en bij sommigen dermatologische infecties, vaak als gevolg van Letse,l dat weer het gevolg was van geweld tijdens de reis of de aanwezigheid van externe parasieten zoals luizen. Kortom, ze verkeren in prima “staat”! En daar is een reden voor, of liever, het zijn er twee:

De eerste betreft de selectie die gemaakt is voor hun  vertrek. Gezinnen die hun spaargeld investeren om een ​​van hun leden naar Europa te sturen, kiezen altijd diegene die in een uitstekende gezondheid verkeert. Dit om hem in staat te stellen de oversteek door de woestijn en die van de Middellandse Zee te maken (de woestijnoversteek wordt vaak in vrachtwagens gedaan). De tweede is veel triester: veel zieke mensen, die een dergelijke reis ondernemen, sterven voordat ze hun bestemming bereiken. Deze twee oorzaken creëren wat we hebben genoemd het ‘gezonde migranteneffect’, en dit hebben we toegeschreven aan migranten die in 2016 zijn onderzocht.”

Maar nog steeds volgens de studie van deze commissie, die in 2016 17.989 mensen onderzocht in de haven van Catania, is het verkeerd om te geloven dat migranten infectieziekten met zich meebrengen.

Artsen zouden slechts ongeveer 600 gevallen hiervan hebben waargenomen. 19 gevallen van longtuberculose, 4 gevallen van extra-pulmonale tuberculose, 11 bacteriële pneumonie, 11 gastro-enteritis, 8 waterpokken, 3 gevallen van schistosomiasis of schistosomiasis, 2 infecties HIV, piononefritis en spondylodiscitis. Dit is toch echter in tegenspraak met wat er in 2016 in Milaan is gebeurd, waarbij 2000 gevallen van schurft en 38 gevallen van tuberculose werden geregistreerd in opvangcentra. Maar oké, we weten allemaal dat Italië het land van schurft is!

Maar het rapport werd niet door alle parlementariërs even goed ontvangen.

Matteo Salvini van Lega Nord:”Als ze dus vervolgens ziek worden, is het de schuld van de Italianen. Maar ze vluchten toch voor honger en oorlog …?”

Kort samengevat, zegt Federico Gelli: als migranten ziek worden zodra ze in Italië zijn geland, is dit te wijten aan de leefomstandigheden in de opvangcentra.

Bron:
https://reseaulibre.org
Door: “Rosaly”

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Het klimaat van Europa zorgt ervoor dat de “migranten” ziek worden!

 1. MF zegt:

  Misschien kunnen ze dan in de zomer dan 6 weken op vakantie naar hun thuisland om te herstellen (op kosten van het UWV uiteraard).

  Geliked door 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  Ze maken te weinig vitamine D aan omdat de zon in Italië minder hard schijnt dan Afrika.
  Allemaal terug naar Afrika want ze worden in Europa ziek!

  Geliked door 2 people

 3. Japio zegt:

  Wij worden strontziek van die linkse t…lijders die onze westerse samenleving en cultuur steeds verder uithollen door ongebreideld die dobbernegers in grote getalen Europa in te loodsen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ach gossie toch, die middelste patiënt met dat lage kruis moet wel lijden aan een ernstige verzakking, zo te zien.
  ZIEHIELUGH!

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Eigenlijk een heel goed bericht. Als die ‘vluchtelingen’ ziek worden in Europa, hebben ze een goede reden om terug te keren naar hun thuislanden. Ze laten hun leven toch niet verknallen in Europa? Hebben ze soms zoveel geld bijeen gesprokkeld om hier akelige ziektes op te lopen?

  Ik geloof eerder dat de asielindustrie in Italië op volle toeren draait en er mooie bedragen te verdienen zijn aan die ‘arme vluchtelingen’.

  Geliked door 2 people

 6. Trucker zegt:

  Goed nieuws, beter ware het dat ze doodziek werden en allergische zijn voor ziekenhuizen in het Avondland.
  Oprotten met die klerezooi.

  Geliked door 2 people

 7. Jules Vismale zegt:

  Deze “vluchtelingen en asielzoekers” daar in Italië en Griekenland wisten dus wel aan de eerste ruiter en de tweede ruiter van de Apocalyps; Oorlog en Honger, te ontkomen maar nou haalden de derde ruiter en de vierde ruiter, Pest en Dood, hen alsnog in! Laten ze trouwens de linkse politici in Europa maar mooi besmetten met vreselijke ziektes opdat dezen zo konden leren dat een vreselijke ziekte als de pest (builenpest, longpest en bloedpest) vanuit Azië al eeuwenlang naar Europa werd overgebracht en vooral in Griekenland (430 tot 426 v.Chr.), Italië (250 en 650 n.Chr.), Europa (14de eeuw) en Frankrijk (18de eeuw) de dood van tientallen miljoenen Europeanen veroorzaakte!

  Like

 8. Elisah zegt:

  Ze worden op raadselachtige manier te ziek om uit te zetten…?

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Ze kiezen de gezondste uit. Nog een kleine aanvulling. Ook de meest lastige mogen met het geld de oversteek maken. Kortom wij krijgen niet de meest meegaande, maar de meest lastige personen. Hoe ik dat weet? De bron is een Afrikaans echtpaar wat ik in 2010 in Ghana gesproken heb. Ook zeiden zij dat de uitkeringen in West Europa een doel op zich is. Of het waar is kan ik niet bevestigen, Echter wat ik lees en zie, zou de waarheid er wel eens niet ver naast zitten.

  Geliked door 2 people

 10. Theresa Geissler zegt:

  Tja, eenmaal in Europa met de vluchtelingen status, kunnen ze tenminste rustig ziek worden, hè: Ze krijgen tóch alles gratis.
  Schril contrast met de auto-Europeaan, die zich in deze tijd geen ziekte meer kan veroorloven, met al dat ‘eigen risico’!

  Geliked door 2 people

 11. Cynicus zegt:

  Sja de moslimimmigratie en verovering van de niet-moslimlanden gebeurt niet in eerste instantie door ouderen en bejaarden. Eerst komen er nogal wat fitte jonge mannen hier concurreren met de fitte jonge mannen hier om de vrouwen en daarna komen de gehoofddoekte vrouwen naar hier (gezinshereniging) en daarna opa en oma.

  Zo komen er steeds meer moslims naar de EU. Het doel is door allerlei taktieken niet moslimlanden aan de islam te onderwerpen.

  Alle middelen om niet-moslimlanden te onderwerpen aan de islam zijn geoorloofd (volgens de islam)

  Terreur, grote en vele islamkinderen maken, intimidatie, leugens verspreiden over een islam van vrede (echter niet voor niet islamieten, maar dat is blijkbaar terzijde)
  Noem maar op ….

  En dan nog als echt (veel meer dan de islam) de pogingen om een soort klimaatdictatuur te gaan opzetten.

  Ook allerlei vieze en valse taktieken worden gebruikt om vrijheden af te pakken voor een dictatuur die het klimaat moet gaan redden of zoiets\

  Ene grote valse leugen dat mensen met de CO2-uitsoot invloed hebben op het klimaat.

  Complete nonsens. CO2 IS GOED VOOR PLANTENGROEI !!!

  EN MEER CO2-UITSTOOT IS BETER VOOR PLANTENGROEI !

  Deze leugen waar velen in geloven is veel erger dan de opkomende islam….

  Geliked door 1 persoon

 12. tjonge zegt:

  “de aanwezigheid van externe parasieten”
  .
  een betere omschrijving van een “vluchteling” kan ik niet bedenken als deze bovenstaande quote…

  Geliked door 3 people

 13. Sjaak zegt:

  Het klimaat van Europa zorgt daarvoor dat wij strontziek van de ,,Migranten” worden !
  Zo word een schoen eruit !

  Like

 14. Haagse Harry zegt:

  Dat ze maar in de komende winter vastvriezen aan het Nederlandse asfalt!!
  Kunnen ze hier ook geen rottigheid meer uithalen en zijn ze de volgende zomer als sneeuw voor de zon vertrokken.

  Like

 15. Wim Vreeswijk zegt:

  Gewoon een dikke trui kopen en betalen uiteraard en daarna zo snel mogelijk klappertandend en al terug naar Afrika !

  Like

 16. sabine zegt:

  Ik word doodziek van al die profiteurs die hier alleen maar komen voor ons gratis geld , een huis en medische zorg en vervolgens hier de boel gaan lopen slopen uit verveling !! Brussel en de EU zijn doodziek !

  Geliked door 1 persoon

 17. Als homo’s een grotere kans maken op een verblijfsvergunning krijgen ze allemaal homo, als vrouwen een grotere kans maken herkennen ze zich eigenlijk van kindsbeen af niet in dat gore mannenlichaam en willen ze graag iets voor een inlegkruisje, als gristenen, enzovoorts.

  Nu vermoed ik dat al deze merkwaardig goed uitkomende toevalligheden bedacht worden door de denktanks van de Slavenhandel Zonder Grenzen. Deze handel biedt inmiddels een goed belegde boterham en nog vaker een Ferrari met chauffeur voor honderdduizenden Deugmensen.

  En dat geheel wordt gesponsord door onze politici. Dat zijn lui die dat veeel leuker en spannender vinden dan ervoor te zorgen dat de eigen oudjes weer eens een koekje bij de thee krijgen of niet om de week pas een schone luier want door hier op in te zetten krijgen ze straks een leuk baantje bij de VN of zo.

  Geliked door 2 people

 18. Pietersen zegt:

  Ziek ? Ze komen toch ook hierheen vanwege de klimaatverandering in hun eigen habitat ? Tenminste, dat is de nieuwste linkse hype, en die klimaatverandering is de schuld van de blanke welvaartseconomie natuurlijk. Dus van het klimaat hier worden ze ziek, net zo goed als ze ziek worden omdat ze geen status krijgen. Met andere woorden: Blijf dan nondeju in Afrika !

  Geliked door 1 persoon

 19. Guardiacivil zegt:

  Is het daar ook al bekend dat hier bij ons bijna alle gevallen zielige en veel verwarde mannen zijn?
  Daar hebben ze in Italië geen psychologen ingezet bij het academisch onderzoek zoals hier bij ons?
  Alles bij elkaar is het toch zeer triest te noemen.

  Like

 20. Rene Kampers zegt:

  Ocharme, ze zijn allemaal ziekjes de medische hulp is uiteraard gratis , want ruilhandel zoals in hun thuislanden is bij ons niet van toepassing . Ze staan hier in rij geduldig te wachten . Binnen moeten ze hun broek laten zakken en krijgen een thermometer in hun kont gestopt

  Like

 21. Jean zegt:

  Ik word kotsmisselijk ziek van dat zootje te zien in ONZE woningen, straten, gemeenten én steden.

  Geliked door 1 persoon

 22. Republikein zegt:

  De mode staat centraal in Italië?
  Zie je hier steeds meer badgasten met gaten in hun broek of hemd, zie ze daar nog met ouderwetse kledij.
  Ze zullen toch niet achter lopen?

  Like

 23. Leuk de asielparasieten worden nu migranten genoemd, politieke correctheid ten top gedreven.

  Like

 24. Republikein zegt:

  Misdaad loont en komt dichtbij, bij mij althans en morgen bij jullie.

  Signalementen
  Mannen: 28-30 jaar, 1.70-1.75m, één man was donker getint, één droeg een blauwe jas en één droeg grijs vest. Vrouwen: één vrouw was blank, 26-27 jaar, blauwe jas en één droeg een dikke jas en een hoofddoek.
  https://www.postiljon.nl/nieuws/actueel/87287/politie-zoekt-getuigen-woningoverval-aan-heijermanshove#

  Heeft u deze krant niet ontvangen dan kunt u bellen naar onderstaand nummer.

  Like

 25. Marian zegt:

  Absoluut geen medelijden mee. Zij krijgen de zorg van een 1e klas patiënt, terwijl wij amper de gevraagde zorgpremie kunnen betalen laat staan de kosten van een operatie.

  Like

 26. koddebeier zegt:

  Wat maak dat nou uit, wij autochtonen worden ook ziek en wel van het huidige politieke klimaat en de vele asielparasieten !!

  Like

 27. Harry zegt:

  Ik heb jaren in Afrika gewerkt en wat ik wel geleerd heb daar , is dat ze alles proberen uit te buiten om er zelf beter van te worden .
  Geen enkele Arabische gewoonte is hen vreemd , zeg maar .

  Maar waarom blijven ze massaal hierheen komen ?
  Spelen de ambassades daar geen bedenkelijke rol in ?
  Waarom wordt er niet eens uitgezocht waarom ze persé allemaal hierheen willen komen ?

  Ik ben buitengewoon gevoelloos wat deze criminele lieden betreft – na jaren dáár gaan je ogen wel een keer open ! – dus voor mijn part sterven ze hier massaal .

  Het is onverbeterlijk tuig , het zijn smerige opportunisten !

  Like

 28. Daniella zegt:

  Worden “” zogenaamd “” ziek .. lopen met foefkes naar verschillende artsen .. Krijgen medicatie gratis bij apotheker !!! Neme deze uiteraard niet in !!! Maar smijten ze in heel der zakken, maatje groot Aldi , buiten aan vuilnis !!! Heb zo op een 3 tal maanden : 5 zakken hier weggehaald !!!! EN MET VERPAKKING ERROND: MET STEMPEL APOTHEKER + HUN NAAM !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s