Kuwait Airways vliegt weer Jodenvrij

Screenshot_69

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl vroeger de selectie van Joden op stations plaatsvond, doet de luchthaven van Frankfurt dat nu. Want het is nauwelijks te geloven dat de arrondissementsrechtbank van Frankfurt beslist heeft dat de luchtvaartmaatschappij Kuwait Airways geen Israëlische staatsburgers hoeft te vervoeren. De rechter wees zodoende de klacht van een passagier af. De man had een klacht ingediend wegens het niet vervoeren en een schadevergoeding wegens discriminatie.

De advocaat van de Israëlische eiser toonde zich “diep geschokt” over het vonnis en tekende beroep aan. “Dit is een schandalig vonnis voor de democratie en voor Duitsland”, zei advocaat Nathan Gelbart. “Dit vonnis kan niet blijven bestaan.”

De eiser had een vlucht van Frankfurt naar Bangkok met een tussenlanding in Koeweit geboekt. Toen de luchtvaartmaatschappij achter zijn Israëlische staatsburgerschap kwam, annuleerde ze zijn vlucht en beriep zich op een wet uit het jaar 1964, die overeenkomsten met Israëlische staatsburgers verbiedt. Het land in de Golfregio erkent de staat Israël niet.

Kuwait Airways zou de eiser hebben aangeboden om hem op haar kosten met een andere luchtvaartmaatschappij via een rechtstreekse vlucht naar Bangkok te vervoeren. Dit aanbod zou de man niet hebben aangenomen.

Je zou van de luchtvaartmaatschappij niet mogen verwachten “aan een afspraak te voldoen als zij daardoor een wet zou overtreden volgens de regels van haar eigen staat en er daarom op zou moeten rekenen daar bestraft te worden”, werd er in het vonnis gezegd. De Duitse rechtbank zou er daarbij niet over hebben beslist of de wet in Koeweit zinvol zou zijn en volgens de bepalingen van de Duitse en Europese rechtsorde zou kunnen gelden.

In het verleden was bij gelijksoortige klachten tegen Kuwait Airways in de VS en in Zwitserland tegen de luchtvaartmaatschappij beslist.

Ook de eis naar een niet nader genoemde schadevergoeding werd afgewezen. De antidiscriminatiewet zou alleen gelden bij benadeling op grond van ras, etnische herkomst of religie, niet echter vanwege een bepaald staatsburgerschap. Zo kun je het interpreteren totdat het klopt. In een land waar moslims ongestraft “Joden in het gas” kunnen scanderen, terwijl een minister van Justitie Heiko Maas erbij staat. In een land waar de regering honderdduizenden keren het Arabisch antisemitisme importeert. In een land, wiens minister van Buitenlandse Zaken Mahmoud Abbas “zijn vriend” noemt en de president een krans neerlegt bij het graf van Yasser Arafat. In de gore staat Duitsland. De volksrechtbank heeft beslist. Goebels zou juichen . . .

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Koeweit, Krankzinnigheid, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kuwait Airways vliegt weer Jodenvrij

 1. koddebeier zegt:

  Boycot de Duitsers !!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het moest maar eens zo zijn dat El Al zou weigeren een moslim te vervoeren. Niet dat een moslim voor deze luchtvaartmaatschappij zou kiezen, maar bij wijze van spreken. De wereld zou te klein zijn, en de woorden ‘discriminatie’ en ‘racisme’ zouden overal gehoord worden.
  Nu is het een Israëlisch staatsburger die wordt geweigerd, en dat is toegestaan/geen discriminatie?

  “De gore staat Duitsland”….; zo ga ik deze staat ook steeds meer zien. Op allerlei gebied laat men daar blijken de islam te omarmen, ten koste van Joden, christenen, homo’s etc. Duitsland wordt/is een schandvlek binnen Europa. Nooit gedacht dat het zover zou komen dat ik een oprechte afkeer van dit land zou voelen. En niet alleen vanwege dit bericht, maar vanwege tal van andere niet te verteren feiten, waarbij moslims een hoofdrol spelen, en de zorg voor eigen volk op het allerlaagste pitje wordt gezet.
  Je moet als Duitse overheid maar durven…!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Nee die weigeren ze echt niet, worden echter precies zo behandeld als iedereen bij het inchecken. Uit veiligheidsoverwegingen en beducht om hun hachje vliegen moslims best graag met El Al en de security checks laten ze zonder verontwaardigd te loeien over zich heen gaan.

   Like

  • scherpschutter zegt:

   Om even in stijl te blijven met dit nazisysteem: “Heil Hitler”.

   Like

 3. Jan zegt:


  Eldad Gatt, an Israeli citizen, was refused a ticket from the airline in 2013 from New York to London based on his citizenship. In September, the DOT sent a letter to the company stating that they had unlawfully discriminated against Gatt and would face legal action if they did not outline plans to accept Israeli citizens.

  In October, the airline’s lawyers sent a response to the DOT which attempted to excuse the company’s actions. It claimed that the US has similar policies for North Korean citizens, and those of other sanctioned countries. The claim was rejected, with the DOT standing behind its initial ruling of unlawful discrimination.

  The DOT argued that because there is no restrictions on Israelis entering the UK or the US, the airline has no right to refuse Israeli passengers, especially since they are not flying into Kuwait at all on the route.

  Lees de reacties van de Israëlhaters en antisemieten
  https://www.albawaba.com/loop/twitter-reacts-kuwait-airways-would-rather-scrap-flights-take-israeli-passengers-783560

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Deze morgen in Israel;
  ‘Two Israelis were wounded in two incidents in the Gush Etzion region of the West Bank on Friday morning. A Palestinian terrorist ran over a 70 year old man near the Efrat settlement, he than proceeded driving to the Gush Etzion junction where he ran over a 35 year old man. He than got out of the vehicle and attempted to stab a soldier with a knife, the soldier shot him,  wounding and disabling him.’

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik begin heel langzaam een hekel aan Duitsers te krijgen, maar moet voorkomen dat daar ook mijn paar vrienden de dupe van worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Guardiacivil

   Beschouw uw vrienden dan maar als een hele goede uitzondering, en koester deze vriendschap. Natuurlijk zijn er Duitsers die er net zo over denken als wij, maar hun stem wordt niet gehoord.

   Like

  • Elisah zegt:

   Ik was een tijd terug eindelijk een beetje van die hekel af aan het raken, maar tevergeefs.

   Like

 6. Charles Martel zegt:

  Het nazisme is terug van nooit weggeweest: Ermäctigungsgesetz, internetcensuur waar Goebbels een natte droom van krijgt, corrupte rechtspraak, correct newspeak en nieuws-fakers. Het vrije westen bestaat niet meer.

  Like

 7. Cynicus zegt:

  Die vieze Duitsers zijn veelal achterbakse psychopatische Jodenhaters gebleven. Wat een rotvolk !

  Geliked door 1 persoon

 8. Mr D. Umass zegt:

  Het vonnis van die rechter klopt niet dat had de advocaat moeten zien.
  Kuwait erkent Israël niet dus erkent het ook niet het Israëlisch burgerschap.
  Dus zou die Joodse meneer gelijk moeten krijgen en zijn eisen worden ingewilligd.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Een gevaarlijke “islamiet” is erin geslaagd Duitsland per vliegtuig te verlaten.
  Dit ondanks zijn electronische beenband die hij omhad.
  Beschouwd als gevaarlijk, verdween een islamist, die door middel van een elektronische armband gevolgd werd, van de radar van de autoriteiten.
  Volgens onze informatie stapte Hussein Z., een 35-jarige Syriër, in oktober zonder problemen in een vliegtuig in Hamburg.
  Het bewakinscentrum Bad Vilbel (Hesse), ontving enkele uren lang geen signaal van de elektronische band.
  Het was alleen op de luchthaven van Athene dat we het konden lokaliseren.
  Maar omdat bewaking met een elektronische band in griekenland niet is toegestaan, is het signaal gestopt. De politie in Würzburg [Beieren] gaf aan dat er geen reden waren om te voorkomen dat Z naar het buitenland zou vertrekken.

  Spiegel

  Like

  • scherpschutter zegt:

   Ik stel voor om de gevangenen met een enkelband, die buiten bereik zijn , middels een radiosignaal een hartstilstand te bezorgen, Dat moet technisch mogelijk zijn. Durven ze ook niet meer weg te lopen.

   Like

 10. gerrit van der weide zegt:

  De Duitse rechters in de oorlog waren zo fout als wat maar, dus kon het over gegaan van vader naar zoonZit in de Duitse genen joden pesten.

  Like

 11. Anton Haksteeg zegt:

  Als antwoord op dit artikel, het is de hoogste tijd dat wij alles wat moffrikaans is weigeren en geen gebruik maken van iets wat Duits is. Die rechter (inderdaad ook een nazi) zou moeten hangen (zonder Neurenberg). Werkelijk dat land is al (wederom) totaal van de helling af nog erger dan in 1939 maar dat was tenslotte hun leerschool en Merkel was een brave leerling.

  Like

 12. Trucker zegt:

  VREEMD, ik heb dit niet in de mainstream gehoord………..
  Euh Trucker niks vreemd aan is een maatregel van de knuffelsoort zijnde de islamiet.
  Ik denk zo bv één nanoseconde… stel, tja stel dat Israël één dag geen islamieten op een vliegtuig zouden toelaten, de hel breekt los.
  De antisemieten gaan een orgasme krijgen, Bibi nuked het Midden Oosten is het voor een deel opgelost, dan droogt de bron op, is het een kwestie van”kruid wieden”.

  Like

 13. Flo zegt:

  Moord en brand schreeuwt de media ,heb werkelijk nog geen goed woord over Trump gehoord daar ,maar over zoiets hoor je ze niet .

  Like

 14. Pingback: Jodenhaat: Nieuw regeringsdocument belast Kuwait Airways | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s