WAT HEBBEN JULLIE ONS AANGEDAAN…

Screenshot_70

Vrij Nederland (1950)

(Door: “Driek”)

Wanneer worden den burgers van Nederland nu eindelijk eens een keer wakker? Zo kan het toch niet langer doorgaan? Ik uit dagelijks mijn zorgen over de verwording onzer cultuur, doch het lijkt wel alsof mijn medelanders berusten in die klerezooi. Ze denken nog altijd dat het wel zal loslopen. Nou, vergeet het maar. Het Sinterklaas-feest, waar kinderen altijd met spanning naar uitkeken, is verworden tot een lullig gedoe met witte Pieten. De van oudsher christelijke feestdagen mogen niet meer worden gevierd, want we mogen de moslims niet ergeren. Zijn ze nou helemaal stapelgek geworden? Ach, spitse lezer van “E.J. Bron”, soms schieten de tranen mij bijwijlen in den ogen en worden de emoties mij teveel. Vertwijfeld en zwaar van gemoed door al dat onrecht ons aangedaan door dat  Haags canaille, dat gewetenloos ons leven offert aan dien wrede volgelingen van Mohammed, moet ik soms mijn toevlucht zoeken in een stevige joint.

Onze steden en dorpen worden geteisterd door brandstichtingen, overvallen op klaarlichte dag, mishandelde burgers, gepleegd door inteeltproducten uit achterlijke landen. Vaak denk ik met heimwee aan vroeger tijden, toen den hemelkoepel onbewolkt en blauwer leek, de natuur nog niet overwoekerd door wanstaltige woningbouw, wij nog niet geregeerd werden door heimelijke, incapabele sujetten die hun eigen belang voorop stellen.

Eens, ver terug in de tijd, toen er nog geen sprake was van een islamitische invasie, was het leven toch veel fijner? En nu? Dagelijks leven wij in angst en vreze. Wanneer den avondschemer overgaat in duisternis durft een moedige enkeling zich buitengaats te begeven. Den Nederlander wordt bedreigd met bomaanslagen en vrachtwagens, die plotsklaps op hen inrijden. Waar hebben wij dat in hemelsnaam aan verdiend? Doch den Engel der Wraak, nog slapend, zal vereffenen wat  dien landverraders ons hebben aangedaan. Straks worden zij een mikpunt van onverzoenlijke represailles. Harde vuisten worden alreeds gebald. Doffe bijlslagen zullen weerklinken. Geweerschoten zullen hun ijzeren wapenschild doorboren.

Screenshot_71
Die domme gelaatsuitdrukking van dat licht getinte tuig zegt genoeg.

Nooit zal het meer zijn als vroeger. Ook de tijd zal dezen wond niet helen. De Nederlanders gaan de geschiedenisboeken in als een kleinmoedig volkje. Doch het vuig canaille in Brussel wil nog eens vijftigduizend extra parasieten verwelkomen. Maar waarom eigenlijk? Hebben wij dan al die menschen ergens voor nodig? Voor wat? De logica daarvan ontgaat mij volkomen. Lezer, we zijn verkocht en verraden door dien meedogenloze Maffia in Den Haag en Brussel.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad. Bookmark de permalink .

86 reacties op WAT HEBBEN JULLIE ONS AANGEDAAN…

  • Tistochwat zegt:

   @ Gerard de Boer 17 november 2017 om 08:43

   Wat een sombere, sinistere, deprimerende sfeer, die onderste foto. BAH, BAH, BAH!

   Ik voel me totaal niet meer thuis in dit land. Ik ben een uitgestotene, een paria, een ‘onaangepaste’ ‘islamofoob’.

   Vandaag in de eerste de beste winkel die ik binnenliep, wéér kopvodden, met een paar mohammedaanse kerels erbij. IK KAN HET GEWOON NIET MEER VERDRAGEN, de aanblik van dat achterlijke, mohammedaanse volk.
   Die vreselijke islam werkt op mij als een rode lap op een stier en de zin van het bestaan ontgaat me steeds meer. 😦
   Overal lappen, vodden en koeterwaals geblaat, getver!

   Geliked door 2 people

   • Ik kon het ook niet meer verdragen en ben na mijn pensionering in 2009 van de randstad verhuisd naar een klein boerderijtje aan de Waddenzee. Hier geen moslim of andere ‘medelander’ te zien. Echt Nederland zoals het vroeger in mijn jeugd was. Alleen, voor hoe lang nog?…….

    Geliked door 2 people

   • Japio zegt:

    Heb het zelfde onbehagelijke gevoel Tistochwat. Het gevoel van, het komt nooit meer goed. Ik irriteer mezelf mateloos bij het aanschouwen van al die moslim uiterlijke kenmerken waarmee we dag in dag uit geconfronteerd worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat 17/11 om 15:02

    Als ik die foto zie waarop die wijven recht hebbend bij die marktkraam staan (een fatsoenlijk mens wil daar niet eens naast staan), waar ze staan te graaien en overal in staan te knijpen, dan overvalt me een ongelofelijke nijdigheid!! Dit is ONS LAND, en ik voel me uiterst gefrustreerd dat er steeds meer lorrenbalen bij komen!
    Op de markt zien ze mij al lang niet meer, want fatsoen hebben die moslimwijven voor geen millimeter. Ze dringen voor, zijn brutaal en denken dat zij meer zijn dan wij. Ik laat me niet meer beledigen op de markt door een marktkoopman die bewust die wijven eerder helpt dan degene die werkelijk aan de beurt is. Ook al landverraders, die marktlui! De goeden bedoel ik niet, maar ik ken ze ook niet.
    Een brutaal mens heeft de halve wereld, maar de helft die overblijft (voor ons?) wordt ook alsmaar kleiner.

    IK WIL MIJN NEDERLAND WEER TERUG!

    Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Heerlijk Gerard de Boer, daar aan de waddenkust. Ik kwam daar ook regelmatig en heb er hele goede herinneringen aan. Vooral in de zomermaanden is het daar genieten. Maar de mensen kennende werken ze daar ook “actief” mee aan de islamisering van NL. Hadden geen idee wat er zich allemaal afspeelde in het Westen. En de barmhartigheid was een groot ding. ‘Barmhartigheid is de achillespees van de christelijke / westerse samenleving’!!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Gerard de Boer 17 november 2017 om 21:26

    Ik woon ook ik het noorden, maar ik heb nog nooit boodschappen kunnen doen zonder mohammedanen tegen te komen. Echt, ze rukken op. Overal zullen ze binnendringen.
    Ik mag van geluk spreken dat ik tegenwoordig ‘buiten’ woon, anders werd ik letterlijk ziek van die indringers met hun brutale grote smoelen en hun achterlijke, deprimerende uitstraling.
    Echt, ik sterf liever dan in een mohammedanenland te moeten ‘leven’.
    Emigreren zit er niet in omdat ik tot aan mijn nek vastzit aan dit land, dat ‘geregeerd’ wordt door kwaadaardige zakkenvullers.
    De meeste angst voel ik voor ‘onze’ linkse, ‘deugmenselijke’ ‘landgenoten’, die zijn
    V R E S E L IJ K gevaarlijk.

    Geliked door 3 people

   • scherpschutter zegt:

    indien gericht, vuur.

    Like

 1. koddebeier zegt:

  Door vuige en achterbakse politici en domme kiezers heeft Nederland z’n onschuld verloren !!

  Geliked door 5 people

 2. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2017/11/germany-two-hundred-churches-damaged-christian-symbols-destroyed-just-one-region/
  200 kerken beschadigd en Christelijke symbolen vernietigd in alleen al een regio in Duitsland.
  En dan zeuren ze over zgn islamofobie?

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Ik had het niet treffender kunnen zeggen, Driek! Ons Nederland is niet meer wat het ooit was. De toekomst is vooral voor onze kinderen en kleinkinderen uiterst onzeker.

  Geliked door 3 people

  • dendieje zegt:

   Dat is het zeker niet. Maar aan wie ligt de verantwoordelijkheid om de toekomst voor onze kinderen zeker te stellen of althans rooskleuriger te maken? Regering, gemeentes, politie? Als deze dan geheel niets doen, wie is dan verantwoordelijk? Deze laatste vraag is natuurlijk een “no-brainer”.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 17 november 2017 om 09:04

   Voor ons ook. Wat moeten we beginnen als onze generatie oud en hulpbehoevend wordt?

   Like

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Beste Driek, veel antwoorden op je vragen zal je vinden in het boek Oikofobie.

  Geliked door 2 people

 5. Arthur Schop zegt:

  De Europese politiekers hebben een dubbele agenda en aanbidden de morbide geschriften van Kalergi zoals de moslims de koran.
  Kalergi (grondlegger van de Europese gedachte) wou massa-immigratie vanuit Afrika en de Arabische wereld met miljoenen.
  De nationale politiekers spelen dit spelletje mee, vermoedelijk vooral uit domheid en afwezigheid van historische kennis.
  Wegstemmen aub!

  Geliked door 1 persoon

  • Cynicus zegt:

   De Europese politikers vereren in de geheime genootschappen het kwaad ofwel de duivel. De duivel en zijn demonen leven van ellende en angst en daarom halen ze kwaadwillenden binnen die alles wat mooi en goed is kapot willen maken.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Artur Schop 17 November 2017 om 10:20 ….Wegstemmen aub!…. Dat lukt al vele jaren niet meer. Grootschalige stembusfraude is bij onze verkiezingen voortaan schering en inslag. Niet alleen Brussel kent zelfbenoemde machthebbers, ook in Den Haag is het van hetzelfde laken een pak. Rutte wist al een jaar voor de verkiezingen dat hij alweer premier zou worden….Helaas zal ons volk zelf de Islam problematiek moeten aanpakken. Zo niet, dan is binnen 20 a 30 jaar het Islamitische Kalifaat der Nederlanden een feit !

   Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Beste Arthur, de volksverraders spelen dat spelletje puur voor “eigen belang”, voor dergelijke smerige volksverraders hebben we een naam: “Lafaards”.

   Like

 6. rare belg zegt:

  geef die joint door!!! wij worden gekolinizeert om da er in 1975 een (oilie) crisis was er zijn grondstoffe genoeg aleen geld kreieert te kort kominge dat dan van olie producerend moslim land om europa te krijge en di in die tijd slappe regerings leiders er in getrapt zijn omda ze teveel waarde aan het geld hemme gegeve in de plaats ons europa te verdedige

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Culturen komen, culturen gaan. Het West-Europesevolk is uitgeblust, de fut is er uit. De liefde wordt nog wel bedreven, maar met weinig resultaat. Rood haar zie je (helaas) amper meer, blond wordt ook bedreigt. Wilde dieren moeten non-stop alert zijn, om te voorkomen dat ze ten prooi vallen. Bij de mens is dat niet anders. We kunnen het Zooitje in Brussel, Den Haag etc. wel de schuld geven, maar wij hebben er zelf voor gezorgd dat dat Gajes daar zit. Held Wilders is een van de weinigen die nog voor zijn eigen cultuur opkomt, maar het merendeel van het Klootjesvolk blijft onverschillig. Pas als er een grote crises komt en de portemonnee is leeg, dan komt het volk op straat en gaat een zondebok zoeken. (Burger)Oorlog! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob Fleumer zegt:

  Beste Dries er doet zich een soort waanzin voor waarmee een normaal mens niets kan, het is zo onredelijk slecht wat er in Den Haag en Brussel gebrouwen wordt en het gaat er voornamelijk om over wat er niet gebeurt zoals uit de EU stappen om ons land te redden, grenzen dicht voor gelukzoekers en hard werken om weer uit de ellende te komen.

  Geliked door 2 people

 9. ReaGluurder zegt:

  ‘Felle conflicten maken beveiliging bij Noorderpoort nodig: ‘Aantal jongens verziekt het voor de hele school’. Dit is het kopje van een artikel in Het Dagblad ven het Noorden. Zoek het op en huivering zal over u komen!! Het gaat hier om een Defensieschool, waar Tuig toegelaten wordt! Hoe bezopen wil je het hebben. Je moet wel helemaal van de Wilde Ayatollala’s besnuffeld zijn om dit te laten draaien. Reken maar dat dit weer TigMiljoen kost, deze Defensieschool!! Tuig op een Defensieschool!! Dat kan ook alleen maar in een land waar De Totale Gekte is heerst!

  Geliked door 3 people

 10. Guardiacivil zegt:

  Inderdaad Driek, maffia en nog eens maffia zowel op het Binnenhof als in Brussel

  Geliked door 2 people

 11. Nemesis zegt:

  Schijnt dat dat versnoven, verzopen en volgevreten pak dat gewoon leuk vindt. Ze zijn 1000x sadistischer als Hannibal Lector. Ze zijn verworden tot onmenselijke amoeben.

  Geliked door 2 people

 12. BertG. zegt:

  Zo vreemd is het niet dat veel mensen zich verstoppen achter drank, pilletjes of drugs, wil je niet teveel stilstaan bij alle ellende waar wij dagelijks mee te maken hebben en nog gaan krijgen in de toekomst.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Doch den Engel der Wraak, nog slapend, zal vereffenen wat dien landverraders ons hebben aangedaan. Straks worden zij een mikpunt van onverzoenlijke represailles. Harde vuisten worden alreeds gebald. Doffe bijlslagen zullen weerklinken. Geweerschoten zullen hun ijzeren wapenschild doorboren.

  Ik denk het niet. Den slappen Hollander zal het een worst wezen.
  Vorige week zat ik bij de huisarts.
  Er zaten ook een paar langgejaste zwarte kopvodden met zeer luxe kinderwagens in de wachtkamer.
  De mohammedaanse lappenpoppen kwaakten koeterwaals met elkaar en met hun gebroed. En wat deed den Hollander in den wachtkamer? Hij zat het tafereel vertederd gade te slaan.
  IEDEREEN VOND HET LIEVVV!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 14. Golden Girl zegt:

  die 50.000 meer is omdat ze zoooo aardig zijn
  50.000 mensen waar wij niet om vragen en die lekker los gaan op de Europese bevolking en alles komen verpesten, winkels kapot slaan, auto s in brand steken enz

  Geliked door 2 people

 15. delamontagne zegt:

  Op de achtergrond van artikel-foto is de vroegere VAN NELLE Fabriek.
  Herinner ik me nog goed dat die in gebruik was.
  En het veld ervoor is nog net niet de plek waar de gevangenis “De Schie” staat.
  Die is rechts aan de overkant van de Schie.
  Wie zouden daar zitten ? in de gevangenis “de schie”bedoel ik ?

  Geliked door 1 persoon

 16. Jules Vismale zegt:

  Soms ga je denken dat de “nieuwkomers” in Nederland en Europa zich willen gedragen als Goudhaartje, het blonde meisje, dat ongevraagd het huis van de drie beren inging! Ze was niet tevreden over de grote stoelen van papa en mama beer maar zij vernielde daar onbedoeld (?) de stoelen van baby beer en at zelfs zijn pap op omdat ze de pap van de volwassen beren te heet of te koud vond. Uiteindelijk was Goudhaartje zo kieskeurig geworden dat ze pas tevredenheid kende toen ze in het bed van baby beer ging slapen want de overige bedden waren weer te hard of te zacht!
  Als die 50.000 uitvreters nog gaan denken dat ze in Nederland of Europa een fijne stoel, warme pap of een geschikt bed denken te vinden dan komen ze er, met die achterlijke islam, er wel achter dat niet iedereen hen hartelijk verwelkomt, gelijk naar de drie beren!
  Daarbij was er zelfs weer Annie Schreijer-Pierik, een CDA Europarlementariër, die weer wil dat in Nederland de oprukkende wolf moet worden gaan beheerd of afgeschoten als deze problemen veroorzaakt maar dat akelige mens doet dat vast weer niet met moslimextremisten! Ik kan alleen nog maar wensen dat dadelijk de linkse regering, de EU-elite, asielzoekers, vluchtelingen, moslims en allen die wij thans terecht haten, elkaar om zeep helpen! Wie weet komen er zelfs een roedel wolven of wilde beren op hen af om dat verziekte tuig uit Europa uit te jagen en deze roofdieren zijn godzijdank NIET met pap te temmen!

  Like

 17. Sjaak zegt:

  Ik woon in een gemeente met 22000 inwoner in Duitsland !
  Vanmorgen om 8 uur aan een school-bushokje voorbij gereden !
  Tweederde moslimkinderen !
  Dit gaat helemaal de verkeerde kant uit !
  Dit loopt snoerstrak op een burgeroorlog uit !

  Geliked door 1 persoon

 18. Republikein zegt:

  Misschien na een joint een bredere kijk op de mensheid en dan:

  Laat na voor een mooiere toekomst voor vluchtelingen.

  Wilt u, ook als u er niet meer bent, helpen om mensen op de vlucht onderdak en bescherming te bieden? Wilt u hen in de toekomst helpen om weer een waardig leven op te bouwen?

  Dat kan door een gift aan UNHCR in uw testament op te nemen.

  http://www.unhcr.org/nl/wat-u-kunt-doen/zet-ons-in-uw-testament/

  Een bredere kijk is niet altijd beter.[is mijn mening.]
  Ikzelf was van plan om van het geld, als het er nog is, de bbq van brandstof te voorzien, en dan lekker eten en drinken en daar kan een joint ook bij.
  En dan naar een ander universum.
  Toedeledoki.

  Like

 19. Haagse Harry zegt:

  Allemaal BLA, BLA, BLA…..
  Groteske teksten op het beeldscherm, verwensingen, enz, enz.
  Dit inhoudsloze gelul raakt kant nog wal.
  Ik vraag me intussen wel af, waren er gedurende de 2e Wereldoorlog wel Nederlandse verzetsstrijders die, zoals het in de boeken staat, in verzet gingen voor volk en vaderland. Of valt dat tegenwoordig onder NEP-Nieuws?

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, die waren er echt wel, (werden als communisten gedoodverfd! en na de bevrijding werden ze gewoonweg ( in het brave overwegend rooms.- katholieke Zuid- Limburg) …..OPZIJ…..geschoven! en ..ANDEREN ..gingen met de eer strijken.!!!

   Like

 20. Steven zegt:

  Die 50.000 is een voorproefje..zodra dat geregeld is beginnen ze weer over een nader te bepalen aantal dat hierheen moet komen. Dit gaat gewoon net zolang door tot uiteindelijk half Africa hierheen is gehaald om de boel in de EU om ZEEP te helpen.
  Ze hebben het al over “klimaatvluchtelingen”, alleen maar om een reden te zoeken om ze naar hier te transporteren en de bevolking zoet te houden. Maar het doel is gewoon heel de EU met haatkoppen vol te laten lopen. Ga maar vast zoveel mogelijk centjes sparen om te vluchten straks…want die dag gaat komen.

  Geliked door 1 persoon

 21. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ’t is niet dat wij niet beter zouden weten,
  maar ’t is dat de moed die daarbij past ontbreekt !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 22. Jan zegt:

  Wat voor iedere stad geldt in Europa.
  Parijs vroeger

  Parijs nu

  Geliked door 1 persoon

 23. Hiddema adviseerde : Koop een pistool ! Al die licht getinte hebben er al een !

  Like

 24. gielah zegt:

  De overheden waren de mondige burgers ( waarvan er een halve eeuw geleden véél meer waren, maar die mensen hadden dan ook zowel de oorlog als de bevrijding meegemaakt… en dat staalde hen) kennelijk zó zat en ze vonden hen zó gevaarlijk voor hun boosaardige dictatoriale plannen… dat ze het meest wrede, door incest karakterologisch en moreel failliete volk, uit de islamitische woestijnen hierheen besloten te halen.
  Die woestijnbenden konden dan doen wat de overheden niet echt aandurfden:
  terreur zaaien en de mensen schuw en monddood maken.
  Het beroerde onderwijs van de laatste decennia hielp ook: wie nooit behoorlijk geschiedenis heeft gehad, kun je gemakkelijk knechten.
  Gooi daar een NPO, dat maar één evangelie brengt, bovenop… en dat steeds ordinairder en leger programma’s levert ( er is nauwelijks iets anders te zien dan oppervlakkig-schaterende en gore grappen aan elkaar vertellende BN-ers..) en je krijgt een volk zonder inhoud en ruggengraat.
  O ja… ik vergat nog bijna de mobiele telefoons.
  Die brachten als zegening met zich mee, dat een ganse jongere generatie niet meer tot echte live-contacten en tot een goed gesprek in staat is.
  Het lijken net robots, die de hele dag door in een enorm tempo flauwe kul – in nogal rottig Nederlands – aan weer andere robots versturen…. in de trein, op de fiets, winkelend… altijd en overal.
  Ze lezen nauwelijks nog.
  Ze leven nauwelijks nog.
  Als ze zichzelf in de aandacht plaatsen is dat meestal met hysterisch gedoe over “in een verkeerd lichaam zitten” ( iets waar voor 1960 nog nooit iemand had gehoord) en ze kennen meer seksuele
  en gender-varianten dan onregelmatige werkwoorden.
  Dáár moet een bedreigde cultuur als de onze het dus ook al niet van hebben.
  De aanstormende islam neemt dat decadente wereldje van ons met twee vingers in de neus over…. zonder noemenswaardig tegenspel.
  De jeugd zal het geen donder uitmaken… die is er in no time aan gewend dat ze in The Voice of Holland steeds meer Arabisch gejank zal gaan horen, met of zonder hoofddoek…. en ook dáár zullen aanbiddende coaches zich gewillig voor omdraaien…. want alle culturen behoort men anno nu als gelijk en gelijkwaardig te zien… toch?

  Geliked door 5 people

 25. Anton Haksteeg zegt:

  Nederland gaat langzaam maar zeker naar de kl***** dank zij mensen (??) als Rutte, Pechthold, Buma en nog een stelletje idioten van D666, meer islamieten toelaten want die zijn toch zo vredelievend en hardwerkend(??) net als de marokkanen en turken die straten blokkeren en tol heffen. Wat doet het “gezag”? Natuurlijk geen donder. De echte bevolking beschermen? Laat me niet lachen. Dat levert niets op. Nee doen wat Brussel wil dat is intelligent. Hoe “hoog” is de IQ in Brussel? Zou het boven de 40 uitkomen? Aan de uitlatingen te horen heb ik ook daar sterke twijfel over of zou het alleen aan de alcohol liggen?

  Like

  • scherpschutter zegt:

   laten we ze dood schieten, nu het nog kan

   Like

   • Anton Haksteeg zegt:

    Ik zou niets liever doen ook al zou het mijn leven kosten maar ik ben 78. Heb in de Marine het pistool schieten redelijk onder de knie gekregen, maar zal veel van die vaardigheid niet meer hebben heb het er toch voor over als in Nederland het signaal gegeven wordt want ik denk dat het de enige oplossing zal zijn.

    Like

  • Elisah zegt:

   Straks gaat de deurbel…..iedereen kan meelezen.

   Like

 26. Bagul zegt:

  U zult bereid moeten zijn om te doden als het zover is. Het leven te nemen van diegene waar wij het over hebben. Het is zij of wij. Ook dat van overheden lees, politie. Bij extreme agressie probeert men u te isoleren. Desnoods via de kogel uit het dienstwapen te doden. Bent u gearresteerd dan volgt ‘alle beperkingen ‘. Dan is het ook klaar. Dus ook hier moet u bereid voor zijn..het leven van een geïndoctrineerde agent te nemen bij onwil of tegenstand. Wie van u allen alhier aanwezig heeft weleens geschoten met een echt kaliber? Dus niet zo’n kermis buks! Ja ja…de revolutie. Hij is nog ver weg. Ik raad u echt aan van het restant van uw spaarcentjes een wapen te kopen. Van een goed kaliber. Leer uzelf ermee om te gaan. Maak het wapen uw beste vriend en berg het zorgvuldig op! Kom dan hier terug en laat uw zorgen op de vrije loop. Zij….de moslims…..hebben dit traject allang achter zich liggen dus u ligt mijlen achterop. Uw kop gaat eraf! Hoe dan ook. Geen marinier of KCT’er gaat u helpen of komt u redden. En ik kan het weten;). Goedgelovige Nederlandse burgertjes…ik cross mijn vingers voor u maar als het te laat is dan is het ieder voor zich en God voor ons allen! Wake up. U kunt alleen iets doen op eigen houtje vanuit uw huis..uw straat…uw dorp. En dan hopen op bijval van medeburgers die ook bewapend zijn. Dan kan er een privé legertje ontstaan. Let op…Kan! Als het zover komt en is, dan zijn onze ‘helden’ allang gevlogen. Net als Wilhelmina in ’40. Pardon voor mijn schoolse manier van uitleg…ik ga ervan uit dat iedereen het dan begrijpt. Simpel as is….Sterkte!! Dus…leer schieten. Koop water om te bewaren. En voedsel. Leef door maar stop met naïef lamgeslagen af te wachten en hopen op betere tijden!!

  Geliked door 2 people

  • Bullseye bagul: u schiet precies in de roos!!!
   Wat u zegt doen we hier allang
   That European house of cards ( monetary /economy)could collapse quicker than you think ,with all consequences for the “common” citizen,die alleen maar kan klagen enNIETS zal doen
   The average person will roll over and DIE, just like in 40/;45
   Ik herinner me met plezier het logo,als oud reservist, van het 322 squadron van vlb.leeuwarden:Niet praten maar doen Polly grey

   Check:the three percenters
   Groeten uit west canada

   Like

  • scherpschutter zegt:

   Laten we ze dood schieten, helaas heb ik geen vuurwapen. Waar is dat aan te schaffen?
   Mijn nickname doet anders vermoeden maar dat is een erfenis uit een vervlogen verleden. Ik denk dat ik vanaf mijn rollator nog gemakkelijk iemand kan omleggen, alleen de spullen ontbreken.

   Like

 27. leefbarbaar zegt:

  De wijk Spangen. In de jaren 80 / 90 verpest met junks en dealers. Daarna verpest met moslims De van Nelle fabriek is werelderfgoed geworden, fijn, maar wat heb je er aan als het gebouw in Mekka ligt?

  Geliked door 2 people

 28. Zou een.oplossing kunnen zijn “if you can’t beat them (Islam) join them en dan van binnenuit een bewustwordingsproces op gang brengen. “Leer zelf denken”. Introduceer Spinoza en Verlichting binnen de Islam. Maak ze bewust dat hun eigen toekomst ook op het spel staat.

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan moeten moslims hun hersens ‘pijnigen’ dat willen niet. Zo kunnen ze alle ondeugd afschuiven, ( de verantwoording..ontlopen) op…’is Allahs ..wil’.( jatten, liegen,bedriegen,is allemaal goedgekeurd door hun Allah.)'<<<<<<<

   Like

  • scherpschutter zegt:

   Is geen oplossing. Je kan een moslim niet leren denken, simpel omdat hij onvoldoende hersens heeft.

   Like

 29. tinekevanschagen zegt:

  “Wat hebben jullie ons aangedaan”

  Wel, het heeft mij mijn verstandhouding met mijn kinderen gekost.
  Mijn relatie na 11 jaar,
  Liefde overwint alles……dacht ik altijd…..
  Maar niet als je een uitgesproken mening hebt over bepaalde bevolkingsgroepen!
  Tussen deze paar geschreven regels zit veel frustratie en zeer……..
  Maar ik zal nooit,maar dan ook nooit een stap terug doen…als het over rechtvaardigheid gaat.

  Geliked door 5 people

 30. tinekevanschagen zegt:

  @Gerard de boer 17 november 21.26
  Ik ben niet van het jaloerse genre(ik gun ieder het zijne)
  Maar ik benijd u wel,daar ben ik heel eerlijk in,
  maar inderdaad….hoelang nog…….?
  Ik hoop het voor u……maar uiteindelijk komen we allemaal aan de beurt..waar je ook woont.
  Tja…en dan hoor ik gisteren dat Onno Hoes onze nieuwe burgervader wordt.
  Wat een narigheid……wat een ellende….
  Het is echt een doorgeefspelletje(leuk voor scrabble) van baantjes.
  Ik ben er misselijk van.
  m.v.g
  Tineke

  Geliked door 2 people

 31. Aegolius cs zegt:

  Wat hebben jullie ons aangedaan? Het moet de niet te stuiten vooruitgang geweest zijn:
  Het Dorp
  Nostalgisch lied, velen hebben een cover gemaakt hiervan maar deze van Wim Sonneveld blijft onovertroffen.

  Like

 32. M. zegt:

  Nederland gaat naar de klote omdat de mensen zich de wet laten dicteren door een bende smeerlappen dat de hoer speelt voor de EU met snode plannen tegen het volk.
  Mensen die wij betalen voor onze veiligheid die allemaal meewerken aan onze onveiligheid en pas hypocriet beginnen te janken als ze zelf de lul zijn noemen wij de wet?
  Ons volk , vrouwen en kinderen in gevaar brengen en dan ons zullen gaan vertellen dat we daar niets over mogen zeggen?
  Wie denken die idioten wel niet dat ze zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s